2011 Şubat Anneleri

selam kıslaar nediyonuz...ben çok hastayım..nezle gibi oldum 2 gündür..:2:.elimde mendille hapşıra hapşıra ev temizledim bide annemle..pilim nasıl bitmiş...ev berbat olmuş ama....kızım içinde çekmeceler boşalttım..haftaya beşiğimiz gelince hazır olsun diye...ama çok yorulmuşum...2 dakka dinlenem diye oturduydum..ssızmış kalmışım...artık evdeyim ya diğer işleriyavaş yavaş yaparım diyom bakalım...nasip..sizler naptınız...az geçmişi okuyem sonra yazarım..doğuran falan varmı bakem..öptüm sizi:54:
Cnm geçmiş olsun, çok yorulmuşsunuz bugün elinize sağlık
canım arkadaşlar yazmış ama ben alıntı yapmış bulundum:9: 7 gün içinde kesilmesi uygun olanı ama çocuk buluğ çağına gelene kadarda kesilebilir....ezanıda ya eşim yada benim babam okuycak inş...

canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık....benim hastaneye çok gelenim olmaz o yüzden hastane için hiç heveslenmedim:37:çikolata yada lokumla geçircez hastane günümüzü:32:
sağolasın cnm:71:
mrb kızlar nasılsınız siz hala bebeişlerinizi beliyorsunuz benim bebiş kollaımda ama ben çok pinpirikli oldum ya yüzünde böyle kırmızılıkvar birkaç ten birkaç boynunda küçük sivilce gibi hemen endişe ettim gerçi normalmiş ama yarın kont var bakalım işallah bişey yoktur emzşrmesi çok sıkıntı ama herşeye rağmen çok güzel ya
cnm isilik gibi bişeylerse normal, küçük küçük pütür oluyo yeni doğanda
kızlar biz iyiyiz Allaha şükür.en mutlu günümde yanımda oldunuz teşekkürlerrr.bebişim iyi maşallahh emip sıçıp uyuyo :1:. sizi unuttuğumu sanmayın bi koşuşturmamız geçsin giricez kızımlaa.şimdilik hoşçakalın Allaha emanet olun.Sağ sağlim yavrunuza kavuşunn inşallah.
Maşallah berilimize :)
Yonca Bambam Bebek Beşik Kod 101 | | Bebefix.com

Kızlar bebeğin ilk aylarını geçireceği beşik bu ablam verdi.
Ama ben bunun bunun kılıfından almak istiyorum ekstradan.Şimdiki kılıfını yıkayacağım ama o elimde dursun ben yeni bir tane alıyım diyorum.Daha doğrusu fikir eşimden çıktı.
Bunun ekstra kılıfından nerden bulabilirim fikri olan varmı
Cnm güle güle kullan
evet canımm aynen öyleydi.sen kaşındıkça sür o baskılanıyor

seda bir gün öncesi falan yorulunca öyle oluyor biz dinlenmiş oluyoruz ama o kendine gelemiyor

benim göbeğim okul bahçesinde ve ben öğretmen oldum:9:erkek kardeşiminki camide her akşam içki içer ayyaş:27: belli olmuyor:25:

canım hoşgeldin çok yoruyosun kendini doğuma enerjin kalmıcak

38 e giriyorsun canım 37+0 tam 37 dolu olması demek

burcu burayada yapıştırsaydın keşke

ayyyyy..canım geçmiş olsunfaygen aslen nereliydin sen*

ayyy ben senden önce erkancığıma teslim olacağım sana püf noktalarını söylerim artık:62:

canım o konuda hiç bilgim yoktu o yüzden yazmadım:26:
Cnm yapılış linkini burayada kopyalamıştım ama geçmişten bulmak zor, her seferinde internetten yeniden linki bulmaya üşeniyorum, yeniden kopyalıyorum sen dedin diye

