2011 Şubat Anneleri

Kızlar ben çıkıyorum eşimin pcde işi var.
Sonra yeniden gelmeye çalışırım.Tabii sancılarım artmazsa.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
İyi geceler :71:
iyi geceler cnm

kızlar valla bende yanıyorum diye ayaklarımı bazen giymiyorum ama aslında iyi giyinmemiz lazım yoksa bebişlerimizin gaz sancıları daha çok olur yani şimdide sonrada hem bebişlerimize hemde kendimize dikkat etmemiz gerekiyor

ayy şimdi azcık ferah ferah geziim de bebiş doğunca giyerim çorapları geri:1:
mecbur o zaman süt gaz yapmasın die çıkarmıcaz zaten,şimdi abartmamak kaydıyla yalınayak son günlerin tadını çıkarıyorum:1:

yasmincim seni neden bu kadar sık ntsye alıyor doktor ben senden ileriyim ama çarşamba günü ilk defa giricem ntsye oda haftam doluyor o yüzden merak ettimde benim doktormu umursamıyor beni yoksa:47:

selam kızlar

metehan sonunda uyandıı.babasıyla bize hareketler yaptıı.elini kolunu resmen çıkardıı.ayy Allah ım nasıl mutlu olduk anlataamam.bütün gün sersem gibiydim biye oynamıyo kıpırdıyomu falan diye dinlemekten.eşimde her an soruyorduu.valla içimiz ferahladıı resmen.pöffff

akşam bi dışarı çıktık eşimle tatlı yedik azcık hava aldık geldikk.ama ben yoruluyorum yaa yaptığım bişide yok heee arabayla gidiyoz iniyoz oturuyoz geliyozz.ama yinede yoruluyorum

oleeyyy bu arada yarın 4D ultrason randevumuz vaarrrr 18:40 daaaa oley oleyyy :37:

Evet canım belirtilerin bayağı artmış sabredicez yapıcak bişey yok napalım:(
evet canım sağlıkla bi alsak kucağımıza artık...çok merak ediyorum benim kızım anneannesini beklicek mi yoksa onları karşılıcak mı?annem öğretmen malum anca salı sabah burda olcaklar...şey demişti eğer akıllı bi kızsa beni bekler demişti bakalımm nolcek:9:
Mrb canım.Senin zamanın çok yaklaştı artık.Şu anda seni çok iyi anlıyorum benim kızımda şu an aynılarını bana yapıyor.
Hayırlısıyla bir gelselerde artık evdeki maceralarını paylaşsak buradan

bencede canım uyudu uyandı ağladı desek demi...çok canım yanıo ve karnımda sanki kemiklerini hissediyorum onunda yeri daraldı baya tabı....sürekli kasılıyorum...meğersem hamilelik 34.haftadan sonra başlıyormuşş...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

iyi geceler cnm

mecbur o zaman süt gaz yapmasın die çıkarmıcaz zaten,şimdi abartmamak kaydıyla yalınayak son günlerin tadını çıkarıyorum:1:

ayy bende biraz çıkarıyorum ama kayınbabam kayınvalidemm eşim derken mecbur kalıp giyiyorum yoksa bende çorapsız gezmeyi o kadar istiyorum kii zaten normaldede benim ayaklarım yanar bide şimdi böyle olunca dahada bir yanıyorum

iyi geceler cnm

evet canım sağlıkla bi alsak kucağımıza artık...çok merak ediyorum benim kızım anneannesini beklicek mi yoksa onları karşılıcak mı?annem öğretmen malum anca salı sabah burda olcaklar...şey demişti eğer akıllı bi kızsa beni bekler demişti bakalımm nolcek:9:

bencede canım uyudu uyandı ağladı desek demi...çok canım yanıo ve karnımda sanki kemiklerini hissediyorum onunda yeri daraldı baya tabı....sürekli kasılıyorum...meğersem hamilelik 34.haftadan sonra başlıyormuşş...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

offf hele benim bide sağ gögsümün altına dayanıyor oturmakta zorlanıyorum baya bir yayılıyorum otururken herhalde canı süt istiyor kızımınn:1::1:

selam kızlarr
ne var neyokkk...eşimle dışarıya çıktık..yoruldumm..maksatta benim yürüyüş yapmam dı:))
havalardan mıdır nedirr..çok depresifimmm..caN sıkıntılarım varrr..üfff
bebişim gelse de oynasammm:52:

