mrhb güzel annişlr.uzun zamandır giremiyordum.eşim izindeydi.bol bol gezdim.herkes iyidir inşallah.bgn 2li testimizi yaptırdık.herşey normal çok şükür.ense kalınlığı 1,06 .çıktı.kıpır kıpır oynuyo yerinde durmuyordu yaramaz.ayakları elleri burnu herşeyi normal şimdilik çok şükür.kan tahlilinide haftaya alıcam.birde sata göre 1 hafta büyük görünüyo bizimki.bebişim 8.6 mm olmuş.uzun boylumu olacak ne.ee tabi baba 1,94.annede 1,70 olursa normal.kaydirigubbakcemile3.cinsiyet için daha erken dedi dr.inşallah bir dahaki sefere öğreniriz.yeterki sağlıklı olsun
Gözün aydın canım.Anne ve babaya bakılırsa kısa olamaz zaten o bebiş inş.bizimkilerde temiz çıkar
Merhaba doktordan geldik :)
Organlarına, her şeyine bakıldı arkadaşlar. Ense kalınlıgı 1.6 cm. Bebiş 7.7 cm olmuş.
Her şeyi normal. İkili test için kan verdim. Haftaya bugün sonuçları alacagız.
Yalnız bebiş uyuyordu. Bir türlü cinsiyetini ögrenemedik. Ama doktor saga yerleşmiş. Kız olabilir dedi :)
Oglum da sola yerleşmişti. İnşallah dogrudur :)
O kadar heyecan yaptık cinsiyetini öğrenicez diye,bak sen şu ufaklığa bizi gene merakta bıraktı. :)))
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.renkli ultrasona girdin dimi bugün bizim siyah beyazlardan daha netmi görüntü