senindemi çevrn hamile dolu benimde öyle.
okulda 3 hamileyiz apartmanda ben , karşı komşum ve altkomşum hamileyiz:)
hele alt komşumla aramda 15 gün var
:)) ben muhasebeci olarak çalışıyorum canım ama yalovadayım ben.Demekki bizimki sektörlerin hepsi aynı bende 4.5 yıllık çalışanım doğum zamanıda 5.yılım bitecek bakalım bekliyorum artık neler yapacaklar diye kaydirigubbakcemile3
Doğum masraflarınıda karşılıyorsa hiç çıkma canım boşver diren direne bildiğin kadar sende benim gibi :))
Fatma canım,senin şu tartı olayına sinir oldum yalnız bende çok kötü bir durum ya,kışın kalın kıyafetlerle gidince ne olacak,dr.odasına alsalar ya küçük bir tartı orada tartılsın hastalar
Arkadaşlar eşim dün gece bir rüya görmüş. Çok netti diyor.
Evde normal dogum yapıyormuşum. Bebegin çıkışını falan görüyorum diyor. Ama sen çok rahatsın, hiç bagırmıyorsun sadece bana başını çek diyorsun diyor.
Ve dogan bebek erkek bebek diyor :)
Hemde nasıl heryer hamile kaynıyorapartmanda varmı benim bilmiyorum görmedin ama işyerinde 3-4 masada bir hamile var sanki özenle dağıtılmış gibiyiz:smiley-cool:
Bu arada benim karnım iyice gerilmeye başladı. Siz de durumlar nasıl?
Evet canım dayanabildiğim kadar burdayım.buarada bişi sorucam canım size.benim doktorum cinsiyeti 20.haftada gözükür diyor her gidişimde belki görür diye ümitleniyorum ama ısrarla bilgi vermiyor.sırf cinsiyeti daha erken öğrenmek için başka biryerde mi dpktpra gözüksem diyorum.doktor naz yapıyor resmen:uhm:
Benim göbek hala bıngıl bıngıl sallanıyor kat kat
emin olmak için söylüyor olabilir.
benim kızımda erken söylemesi için çok ısrar etmiştik erkeğe benziyor demişti sonra herkese duyurduk bi baktık 1 ay sonra kesin kız dedi.yani kesin birşey söylemek istiyor olabilir.kaydirigubbakcemile2
Benim göbek hala bıngıl bıngıl sallanıyor kat kat
Biz kız istiyoruz ailece :) İnşallah senin oglun bizim de kızımız olur :)
Ya ben de göbek olmadıgı için geriliyor. Sezeryan dikişlerim de sancı yapıyor bu nedenle
Oglumda 12. haftada ''aaaa bu erkek olacak'' diye agzından kaçırdı :) Sonra da hiç degişmedi :)
Benim hiç karnım çıkmıyor yaaa sadece genişliyorum.belim iyice kalınlaştı ama göbek yok:uhm:
Benim hiç karnım çıkmıyor yaaa sadece genişliyorum.belim iyice kalınlaştı ama göbek yok:uhm:
İnşallah canım.Hayırlısı olsun öncelikle.
Arkadaşım var benim bu haziranda doğum yaptı ama acayip zayıftır normalde oda hep diyordu sezeryan dikişlerim ağrıyor diye dr u bunun normal olduğunu söylemiş.bence sizde göbek olmadığı için bunu erken hissettiniz sanırım ben 7. ayda falan hissetmeye başlarım:kedi:
evet erkek bebek hemen gösteriyormuş kendini bizim kız saklamıştı biraz:)
ayyy evridiki aynı anda yazmışız
Evet
Annem de sakladıgına göre kız diyor. Ay çok merak ediyorum ben ya :)
Sağdan soldan herkes erkek olacak diyor rüyamda gördüm sonra bu hamileliğim çok farklı geçti ...
Dün eşim dediki bak kendini erkeğe alıştırma çok , sonra hayal kırıklığı yaşarsın dedi.
Aslında illaki erkek olsun istemiyorum ama olsa fena olmaz diyorum.
Kızda olsa erkekte olsa bizim evladımız tabiki ama farklı bir tecrübe iyi olurdu
en geç 3 haftaya kadar hepimiz öğreniriz cinsiyetlerini bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?