yasmincim seni neden bu kadar sık ntsye alıyor doktor ben senden ileriyim ama çarşamba günü ilk defa giricem ntsye oda haftam doluyor o yüzden merak ettimde benim doktormu umursamıyor beni yoksa:47:
cnm beni de her hafta nstye bağlıyorlar.
seninki biraz geç kalmış gbi geldi bana sanki:44:
iyi geceler kıslar
iyi geceler cnm

selam kızlar

metehan sonunda uyandıı.babasıyla bize hareketler yaptıı.elini kolunu resmen çıkardıı.ayy Allah ım nasıl mutlu olduk anlataamam.bütün gün sersem gibiydim biye oynamıyo kıpırdıyomu falan diye dinlemekten.eşimde her an soruyorduu.valla içimiz ferahladıı resmen.pöffff

akşam bi dışarı çıktık eşimle tatlı yedik azcık hava aldık geldikk.ama ben yoruluyorum yaa yaptığım bişide yok heee arabayla gidiyoz iniyoz oturuyoz geliyozz.ama yinede yoruluyorum

oleeyyy bu arada yarın 4D ultrason randevumuz vaarrrr 18:40 daaaa oley oleyyy :37:

yaaa diyorum maymun bunlarrrr:1:
e hadi şimdiden gözn aydn metoşu bi görün bakalım 4d li 4d li:9:
bizede anlat soonaa:52:
oyyy ben de özledim oğlumu be yaw:16:

cnm beni de her hafta nstye bağlıyorlar.
seninki biraz geç kalmış gbi geldi bana sanki:44:

iyi geceler cnm

yaaa diyorum maymun bunlarrrr:1:
e hadi şimdiden gözn aydn metoşu bi görün bakalım 4d li 4d li:9:
bizede anlat soonaa:52:
oyyy ben de özledim oğlumu be yaw:16:

bak şimdi doktora sinirlendim heeee ben soraım ona gidince ben çok soru sorarım ama ntsyi sormadım nedense sancım olmayınca gerek yok diye düşünüyordum sizi bağladıklarına göre gerek var hııııı ben gidince sorarım onaaa :47::47:

kızlar ben de kaçıyorum artık,kociş acıkmış,bişiler hazırlayalım kalkıp
hoşçakalın,kendnze bide bebiklerinize dikkat edin,ii geceler

dinlenmeye ihtiyacımız var canım zaman geliyor bebekler gelince zaten uykusuz geceler yorgun sabahlar bizi bekliyor olucak(onlar gelsinlerde sağlıklı bir şekilde onada rağzıyım)ben uzanamıyorumda yatmaya pek alışamadım bide kayınvalidem kayınbabam olunca yatmak pek nasip olmuyor imkanın varsa bol bol yat dinlen:66::66:

valla canım benim kayınvalidem burda ama ben yatıyorumm eşim hiç ayakta tutmuyo beni
oturma odasında bi köşem var orda uzanıyorum yada uzun oturuyorum...mecburen...durumumuz ortada yanı

daha iyiyim canım,evet visco sevi bebe
ben burda bütün alışverişimi yaptığım dükkandan oldukça iyi aldım 55 tl heryerde 70 falandı.
onlar çok alışveriş yaptığım ve peşin aldığım için güzel indirimler yapıyor

gözün aydın canııım

bi denersin olmazsa alırsın

evet canım 70 den aşağıya visco yatak yok.. evde yer minderi vardı kare şeklinde.. eşim bunu koysak ne olur dedi.. bilmem tam gelir miki dedim.. bi koyduk ki tam denk geldi.. ne sert ne yumuşak.. üzerine bi çarşaf geçiricem olduda bitti maşallahhh :9:

yasmincim
canım şimdi babamı aradım sordum sabah ezanı şart değilmiş herhangi bir ezan vaktinde koyulabilirmiş

ohhh canımmmm allah razı olsun.. zahmet ettim sana.. valla iyi oldu.. en azından konudan komşudan amcalara söylerim yada hoca bulurum.. tabii bunları sabah ezanında getiremezdim :9:

konuşmammı değişik geldi....hahaa:52: antalyalıyım canım

tahmin ettim antalyalı olduğunu :9: bende antalyada yaşadığım için şiveni bildim hemen :9:

ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk :52:

ayyyyyyy hadi gözünüz aydınnn.. nişan geldi dediğinde 2 günde doğum başlar demiştim gözdeye de... allahım sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh....:nazar: :nazar:

Hayırlısı bakalım canım artık inş.gelir haftasını doldurduğu zaman

Geçmişte biraz baktım canım.Doğurmayı çok isterdim ama gelmiyor minik kızçe işte :))

Msj attım canım.

