selam kızlar
bugün moralim biraz bozuk
dün akşam doktora gittim şu 5 gündür bitmeyen ishalimle ilgili 3 tane test yaptık
ve bende bakteri çıktı yani amip varmış.vücutta olmaması gerekn bir bakteritymiş.çok önemliymiş tedavi edilmezse dizanteriye kadar sürüklermiş.ama ilacı antibiyotik olduğu için doktorumda müsade etmedi diğer doktorda kullanamayız dedi.şuan kendime dikkat ederek kontrol altında olarak geçmesini bekleyeceğiz.ama ilerlerse ateş olursa şiddetlenirse mecburen ilaca başlamak zorunda kalırız çünkü anne öncelikli gelir dedi(
bunun dışında doktorum bebeğimide kontrol etti daha 2 hafta vardı kontrolüme ama yinede baktı.o çok iyi hiç etkilenmemiş dedi yanlız yarım kilo zayıflamışım 44 buçuk kiloyum
ultasonda gördüm minikimi hareket ediyodu dayanamdım sordum bu kadarken hareket edermi diye acaba yanlışmı görüyorum diye
eder tabi baksana ellerini ayaklarını nasıl oynatıyor dedi gerçektende doğru görümüşüm daha 33 milim ama gerçektende ellerini oynatıyodu ayaklarını da bacakları tam belli değildi ama ayakları belirgindi.
inşallah şu rahatsızlığımda biran önce geçer çok üzüldüm
ha bu arada patronla konuştuk ben bırakmak istediğimi söyledim oda bu sefer biz seni kaybetmek istemiyoruz ama haklısın böylede verimli olmuyor hem bu uzun bir süreç nerden baksan 1 sene.acaba evden netten çalışabilirmisin yada haftanın belirli günleri gelmen gibi birşey yapabilirmiyiz şeklinde bir fikir attı.tabi daha sonuca varamadık.
ama ben ofise girdikçe psikolojik oarak bunalıyorum
neyse hakkımızda hayırlısı
Çağlayancığım çok zor araba tutması öncedende tutarmıydı yoksa hamilelikten sonramı başldı?
Bizde yola çıkmayı planlıyoruzda 6 saat eskişehir orda 1 hafta kalıp 6 saat Antalya'ya gideceğiz acaba benimde bulanırmıki???
Bu arada tablodaki yeni değişiklikler için teşekkürler helede minik kalbi pıt pıt atıyor çok güzel
selam kızlar
bugün moralim biraz bozuk
dün akşam doktora gittim şu 5 gündür bitmeyen ishalimle ilgili 3 tane test yaptık
ve bende bakteri çıktı yani amip varmış.vücutta olmaması gerekn bir bakteritymiş.çok önemliymiş tedavi edilmezse dizanteriye kadar sürüklermiş.ama ilacı antibiyotik olduğu için doktorumda müsade etmedi diğer doktorda kullanamayız dedi.şuan kendime dikkat ederek kontrol altında olarak geçmesini bekleyeceğiz.ama ilerlerse ateş olursa şiddetlenirse mecburen ilaca başlamak zorunda kalırız çünkü anne öncelikli gelir dedi(
bunun dışında doktorum bebeğimide kontrol etti daha 2 hafta vardı kontrolüme ama yinede baktı.o çok iyi hiç etkilenmemiş dedi yanlız yarım kilo zayıflamışım 44 buçuk kiloyum
ultasonda gördüm minikimi hareket ediyodu dayanamdım sordum bu kadarken hareket edermi diye acaba yanlışmı görüyorum diye
eder tabi baksana ellerini ayaklarını nasıl oynatıyor dedi gerçektende doğru görümüşüm daha 33 milim ama gerçektende ellerini oynatıyodu ayaklarını da bacakları tam belli değildi ama ayakları belirgindi.
inşallah şu rahatsızlığımda biran önce geçer çok üzüldüm
ha bu arada patronla konuştuk ben bırakmak istediğimi söyledim oda bu sefer biz seni kaybetmek istemiyoruz ama haklısın böylede verimli olmuyor hem bu uzun bir süreç nerden baksan 1 sene.acaba evden netten çalışabilirmisin yada haftanın belirli günleri gelmen gibi birşey yapabilirmiyiz şeklinde bir fikir attı.tabi daha sonuca varamadık.
ama ben ofise girdikçe psikolojik oarak bunalıyorum
neyse hakkımızda hayırlısı
kızlar ben artık aranızda olamayacağım.
çünkü dün boş gebelik yaşadığımı öğrendim ve zorunlu kürtaj oldum((((((((
kısmet böyleymiş.
allah en kısa zamanda inşallah tekrar verir bana.
allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Merhaba canım önceden hiç araba tutmazdı hamilelikte başladı uzun yola gelemiyorum artık hiç,eşim ne kadar yavaş gitsede benim midem bulanıyor ne yazık ki(
Bilmiyorum ki ama sen tedbiri al git istersen,poşet,tuzlu krakerle ve suyu eksik etme canım çok zor kendimden biliyorum :))
Beğenmenize sevindim canım bundan sonra böyle değişiklikler yaparak gidelim listemizde hep hepimizin durumunu görmüş oluruz :))
kısslarr bişi dicem ben.. bebeklerimizin cinsiyetlerini henüz öğrenmedik ama hissi olan veya herhangi kocakarı yöntemi olan varmııı :) merak ediyorum ben dee
Canım yola çıkmadan önce mutlaka dr la konuş.3.ayı tamamlamadan yolculuğa izin vermiyorlar.Dün ben de 4 saat mesafedeki memleketime gidecektim dr kesinlikle hyr dedi.
sabah 8 de kalktım ama hala ağzıma 1 kayısı haricinde birşey girmedi bu mide bulantısı mahvediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?