2011 Şubat Anneleri

Süpermiş,herkeste başka başka birşey oluyor ne kadar ilginç birşey şu hamilelik kimseninki kimseninkine benzemiyor :))

evet herkesinki farklı oyüzden başkalarından duyduğumuz şeylere çok kafayı takmamak lazım aa onda olmuş bende yok acaba bende bir anormallikmi var gibisinden birşeye kapılmamalı

herkesin bünyesi farklı kişiliği farklı önemli olan bu durumun tadını çıkarmak keyifli bir hamilelik yaşamak

Buraya kadar çok güzel geldim,bazen zorladı beni ama hastanelere düşecek kadar kötü olmadım çok şükür inş.bundan sonrasıda böyle gider ve güzel bir hamilelik yaşarım,hep dua ediyorum zaten sağlıklı ve mutlu bir bebişim olsun diye inş.öyle güzel bir bebişim gelir

ay sayfalar nasılda hızlı ilerliyor bugün yetişemedim bi türlü az önce randevu aldıgım doktorun işi çıkmış bende başka bi hastaneden yaraına randevu aldım kendimi pazartesiye alıştırmıştım şimdi heyecanlandım birden birde gideceğim doktor hakkında çok bilgim yok inş anlayışlı ii biri çıkar eğer sorun yok derse ordan doğruuuu mersine gitcez eşimin ailesinn yanına birazda orda kalırız artık

genelde kötü kokulardan iğrenilir dimi ben geçen haftalarda diş macunundan iğrenmiştim

eşim dişlerini düzenli fırçalar (Allahtan) ama o zamanlar o macun beni okadar etkiliyorduki zaten ben fırçalamadım uzun bir zaman bilmiyorumkismile akşamları eşim yatmadan önce banyoya girrerken arkasından bağırıyodum dişlerini fırçalama ağzını çalkala diyee :dance:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar naptınız siz yaaa ....saat 15:00 dan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ben bir sayfa bitiriyorum bakıyorum siz bir sayfa daha yazmışsınız...walla yetişemedim...tempo süperrrrrrrr.....bu arada hamileyken ne kadar çeşit yerseniz bebeğiniz alışlırmış o tatlara ve doğduktan sonra o gıdaları yememezlik yapmöazmış bilginiz olsun....

evet arkadaşlar maşşallah sayfalar çok ilerliyor sitmizmiz iyi geldi herkes topiğe doldu benim pc masaüstü olduğundan arada içeri gidiyorum tam takip edemiyorum yetişmek zorlaştı sizlere:enbuyukkk:

Selam arkadsalar:) Uzun suredir araniza katilamiyordum. Bugun islerim erken bitti bir bakayim dedim. Nede cok seyler yailmis ben girmeyeli okuyamadim haliyle. Umarim hepiniz iyisinizdir. Buraya kadar geldik Allahin izniyle darisi doguma arkadaslar. Hepinize kolaylik diliyorum. Sizlere ve bebislerinize sevgilerrrr:)))

arkadaşlar ne kadar çok şey yazmışsınız yetişemedim valla oku oku bitmedi maşallah:)

şimdi neyle besleniyosunuz demişsiniz o konuda ben her sabah yumurta yemeği seviyorum çok açık çay içiyorum . arada peynir yiyorum öğlen yoğurt ve yemek ne varsa arada meyve yada peynir akşam balık dışında yemekte ne varsa ama bugün akşama yemeği yiyemedim ve hala yiyemedim bişey canım istemiyor arada yine atıştırıyorum zeytin ekmek. bu arada bende kan pıhtılaşması var ve simit yemem tehlikeliymiş susam kan phtılaşmasını kolaylaştırıyomuş bende çok istememe rağmen yiyemiyorum zaten hep yatarak geçiyor ablam yemeklerimi temizliği falan yapıyo saolsun.
bu arada ramazanda oruç tutma olayında ben tutammıcam çünkü zaten düşük tehlikem var.