Güzel günlerde kullanın canım çok güzel

gözünaydın canım.

Amanınnnn amannnn gözdenin bebişimi geliyormuş çok sevindim.
Bu akşam bir bebiş daha aramıza katılıyor.
Hadi bakalım allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

sağol canım hepimiz güle güle güzel günlerde iyi günlerde kullanalım inşallahhh :69:

Kızlar ben çıkıyorum eşimin pcde işi var.
Sonra yeniden gelmeye çalışırım.Tabii sancılarım artmazsa.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
İyi geceler :71:

iyi geceler canım :80:

bana sordun sanırım canım :97: evet benim 4. nst olacak yarın.. herhafta gidiyorum ben kontrole.. her haftada giriyorum nst ye.. benim doktorum pimpirikli biraz.. ondan sanırım.. :34:

iyi geceler kıslar

iyi geceler canımcım :54: :80:

kızlar benim kocişte gelir birazdan hep netin başında görüyor iyi bana kızmıyor valla allahtan laptop hep oturma odasındayım acıkmıştır gelsinde beraber yemek yiyelim o tek yemiyor diye bende yiyorum şiştim iyice valla yaa

seda gözün aydın canım mete paşa meraklandırmış baya....ama bundan sonra daha sık yaşayabilirsin böyle durumları sakin olmaya çalış...

selam kızlar

gözün aydın canımmm :nazar:

Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :):61:
dscf4886w.jpg
[/URL][/IMG]

dscf4892r.jpg
[/URL][/IMG]

çok güzel hazırlamışsın canım ya brova valla, ellerine sağlık.

Geçmişten aklımda kalanları yazıyım kızlar alıntı yapamadım hiç

Burcucum kurabiyelere bayıldım.Zahmet olmazsa tarfini verebilirmisin.Gerçi arkadaşlara verdin mi bilmiyorum ama bende belki mevlüte aile içinde öyle dağıtmak için yapıp vermek isterim.

Yasese ve too_be'nin bebişleri olmuş.Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza artık.
Senaysn canım suyun azalmış çarşamba geliyormuş galiba bebişin.Hayırlısı olsun canım.güzel haberlerini bekliyoruz artık.

Dillerim_lal metehan oğluşun yaptığını benim kız artık pek sık yapar oldu canım.Yerleri daraldığı için ve uyudukları için öyle hareket etmezlermiş.Ne yersen ye eğer uyuyorsa hiç bir tepki vermiyor benim kızımda öyle.birde şu etken var bir gün öncesinde çok yorulduysan o hareket etse bile biz hissedemeyebilirmişiz.Ben böyle bir durumda acile gittiğimde ebe söylemişti.

Kızlar aklımda kalanlar bunlar başka yazmadığım arkadaşım varsa kusura bakmasın.:71:

sağol cağlayancım

ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk :52:

hadi bakalım hayırlısı, allah yardımcısı olsun ablanın. bizi habersiz bırakma olur mu

iyi geceler kıslar

iyi geceler canım

yasemincim halletmişsin yatak işini, güzel olmuş. biz de bugün hazırladık çarşafları falan serdik. içinde minikleri hayal etmek bile güzelmiş.

kızlar bişey sorucam dün gece gr gittiğimde 2 cm açıklık vardı acaba bu hafta doğururmuyum ağrılarımda var ama kalçam bacaklarım bile ağrıyor

çatı muayenesimi oldun canım nasıl zormuydu? ne güzel 2 cm kadar açılmış normalde sancılımsın gün içinde de şunun şurasında doğuma kaç cm kalmış :)
Allah kurtarsınnn

amanııın umay bebek gelio demek hadi gelsin artık biz onu daha erken beklioduk sabır sabır da bi yere kadar dayandı o kadar kuzucuk napsın daha.. O deil gözde daha bugün demişti komşum gitmeden net bağlantısı yani doğurcam bu gidişle die :)

magdurum ben magdurumm çok magdurum magdurummmm:14: zipam gelmiyooooooooooooooo:95::96:

bacım senin doğum işide yengeninkine döndü sen bekledikçe gelmicek nazlı kızın.. kız ben doğurcam nerdeyse aramızda kaç hafta olmasına ramennn :)
şaka bi yana sıkıntı etme tatlım 3 günün var en fazla az daha sabır sağlıcakla gelsinde güzel kızın

Dun gozdenın nısanı gelmısdı sancılarıda baslamısdı ben demısdım yarın gelır dıye cok sevındım darısı bızım basımıza ıns saglıklı sıhhatlı olurr :))

Back