2011 Şubat Anneleri

gözün aydın canım:)

ne demekki şimdi bu yaşına göre iyiymiş falan sen en iyisi başka bir dr.git canım bunada gitme bir daha,ya dr.ların bazıları neden böyle açıklama yapma zahmetine girmezlerde bizim içimize kurt düşürürler.(

Gözün aydın canım,bugün güzel haberler alıyoruz tüm annelerden.İnş bizim bebişlerimizde sağlıklıdır.

Gözünaydın. Hep böyle devam etsin inşallah :)

valla hakkaten anlayamadım şimdi iyi niyetlemi söyledi yoksa kafasında başka birşeymi var yolmu yapıyo

ama okadarda iyi bir insanki işş dışındada ailecek görüşüyoruz yemeklere gidiyoruz ev oturmalarına geliyorlar.

hiç iyi niyetinden şüphe etmedim bu güne kadar gerçi diğer yöndede düşünse hani çık dese yine düşünmem haklı ben hak veriyorum yine severim yine görüşürüm gözümde patron değilde abi olur.

diyorum ya kafam çok karışık daha sabah konuşmuştuk sizlede

Merhaba güzel anne adaylarıııı.. Şimdi sizi okuyunca o dönemlerim geldi aklıma. Zaman ne çabuk geçiyo...Sizler de inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucakalrınıza... Kafanıza takılan bir şey olursa lütfen sorun...
Benim bebişim için de kıza benziyo demişti drumuz.Ve kızım oldu.. Allah hayırlı evlatlar versin cümlemize..
Hastaneler ve dr lar içinize sinmiyosa lütfen değiştirin. Henüz vakit varken gönlünüze yatan bir dr ve hastane seçin...
Hepinizi öpüyorum bebişlerinizden zemuszemus

herkese çok tşklr.güzel haberleri alan arkadaşlara da hayırlısı olsun.daha haber alamayanlara da Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallah.hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşallah.

amin inşallahh sağlıklı mutlu mutlu alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

bende o zamana kadar ancak 100 mesaj yazarım bebeğimin fotosunu eklerimm artık

sürmeli seninle de benim şansımız ne kötü benimde dr hiç ilgilenmedi bilgi vermedi bence sen hastaneyi degistir bende öyle düşünüyorum

Sürmeli sıkma canını canım ya.

Bence de özele git. Devlette iş yok malesef...

Ense kalınlıgı normal ama.Onu dert etme...

:gitme:canım sıkıldı vallahi ya
kızlar bana müsade çok yorgunum yatıyımda az kendime geliyimmafoldumben

İş dışındada görüştüğünüze göre demekki gerçekten önemsiyor senin hastalığını bence sen kötüye yorma canım gene olumlu düşün,baktın bundan sonra bir olumsuzluk sorun yaşıyorsun karşılıklı konuşursunuz ama kötü düşünme sen,şimdi dr.git böyle yaparak bebişinide üzme annesi :))

havva nında dediği gibi dr.undan memnun olmayanlar değiştirsin bencede.dr. çok önemli çünkü.

çok teşekkür ederiz.Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin prensesini:)

Güzel dileklerin için saol,ben geçen gün kapınızı çalmıştım sizin,bundan sonrada çok çalıcam eminim.Minişi bizim yerimize öp sende canım.Geçen gün resmini gördüm çok güzel bir kız olacak

bence senin işi bırakacagından korkuyo
kıskanıyoda olabilir bebeği
benim patronumda öyle beni çok sever ama hamile oldugumu öğrendiginden beri bi tuhaf hareketleri hastaneden geldigimde bile nasılmışsın diye bile sormuyo bence bırakıp gidecegimizden korkup şimdiden sıkıntıya giriyolar bunlar triplerde
e bizde zaten alınganız bu günlerde sen kafana takma ama bebeğide üzme herşey olacagına varır

çağlayancığım patronun sürekli bilgisayar başında olmana bişey demiyormu canım.Yada işin hep bilgisayar başındamı?genelde seni hep burda görüyorumda

çok teşekkür ederiz.Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin prensesini:)

Amin canım sağolll

Uyuyo şimdi bızdık uyansın öperim teyzesi... Utandırdın bizi bak şimdi :kedi:

çağlayancığım patronun sürekli bilgisayar başında olmana bişey demiyormu canım.Yada işin hep bilgisayar başındamı?genelde seni hep burda görüyorumda

:)) işim sürekli bilgisayarla canım benim,ama bu işlerim yok,bizim burdaki sanayi çalışırsa bizde iş yapıyoruz ama bu hafta çalışma olmuyor bende o yüzden bu kadar rahatım bu hafta ondan önceki haftalara baktıysan pek yoktum yoğunluktan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…