slm kızlar.. atladığım varsa kusura bakmasın :26: .. bugün kızımın park yatağını aldık eşimle.. bakın bakalım beğenecek misiniz ??? internetten buldum resmini $BABYMAX-104-OYUN-PARKI-2010-MODEL-GRI-PEMBE__27345955_0.jpg eşim şimdi maç izliyor bitince kurucaz.. yarın görüş günümüz.. bakalım kızım kaç kilo oldu.. sancı çıkacak mı artık merak ediyorum valla :61:

slm canım.. bayadır sesin soluğun çıkmadı bende merak etmiştim seni.. iyi olmanıza sevindim.. :54:

allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin canım benim.. allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve paşam sağ salim gelecek dünyaya sen hiç merak etme annessi :34:

canım yorgana doktorlar izin vermiyorlar.. kafasını kapatır yüzünü kapatır nefes alamaz diye.. ondan bencede kullanma..

:nazar: :nazar: :nazar: ellerine sağlık canım süper olmuşlar..

peki canım ezanın ne zaman okunması gerekli.. belli bir zamanı var mı ??:54:

sağol canım benim burda ne güzel dostluklar kurduk umarım bebişlerimiz büyürkende devam ettiririz:16:

bu arada ezan sabah ezanı zamanı okunmalı bebeğin kulağına isimde ondan sonra söylenmeli
benim kızımın adını babam koydu
"senin adın elif eylül" dedi 3 kere kulağına ezandan sonra tabi

selam gececi hamişler... doğuran yok mu daha? surmeli ve nur ne yaptılar? dün baya sancıları vardı.Özellikle surmeli'nin...
Biz bu haftasonu yine sinemaya gittik :D geçen hafta eyvah eyvah2 ye gitmiştik bugün de kurtlar vadisi Filistin 'e gittik... Kızımız doğmadan sinemadan hevesimizi alalım dedik...:9:

slm kızlar.. atladığım varsa kusura bakmasın :26: .. bugün kızımın park yatağını aldık eşimle.. bakın bakalım beğenecek misiniz ??? internetten buldum resminiEki Görüntüle 135283 eşim şimdi maç izliyor bitince kurucaz.. yarın görüş günümüz.. bakalım kızım kaç kilo oldu.. sancı çıkacak mı artık merak ediyorum valla :61:

güle güle kullanın canım çok güzelmişş
bizimde yaın görüş+ nst günümüz
artık haftada 2 kez nst ye çağırıyor beni dr
sezeryanı garantiye almak istiyor sanıırm:1:

Kızlar linki yeniden kopyalıyorum, burdan yapılışına bakabilirsiniz
:71:
*** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO

slm canım.. bayadır sesin soluğun çıkmadı bende merak etmiştim seni.. iyi olmanıza sevindim.. :54:

allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin canım benim.. allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve paşam sağ salim gelecek dünyaya sen hiç merak etme annessi :34:

canım yorgana doktorlar izin vermiyorlar.. kafasını kapatır yüzünü kapatır nefes alamaz diye.. ondan bencede kullanma..

:nazar: :nazar: :nazar: ellerine sağlık canım süper olmuşlar..

peki canım ezanın ne zaman okunması gerekli.. belli bir zamanı var mı ??:54:

slm kızlar.. atladığım varsa kusura bakmasın :26: .. bugün kızımın park yatağını aldık eşimle.. bakın bakalım beğenecek misiniz ??? internetten buldum resminiEki Görüntüle 135283 eşim şimdi maç izliyor bitince kurucaz.. yarın görüş günümüz.. bakalım kızım kaç kilo oldu.. sancı çıkacak mı artık merak ediyorum valla :61:

sağolasın cnm, güle güle kullanın park yatağınızı:71:

sağol canım benim burda ne güzel dostluklar kurduk umarım bebişlerimiz büyürkende devam ettiririz:16:

bu arada ezan sabah ezanı zamanı okunmalı bebeğin kulağına isimde ondan sonra söylenmeli
benim kızımın adını babam koydu
"senin adın elif eylül" dedi 3 kere kulağına ezandan sonra tabi

