2011 Şubat Anneleri

ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk

hadi yaaa,hadi allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,çok heyecanlı
belliyi zaten bıdık yapcaktı bi atraksiyon

magdurum ben magdurumm çok magdurum magdurummmm zipam gelmiyooooooooooooooo:95::96:
gelir kız gelir,sen sabırszlandkça naza çekiyo walla fıstık

hoşgeldn cnm

ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk

ayyyy ne güzel hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin umay kızımız

burcucum eşin gelmiş gözünaydın canım sen nası oldun ağrın sancın yok dimi?

Ayyy Gzdeye çok sevindim hadi gözümüz aydın bebişimiz geliyoooo
Ya kızlar ben bu arada bağırsaklarımı bozdum galiba çok fenayım çok gurulgurul

çağlayancım hiç ööle deme canım haftaya doluyo zaten miadı en azından bizden önce doğurcağın kesin sen sevil hanımı kucağına alıp emzirrirken biz burda hadi ama gelsin bebeşimiz dicez

Hayırlısı bakalım canım artık inş.gelir haftasını doldurduğu zaman

ben dün senin için kesin doğurdu dediydim..sonra kızlara söyleyince seda ben bi mesaj atayım dedi baktık yok bişey.

Geçmişte biraz baktım canım.Doğurmayı çok isterdim ama gelmiyor minik kızçe işte :))

Msj attım canım.

Güzel günlerde kullanın canım çok güzel

gözünaydın canım.

Amanınnnn amannnn gözdenin bebişimi geliyormuş çok sevindim.
Bu akşam bir bebiş daha aramıza katılıyor.
Hadi bakalım allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

ayyyy ne güzel hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin umay kızımız

burcucum eşin gelmiş gözünaydın canım sen nası oldun ağrın sancın yok dimi?

teşekkür ederim cnm:)
iyiyim çok şükür oğlum vazgeçti anlaşılan kuzu kuzu duruyo

ayyy şu barsaklarm beni de mahvediyo ya,sürekli bi gaz sancısı tarzda ağrım var,annem de benm doğumlarım hep gaz sancısı gbi sancyla oldu dio,dikkat kesiliorm karın ağrılarıma..
ama yok benmki bildiin barsak bozmaktan
magnezyumun marifeti:S

ayyyy çok heyecanlandım bennn sankim kendi suyum geldi Allahım sağlıkla hayırla kurtarsın evladına kavuştursun inşallahh gözdeyi. çok selam söyle bizlerden dualarımız onunla...

ufff ya benim sancım var ama vajinama vuran şiddetli sancılar.
Yolu arıyor sanırım benim kızım birde hareketlendiki sormayın.
Büyüdükçe canımı daha fazla acıtıyor artık

ay umay hanım geliyormuşş sağ salim gelsin inş....gözde kızçesini alcak kucağına yarın demek...Rabbim her ikisinede sağlık sıhhat versin inş...

kızlar merhaba nasılsınız...
ben pek iyi değilim karnımm sürekli kasılıyor....belim ağrıyor....akıntım baya arttı...birde vajinama çok baskı var...kızımın şiddetle çıkışı aradığı çok belli....sanırım yakınn artık kızımın gelişi ama ne zaman bilmiyorum...o yüzden pek net başında duramıyorum...uzanıyorum sürekli...

Evet canım belirtilerin bayağı artmış sabredicez yapıcak bişey yok napalım

canım benimde gaz sancısı gibi oluyo sancılarım bayağı uğraştırıyo ama ayaklarına çok dikkat et ben biraz üşüteyim ayağımı ölüyorum tüm gece.

Mrb canım.Senin zamanın çok yaklaştı artık.Şu anda seni çok iyi anlıyorum benim kızımda şu an aynılarını bana yapıyor.
Hayırlısıyla bir gelselerde artık evdeki maceralarını paylaşsak buradan

ay gözdenin allah yardımcısı olsun dualarımız seninle sabah sağ salim kucağına alır inşallah
ocağın son gününe yetişti umaycık annesini şubat annesi yapmadı

canım benimde gaz sancısı gibi oluyo sancılarım bayağı uğraştırıyo ama ayaklarına çok dikkat et ben biraz üşüteyim ayağımı ölüyorum tüm gece.

ayağımı üşüttüğümü de anlayamıyorum ki cnm yaa,sürekli afakanlar bastığı için evin içinde yangın yangın geziniyorum,çorap fln giymek ne mümkün,bi terlik takıyorum ayağıma bazen onları bile çıkarıveriyorum çok bunalıp
ama haklısın terliksz geznce çok sıkıntı çekiyorum gecesinde ben de

Kızlar ben çıkıyorum eşimin pcde işi var.
Sonra yeniden gelmeye çalışırım.Tabii sancılarım artmazsa.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
İyi geceler

kızlar valla bende yanıyorum diye ayaklarımı bazen giymiyorum ama aslında iyi giyinmemiz lazım yoksa bebişlerimizin gaz sancıları daha çok olur yani şimdide sonrada hem bebişlerimize hemde kendimize dikkat etmemiz gerekiyor

dinlenmeye ihtiyacımız var canım zaman geliyor bebekler gelince zaten uykusuz geceler yorgun sabahlar bizi bekliyor olucak(onlar gelsinlerde sağlıklı bir şekilde onada rağzıyım)ben uzanamıyorumda yatmaya pek alışamadım bide kayınvalidem kayınbabam olunca yatmak pek nasip olmuyor imkanın varsa bol bol yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…