iyi geceler cnmKızlar ben çıkıyorum eşimin pcde işi var.
Sonra yeniden gelmeye çalışırım.Tabii sancılarım artmazsa.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
İyi geceler
kızlar valla bende yanıyorum diye ayaklarımı bazen giymiyorum ama aslında iyi giyinmemiz lazım yoksa bebişlerimizin gaz sancıları daha çok olur yani şimdide sonrada hem bebişlerimize hemde kendimize dikkat etmemiz gerekiyor
evet canım sağlıkla bi alsak kucağımıza artık...çok merak ediyorum benim kızım anneannesini beklicek mi yoksa onları karşılıcak mı?annem öğretmen malum anca salı sabah burda olcaklar...şey demişti eğer akıllı bi kızsa beni bekler demişti bakalımm nolcekEvet canım belirtilerin bayağı artmış sabredicez yapıcak bişey yok napalım
Mrb canım.Senin zamanın çok yaklaştı artık.Şu anda seni çok iyi anlıyorum benim kızımda şu an aynılarını bana yapıyor.
Hayırlısıyla bir gelselerde artık evdeki maceralarını paylaşsak buradan
iyi geceler cnm
ayy şimdi azcık ferah ferah geziim de bebiş doğunca giyerim çorapları geri
mecbur o zaman süt gaz yapmasın die çıkarmıcaz zaten,şimdi abartmamak kaydıyla yalınayak son günlerin tadını çıkarıyorum
iyi geceler cnm
ayy şimdi azcık ferah ferah geziim de bebiş doğunca giyerim çorapları geri
mecbur o zaman süt gaz yapmasın die çıkarmıcaz zaten,şimdi abartmamak kaydıyla yalınayak son günlerin tadını çıkarıyorum
evet canım sağlıkla bi alsak kucağımıza artık...çok merak ediyorum benim kızım anneannesini beklicek mi yoksa onları karşılıcak mı?annem öğretmen malum anca salı sabah burda olcaklar...şey demişti eğer akıllı bi kızsa beni bekler demişti bakalımm nolcek
bencede canım uyudu uyandı ağladı desek demi...çok canım yanıo ve karnımda sanki kemiklerini hissediyorum onunda yeri daraldı baya tabı....sürekli kasılıyorum...meğersem hamilelik 34.haftadan sonra başlıyormuşş...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
cnm beni de her hafta nstye bağlıyorlar.yasmincim seni neden bu kadar sık ntsye alıyor doktor ben senden ileriyim ama çarşamba günü ilk defa giricem ntsye oda haftam doluyor o yüzden merak ettimde benim doktormu umursamıyor beni yoksa
iyi geceler cnmiyi geceler kıslar
selam kızlar
metehan sonunda uyandıı.babasıyla bize hareketler yaptıı.elini kolunu resmen çıkardıı.ayy Allah ım nasıl mutlu olduk anlataamam.bütün gün sersem gibiydim biye oynamıyo kıpırdıyomu falan diye dinlemekten.eşimde her an soruyorduu.valla içimiz ferahladıı resmen.pöffff
akşam bi dışarı çıktık eşimle tatlı yedik azcık hava aldık geldikk.ama ben yoruluyorum yaa yaptığım bişide yok heee arabayla gidiyoz iniyoz oturuyoz geliyozz.ama yinede yoruluyorum
oleeyyy bu arada yarın 4D ultrason randevumuz vaarrrr 18:40 daaaa oley oleyyy
cnm beni de her hafta nstye bağlıyorlar.
seninki biraz geç kalmış gbi geldi bana sanki:44:
iyi geceler cnm
yaaa diyorum maymun bunlarrrr
e hadi şimdiden gözn aydn metoşu bi görün bakalım 4d li 4d li
bizede anlat soonaa
oyyy ben de özledim oğlumu be yaw
dinlenmeye ihtiyacımız var canım zaman geliyor bebekler gelince zaten uykusuz geceler yorgun sabahlar bizi bekliyor olucak(onlar gelsinlerde sağlıklı bir şekilde onada rağzıyım)ben uzanamıyorumda yatmaya pek alışamadım bide kayınvalidem kayınbabam olunca yatmak pek nasip olmuyor imkanın varsa bol bol yat dinlen
daha iyiyim canım,evet visco sevi bebe
ben burda bütün alışverişimi yaptığım dükkandan oldukça iyi aldım 55 tl heryerde 70 falandı.