evet bencede çok güzel dostluklarımız oldu.. inşallah devam ettiririz canım.. ilk doğduğu gün mü olmalı ?? eşim ben yapamam diyorda :50: hoca bulmam lazım sabah ezanıda hocayı nerden bulurum ki :44:

güle güle kullanın canım çok güzelmişş
bizimde yaın görüş+ nst günümüz
artık haftada 2 kez nst ye çağırıyor beni dr
sezeryanı garantiye almak istiyor sanıırm:1:

sağol canım beğenmenize sevindim valla :66: :54: odası var kızımın aslında.. bu piyangodan çıkan bişi oldu.. salona koyucaz yanımıza..

Kızlar linki yeniden kopyalıyorum, burdan yapılışına bakabilirsiniz
:71:

sağolasın cnm, güle güle kullanın park yatağınızı:71:

sağolasın canım :54:

içine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı :28:

canım bende almadım çünkü uyku seti almıştım park yatak için çarşağı böyle biraz kalınca yorgan gibi altına bide bebek battniyesi sericem olucak biticek inş... Bu arada güle güle kullan benim park yatapın renkleride böyle pembe gri:)

OFFF yazdığım cevap boşa gitti
burcu link vermen daha iyi olmuş görerek yapmak başka tabi:)

yasmincim ezanı istediğiniz zaman okutabilisiniz
benim kızıma 10. gün okumuştu babam sonrada kulağına 3 kere"senin adın elif eylül" demşti
hoca olmak orunda değil komşu yada akraba akılbaliğ olmuş bir erkek olsun yeter

canım bende almadım çünkü uyku seti almıştım park yatak için çarşağı böyle biraz kalınca yorgan gibi altına bide bebek battniyesi sericem olucak biticek inş... Bu arada güle güle kullan benim park yatapın renkleride böyle pembe gri:)

hımm battaniye falan serilse yeter yani.. o baya sert bişi ya içi tahtaymış.. bebeklerin sert zemine yatmaması gerekiyor ya ondan kafam karıştı.. sağolasın canım hepimiz güle güle kullanalım inşallahh..

OFFF yazdığım cevap boşa gitti
burcu link vermen daha iyi olmuş görerek yapmak başka tabi:)

yasmincim ezanı istediğiniz zaman okutabilisiniz
benim kızıma 10. gün okumuştu babam sonrada kulağına 3 kere"senin adın elif eylül" demşti
hoca olmak orunda değil komşu yada akraba akılbaliğ olmuş bir erkek olsun yeter

oo iyi ozaman sağolasın canım ya.. :54:

ayyyy..hemen yaz bize gelince ..geçen benim adet sancısı gibi hafif sızım vardı 60larda çıktı
yatak harika çok güzel güle güle kullansın
selam gececi hamişler... doğuran yok mu daha? surmeli ve nur ne yaptılar? dün baya sancıları vardı.Özellikle surmeli'nin...
Biz bu haftasonu yine sinemaya gittik :D geçen hafta eyvah eyvah2 ye gitmiştik bugün de kurtlar vadisi Filistin 'e gittik... Kızımız doğmadan sinemadan hevesimizi alalım dedik...:9:
yok şekerim onlarda bir icraat yok hop heveslendiriyorlar ama gerisi yok,ayyy ne güzel ben rahatça oturamadığım için gidemedim sinemaya ne güzel
canım sağol zahmet oldu sana
evet bencede çok güzel dostluklarımız oldu.. inşallah devam ettiririz canım.. ilk doğduğu gün mü olmalı ?? eşim ben yapamam diyorda :50: hoca bulmam lazım sabah ezanıda hocayı nerden bulurum ki :44:
:
canım aile büyüklerinden birinden rica etsen:26:
içine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı :28:

