sat 9 mayıs olası doğum tarihim 11 şubat 24 yaşındayım hamile kalırken 54 kl ydum benide listeye eklermisiniz
kızlar sizce bi battaniyenin boyu ne kadar olmalı ya ben bire seksen düşünüyorum çünkü örneğim kare olmuyo sizce iyimi
günaydın hanımlarr
ya şimdi battaniyenin bir tarafı motif diğer tarafı örgü motifli kısım kare olmuyo onu ayarlamaya çalışıyorum motifli kısım bitince örgüyü ona göre örücem
canım eklendin benim hemen altımdasın 204. sayfadaki güncel listeye bakabilirsin
bilmiyorumkismile sabah sabah kafam karıştı canım,motifi ayrı yapıp örgüyü ayrımı yapacaksın :kedi:
Günaydın nesli81 nasılsın,bebişin nasıl :))
evet bi tarafı motifli bi tarafı örgü olcak birleştircem arkalı önlü kullancam nasıl fikir ben uydurdum haha:dance:
Günaydın kızlar,bugün biraz yorgunum biraz değil aslında baya bir yorgunum akşam bana bir enerji geldi sormayın bütün evi temizledim.Bu arada çamaşır suyunuda fazla kullanmışım bir ara bayılıcam zannettim inş.bebişime birşey olmamıştır.(
Aylardan sonra kendimi ilk defa dün gece çok enerjik hissetmiştim ama gece acısını kötü çıkardı,belim ağrıdı sola yada sağa dönüp yatamadım,karnımın içinden hep sesler geldi,kızdı galiba bebişim bana(
Ama örgüye başlamayı unutmadım beş sırada olsa ördüm :)) Battaniye başladım bende,yeleklik için ip bulamadım güzel kutumda çoğu sakallı ipten oluşuyordu zaten bende elimde olan gri renkle başladım bakalım nasıl olacak :))
Günaydın hepinize kızlar dün konrolümüz vardı eşimle gittik bebişimizi gördük.Tam 5.81 cm çıktı bebişimiz.Neredeyse 6 cm olmuş.Günüde 3 gün önden gidiyor.11+6 olması gerekirken 12+2 çıktı:) Çok sevindim büyümüş diye.Gözlerimi monitöre diktim bian olsun ayırmadım.Kollarını bacaklarını gözlerini gösterdi doktor.Ende kalınlığını ölçtü normal dedi.İkii testi yaptırmak istermisin dedi bende evet deyince onuda yaptık.10 gün sonra alacağım artık.Eşimde gördü bu kez onunda ağzı kulaklarındaydı.Bebiş uyuyodu uyandırdık biraz hareket etti:) Çok harika bi duyguydu ya.
günaydın kızlar ay bugün dr a gidicez uyuyamadım heyecandan
kaydirigubbakcemile3 güzelmiş ama motifi nasıl yapıyorsun dantel olarak mı yoksa,kaneviçe işine falanmı
bebeiş iyi çok şükür bizde iyi olmaya çalışıyoruz bu gün başım ağrıyoo
çağlayancığım kendini neden bukadar yoruyorsun canım ya.zaten gün boyu çalışıyorsun şuan çok özel bir dönemdesin bırak evin dağınık kirli kalsın biraz senin sağlığın şuan herşeyden önemli.maddi durumunuz iyiyse bir kadın tut yaptır.helde çamaşır suyuyla çok uğraşma bence.bak bebiş hemen tepkisini göstermiş gördünmü annesi yorulma diyor sana:)
Gözün aydın manik.Herşeyin yolunda olmasına sevindim.Çok güzel duygular bunlar .
bir kadının hayatındaki en güzel anları:)
Hadi hayırlısı canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz:)
yünden motif ortasında ayıcık var resim koyamıyorumki göstersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?