2011 Şubat Anneleri

senindemi çevrn hamile dolu benimde öyle.
okulda 3 hamileyiz apartmanda ben , karşı komşum ve altkomşum hamileyiz:)
hele alt komşumla aramda 15 gün var

Hemde nasıl heryer hamile kaynıyorapartmanda varmı benim bilmiyorum görmedin ama işyerinde 3-4 masada bir hamile var sanki özenle dağıtılmış gibiyiz:smiley-cool:

Evet canım dayanabildiğim kadar burdayım.buarada bişi sorucam canım size.benim doktorum cinsiyeti 20.haftada gözükür diyor her gidişimde belki görür diye ümitleniyorum ama ısrarla bilgi vermiyor.sırf cinsiyeti daha erken öğrenmek için başka biryerde mi dpktpra gözüksem diyorum.doktor naz yapıyor resmen:uhm:

Fatma canım,senin şu tartı olayına sinir oldum yalnız bende çok kötü bir durum ya,kışın kalın kıyafetlerle gidince ne olacak,dr.odasına alsalar ya küçük bir tartı orada tartılsın hastalar

Yada diyorumki ben her sabah kiloma bakıyorum çıplak.:)Bir çizelge yapayım.
Dr a kendim takip ettiğimi söyliyeyim orda tartılmak istemediğimi söyliyeyeim ne dersiniz?

Canım ya bende bu gece erkek bebek olacağını gördüm.Hakkımızda hayırlısı:)
Ya evridiki biz burada mahvoluyoruz sıcaktan Allah sana sabır versin Adananın sıcağını bilirim asvaltı eritir o derece ne fenadır şimdi kimbilir eyvahedigeldismile

Hemde nasıl heryer hamile kaynıyorapartmanda varmı benim bilmiyorum görmedin ama işyerinde 3-4 masada bir hamile var sanki özenle dağıtılmış gibiyiz:smiley-cool:

:) çok komik ya

benimde işyerimde en iyi arkadaşım hamile,
İşyerinden 1 tane daha arkadaşım hamile.
Eşimin en yakın arkadaşlarının eşleri de hamile.

Doğuran doğurana bu sene

emin olmak için söylüyor olabilir.
benim kızımda erken söylemesi için çok ısrar etmiştik erkeğe benziyor demişti sonra herkese duyurduk bi baktık 1 ay sonra kesin kız dedi.yani kesin birşey söylemek istiyor olabilir.kaydirigubbakcemile2

Canım ya bende bu gece erkek bebek olacağını gördüm.Hakkımızda hayırlısı:)
Ya evridiki biz burada mahvoluyoruz sıcaktan Allah sana sabır versin Adananın sıcağını bilirim asvaltı eritir o derece ne fenadır şimdi kimbilir eyvahedigeldismile

:) çok komik ya[/QUOTE]

Ay evet canım ya. Burası felaket. Biz kız istiyoruz ailece :) İnşallah senin oglun bizim de kızımız olur :)

Benim göbek hala bıngıl bıngıl sallanıyor kat kat

Ya ben de göbek olmadıgı için geriliyor. Sezeryan dikişlerim de sancı yapıyor bu nedenle

Oglumda 12. haftada ''aaaa bu erkek olacak'' diye agzından kaçırdı :) Sonra da hiç degişmedi :)

Biz kız istiyoruz ailece :) İnşallah senin oglun bizim de kızımız olur :)

Ya ben de göbek olmadıgı için geriliyor. Sezeryan dikişlerim de sancı yapıyor bu nedenle

İnşallah canım.Hayırlısı olsun öncelikle.

Arkadaşım var benim bu haziranda doğum yaptı ama acayip zayıftır normalde oda hep diyordu sezeryan dikişlerim ağrıyor diye dr u bunun normal olduğunu söylemiş.bence sizde göbek olmadığı için bunu erken hissettiniz sanırım ben 7. ayda falan hissetmeye başlarım:kedi:

Oglumda 12. haftada ''aaaa bu erkek olacak'' diye agzından kaçırdı :) Sonra da hiç degişmedi :)

evet erkek bebek hemen gösteriyormuş kendini bizim kız saklamıştı biraz:)

Evet

Annem de sakladıgına göre kız diyor. Ay çok merak ediyorum ben ya :)

Evet

Annem de sakladıgına göre kız diyor. Ay çok merak ediyorum ben ya :)

Sağdan soldan herkes erkek olacak diyor rüyamda gördüm sonra bu hamileliğim çok farklı geçti ...
Dün eşim dediki bak kendini erkeğe alıştırma çok , sonra hayal kırıklığı yaşarsın dedi.
Aslında illaki erkek olsun istemiyorum ama olsa fena olmaz diyorum.
Kızda olsa erkekte olsa bizim evladımız tabiki ama farklı bir tecrübe iyi olurdu
en geç 3 haftaya kadar hepimiz öğreniriz cinsiyetlerini bence

Tabi ki saglıklı olması en önemlisi :)

Ama ne yalan söyleyeyim bana yine erkek olacak gibi geliyor.

Hakkımızda hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…