onlar çok alışveriş yaptığım ve peşin aldığım için güzel indirimler yapıyor
gözün aydın canııım
bi denersin olmazsa alırsın
yasmincim
canım şimdi babamı aradım sordum sabah ezanı şart değilmiş herhangi bir ezan vaktinde koyulabilirmiş
konuşmammı değişik geldi....hahaaantalyalıyım canım
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
Hayırlısı bakalım canım artık inş.gelir haftasını doldurduğu zaman
Geçmişte biraz baktım canım.Doğurmayı çok isterdim ama gelmiyor minik kızçe işte :))
Msj attım canım.
Güzel günlerde kullanın canım çok güzel
gözünaydın canım.
Amanınnnn amannnn gözdenin bebişimi geliyormuş çok sevindim.
Bu akşam bir bebiş daha aramıza katılıyor.
Hadi bakalım allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza
Kızlar ben çıkıyorum eşimin pcde işi var.
Sonra yeniden gelmeye çalışırım.Tabii sancılarım artmazsa.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
İyi geceler
yasmincim seni neden bu kadar sık ntsye alıyor doktor ben senden ileriyim ama çarşamba günü ilk defa giricem ntsye oda haftam doluyor o yüzden merak ettimde benim doktormu umursamıyor beni yoksa
iyi geceler kıslar
selam kızlar
metehan sonunda uyandıı.babasıyla bize hareketler yaptıı.elini kolunu resmen çıkardıı.ayy Allah ım nasıl mutlu olduk anlataamam.bütün gün sersem gibiydim biye oynamıyo kıpırdıyomu falan diye dinlemekten.eşimde her an soruyorduu.valla içimiz ferahladıı resmen.pöffff
akşam bi dışarı çıktık eşimle tatlı yedik azcık hava aldık geldikk.ama ben yoruluyorum yaa yaptığım bişide yok heee arabayla gidiyoz iniyoz oturuyoz geliyozz.ama yinede yoruluyorum
oleeyyy bu arada yarın 4D ultrason randevumuz vaarrrr 18:40 daaaa oley oleyyy
Kızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Geçmişten aklımda kalanları yazıyım kızlar alıntı yapamadım hiç
Burcucum kurabiyelere bayıldım.Zahmet olmazsa tarfini verebilirmisin.Gerçi arkadaşlara verdin mi bilmiyorum ama bende belki mevlüte aile içinde öyle dağıtmak için yapıp vermek isterim.
Yasese ve too_be'nin bebişleri olmuş.Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza artık.
Senaysn canım suyun azalmış çarşamba geliyormuş galiba bebişin.Hayırlısı olsun canım.güzel haberlerini bekliyoruz artık.
Dillerim_lal metehan oğluşun yaptığını benim kız artık pek sık yapar oldu canım.Yerleri daraldığı için ve uyudukları için öyle hareket etmezlermiş.Ne yersen ye eğer uyuyorsa hiç bir tepki vermiyor benim kızımda öyle.birde şu etken var bir gün öncesinde çok yorulduysan o hareket etse bile biz hissedemeyebilirmişiz.Ben böyle bir durumda acile gittiğimde ebe söylemişti.
Kızlar aklımda kalanlar bunlar başka yazmadığım arkadaşım varsa kusura bakmasın.
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
iyi geceler kıslar
kızlar bişey sorucam dün gece gr gittiğimde 2 cm açıklık vardı acaba bu hafta doğururmuyum ağrılarımda var ama kalçam bacaklarım bile ağrıyor
magdurum ben magdurumm çok magdurum magdurummmmzipam gelmiyooooooooooooooo:95::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?