2011 Şubat Anneleri

kızlar sizce bi battaniyenin boyu ne kadar olmalı ya ben bire seksen düşünüyorum çünkü örneğim kare olmuyo sizce iyimi

kızlar sizce bi battaniyenin boyu ne kadar olmalı ya ben bire seksen düşünüyorum çünkü örneğim kare olmuyo sizce iyimi

Boyunu bende hiç hesaplamadım canım ama kare olduğu zaman bırakırım diyordum,bitmek üzeremi örgü,köşeler birleştiği zaman bitir bence ben öyle düşünüyorum

ya şimdi battaniyenin bir tarafı motif diğer tarafı örgü motifli kısım kare olmuyo onu ayarlamaya çalışıyorum motifli kısım bitince örgüyü ona göre örücem

ya şimdi battaniyenin bir tarafı motif diğer tarafı örgü motifli kısım kare olmuyo onu ayarlamaya çalışıyorum motifli kısım bitince örgüyü ona göre örücem

bilmiyorumkismile sabah sabah kafam karıştı canım,motifi ayrı yapıp örgüyü ayrımı yapacaksın :kedi:

çağlayancığım kendini neden bukadar yoruyorsun canım ya.zaten gün boyu çalışıyorsun şuan çok özel bir dönemdesin bırak evin dağınık kirli kalsın biraz senin sağlığın şuan herşeyden önemli.maddi durumunuz iyiyse bir kadın tut yaptır.helde çamaşır suyuyla çok uğraşma bence.bak bebiş hemen tepkisini göstermiş gördünmü annesi yorulma diyor sana:)

Gözün aydın manik.Herşeyin yolunda olmasına sevindim.Çok güzel duygular bunlar .
bir kadının hayatındaki en güzel anları:)

günaydın kızlar ay bugün dr a gidicez uyuyamadım heyecandan

Hadi hayırlısı canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz:)

bebeiş iyi çok şükür bizde iyi olmaya çalışıyoruz bu gün başım ağrıyoo

Başağrısı için bol bol su iç canım ben bu dönemlerde öyle atlatıyorum birde bulabilirsen kiraz yemeye çalış oda geçiriyormuş

Maddi durumumuz çok şükür iyi canım,eşimde yapma bırak bebekten önemlimi diyor ama içim rahat etmiyor işte,ama bundan sonra akıllandım artık tepki vermeye başladı hiç düşünmüyordum böyle şeyler olabileceğini ama daha neler olacak bakalım çamaşır suyunu ona söylemedimki zaten kızacak diye size söylüyorum sadece :))

Bazı hamilelerde baş ağrısı olur diye duymuştum kızlar bebişler için nelere katlanıyor anneler yaa
daha bunlar neki doğdugunda anlayacaksınız esas annelerimizin neler çektiğini bunlar daha denizde kum tanesi
ateşlenecek sabahlara kadar uyumadan başında duracaksınız üstüne bide çalışıyorsanız işe gideceksiniz
yada gece yarım saatte bir uyanacak emmek için sonra oyun oynamak isteyecek 3 saat boyunca kucak isteyecek yatırdınmı basacak yaygarayı
ama siz bunları seve seve yapacaksınız
annelik böyle birşey işte

Bu şiiri okuyunca hep ağlarım kızlar çok etkilenirim siznle paylaşmak istedim

ANNE..

İlk kundağın
Ben oldum, yavrum;
İlk oyuncağın
Ben oldum.

Acı nedir
Tatlı nedir... bilmezdin
Dilin damağın
Ben oldum.
Elinin ermediği
Dilinin dönmediği
Çağlarda, yavrum
Kolun kanadın
Ben oldum
Dilin dudağın
Ben oldum.

Belki kıskanırlar diye
Gördüklerini
Sakladım gözlerden
Gülücüklerini...
Tülün duvağın
Ben oldum!

Artık isterlerse adımı
Söylemesinler bana
'Onun Annesi' diyorlar...
Bu yeter sevgilim bu yeter bana!

Bir dediğini iki
Etmiyeyim diye öyle çırpındım ki
Ve seni öyle sevdim sana
O kadar ısındım ki
Usanmadım, yorulmadım, çekinmedim
Gün oldu kırdın...
İncinmedim;
İlk oyuncağın
Ben oldum.. Yavrum
Son oyuncağın
Ben oldum...

Layık değildim
Layık gördüler
Annen oldum yavrum
Annen oldum!

ARİF NİHAT ASYA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…