2011 Şubat Anneleri

herkesin hazırlıkları bitmiş bebişler bile gelmeye başladı ben daha kızımın ciciklerini yıkıcamda çantamı hazırlıcam neyi bekliorum bilmiorum..
Kızlar bu hastane çantasına neler koydunuz yaaa nette hatta forumda çok liste varda bazıları çok abartı gibi gelio sizler neler koydunuz biraz fikir verinde bende hazırlayım bari artıkkk

hallettim bugün canım çok şükür.. odasında ki yatağının içinin uyku seti falan hazırda..park yatağın yerini ayarladık içine minder attık ama çarşaf falan sermedim temizlik olacak kirlenmesin dedim..

sen kontrole yarın gidiyorsun demi ?? habersiz bırakma haberdar et olur mu canım ??

evet canım sabah önce nts sonrada kontrole gireceğiz haber veririm gelince.

iyi geceler kızlar...ara ara takip ediyorum sizleri..buakşamda bişi sorucam..öglen 3.30 dan beri belim agrıyo kimi zaman batıyo acaba dogum sancısı olabilir mi??bilgisi olan ara ara kasıklarımada vuruyo ama düzenli degil..kontrol amaçlı hastaneye gitmeli miiym??

selam kıslarr....
tıkınmaktan pc başına oturamıyorum iyimi
yarında kısımı görceem özledim...
gözdede doğuruyomuş...allah sağ sağlim kucagına almayı nasip eder inşallah...

melocum ege akdeniz aynı yöre sayılırız...eşimde ıspartalı...çocukluğum izmir uşak ve ıspartada geçti...yöreler karışmıştır herhald sende 14 şubatta doğurcan inş...erkancığımın ellerine kuvvet... yarın ona gitcez bakalım...neler diycek bakalım...şişmanlamışım diye fırça atmaz inş kısım nasıl oldu acaba...bende nst istiycem...banane banane hiç girmedim...canım çekti

cnm ben 3 küçük çanta yaptım
bebeğin çantasındaeluş battaniye,penye battaniye iki ayrı takım hastane çıkışı
kendi çantamda :lohusa pijama takımım, tacım, çamaşırlar, emzirme sütyeni, terlik,çorap,patik
diğer küçük çantada da ıslak mendiller bebek bezi yatak koruyucu pişik kremi biberon emzik zemzem suyu hurma gögüs kremi

bende yaklaşık aynı şeyleri aldım ama kocaman çekçekli valiz oldu....kociş çok isyanlarda...

hanimlar benim kasilmalarim yine basladii bu seferki daha güçlüüüü

karnim patlicak gibi oluyor belimde kopacak gibiii yengeme sordum devam ederse sacniya cevirir dedii

ay insaallahhhh

yinede umitlenmeyim dimi nolur nolmaz

ya tecrubeli birinin olmasi ne kadanda guzelmisss

hastane çantamdakileri yazıyorum canım;
kendim için;
1 gecelik
1 pijama
iççamaşırı
2 emzirme sütyeni
1 lizoz
hastaneden çıkarken giymek için eşorfman
göğüs pedi
havlu
refakatçi için tabak çatal bardak
kırmızı yemeni ve taç
azcık makyaj malzemesi
terlik
bebiş için;
1 tane beşli, 1 tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane iç zıbın, 2 tane dış zıbın
pişik kremi,
emzik
bir kalın bir ince battaniye
ıslak mendil
10 tane 1 numara bez,10 tanede 2 numara bez
birkaç birşey daha vardı ama aklıma gelmiyo canım gelince yazarım..

2011 şubat anneleri merabalar.bende 38 haftalık hamile bi anne adayı olarak çok heyecanlıyım.

merhaba, hoşgeldin aramıza az kalmış senin sağlıkla kavuş inşallah bebişine..

yorulmuşsan oluyordur canım birde son haftalara geldikçe ara ara öyle sancılar oluyor benimde bazen belimde bazen kasıklarımda bazende karnımda oluyor ama düzenli değilse kaygılanma hiç hazırlık sancılarıdır..

saol canım da yatak koruyucu mu o nie bide zemzem suyuyla hurma nie

hadi kızz doğurda görüyüm seniiii

cnm bnm hepimizde oluyor o agrılar hele kasılmaları hiç sorma bence 5 dk da bir olursa durma hemn git

kızlar bişey sorucam dün gece gr gittiğimde 2 cm açıklık vardı acaba bu hafta doğururmuyum ağrılarımda var ama kalçam bacaklarım bile ağrıyor

Perşembe günü gittim ben de 2cm açılma vardı. 2cm le hastaneye gidip akşamına doğuranda var, beniim gibi bekleyen de. gerçi benim haftam daha erken diye doktor bana iyice istirahat et, bir hafta 10 gün daha tut dedi. senin daha ileri

ayy saol canım böle listede ii oldu.. bide bu alttan çıtçıtlı badi koyuyomusunuz hani göbek düşmeden o giydirilebilir mi ki???

cnm inşallahh doğuruyorsundur hadi bakalımm

senin üzerine iddaa oynayacağım sürmeli bence bu sefer doğurursun

ayy insallah kizlar yaa sizleride bunaltiyorum dimiii dogursada bizde kurtulsak diyorsunuzdur allah bilirr

bende yaklaşık aynı şeyleri aldım ama kocaman çekçekli valiz oldu....kociş çok isyanlarda...
cnma slında hepsini biraaya koysam eminim o şekilde olur çünkü daha içine koymam gerekneler var ama işte bilmiyom napıcam :)

saol canım da yatak koruyucu mu o nie bide zemzem suyuyla hurma nie

hadi kızz doğurda görüyüm seniiii

cnm bebek doğunca ağzına zemzem ve hurmadan sürülcek biraz
oyüzden aldım
yatak koruyucuda ben özelde değil üniversite hastanesinde yapıcam doğumu inş ordada istiyolarmış arkadş söledi hatta o verddi saolsun artmış ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…