Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen anlıyorsan sen düzeltirmisin canım şu çizelgeyiyerimseniben
bende hep o kremi duyuyorum yesimcim nerden getirttin,ben strawberry den baktım ama hangisi olduğunu tam anlayamadığım için sipariş veremedim.
evet sayfalar aldı başını gidiyor iyi oldu böle sana bişey sorucam daha öncede bi başkasına bu konuda yardım ettiğini okumuştum bu gebelik çizelgesini ben yapamıyorum bi başkası yapmıştı bana ama günümüz değişti 13 haftalık oldu onu nasıl düzelticem bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
---Canım boyum epey kısa olduğu için tobiş görünüyorum.
Şimdiden 2 kg da aldım.
Gerçi dr bunlar şişkinlik içtiğim progestan ilacından dolayı diyorlar umarım öyledir.
Elevit isminde vitamin içiyordum gittiğim 2.dr bırak şu anda gerek yok,o da kilo aldırır dedi.
Bir de şunu belirteyim kızlar,sağlıklı beslendiğiniz halde çok kilo alıyorsanız korkulacak bişey yokmuş,bunlar ödemmiş doğumdan sonra çabucak gidetmiş.
Ama hamur işi-kızartma...vs yiyorsanız bunlar direkt yağ yaptığı için doğumdan sonra kilo verilemezmiş
Senaysn hoşgeldin cnm.Gebeliğimiz hemen hemen aynı.
Son regl tarihim 23 Mayıs senin?
kızlar bu arada benim çatlak kremim geldi bugün lierac adında üzerinde gebeliğin 3.ayından başlayarak lahusalık bitimine yani adet görmeye başlayana kadar kullanılması gerekiyomuş etkili olması için ben doktorla konuştum badem yağı bebek yağının hiç etki göstermiceğini söledi bu kremi çok tavsiye etti aklıma gelmişken yazayım dedimzemuszemus
herkese selam arkadaşlar
bende inşallah 2011 şubat annelerinden biri olacağım.
26 nisan SAT.
doktorum 31 ocak diyor ama bana 5 şubat da doğum olacakn gibi geliyor
bebeğimin cinsiyeti erkek
geçen hafta öğrendik,13. haftada.
başka öğrenenler varmı,erken gibi geldi de bana
görüşmek üzere...
herkese selam arkadaşlar
bende inşallah 2011 şubat annelerinden biri olacağım.
26 nisan SAT.
doktorum 31 ocak diyor ama bana 5 şubat da doğum olacakn gibi geliyor
bebeğimin cinsiyeti erkek
geçen hafta öğrendik,13. haftada.
başka öğrenenler varmı,erken gibi geldi de bana
görüşmek üzere...
Evridiki sana birşey sorucam canım senin ilk bebişin hangi ayda doğdu kış çocuğumu yaz çocuğumu oldu mu soru ona göre gelicek :))
Bugün topik çok sessiz nereye gitti bu şubat anneleri gene :)))
Fatma o halsizlik bendede var canım ama sıcaklardan oluyor benim,iş yerinde vantilatör olmasa hiç çekilecek gibi değil sen iyisin gene evdesin yat minişinle bütüngün :))
bulantın geçtiyse halsizliğin de yavaş yavaş geçer canım.benim daha hiç bulantım kusmam olmadı ama 3 gün öncesine kadar halsizlikten resmen sürünüyordum 24 saat ayakta uyur şekilde öyle bir yorgunluk halsizliktiki anlatamam sana.ama 3 gündür aynen eskisi gibiyim kıpır kıprı kendiliğinden birdenbire geçti.sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah çünkü hamilelik sıkıntılarının son günlerini yaşıyoruz zaten 3. aydan sonra düzeliyormuş hepsi.hihoyyyt
Kızlar nolucak bizim bu halimiz böyle :sm_cool: herkeste bi telaş bi kuruntu bi heyecan,birimiz boyuna takılıyo öürümüz sancıya,birilerimiz halsiz filanAllah sonumuzu hayır etsin kucağımıza alana kadar çıldıranlar filan olmasın inşallah
azcık içim rahatladı ya neşem yerine geldi bi güldüm şöyle halimize.
---
merhaba canım, benim son reglim 21 mayıs. peşpeşe gidiyoruz senle:ecrin_bebek:
ben de progestan kullanıyorum, düşük tehlikesi vardı o yüzden vermişti doktorum. bu kontrolümde vitaminleri sordum ama erken dedi doktor. sen ne zaman başlamıştın vitamin kullanmaya?
Nisan 2006 canım. Bahar bebegiydi :)