ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
magdurum ben magdurumm çok magdurum magdurummmmzipam gelmiyooooooooooooooo:95::96:
kızlar ben geldim.hepinize iyi akşamlar 2 gündür giremedim pek.kayınvalidemler geldi bu gün hepiniz iyisinizdir umarım,yarın inş.gözdeden hayırlı haberler alırız,açar açmaz haberi alınca çok mutlu oldum.şimdi bi geçmişe bakayım başka ne var ne yokmuş.
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
çağlayancım hiç ööle deme canım haftaya doluyo zaten miadı en azından bizden önce doğurcağın kesin sen sevil hanımı kucağına alıp emzirrirken biz burda hadi ama gelsin bebeşimiz dicez
ben dün senin için kesin doğurdu dediydim..sonra kızlara söyleyince seda ben bi mesaj atayım dedi baktık yok bişey.
ayyy çağlayan seninle aynı durumdayız
benim anadizim vardı arkadaş bunun aynısını verdi bana
yatak odasına koyacağım 6 ay bunda yatırıp sonra ablasının yanına beşiğe alacağım ama o 2 çocuk büyütmüş birtanede komşusununki büyümüş bunda
kılıfın bazı yerleri yıpranmış pek içime sinmedi bende yeni kılıf alayım diyorum hiç bişey yapamazsam kardeşim terzi gelince bi çaresini bulur sanırım
bu arada senin tel bende yok msj yazarmısın özelden
çok geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün canım.Merak etme genelde çoğu bebişte oluyor o.benim ilk kızımdada olmuştu
canıııımmm gözün aydın.Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin.Sütün gelmiş demekki emip durduğuna göre
darısı bize inşallahh
Cnm geçmiş olsun, çok yorulmuşsunuz bugün elinize sağlık
sağolasın cnm
cnm isilik gibi bişeylerse normal, küçük küçük pütür oluyo yeni doğanda
Maşallah berilimize :)
Cnm güle güle kullan
Cnm yapılış linkini burayada kopyalamıştım ama geçmişten bulmak zor, her seferinde internetten yeniden linki bulmaya üşeniyorum, yeniden kopyalıyorum sen dedin diye
slm kızlar.. atladığım varsa kusura bakmasın :26: .. bugün kızımın park yatağını aldık eşimle.. bakın bakalım beğenecek misiniz ??? internetten buldum resminiEki Görüntüle 135283 eşim şimdi maç izliyor bitince kurucaz.. yarın görüş günümüz.. bakalım kızım kaç kilo oldu.. sancı çıkacak mı artık merak ediyorum valla
slm kızlaar,kocam geldi sonunda almanyadan,dün akşam,evimize döndük,çok mutluyum
uzak kaldım bi kaç gün,okumak da ne zor oluyo yahu,oku oku bitmiyo...
bi dönüp okumaya çalışayım geçmişi,umarım herkes iidir
ayyyy ne güzel hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin umay kızımız
burcucum eşin gelmiş gözünaydın canım sen nası oldun ağrın sancın yok dimi?
kızlar merhaba nasılsınız...
ben pek iyi değilim karnımm sürekli kasılıyor....belim ağrıyor....akıntım baya arttı...birde vajinama çok baskı var...kızımın şiddetle çıkışı aradığı çok belli....sanırım yakınn artık kızımın gelişi ama ne zaman bilmiyorum...o yüzden pek net başında duramıyorum...uzanıyorum sürekli...
teşekkür ederim cnm:)
iyiyim çok şükür oğlum vazgeçti anlaşılan kuzu kuzu duruyo
ayyy şu barsaklarm beni de mahvediyo ya,sürekli bi gaz sancısı tarzda ağrım var,annem de benm doğumlarım hep gaz sancısı gbi sancyla oldu dio,dikkat kesiliorm karın ağrılarıma..
ama yok benmki bildiin barsak bozmaktan
magnezyumun marifeti:S
ben pek iyi değilim karnımm sürekli kasılıyor....belim ağrıyor....akıntım baya arttı...birde vajinama çok baskı var...kızımın şiddetle çıkışı aradığı çok belli....sanırım yakınn artık kızımın gelişi ama ne zaman bilmiyorum...o yüzden pek net başında duramıyorum...uzanıyorum sürekli...
canım benimde gaz sancısı gibi oluyo sancılarım bayağı uğraştırıyo ama ayaklarına çok dikkat et ben biraz üşüteyim ayağımı ölüyorum tüm gece.
Kızlar ben çıkıyorum eşimin pcde işi var.
Sonra yeniden gelmeye çalışırım.Tabii sancılarım artmazsa.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?