kızlar ben sevi bebenin visco yatağını aldım çok güzel

ayyyy..hemen yaz bize gelince ..geçen benim adet sancısı gibi hafif sızım vardı 60larda çıktı
yatak harika çok güzel güle güle kullansın

yok şekerim onlarda bir icraat yok hop heveslendiriyorlar ama gerisi yok,ayyy ne güzel ben rahatça oturamadığım için gidemedim sinemaya ne güzel

canım sağol zahmet oldu sana

canım aile büyüklerinden birinden rica etsen:26:

gelince yazarım canım yarın sabah kontrol.. hem muayene hem nst olacak bakalım.. benim akşamalrı oluyor adet sancısı gibi sancım ama gündüz yoklamadı henüz.. bakalım yarın ne olacak...

canım aile büyüğümüz yok ki :50: babam vefat etti.. eşimin babası istanbulda ( öyle duayla falan alakası yoktur ).. başkada kimsemiz yok maalesef :50: .. doğduğu gün şart olmaması iyi de sabah ezanında nerden bulurum bilmiyorum.. onada bakıcaz artık canım ..

sen nasılsın ??? iyi oldun mu??

sevi bebenin visco su mu ?? kaça aldın canım ??

Son düzenleme:
slm kızlaar,kocam geldi sonunda almanyadan,dün akşam,evimize döndük,çok mutluyum:52:
uzak kaldım bi kaç gün,okumak da ne zor oluyo yahu,oku oku bitmiyo...
bi dönüp okumaya çalışayım geçmişi,umarım herkes iidir:74:

bende alıcaktım canım ama eşim sağolsun bi uysu seti almış gelmiş parayı bayıp bide yatağa para verip masraf çıkarmamayım dedim.Bakalım bebek rahat edemezse o zaman alırım.Yoksa bende yatağı alığ çarşafı serip battaniyeyle yatıracaktım bebişi.

gelince yazarım canım yarın sabah kontrol.. hem muayene hem nst olacak bakalım.. benim akşamalrı oluyor adet sancısı gibi sancım ama gündüz yoklamadı henüz.. bakalım yarın ne olacak...

canım aile büyüğümüz yok ki :50: babam vefat etti.. eşimin babası istanbulda ( öyle duayla falan alakası yoktur ).. başkada kimsemiz yok maalesef :50: .. doğduğu gün şart olmaması iyi de sabah ezanında nerden bulurum bilmiyorum.. onada bakıcaz artık canım ..

canım senin için tam olarak öğreneyim sabah ezanı şartmı diye?
slm kızlaar,kocam geldi sonunda almanyadan,dün akşam,evimize döndük,çok mutluyum:52:

gözün aydın canım

hımm battaniye falan serilse yeter yani.. o baya sert bişi ya içi tahtaymış.. bebeklerin sert zemine yatmaması gerekiyor ya ondan kafam karıştı.. sağolasın canım hepimiz güle güle kullanalım inşallahh..

Evet o çok sert direk onun üstünde yatamaz tabi ama çok yumuşak yerde önerilmiyor boğulma teklikesine karşı işte içine gömülyen sertlikte olsa daha iyi olur.

daha iyiyim canım,evet visco sevi bebe
ben burda bütün alışverişimi yaptığım dükkandan oldukça iyi aldım 55 tl heryerde 70 falandı.
onlar çok alışveriş yaptığım ve peşin aldığım için güzel indirimler yapıyor
gözün aydın canııım
bende alıcaktım canım ama eşim sağolsun bi uysu seti almış gelmiş parayı bayıp bide yatağa para verip masraf çıkarmamayım dedim.Bakalım bebek rahat edemezse o zaman alırım.Yoksa bende yatağı alığ çarşafı serip battaniyeyle yatıracaktım bebişi.

bi denersin olmazsa alırsın

yasmincim
canım şimdi babamı aradım sordum sabah ezanı şart değilmiş herhangi bir ezan vaktinde koyulabilirmiş

Back