kızlar ben de 2010 şubat annesiyim.Bahar isminde bir kızım var Allah bağışlarsa.
Arada girip sizi okuyorum yazmadan çıkıyorum bu sefer selam vereyim dedim.
Geçen seneki hallerim geliyor gözümün önüne ve şimdi o minik canlı karşımda mışıl mışıl uyuyor.
Heyecanlanıyorum sizin adınıza..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
hep söylerim hayatın dönüm noktası evlenmek değil anne olmakmıış..
Harika bir duygu...
Moralinizi yüksek tutun çünkü o zaman herşey iyi gidiyor ve o minik canlı sizi hissediyor içinizde...

Günaydın kızlar nasılsınız,bu sabah çok karnım ağrıyor benim,yüksek bir yere uzandım karnım bir gerildi bir gerildi aklım çıktı korkudan birşey olacak diye ama şimdi çok ağrıyor :(((
Bu sabah ne güzelde başlamıştık oysa güzel bir kahvaltı ettik bebişimle sağlıklı beslendik bu sabah ama işte ben onu üzdüm :((
Yeni gelen arkadaşlarda olmuş aramıza hoşgeldiniz kızlar
Sayfada yer almak için sat'ınızı yaşınızı,hamiş kaldığınız kilonuzu ve tahmini doğum tarihini yazmanız yeterli olacak

. bu arada bende kan pıhtılaşması var ve simit yemem tehlikeliymiş susam kan phtılaşmasını kolaylaştırıyomuş bende çok istememe rağmen yiyemiyorum zaten hep yatarak geçiyor ablam yemeklerimi temizliği falan yapıyo saolsun.
bu arada ramazanda oruç tutma olayında ben tutammıcam çünkü zaten düşük tehlikem var.

geçmiş olsn fadime çok ilginç bende her sabah simit yiyorum düşük tehlkesi olanlar içinmi kan pıhtılaşması yapıyo acaba yoksa herkes içinmi geçerli söylediklerin bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar nasılsınız,bu sabah çok karnım ağrıyor benim,yüksek bir yere uzandım karnım bir gerildi bir gerildi aklım çıktı korkudan birşey olacak diye ama şimdi çok ağrıyor :(((
Bu sabah ne güzelde başlamıştık oysa güzel bir kahvaltı ettik bebişimle sağlıklı beslendik bu sabah ama işte ben onu üzdüm :((
Yeni gelen arkadaşlarda olmuş aramıza hoşgeldiniz kızlar
Sayfada yer almak için sat'ınızı yaşınızı,hamiş kaldığınız kilonuzu ve tahmini doğum tarihini yazmanız yeterli olacak

gnaydın caglayan çiçek biz iyiyiz güne her zamanki gibi çubuk krakerle başladık :)

korktugun için ağrıyodur belkide bişey olmaz inşallah bebişe dikkat et annesi :))

gnaydın caglayan çiçek biz iyiyiz güne her zamanki gibi çubuk krakerle başladık :)

korktugun için ağrıyodur belkide bişey olmaz inşallah bebişe dikkat et annesi :))

:)) Günaydın canım iyi olnanız güzel ama krakerli günleriniz geçmedi sizin daha bir aralar sabahları bende öyleydim ama çok şükür geçti şimdi
Sanırım korkudan ağrıyordu canım yavaş yavaş normal tempoya dönüyor bakalım inş.birşey olmamıştır

:)) Günaydın canım iyi olnanız güzel ama krakerli günleriniz geçmedi sizin daha bir aralar sabahları bende öyleydim ama çok şükür geçti şimdi
Sanırım korkudan ağrıyordu canım yavaş yavaş normal tempoya dönüyor bakalım inş.birşey olmamıştır

olmaz tai bırakmaz annesini :)

bende geceleri çok korkuyorum bişey olacak diye uyurken sağa sola dönüşlerim genelde hızlı oluyo sonradan aklıma geliyo bide tuvalete gitmesi cok zor gözler kapalı gidiyorum vvalla

Back