Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde kötü kokulardan iğrenilir dimi ben geçen haftalarda diş macunundan iğrenmiştim
eşim dişlerini düzenli fırçalar (Allahtan) ama o zamanlar o macun beni okadar etkiliyorduki zaten ben fırçalamadım uzun bir zaman bilmiyorumkismile akşamları eşim yatmadan önce banyoya girrerken arkasından bağırıyodum dişlerini fırçalama ağzını çalkala diyee :dance:
İkili test yaptıran var mı aranızda arkadaşlar?
Nerede ve kaç TL ye yaptırdınız?
herkese merhaba beni de eklermisiniz 2011 şubat annelerine![]()
. bu arada bende kan pıhtılaşması var ve simit yemem tehlikeliymiş susam kan phtılaşmasını kolaylaştırıyomuş bende çok istememe rağmen yiyemiyorum zaten hep yatarak geçiyor ablam yemeklerimi temizliği falan yapıyo saolsun.
bu arada ramazanda oruç tutma olayında ben tutammıcam çünkü zaten düşük tehlikem var.
Günaydın kızlar nasılsınız,bu sabah çok karnım ağrıyor benim,yüksek bir yere uzandım karnım bir gerildi bir gerildi aklım çıktı korkudan birşey olacak diye ama şimdi çok ağrıyor((
Bu sabah ne güzelde başlamıştık oysa güzel bir kahvaltı ettik bebişimle sağlıklı beslendik bu sabah ama işte ben onu üzdüm(
Yeni gelen arkadaşlarda olmuş aramıza hoşgeldiniz kızlar
Sayfada yer almak için sat'ınızı yaşınızı,hamiş kaldığınız kilonuzu ve tahmini doğum tarihini yazmanız yeterli olacak
gnaydın caglayan çiçek biz iyiyiz güne her zamanki gibi çubuk krakerle başladık :)
korktugun için ağrıyodur belkide bişey olmaz inşallah bebişe dikkat et annesi :))
:)) Günaydın canım iyi olnanız güzel ama krakerli günleriniz geçmedi sizin daha bir aralar sabahları bende öyleydim ama çok şükür geçti şimdi
Sanırım korkudan ağrıyordu canım yavaş yavaş normal tempoya dönüyor bakalım inş.birşey olmamıştır