• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

mrhb güzel annişlr.uzun zamandır giremiyordum.eşim izindeydi.bol bol gezdim.herkes iyidir inşallah.bgn 2li testimizi yaptırdık.herşey normal çok şükür.ense kalınlığı 1,06 .çıktı.kıpır kıpır oynuyo yerinde durmuyordu yaramaz.ayakları elleri burnu herşeyi normal şimdilik çok şükür.kan tahlilinide haftaya alıcam.birde sata göre 1 hafta büyük görünüyo bizimki.bebişim 8.6 mm olmuş.uzun boylumu olacak ne.ee tabi baba 1,94.annede 1,70 olursa normal.kaydirigubbakcemile3.cinsiyet için daha erken dedi dr.inşallah bir dahaki sefere öğreniriz.yeterki sağlıklı olsun

Gözün aydın canım.Anne ve babaya bakılırsa kısa olamaz zaten o bebiş inş.bizimkilerde temiz çıkar

Merhaba doktordan geldik :)

Organlarına, her şeyine bakıldı arkadaşlar. Ense kalınlıgı 1.6 cm. Bebiş 7.7 cm olmuş.

Her şeyi normal. İkili test için kan verdim. Haftaya bugün sonuçları alacagız.

Yalnız bebiş uyuyordu. Bir türlü cinsiyetini ögrenemedik. Ama doktor saga yerleşmiş. Kız olabilir dedi :)

Oglum da sola yerleşmişti. İnşallah dogrudur :)

O kadar heyecan yaptık cinsiyetini öğrenicez diye,bak sen şu ufaklığa bizi gene merakta bıraktı. :)))
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.renkli ultrasona girdin dimi bugün bizim siyah beyazlardan daha netmi görüntü

Organlarına, her şeyine bakıldı arkadaşlar. Ense kalınlıgı 1.6 cm. Bebiş 7.7 cm olmuş.

Yalnız bebiş uyuyordu. Bir türlü cinsiyetini ögrenemedik. Ama doktor saga yerleşmiş. Kız olabilir dedi :)

canım gözün aydın inşallah kan sonucunda iyi cıkar senin bebişde uzun olcak galiba saga yerleşince kızmı oluyormuş :3:

mrhb güzel annişlr.uzun zamandır giremiyordum.eşim izindeydi.bol bol gezdim.herkes iyidir inşallah.bgn 2li testimizi yaptırdık.herşey normal çok şükür.ense kalınlığı 1,06 .çıktı.kıpır kıpır oynuyo yerinde durmuyordu yaramaz.ayakları elleri burnu herşeyi normal şimdilik çok şükür.kan tahlilinide haftaya alıcam.birde sata göre 1 hafta büyük görünüyo bizimki.bebişim 8.6 mm olmuş.uzun boylumu olacak ne.ee tabi baba 1,94.annede 1,70 olursa normal.kaydirigubbakcemile3.cinsiyet için daha erken dedi dr.inşallah bir dahaki sefere öğreniriz.yeterki sağlıklı olsun

shark hoşgeldin gözün aydın kıpır kıpır oynadıysa cinsiyeti göstermiştir galiba ama dr kesin olsun diye söylememiş olabilir maş. sennkinin boyda uzun olcak baya :)) erkek bebekler daha uzun boylu doguyormuş belki erkektir opuyorumnanaktan

Selam kızlar sonuçlarımı aldım ama dr manyagı hiç bildi vermedimafoldumben
ultrasonda istemedi başka hastaneye gitcem sanırım

canım gözün aydın inşallah kan sonucunda iyi cıkar senin bebişde uzun olcak galiba saga yerleşince kızmı oluyormuş :3:

Evet canım uzun olacak dedi doktorumuz da :)
Oglum da hep öyle çıkıyordu. Maşallah şimdi yaşıtlarından oldukça uzun.

Saga yerleşmiş kız olabilir dedi. İnşallah öyledir yahu :)

Sıkma canını sürmeli,iyi yada kötü diye bir yorumda'da bulunmadı mı dr.belki kötü bir saatine denk gelmiştir sen sorsaydın keşke sonuçlarım nasıl diye :((

Evet canım uzun olacak dedi doktorumuz da :)
Oglum da hep öyle çıkıyordu. Maşallah şimdi yaşıtlarından oldukça uzun.

Saga yerleşmiş kız olabilir dedi. İnşallah öyledir yahu :)

Allah gönlüne göre versin canım senin oglun var bide kız olsun dimi :):1:

az önce doktora gitmek için 1 saat erken çıkmak için izin istedim.bu hep böylemi olacak dedi bana yaaa alsanaalsanasmile

hayır normalde ayda bir doktora gidiliyor ama geçen günkü rahatsızlığım nedeniyle tahlil yaptırmam lazım sağlık ocağında da yaptırmadımki bir iş günüme mal olmasın bende kendi doktoruma gidiyorum verebildiği en geç randevuda saat 6 da dedim

başta sen söylediğinde pek anlayamamıştım benimde 5 tane çocuğum var ama hanım hep evdeydi ve ben pek şahit olmadım seni böyle görünce etkileniyorsun diye üzülüyorum falan dedi.

