- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
vldnmstafa hoşgeldin hayırlı olsun bebişin Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah ım
çiçek valla çok doğru söylüyorsun.şuan geçiniyoruz çok şükür ama yarın öbür gün birsürü masraf çıkacak her gördüğüm bebek şeyini almak isteyeceğim.doya doya kendi paramla almak var hesaplı hesaplı 40 kere düşünmek var
oofff Allah hepimize baştada çalışan anne adaylarına güç kuvvet ve sabır versinnnn
bende çok acıktım birazdan bende yemeğe gidicem.ama durduk yere burnuma cacık kokusu geldicacıkta yok neyse eve gidince artık
dün gazetede gördüm bugünde google yazdım ordan başka sitede gördüm kendi sitesinde yok hepsini koymamışlar.ama dün gazetede gördüm yanii.çanta içine koymuşlar hemde çok güzel kaçırmayalım bence.
arkadaşlar 2 gündür nette ve tv de plastik biberonlar çok zararlı çoğu ülkede yasak diyolar bebişlere cam biberon almak lazımmış siz bu haberi duydunuzmu?çağlayan yalovada hava nasıl ben yalovaya yazlığa gelirdim birara serindi ozamanlar şimdi nasıl arkadaşım?
Hoşbuldum canım. 10+6 haftalık canım bulantılarım çok ama. 3 gündür yemeye başlayınca kendimi bugün iyi hissettim. Bi bakıyım sizlere dedm. Ben 3 kilo verdim 3 hafta içinde. Sizde de bulantı oldumu.
arkadaşlar 2 gündür nette ve tv de plastik biberonlar çok zararlı çoğu ülkede yasak diyolar bebişlere cam biberon almak lazımmış siz bu haberi duydunuzmu?çağlayan yalovada hava nasıl ben yalovaya yazlığa gelirdim birara serindi ozamanlar şimdi nasıl arkadaşım?
size birkaç bebek kurabiyesi örneği göstereyim bebek şekeride yapabilirsiniz bebek kurabiyeside
hoşgeldin bebek kurabiyeleri
yapan zuzu.ankara çayyolu.belirtelimde emeğe saygısızlık olmasın ellerine sağlık diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?