bana 2 haftada gelebilirsin hiç bir zararı yok dedi dr um bende meraktan gidiyorum.özel hastane para almak içinmiki
Cumartesi günü annemle bebek için alışverişe gittik kızlar ama hiçbirşey almadım ben :))
Bebek mendilleri oluyorya hani tülbentten yapılıyor onlardan aldım.kendim oyalıycam bebeğim için rengerank iplerle yapıcam.Bu akşam ipleri ve tülbenti alıcam annemden ilk defa bir tığ işi ile bebeğime birşeyler yapıcam çok heyecanlıyım inş.çok güzel olur hepsi :))
mendil için alacağımız bezin özel bir adı varmı .ben hazır paketli 6 tane aldım ama yetmez ipim evde çok onlardan yapmak istiyorum canım
patıska diyorlar ondan olmaz herhalde yumuşak değil
bende 2 li test bekliyorum.insan dayanamıyor çok bekleyince bebğini meraktan ölüyor.birde kalp atışını dinleme aleti çıkmış 100 milyon çok para .drda aynı bilmiyorum.2 li testden sonra bende 1 ayda bir gideceğim canım çok masraf oluyor arabamıda yok taksiylre gidiyoruz yollrda kötü.her gidişte 15 tl
Tülbent canım adı öyle geçiyor bebek mendili için düz beyaz tülbent istiyoruz dedi annem 3tülbentlik aldık.Çok lazım oluyor diyorlar
12 tanesini 5 tl ye satıyorlar pazarda fiyatlarıda uygun geldi bana ama kendim yapmak istedim :))
bende kendim yapacagım onlar biraz küçük zaten biraz büyük yaparım
Patiska başka birşey oluyor canım,alt bezini yapıyorlar ondan,onunda fiyatını öğrendim bebeğin cinsiyetini öğreniyim ona göre ondanda alıcam :))
onudamı sadece çevressini tıglıyorsun ben pek bilmiyorumda lalhtan dantel,işleme işleri gelir amatörce
ikili testi özeldemi yoksa devletde mi yaptıracaksınız
Ben özelde yaptırdım canım,kendi dr.da perşembede sonuçlarımı alıcam
çiçek bu testte ekstra bişi yapmıyorlar değilmi kan alıyorlar başka ne yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?