2011 Şubat Anneleri

olmaz tai bırakmaz annesini :)

bende geceleri çok korkuyorum bişey olacak diye uyurken sağa sola dönüşlerim genelde hızlı oluyo sonradan aklıma geliyo bide tuvalete gitmesi cok zor gözler kapalı gidiyorum vvalla

Ben onun için bir çare buldum canım,bende çok deli yatarım,bir tane küçük mindire sarılıyorum karnımının tam altında nereye dönersem onuda geçiriyorumkaydirigubbakcemile3 deliksiz bir uykum olmadığı için dönüyoruz beraber yatakta kaydirigubbakcemile3 gecenin bir yarısı kalk git benimde çok komik oluyor bir yerlere çarpa çarpa gidiyorum ben genelde uyur gezer gibi 2 kere kalkıyorum abartısız ama çok zor oluyor tekrar dalmak

Ben onun için bir çare buldum canım,bende çok deli yatarım,bir tane küçük mindire sarılıyorum karnımının tam altında nereye dönersem onuda geçiriyorumkaydirigubbakcemile3 deliksiz bir uykum olmadığı için dönüyoruz beraber yatakta kaydirigubbakcemile3 gecenin bir yarısı kalk git benimde çok komik oluyor bir yerlere çarpa çarpa gidiyorum ben genelde uyur gezer gibi 2 kere kalkıyorum abartısız ama çok zor oluyor tekrar dalmak

geçmiş olsun çiçek korkma bişey olmaz kanaman yoksa..
bende her tuvalete kalktığımda acıkıp bişeyler atıştırıyorum gecellerkaydirigubbakcemile3i:)

olmaz tai bırakmaz annesini :)

bende geceleri çok korkuyorum bişey olacak diye uyurken sağa sola dönüşlerim genelde hızlı oluyo sonradan aklıma geliyo bide tuvalete gitmesi cok zor gözler kapalı gidiyorum vvalla

al bendende o kadar vallaaa aynen hızlı dönüyorum bende ve wcler beni öldürüyo
kapısının önünde yatıcam bu gidişler

kızlar ben de 2010 şubat annesiyim.Bahar isminde bir kızım var Allah bağışlarsa.
Arada girip sizi okuyorum yazmadan çıkıyorum bu sefer selam vereyim dedim.
Geçen seneki hallerim geliyor gözümün önüne ve şimdi o minik canlı karşımda mışıl mışıl uyuyor.
Heyecanlanıyorum sizin adınıza..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
hep söylerim hayatın dönüm noktası evlenmek değil anne olmakmıış..
Harika bir duygu...
Moralinizi yüksek tutun çünkü o zaman herşey iyi gidiyor ve o minik canlı sizi hissediyor içinizde...

çok sağol canım benim.Allah bebişini size bağışlasınn.

günaydın kızlarrr ya ben göbiş fotomu koydumm ama kimse koymamış ve tek üye bendimm hadi yorummmlarr nerdee

İlk 3 ay bunlar olacakmış kızlar ama sonra rahatız takiii son aya kadar inş.sağlıcakla atlatırız şu dönemleri
fadimecim saol canım,kanamam yok ama gerilmem çok oldu karnımda ama şimdi iyiyim biraz daha sakinleşiyoruz :))

Ben yorumumu yaptım tatlım yaa çok güzel çıkmış göbişin :nazar: ben tel.evde unuttum eşimin tel.çekip ekliycem artık bugünkaydirigubbakcemile3

teşekkürler tatlımm.geçmiş olsun bu arada canım kıyamam korkma Allahın izniyle geçer hadi sabırsızlıkla bekliyorum

bende koyacam mesaj sayımı doldurmaya çalışıyorum :dance:

maşallah çok güzel göbişin :nazar::nazar::nazar:

ya niye dolmuyo msj sayın habire yaz bişiler ellerin durmasın da görelim seninkini de. :)))

Kızlar birşer sorucam sizinki göbişleriniz benimkiler gibimi böyle ağrı yapıyormu ağrıda değil aslında gerilme gibi sanki kaç gündür aklımda sorucam unutuyorum.Büyüdüğü için mi böyle karnımda birşeyler hissediyorum ben

Kızlar birşer sorucam sizinki göbişleriniz benimkiler gibimi böyle ağrı yapıyormu ağrıda değil aslında gerilme gibi sanki kaç gündür aklımda sorucam unutuyorum.Büyüdüğü için mi böyle karnımda birşeyler hissediyorum ben

ağrıların bölgeselmi yani mesela şimdi karnının sağ tarafında agrı acı gibi bi his sonra yukarda sonra aşağıda gibiyse bendede var ama neden bilmiyorum belki iç karnımız büyüyor olabilir bilmiyorumkismile

ağrıların bölgeselmi yani mesela şimdi karnının sağ tarafında agrı acı gibi bi his sonra yukarda sonra aşağıda gibiyse bendede var ama neden bilmiyorum belki iç karnımız büyüyor olabilir bilmiyorumkismile

Bölgeselde oluyor ama çoğunlukla aşağıda yada tam orta kısmı ağrıyor,şimdiden elim karnımda gezmeye başladım iş yerinde rahatlasın diye sürekli masaj yapıyorum karnımız büyüdüğü içinmi oluyordu öyle:kedi:

bencede büyüyo bebişlerimiz ve karnımız ondandır çiçek

ay daha kocaman bi karnımız olacak büyüken normaldir şimdi sadece göbüş var düşünsene ne güzel bişey yaakaydirigubbakcemile3

Akşamları hep hayal kuruyoruz biz eşimle göbişim acaba ne kadar büyür benim hareketlerimi çok kısıtlarmı falan diye,ama birde o minişin içimden çıktığını düşünüyoruz kucağımıza aldığımız ilk an insan yazarken bile heyecanlanıyor inş.sağlıcakla gelirler bebişlerimiz

Günaydın güzel anneler :)

semizotunu yoğurtlayıp salata şeklinde yiyebilirsin

yemeğide olur ama pişince vitamini kaçar en iyisi çiğ

domates salatalık ile birlikte doğrayıp salata yapabilrisin

ama en güzeli yoğurtlusu isteğine göre sarımsakta katabilirsin yada haşlanmış mısırda çok yakışıyor

semizotunun üzerine zeytinyağı döküp birazda limon sıkın tadından yenmez:))

Son düzenleme:
kızlar bu halsizlik beni mahvediyor elimi kıpırdatacak halim yok ya:(
şükür 2 gündür bulantım yok ama sürekli yatıyorum işte

Bugün topik çok sessiz nereye gitti bu şubat anneleri gene :)))

Fatma o halsizlik bendede var canım ama sıcaklardan oluyor benim,iş yerinde vantilatör olmasa hiç çekilecek gibi değil sen iyisin gene evdesin yat minişinle bütüngün :))

kızlar bu halsizlik beni mahvediyor elimi kıpırdatacak halim yok ya:(
şükür 2 gündür bulantım yok ama sürekli yatıyorum işte

bulantın geçtiyse halsizliğin de yavaş yavaş geçer canım.benim daha hiç bulantım kusmam olmadı ama 3 gün öncesine kadar halsizlikten resmen sürünüyordum 24 saat ayakta uyur şekilde öyle bir yorgunluk halsizliktiki anlatamam sana.ama 3 gündür aynen eskisi gibiyim kıpır kıprı kendiliğinden birdenbire geçti.sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah çünkü hamilelik sıkıntılarının son günlerini yaşıyoruz zaten 3. aydan sonra düzeliyormuş hepsi.hihoyyyt

Back