• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

evet o kadar çok şey varki yapılcak degilmi onlar hayırlısıyla gelsinler kucaklarımıza herşeye değer :)

evet dün burdaki listeleri görmüşsündür al al bitecek gibi değil,ben yavaştan listelerimi yapıyorum hepsiburada.comda hesabım var alıyorum alıyorum sepete atıyorum eşimde çılgınsın sen diyor ama ne yapıyım sonra unuturum diyorum,bir cinsiyetini öğreniyim hepsini alıcam :)))

çiçek burda soğuk için diyor içecekleri doktorumda bana soğuk yeme içme dedi gerçi çokda sıcak yeme içme dedi

zaten ben ne zaman soğukbirşey yesem hemen midem fena oluyor çıkarıyorum.bide mide hassas olunca demekki hiç yaramıyor.

ben bide elmanın falan kabuklarını soymuyorum.

benim okadar bi çılgınlıgım yok daha bilmiyorum ama sen baya baya hemen alışverişi halletceksin gibime geliyor :3:

çiçek burda soğuk için diyor içecekleri doktorumda bana soğuk yeme içme dedi gerçi çokda sıcak yeme içme dedi

zaten ben ne zaman soğukbirşey yesem hemen midem fena oluyor çıkarıyorum.bide mide hassas olunca demekki hiç yaramıyor.

ben bide elmanın falan kabuklarını soymuyorum.

Heryerde birşey yazıyor bende anlamadım ama ben soğuk içebiliyorum midem alıştı bebişime artık tabii çok soğuk içmiyorum.Elmayı yada diğer kabukla yenecek meyveleri bende öyle yiyiyorum canım güzelce yıkıyorum onları

benim okadar bi çılgınlıgım yok daha bilmiyorum ama sen baya baya hemen alışverişi halletceksin gibime geliyor :3:

Cinsiyetleri belli olsun hepimiz herşeyi almak isteyeceğiz ama... :))) Bana kalsa şimdiden alıcam herşeyini eşimle annemler durduruyor işte aslında nazar değmesindende korkuyorum onun için çok dua ediyorum bebişimi koru allahım diye.

herkes bişeyler almış benim daha hiçbirşeyim yok acaba şimdi benm bebiş söyleniyomudur bak herkesin annesi bişeyler almış sen bana almadın daha die :)))

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 11 hftalk hamileyim ilk hamileliğimde dış gebelik olmustu ama simdi masallah bebeğim iyi normal allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

aramıza hoşgeldin canım.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah ım

selam kızlar ben 5. haftadan 10. haftama kadar progestan kullandım, kanamadan dolayı başlamıştım. doktorum artık bırakabilirsin dedi. bugün son ilaçlarımı alıyorum. ama endişeliyim biraz. aranızda progestan kullanıp da bırakan var mı? bırakınca gene kanama olur mu diye korkuyorum aslında.bilmiyorumkismile

ben hala kullanıyorum.
kızımdada 3 ay kullanmıştım bırakınca herhangi bir problem yaşamamıştım canım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/se....aspx?productId=oyunsevi180&categoryId=303498

Kızlar ben bebeğime tulumları bu şekilde almayı düşünüyorum siz ne dersiniz önden çıtçıtlı tulum yada pijamalarını da öyle alıyım diyorum küçükken zarar vermiyim onun bir yerine diye :))

tulum , zıbın vs alırken alttan çıtçıtlı olmasına dikkat edin bez değiştirirken büyük kolaylık oluyor.hepsini çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz:)

herkes bişeyler almış benim daha hiçbirşeyim yok acaba şimdi benm bebiş söyleniyomudur bak herkesin annesi bişeyler almış sen bana almadın daha die :)))

bende hiç birşey almadım daha yalnız değilsin

hem ben bırak almayı bakmadım bile

mağazaların önünden geçerken bakmıyorum bilee

ne bilim saçma belki ama korkuyorum biraz daha garanti bir zaman olsun istiyorum galiba

:)) yok annesi söylenmiyordur senin ona güzel ciciler alıcağını biliyordur ama bak birşeyler göndericem şimdi bunlara bakta nasıl almamazlık et kaydirigubbakcemile3

Sudelife Uzun Kol Body - 1006

Bebek Giyim | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

çok güzel şeyler var buralarda içim gidiyor hepsine kaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin canım.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah ım

ben hala kullanıyorum.
kızımdada 3 ay kullanmıştım bırakınca herhangi bir problem yaşamamıştım canım.

tulum , zıbın vs alırken alttan çıtçıtlı olmasına dikkat edin bez değiştirirken büyük kolaylık oluyor.hepsini çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz:)

Önerini dikkate alıcam canım,tecrübeleri anneler her zaman doğruyu söylerler çünkü :))

