ayyy okurken kendim gibi heyecanlandım ne mutlu sana darısı bizlere inşallah.
Benimde kızım sağa yerleşmişti bunu solda hissediyorum ya hadi hayırlısı:)
:
sselam kızlar bende doktordan geldim
tarama testi sonuçlarımı aldım kan testide iyi çıktı herşey çok iyi dedi doktorum
şükürler olsun bebişim iyiymiş ama göremdim ultrasonda bakmadı gecen hafta baktıgı için
artık 3 hafta sonra görebilicem saglıklı olsunda beklicem artık.
bütün arkadaşlara sağlık versin bebişlerede kaydirigubbakcemile3
sordum canım sormam mı
önce bir değerin normalin altında dedi yaşımı sordu 23 deyince normal dedi kafam karıştı:gitme:
kagıttaki sonuca göre ense kalınlığı 1.4 bebekte 49 mm'mişti 11+3 günlükken
napsam ki özelemi gitsem yaa
3 hafta sonra 3lü tarama için gel dedi ama gitmiyeceğim sanırım başka hastane bulurum
tarama testi sonuçlarımı aldım kan testide iyi çıktı herşey çok iyi dedi doktorum
şükürler olsun bebişim iyiymiş ama göremdim ultrasonda bakmadı gecen hafta baktıgı için
Demek ki gerçeklik payı var ha :)
gerçeklik payı olması ikimizinde işine gelir
gerçi illa demiyorum ama farklı bir cins büyütmek nasıl olur merak ediyorum işte:)
sürmeli seninle de benim şansımız ne kötü benimde dr hiç ilgilenmedi bilgi vermedi bence sen hastaneyi degistir bende öyle düşünüyorum
shark hoşgeldin güzel haberlerle dönmene sevindim:)
ayyy okurken kendim gibi heyecanlandım ne mutlu sana darısı bizlere inşallah.
Benimde kızım sağa yerleşmişti bunu solda hissediyorum ya hadi hayırlısı:)
offf ya bu duruma gıcık oluyorum zaten bir merak gidiyoruz hastaneye ondada bişey söylemiyorlarlmaz:
Sürmeli sıkma canını canım ya.
Bence de özele git. Devlette iş yok malesef...
Ense kalınlıgı normal ama.Onu dert etme...
ne demekki şimdi bu yaşına göre iyiymiş falan sen en iyisi başka bir dr.git canım bunada gitme bir daha,ya dr.ların bazıları neden böyle açıklama yapma zahmetine girmezlerde bizim içimize kurt düşürürler.(
Gözün aydın canım,bugün güzel haberler alıyoruz tüm annelerden.İnş bizim bebişlerimizde sağlıklıdır.
valla hakkaten anlayamadım şimdi iyi niyetlemi söyledi yoksa kafasında başka birşeymi var yolmu yapıyo
ama okadarda iyi bir insanki işş dışındada ailecek görüşüyoruz yemeklere gidiyoruz ev oturmalarına geliyorlar.
hiç iyi niyetinden şüphe etmedim bu güne kadar gerçi diğer yöndede düşünse hani çık dese yine düşünmem haklı ben hak veriyorum yine severim yine görüşürüm gözümde patron değilde abi olur.
diyorum ya kafam çok karışık daha sabah konuşmuştuk sizlede
Merhaba güzel anne adaylarıııı.. Şimdi sizi okuyunca o dönemlerim geldi aklıma. Zaman ne çabuk geçiyo...Sizler de inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucakalrınıza... Kafanıza takılan bir şey olursa lütfen sorun...
Benim bebişim için de kıza benziyo demişti drumuz.Ve kızım oldu.. Allah hayırlı evlatlar versin cümlemize..
Hastaneler ve dr lar içinize sinmiyosa lütfen değiştirin. Henüz vakit varken gönlünüze yatan bir dr ve hastane seçin...
Hepinizi öpüyorum bebişlerinizden zemuszemus
Merhaba güzel anne adaylarıııı.. Şimdi sizi okuyunca o dönemlerim geldi aklıma. Zaman ne çabuk geçiyo...Sizler de inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucakalrınıza... Kafanıza takılan bir şey olursa lütfen sorun...
Benim bebişim için de kıza benziyo demişti drumuz.Ve kızım oldu.. Allah hayırlı evlatlar versin cümlemize..
Hastaneler ve dr lar içinize sinmiyosa lütfen değiştirin. Henüz vakit varken gönlünüze yatan bir dr ve hastane seçin...
Hepinizi öpüyorum bebişlerinizden zemuszemus
:gitme:canım sıkıldı vallahi ya
kızlar bana müsade çok yorgunum yatıyımda az kendime geliyimmafoldumben
valla hakkaten anlayamadım şimdi iyi niyetlemi söyledi yoksa kafasında başka birşeymi var yolmu yapıyo
ama okadarda iyi bir insanki işş dışındada ailecek görüşüyoruz yemeklere gidiyoruz ev oturmalarına geliyorlar.
hiç iyi niyetinden şüphe etmedim bu güne kadar gerçi diğer yöndede düşünse hani çık dese yine düşünmem haklı ben hak veriyorum yine severim yine görüşürüm gözümde patron değilde abi olur.
diyorum ya kafam çok karışık daha sabah konuşmuştuk sizlede
çok teşekkür ederiz.Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin prensesini:)
Güzel dileklerin için saol,ben geçen gün kapınızı çalmıştım sizin,bundan sonrada çok çalıcam eminim.Minişi bizim yerimize öp sende canım.Geçen gün resmini gördümçok güzel bir kız olacak
çağlayancığım patronun sürekli bilgisayar başında olmana bişey demiyormu canım.Yada işin hep bilgisayar başındamı?genelde seni hep burda görüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?