- 9 Mart 2010
- 301
- 2
- 96
Bugün topik çok sessiz nereye gitti bu şubat anneleri gene :)))
Fatma o halsizlik bendede var canım ama sıcaklardan oluyor benim,iş yerinde vantilatör olmasa hiç çekilecek gibi değil sen iyisin gene evdesin yat minişinle bütüngün :))
Kızlar birşer sorucam sizinki göbişleriniz benimkiler gibimi böyle ağrı yapıyormu ağrıda değil aslında gerilme gibi sanki kaç gündür aklımda sorucam unutuyorum.Büyüdüğü için mi böyle karnımda birşeyler hissediyorum ben
Tatile memleketine gidiyorsun şimdi izmirde ne güzeldir.Biz daha izne çıkamadık ramazanda inş.bir yerlere gideceğiz bebişimde büyüsün azıcık dahaNeden böyle dedin anlamadım şimdi,benimde ense kalınlığım normalmış yani güzel ense kalınlığımız dedi ama testi yaptırmayı bana bıraktı ense kalınlığı normalse test sonucu pekte önemli olmuyor mu yani..:kedi:
evet çağlayancım vücut ısımız normal insanlardan fazla olduğu için sıcaklar daha çok etkiliyo bizi.bu arada dün akşamüstü dayanamayım dr'a gittim.SAT a göre 10+4 ama ultrasona göre 10+2 günlük çıktı ve crl de boyu 34.2 mm çıktı. bu hafta dahamı uzun olması gerekiyor benmi evhamlanıyorum.biraz moralim bozuldu sabah oturup 2 tane yumurtayı birden yuttum,ceviz yedim,bal yedim,süt içtim... mide fesatı geçiricem şimdi,moralim bozuldu ama napimbenim bebeğim minyatürmü olucak yaaaaaohaoldumsmile
evet çağlayancım vücut ısımız normal insanlardan fazla olduğu için sıcaklar daha çok etkiliyo bizi.bu arada dün akşamüstü dayanamayım dr'a gittim.SAT a göre 10+4 ama ultrasona göre 10+2 günlük çıktı ve crl de boyu 34.2 mm çıktı. bu hafta dahamı uzun olması gerekiyor benmi evhamlanıyorum.biraz moralim bozuldu sabah oturup 2 tane yumurtayı birden yuttum,ceviz yedim,bal yedim,süt içtim... mide fesatı geçiricem şimdi,moralim bozuldu ama napimbenim bebeğim minyatürmü olucak yaaaaaohaoldumsmile
kzılar sayfalar almış başını gitmiş çok sevindim buranın dolup taşmasına hatta göbiş sayfamız bile açılmış.Bende hala bi tümsek bile yoko yüzden koyamıyorum ama çıkar çıkmaz koyucam bende imrendim:)
merhaba arkadaşım hiç endişelenme şimdi okuyunca ultrason kağıtlarına baktım benim minişimde 10+2 günlükken 3,32mm miş normal yani annesi hiç evhamlanıp beğeğini üzme büyücek merak etme benimki şimdi baş popo mesafesi 6,50 oldu ki buna ayakları dahil değil SATa göre tutmuyor doktorun sölediği doğru her zaman...
canım 10 haftalık için bebişin boyu gayet normal
11. haftada 4 cm, 12. haftada ise 5 cm civarında olması gerekiyor.Endişelenecek bir durumun yok kafanı takma ok
merhabalar kızlar....
canım çok normalmiş banada doktor ara ara sancı gibi ağrın olursa endişelenme hem karın boşluğuna ilerliyor hemde en hızlı büyüdüğü hafta demişti...
yok canım test sonucu tabiki önemli ama demek istediğim ense kalınlığı normalse test de büyük olasılıkla güzel çıkıyor.Hatta bazı doktorlar sadece ense kalınlığına bakmayı bile yetrli buluyorlar.O nedenle dedim.Tabiki yaptırıcam ancak ense kalınlığı normal çıkarsa test sonucu için endişelenmiyeceğin demek istedim.
canım teşekkür ederim biraz içime su serptin uyku tutmadı gece acaba küçükmü acaba benmi besleyemedim diye kabus gördüm sabaha kadar.bi kucaklasakta sağlıkla rahatlasak.20 gün sonra bidahaki kontrolümüz o zamana kadar büyüsede kocaman olsa bayanssulusmile
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza minişin çok küçükmüş daha ilk dr.kontrolünüze gittiniz mi nasıl bebişin
çok teşekkür ederim canım, evet benim bebiş şubatın son bebişlerinden olacak inşallah; tabi annesi gibi acelecilik edip erken doğmazsa) 2 gün önce kontrole gittim, 2. kontrolümdü. ilkinde pek bişey anlaşılmıyor ultrasonda ama bu kontrolde çok heyecanlandık eşimle. kolları, bacakları, kafası... çok etkilendik.. .bacaklarını hareket ettiriyordu. 12 ağustosta 2li testim var. sonuçları yazarım. hepimize sağlıklı günler
ben her hafta gidiyordum tehlikem olduğu için gözlerime inanamıyorum gelişimine sen 20 gün görmüceksin aynı bi bebek görünümünde olacak parmağını bile emiyor olcak çok güzel bi duygu bebeklerimiz inşallah sağlıkla büyüsünler ....
çok teşekkür ederim canım, evet benim bebiş şubatın son bebişlerinden olacak inşallah; tabi annesi gibi acelecilik edip erken doğmazsa) 2 gün önce kontrole gittim, 2. kontrolümdü. ilkinde pek bişey anlaşılmıyor ultrasonda ama bu kontrolde çok heyecanlandık eşimle. kolları, bacakları, kafası... çok etkilendik.. .bacaklarını hareket ettiriyordu. 12 ağustosta 2li testim var. sonuçları yazarım. hepimize sağlıklı günler
Yeşim senin şimdi tam olarak 13.haftanın içine mi girdi canım miniş :))
kızlar bu arada benim çatlak kremim geldi bugün lierac adında üzerinde gebeliğin 3.ayından başlayarak lahusalık bitimine yani adet görmeye başlayana kadar kullanılması gerekiyomuş etkili olması için ben doktorla konuştum badem yağı bebek yağının hiç etki göstermiceğini söledi bu kremi çok tavsiye etti aklıma gelmişken yazayım dedimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?