Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal istedim sonuna kadar onun için bekledim ama dr 41. haftada suyu kireçlenmiş diye aldı
canım bekle sende sonuna kadar bi problem yoksa herseyin normali sonucta
ayyy maşallahhh süpersin ya ne beceriklisin hemde kagan gibi bir ugrasın varken yaptın ha
burcucum burdan yaz bizde alalım canım![]()
hatta yapılış resmi falan varsa buraya yüklesen:)
normal istedim sonuna kadar onun için bekledim ama dr 41. haftada suyu kireçlenmiş diye aldı
canım bekle sende sonuna kadar bi problem yoksa herseyin normali sonucta
ayyy maşallahhh süpersin ya ne beceriklisin hemde kagan gibi bir ugrasın varken yaptın ha
burcucum burdan yaz bizde alalım canım![]()
bende istiyorum hemen sağlıklı bir şekilde doğsun 40. haftayada az kaldı ama 2 hafta geç olma ihtimalide var benim iki arkadaşın 42.haftada doğdu bebişleri hakkımızda hayırlısı artık
Cnm annemde olduğum için fırsat bulabiliyorum, onlar kağanı oyalarken ben hızlı hızlı tamamlamaya çalışıyorum, faceden atıyorum cnm sanada![]()
Bekliycem ama artık gelsinde istiyorum 40 haftanın içine girdim artık.
40 haftadan sonra dışkılarını yapıyorlarmış diye beklemek istemiyorum açıkçası
40tan sonrada beklemek çok zor ama ya bebişe birşey olursa beni onun korkusu sarıyor birazda onun için fazla kalsın istemiyorum içerde
Senin o zaman daha 3 haftan var benim son haftaya girdim hala bekliyorum bakalım ne zaman gelicek
Dr.benimde son haftalardayız hazırlıkla ol dedi ama tık yok daha kızımda
Senin bir ara tehliken vardı bekliyordun dimi ha geldi ha gelicek diye ama bak bekliyor annesi zamanı
Nasıl bekledin o kadar ya 41.hafta
ben 9 şubatta doğmazsa 10 şubatta alın benim bebişimi sezeryanla diycem dr. :))
canım arkadaşlar yazmış ama ben alıntı yapmış bulundumKızlar ya bebiş doğunca kurban kesmeyi düşünüyorduk şükür kurbanı gibi ama akika kurbanı diye bişey varmış zaten bebeiş doğduktan 7 gün sonra kesiliyormuş.Varmı ayrıntılı bilgiye sahip olan aranızda? Daha detaylı şartları filan varmı birde şu kulağa ezan okuma meselesi illa bi hocanınmı yapması gerekiyor babası filan okusa olurmu?
canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık....benim hastaneye çok gelenim olmaz o yüzden hastane için hiç heveslenmedimKızlarrrr kurabiyelerimi paketledim, sepetine yerleştirdim hava almayacak şekilde poşete yerleştirdim artık hastane odamızdaki yerlerini almayı bekliyorlar :)
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
Kızlar ben çıkıyorum kağanla oynucaz :) öpüldünüzzz![]()
sağolasın canım hemen netten araştırıyorum bende:)
evet aslında haklısın 40 haftadan sonra genelde dr larda bekleme taraflısı değil
bende çıkıyorum kızlar azcık uzanayım baya yorgun hissediyorum kendimi malum geceden uykusuzum
yok canım deme öyle eminim gelecekleri zamanı biliyor onlar....tutabildiğin kadar içinde tut...ben 30 ları göreyim diye dua ediyordum şimdi 40 a razıyım :)))
selam kıslaar nediyonuz...ben çok hastayım..nezle gibi oldum 2 gündür..:2:.elimde mendille hapşıra hapşıra ev temizledim bide annemle..pilim nasıl bitmiş...ev berbat olmuş ama....kızım içinde çekmeceler boşalttım..haftaya beşiğimiz gelince hazır olsun diye...ama çok yorulmuşum...2 dakka dinlenem diye oturduydum..ssızmış kalmışım...artık evdeyim ya diğer işleriyavaş yavaş yaparım diyom bakalım...nasip..sizler naptınız...az geçmişi okuyem sonra yazarım..doğuran falan varmı bakem..öptüm sizi![]()
selam kıslaar nediyonuz...ben çok hastayım..nezle gibi oldum 2 gündür..:2:.elimde mendille hapşıra hapşıra ev temizledim bide annemle..pilim nasıl bitmiş...ev berbat olmuş ama....kızım içinde çekmeceler boşalttım..haftaya beşiğimiz gelince hazır olsun diye...ama çok yorulmuşum...2 dakka dinlenem diye oturduydum..ssızmış kalmışım...artık evdeyim ya diğer işleriyavaş yavaş yaparım diyom bakalım...nasip..sizler naptınız...az geçmişi okuyem sonra yazarım..doğuran falan varmı bakem..öptüm sizi![]()
mrb kızlar nasılsınız siz hala bebeişlerinizi beliyorsunuz benim bebiş kollaımda ama ben çok pinpirikli oldum ya yüzünde böyle kırmızılıkvar birkaç ten birkaç boynunda küçük sivilce gibi hemen endişe ettim gerçi normalmiş ama yarın kont var bakalım işallah bişey yoktur emzşrmesi çok sıkıntı ama herşeye rağmen çok güzel ya
mrb kızlar nasılsınız siz hala bebeişlerinizi beliyorsunuz benim bebiş kollaımda ama ben çok pinpirikli oldum ya yüzünde böyle kırmızılıkvar birkaç ten birkaç boynunda küçük sivilce gibi hemen endişe ettim gerçi normalmiş ama yarın kont var bakalım işallah bişey yoktur emzşrmesi çok sıkıntı ama herşeye rağmen çok güzel ya
yormasaydın c anım kendini fazla ben de taile girince başladım ev işlerine ama yavaş yavaş ama korkuyorum enerjimi harcamamaya çalışıyorum.dün arkadaşımda iyice tembihledi tam benim haftam da (36)temizlik yapmış ertesi gün doğumu başlamış artık enerjimizi doğuma saklamalıyız....hele doğumdan 2-3 gün önce vücutta aşırı bir enerji oluyormuş ama kadınlar bunu hep temizliğe harcıyor diyordu bir yazıda :)))))
Ahh ahhh ben ne çok temizlik yapıyorum şu iki haftadır bir görsen canım.Ama gelmedimi gelmiyor işte.
cuma günü tek başıma salonu temizledim dip bucak hemde halıları kaldım.Koltukları çektim camları sildim.Yerleri sildim toz aldım.Ama bak tık yok hala bekliyorum gelsin diye.
Ahh ahhh ben ne çok temizlik yapıyorum şu iki haftadır bir görsen canım.Ama gelmedimi gelmiyor işte.
cuma günü tek başıma salonu temizledim dip bucak hemde halıları kaldım.Koltukları çektim camları sildim.Yerleri sildim toz aldım.Ama bak tık yok hala bekliyorum gelsin diye.