:3: merhaba arkadaşlar yine her konuya değinmişiz bend hiç birşey almadım daha bakıyorum hevesleniyorum ama bakmakla yetiniyorum sadece bende okudum gazeteden plastik biberonlar zararlıymış bende cam almayı düişünüyorum
kauçuk ve silikon meme başlığı var hangisi dha iyidir acaba bebeğin ilk zamanlarında onları araştırmam lazım
CADIARZU

:)) yok annesi söylenmiyordur senin ona güzel ciciler alıcağını biliyordur ama bak birşeyler göndericem şimdi bunlara bakta nasıl almamazlık et kaydirigubbakcemile3

çok güzel şeyler var buralarda içim gidiyor hepsine kaydirigubbakcemile3
merhaba bebeğin ilk aylarında uzun kollu atlet almayın diyorlar zaten üst üste giydirildiği için birde atleti uzun kollu olnca çok zor oluyormuş hemde çocuk çok bunalırmış tecrübeli anneler söyledi

merhaba bebeğin ilk aylarında uzun kollu atlet almayın diyorlar zaten üst üste giydirildiği için birde atleti uzun kollu olnca çok zor oluyormuş hemde çocuk çok bunalırmış tecrübeli anneler söyledi

:1: merhaba canım,sen benim baktığım cicileri bir görsen çok hevesleniyorum herşeye ama tabi tecrübelerden yararlanarak alışveriş yapıcam.Şimdi gösterdiklerim sadece çok beğendiklerim.:1:

mrhb güzel annişlr.uzun zamandır giremiyordum.eşim izindeydi.bol bol gezdim.herkes iyidir inşallah.bgn 2li testimizi yaptırdık.herşey normal çok şükür.ense kalınlığı 1,06 .çıktı.kıpır kıpır oynuyo yerinde durmuyordu yaramaz.ayakları elleri burnu herşeyi normal şimdilik çok şükür.kan tahlilinide haftaya alıcam.birde sata göre 1 hafta büyük görünüyo bizimki.bebişim 8.6 mm olmuş.uzun boylumu olacak ne.ee tabi baba 1,94.annede 1,70 olursa normal.kaydirigubbakcemile3.cinsiyet için daha erken dedi dr.inşallah bir dahaki sefere öğreniriz.yeterki sağlıklı olsun

shark hoşgeldin.çok sevindim bebikinin güzel haberlerine.maşallah anne babaya bakarsak uzun boylu olması kaçınılmaz gibi.ayy siz böyle anlattıkça hevesleniyorum bende ne güzel

mrhb güzel annişlr.uzun zamandır giremiyordum.eşim izindeydi.bol bol gezdim.herkes iyidir inşallah.bgn 2li testimizi yaptırdık.herşey normal çok şükür.ense kalınlığı 1,06 .çıktı.kıpır kıpır oynuyo yerinde durmuyordu yaramaz.ayakları elleri burnu herşeyi normal şimdilik çok şükür.kan tahlilinide haftaya alıcam.birde sata göre 1 hafta büyük görünüyo bizimki.bebişim 8.6 mm olmuş.uzun boylumu olacak ne.ee tabi baba 1,94.annede 1,70 olursa normal.kaydirigubbakcemile3.cinsiyet için daha erken dedi dr.inşallah bir dahaki sefere öğreniriz.yeterki sağlıklı olsun

a.s.gözün aydın ne güzel için rahat etmiştir eee normal büyük çıkması annede babada boydan maşallah

Merhaba doktordan geldik :)

Organlarına, her şeyine bakıldı arkadaşlar. Ense kalınlıgı 1.6 cm. Bebiş 7.7 cm olmuş.

Her şeyi normal. İkili test için kan verdim. Haftaya bugün sonuçları alacagız.

Yalnız bebiş uyuyordu. Bir türlü cinsiyetini ögrenemedik. Ama doktor saga yerleşmiş. Kız olabilir dedi :)

Oglum da sola yerleşmişti. İnşallah dogrudur :)

Evridiki gözün aydın.bir güzel haber daha bebiklerimiz sağlıkla heyecanla büyüyorlar ne güzel

Ha bir de doktor dedi ki 4. aya girdin hiç belli degil dedi :)

Ben de dedim ki benim göbek 6. aydan önce çıkmaz, oglumda da öyleydi dedim :P

bende hiç birşey almadım daha yalnız değilsin

hem ben bırak almayı bakmadım bile

mağazaların önünden geçerken bakmıyorum bilee

ne bilim saçma belki ama korkuyorum biraz daha garanti bir zaman olsun istiyorum galiba

aynen bende senin gibi düşünüyorum saçma olsada :))

Back