2011 Şubat Anneleri

olmadı rapor alırsın çağlayan sende direk arkidiş :)) öğlen gelince hemen yaz sonucunu.benimki haftaya belli oluyor.
temizlik dedin ya 2 haftadır evi ellemiyorum sadece dağınıklığı topluyorum eve giresim gelmiyoo.benim çizelgeyi değiştirirmisin sat 1 mayıs.(mucizem yolda)

Yüzümü güldürdün canım saol.Bırakıyorum bende bugünden sonra temizliği :))
Tamam canım değiştiriyorum muhtemel doğum kaçında peki

Bende dr a her gittiğimde 2-3 kg fazla geliyorum sinir oluyorum bide ben fazla kilolu olunca 100 e yakın çıkıyorum bu sefer giderken ince penye pantolonum vardı onu giydim ince terliklerimi sadece yarım kg fazla geldim:) Kıyafetten oluyor yani.Birde bizi resepsiyon gibi yerde tartıyorlar tüm bekleyenler duyuyor kilomu sinir oluyorum:(

Herkese günaydın :)

Canım dktorun odasına bir baskül koyamamışlar mı yahu? :1:

günaydın herkese.bişey sorucam kızlar.göğüsleriniz nasıl elleyince acıyormu?benimkilerin 2-3 gündür acısı azaldı.sanki biraz küçüldüler gibi geliyor.yaa endişelenmeye başladım.ilk bebeğimin kalbi durduğunda da böle olmuştu.bgn arayacağım dr.inşallah 2li test sonucum çıkmıştır.hem onu alıp hemde miniğimi sağlıklı bi şekilde bi görsem içim rahatlayacak.Rabbim bebeklerimizi korusun.

Canım merak etme. İlk haftalardaki hassasiyet zamanla biraz azalıyor...

Hayırlısı olsun canım,ama dr.konuş bu konuyu daha erken ama bilgin olsun hiç olmazsa

Aynen öyle gelişti canım olaylar,bakalım ne zamana kadar tutacaklar beni çıkartamıyorlarda tazminat ödemek zorunda kalacaklar çünkü ben çıkıyım diye uğraşıyorlar bende gitmiyorum kaydirigubbakcemile3

canım ya biz seninle aynı işyerindemi çalışıyoruz acabavereliniortak aynı durum bizdede var.ama onlar çıkarmadan asla çıkmam kaç senelik emeğim var.hem doğum masraflarınıda burası karşılıyornaniknanik napılım doğuma kadar sabredicez...

canım ya biz seninle aynı işyerindemi çalışıyoruz acabavereliniortak aynı durum bizdede var.ama onlar çıkarmadan asla çıkmam kaç senelik emeğim var.hem doğum masraflarınıda burası karşılıyornaniknanik napılım doğuma kadar sabredicez...

:)) ben muhasebeci olarak çalışıyorum canım ama yalovadayım ben.Demekki bizimki sektörlerin hepsi aynı bende 4.5 yıllık çalışanım doğum zamanıda 5.yılım bitecek bakalım bekliyorum artık neler yapacaklar diye kaydirigubbakcemile3
Doğum masraflarınıda karşılıyorsa hiç çıkma canım boşver diren direne bildiğin kadar sende benim gibi :))

Çaglayancım bugün alacaksın degil mi sonuçlarını?

Benim de cuma günü belli olacak...

Evet canım son 1 saat kaldı çok heyecanlıyım inş.sonuçlar güzeldir.
Seninde son 2 gün hiç geçmek bilmez şimdi.Benimde aslında normalde cuma çıkacaktı biliyormusun ama ben dün aradım çıkmışmıdır acaba diye hazır dediler bugün de gidip alıyorum

canım bende ilk haftalarda rapor almışrım ama o da ayrı bir problem var.bankada adım başı hamile var.hepimiz birden rapor alınca biraz komik oluyorsırnaşık şey
ama böylede çalışmak çok zor evde olan hamileler çok şanslı....

senindemi çevrn hamile dolu benimde öyle.
okulda 3 hamileyiz apartmanda ben , karşı komşum ve altkomşum hamileyiz:)
hele alt komşumla aramda 15 gün var:D

kızlar hamileler uçaga kaç aylıkken alınıor
8 aylıkken falan alınmıyorlar değilmi
caglayanım hayırlısı canım güzel haberler gelir merak etme..

ben 7 ay diye biliorum canım.
bizim gelin Almanya'da annesinin yanında doğum yapacaktı ve 6. ayın sonunda gitti.
iyice araştır geç kalma ok?

Fatma canım,senin şu tartı olayına sinir oldum yalnız bende çok kötü bir durum ya,kışın kalın kıyafetlerle gidince ne olacak,dr.odasına alsalar ya küçük bir tartı orada tartılsın hastalar

günaydın arkadaşlar....nolur bir an önce alın gelin test sonuçlarınızı arkadşlar ya güzell haberleri duymak için sabırsızlanıyorumm.............:nazar:

Arkadaşlar eşim dün gece bir rüya görmüş. Çok netti diyor.

Evde normal dogum yapıyormuşum. Bebegin çıkışını falan görüyorum diyor. Ama sen çok rahatsın, hiç bagırmıyorsun sadece bana başını çek diyorsun diyor.

Ve dogan bebek erkek bebek diyor :)

Back