bende başta söylediğimin her zaman arkadasındayım olumsuz bir etkisi varsa ayrılırımda bunu sizde söyleyebilrisiniz bende söylerim sağlık bu sonuçta dedim.

patroncumda sen ayrılsan bile bundan 7-8 belki 9 ay sonra ben yine seni çağırırım çünkü tüm burdaki arkadaşlar gibi seni de çok seviyorum ve memnunum ama bu döneminde kötü etkilenmeni istemem.sağlık açısından problem yaşayacaksan dinlenebilirisin dedi.kardeşime okadar çok benziyorsunki yüzünün ifadesi değişse üzülüyorum dedi

ba babababababa kızlar görüyormusunuz bana biraz yol yapılıyormuş gibi geldi ne dersiniz?

sürmeli seninle de benim şansımız ne kötü benimde dr hiç ilgilenmedi bilgi vermedi bence sen hastaneyi degistir bende öyle düşünüyorum

shark hoşgeldin güzel haberlerle dönmene sevindim:)

ayyy okurken kendim gibi heyecanlandım ne mutlu sana darısı bizlere inşallah.
Benimde kızım sağa yerleşmişti bunu solda hissediyorum ya hadi hayırlısı:)

offf ya bu duruma gıcık oluyorum zaten bir merak gidiyoruz hastaneye ondada bişey söylemiyorlar:olmaz:

Sıkma canını sürmeli,iyi yada kötü diye bir yorumda'da bulunmadı mı dr.belki kötü bir saatine denk gelmiştir sen sorsaydın keşke sonuçlarım nasıl diye :((

sordum canım sormam mı
önce bir değerin normalin altında dedi yaşımı sordu 23 deyince normal dedi kafam karıştı:gitme:
kagıttaki sonuca göre ense kalınlığı 1.4 bebekte 49 mm'mişti 11+3 günlükken
napsam ki özelemi gitsem yaa
3 hafta sonra 3lü tarama için gel dedi ama gitmiyeceğim sanırım başka hastane bulurum

sselam kızlar bende doktordan geldim
tarama testi sonuçlarımı aldım kan testide iyi çıktı herşey çok iyi dedi doktorum
şükürler olsun bebişim iyiymiş ama göremdim ultrasonda bakmadı gecen hafta baktıgı için

artık 3 hafta sonra görebilicem saglıklı olsunda beklicem artık.

bütün arkadaşlara sağlık versin bebişlerede kaydirigubbakcemile3

az önce doktora gitmek için 1 saat erken çıkmak için izin istedim.bu hep böylemi olacak dedi bana yaaa alsanaalsanasmile

hayır normalde ayda bir doktora gidiliyor ama geçen günkü rahatsızlığım nedeniyle tahlil yaptırmam lazım sağlık ocağında da yaptırmadımki bir iş günüme mal olmasın bende kendi doktoruma gidiyorum verebildiği en geç randevuda saat 6 da dedim

başta sen söylediğinde pek anlayamamıştım benimde 5 tane çocuğum var ama hanım hep evdeydi ve ben pek şahit olmadım seni böyle görünce etkileniyorsun diye üzülüyorum falan dedi.

bende başta söylediğimin her zaman arkadasındayım olumsuz bir etkisi varsa ayrılırımda bunu sizde söyleyebilrisiniz bende söylerim sağlık bu sonuçta dedim.

patroncumda sen ayrılsan bile bundan 7-8 belki 9 ay sonra ben yine seni çağırırım çünkü tüm burdaki arkadaşlar gibi seni de çok seviyorum ve memnunum ama bu döneminde kötü etkilenmeni istemem.sağlık açısından problem yaşayacaksan dinlenebilirisin dedi.kardeşime okadar çok benziyorsunki yüzünün ifadesi değişse üzülüyorum dedi

ba babababababa kızlar görüyormusunuz bana biraz yol yapılıyormuş gibi geldi ne dersiniz?

Yol yapıyormuş gibi gelmesin canım sana söyledikleri,sen tabi patronunu daha iyi tanırsın ama belkide söyledikleri iyi niyetledir.Hep yol vermek istese bile bırak çıkarmak istiyorsa o seni göndersin kendin işi bırakma.Sabah anlattım işte bana neler yaptıklarını ben dr.için 1 gün önceden izin alıyorum müdür hanım o kendine göre olur yada olmaz diyor düşün hasta olsam bile ogün gidemiyorum dr.onun keyfini bekliyorum.Ama kötü birşey söylemiş gibi gelmedi bana sende olumsuz düşünme

sordum canım sormam mı
önce bir değerin normalin altında dedi yaşımı sordu 23 deyince normal dedi kafam karıştı:gitme:
kagıttaki sonuca göre ense kalınlığı 1.4 bebekte 49 mm'mişti 11+3 günlükken
napsam ki özelemi gitsem yaa
3 hafta sonra 3lü tarama için gel dedi ama gitmiyeceğim sanırım başka hastane bulurum

Sürmeli sıkma canını canım ya.

Bence de özele git. Devlette iş yok malesef...

Ense kalınlıgı normal ama.Onu dert etme...

ya bu patronlar yada müdürler hep böyle önce söyleyeceklerini bir güzel söylerler sonra çevirirler anlayamazsın iyimi kötümü

Back