çok güzel hazırlamışsın canım ya brova valla, ellerine sağlık.
sağol cağlayancım
hadi bakalım hayırlısı, allah yardımcısı olsun ablanın. bizi habersiz bırakma olur mu
iyi geceler canım
yasemincim halletmişsin yatak işini, güzel olmuş. biz de bugün hazırladık çarşafları falan serdik. içinde minikleri hayal etmek bile güzelmiş.
hallettim bugün canım çok şükür.. odasında ki yatağının içinin uyku seti falan hazırda..park yatağın yerini ayarladık içine minder attık ama çarşaf falan sermedim temizlik olacak kirlenmesin dedim..
sen kontrole yarın gidiyorsun demi ?? habersiz bırakma haberdar et olur mu canım ??
evet canım sabah önce nts sonrada kontrole gireceğiz haber veririm gelince.
herkesin hazırlıkları bitmiş bebişler bile gelmeye başladı ben daha kızımın ciciklerini yıkıcamda çantamı hazırlıcam neyi bekliorum bilmiorum..
Kızlar bu hastane çantasına neler koydunuz yaaa nette hatta forumda çok liste varda bazıları çok abartı gibi gelio sizler neler koydunuz biraz fikir verinde bende hazırlayım bari artıkkk
cnm ben 3 küçük çanta yaptım
bebeğin çantasındaeluş battaniye,penye battaniye iki ayrı takım hastane çıkışı
kendi çantamda :lohusa pijama takımım, tacım, çamaşırlar, emzirme sütyeni, terlik,çorap,patik
diğer küçük çantada da ıslak mendiller bebek bezi yatak koruyucu pişik kremi biberon emzik zemzem suyu hurma gögüs kremi
herkesin hazırlıkları bitmiş bebişler bile gelmeye başladı ben daha kızımın ciciklerini yıkıcamda çantamı hazırlıcam neyi bekliorum bilmiorum..
Kızlar bu hastane çantasına neler koydunuz yaaa nette hatta forumda çok liste varda bazıları çok abartı gibi gelio sizler neler koydunuz biraz fikir verinde bende hazırlayım bari artıkkk
2011 şubat anneleri merabalar.bende 38 haftalık hamile bi anne adayı olarak çok heyecanlıyım.
iyi geceler kızlar...ara ara takip ediyorum sizleri..buakşamda bişi sorucam..öglen 3.30 dan beri belim agrıyo kimi zaman batıyo acaba dogum sancısı olabilir mi??bilgisi olan ara ara kasıklarımada vuruyo ama düzenli degil..kontrol amaçlı hastaneye gitmeli miiym??
cnm ben 3 küçük çanta yaptım
bebeğin çantasındaeluş battaniye,penye battaniye iki ayrı takım hastane çıkışı
kendi çantamda :lohusa pijama takımım, tacım, çamaşırlar, emzirme sütyeni, terlik,çorap,patik
diğer küçük çantada da ıslak mendiller bebek bezi yatak koruyucu pişik kremi biberon emzik zemzem suyu hurma gögüs kremi
hanimlar benim kasilmalarim yine basladii bu seferki daha güçlüüüü
karnim patlicak gibi oluyor belimde kopacak gibiii yengeme sordum devam ederse sacniya cevirir dedii
ay insaallahhhh
yinede umitlenmeyim dimi nolur nolmaz
ya tecrubeli birinin olmasi ne kadanda guzelmisss
iyi geceler kızlar...ara ara takip ediyorum sizleri..buakşamda bişi sorucam..öglen 3.30 dan beri belim agrıyo kimi zaman batıyo acaba dogum sancısı olabilir mi??bilgisi olan ara ara kasıklarımada vuruyo ama düzenli degil..kontrol amaçlı hastaneye gitmeli miiym??
kızlar bişey sorucam dün gece gr gittiğimde 2 cm açıklık vardı acaba bu hafta doğururmuyum ağrılarımda var ama kalçam bacaklarım bile ağrıyor
hastane çantamdakileri yazıyorum canım;
kendim için;
1 gecelik
1 pijama
iççamaşırı
2 emzirme sütyeni
1 lizoz
hastaneden çıkarken giymek için eşorfman
göğüs pedi
havlu
refakatçi için tabak çatal bardak
kırmızı yemeni ve taç
azcık makyaj malzemesi
terlik
bebiş için;
1 tane beşli, 1 tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane iç zıbın, 2 tane dış zıbın
pişik kremi,
emzik
bir kalın bir ince battaniye
ıslak mendil
10 tane 1 numara bez,10 tanede 2 numara bez
birkaç birşey daha vardı ama aklıma gelmiyo canım gelince yazarım..
karnim patlicak gibi oluyor belimde kopacak gibiii yengeme sordum devam ederse sacniya cevirir dedii
ay insaallahhhh
ay insaallahhhh
ayy saol canım böle listede ii oldu.. bide bu alttan çıtçıtlı badi koyuyomusunuz hani göbek düşmeden o giydirilebilir mi ki???
cnma slında hepsini biraaya koysam eminim o şekilde olur çünkü daha içine koymam gerekneler var ama işte bilmiyom napıcam :)bende yaklaşık aynı şeyleri aldım ama kocaman çekçekli valiz oldu....kociş çok isyanlarda...
saol canım da yatak koruyucu mu o nie bide zemzem suyuyla hurma nie
hadi kızz doğurda görüyüm seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?