evet muhtemelen sıcaklardan ama inan ben çok kötü olduğumda seni düşünüyorum caglayan birde bu durumda çalışıyor diye yatma imkanın yuok dinlenme imkanın yok Allah sabır versin canım.iyiki benim bu ilk dönemlerim tatile denk geldi yoksa okul zamanı olsa napardım bilmiyorum???
Ayy sarışeker ağzından bal damlıyor inşallah halsizlikte geçer bende kızımda senin gibiydim ne mulantı ne bişey sadece uyuyordum hatta korkuyordum benim hamileliğim sorunlumu herkes yakınıyor bende bişey yok diye ama bu seferki pek fena çıktı bi doğsun poposuna poposuna vurcam keratanın :)
Ne kadar tatlı duygular bunlar değil mi? Bir kadının hayatındaki en güzel dönem bence.
bende başından beri progestan kullanıyorum ama yanındada elevit ve folik asit
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
Öğretmenler anneler için en şanslı dönem canım şimdi okullar açıldığında havalar daha iyi olacak.Tansiyon sorunu yaşıyorum ben nedense sende de böyle oluyormu 3 gündür böyleyim hep yenide yemek yedim suda içiyorum ama
Ayyy birde ben ekşiye aşeriyorum yaa dün akşam o sıcakta bir kase turşu ve yeşil zeytin yedim ekşi ekşi çok iyi geldi ama nefesim körlendi sanki onları yiyince kaydirigubbakcemile3