2011 Şubat Anneleri

Bugün topik çok sessiz nereye gitti bu şubat anneleri gene :)))

Fatma o halsizlik bendede var canım ama sıcaklardan oluyor benim,iş yerinde vantilatör olmasa hiç çekilecek gibi değil sen iyisin gene evdesin yat minişinle bütüngün :))

evet çağlayancım vücut ısımız normal insanlardan fazla olduğu için sıcaklar daha çok etkiliyo bizi.bu arada dün akşamüstü dayanamayım dr'a gittim.SAT a göre 10+4 ama ultrasona göre 10+2 günlük çıktı ve crl de boyu 34.2 mm çıktı. bu hafta dahamı uzun olması gerekiyor benmi evhamlanıyorum.biraz moralim bozuldu sabah oturup 2 tane yumurtayı birden yuttum,ceviz yedim,bal yedim,süt içtim... mide fesatı geçiricem şimdi,moralim bozuldu ama napim :( benim bebeğim minyatürmü olucak yaaaaaohaoldumsmile

merhabalar kızlar....

Kızlar birşer sorucam sizinki göbişleriniz benimkiler gibimi böyle ağrı yapıyormu ağrıda değil aslında gerilme gibi sanki kaç gündür aklımda sorucam unutuyorum.Büyüdüğü için mi böyle karnımda birşeyler hissediyorum ben

canım çok normalmiş banada doktor ara ara sancı gibi ağrın olursa endişelenme hem karın boşluğuna ilerliyor hemde en hızlı büyüdüğü hafta demişti...

Tatile memleketine gidiyorsun şimdi izmirde ne güzeldir.Biz daha izne çıkamadık ramazanda inş.bir yerlere gideceğiz bebişimde büyüsün azıcık daha :emir_bebek:Neden böyle dedin anlamadım şimdi,benimde ense kalınlığım normalmış yani güzel ense kalınlığımız dedi ama testi yaptırmayı bana bıraktı ense kalınlığı normalse test sonucu pekte önemli olmuyor mu yani..:kedi:

yok canım test sonucu tabiki önemli ama demek istediğim ense kalınlığı normalse test de büyük olasılıkla güzel çıkıyor.Hatta bazı doktorlar sadece ense kalınlığına bakmayı bile yetrli buluyorlar.O nedenle dedim.Tabiki yaptırıcam ancak ense kalınlığı normal çıkarsa test sonucu için endişelenmiyeceğin demek istedim.

kzılar sayfalar almış başını gitmiş çok sevindim buranın dolup taşmasına hatta göbiş sayfamız bile açılmış.Bende hala bi tümsek bile yok:( o yüzden koyamıyorum ama çıkar çıkmaz koyucam bende imrendim:)

evet çağlayancım vücut ısımız normal insanlardan fazla olduğu için sıcaklar daha çok etkiliyo bizi.bu arada dün akşamüstü dayanamayım dr'a gittim.SAT a göre 10+4 ama ultrasona göre 10+2 günlük çıktı ve crl de boyu 34.2 mm çıktı. bu hafta dahamı uzun olması gerekiyor benmi evhamlanıyorum.biraz moralim bozuldu sabah oturup 2 tane yumurtayı birden yuttum,ceviz yedim,bal yedim,süt içtim... mide fesatı geçiricem şimdi,moralim bozuldu ama napim :( benim bebeğim minyatürmü olucak yaaaaaohaoldumsmile

merhaba arkadaşım hiç endişelenme şimdi okuyunca ultrason kağıtlarına baktım benim minişimde 10+2 günlükken 3,32mm miş normal yani annesi hiç evhamlanıp beğeğini üzme büyücek merak etme benimki şimdi baş popo mesafesi 6,50 oldu ki buna ayakları dahil değil SATa göre tutmuyor doktorun sölediği doğru her zaman...

canım 10 haftalık için bebişin boyu gayet normal
11. haftada 4 cm, 12. haftada ise 5 cm civarında olması gerekiyor.Endişelenecek bir durumun yok kafanı takma ok

kzılar sayfalar almış başını gitmiş çok sevindim buranın dolup taşmasına hatta göbiş sayfamız bile açılmış.Bende hala bi tümsek bile yok:( o yüzden koyamıyorum ama çıkar çıkmaz koyucam bende imrendim:)

evet sayfalar aldı başını gidiyor iyi oldu böle sana bişey sorucam daha öncede bi başkasına bu konuda yardım ettiğini okumuştum bu gebelik çizelgesini ben yapamıyorum bi başkası yapmıştı bana ama günümüz değişti 13 haftalık oldu onu nasıl düzelticem bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

merhaba arkadaşım hiç endişelenme şimdi okuyunca ultrason kağıtlarına baktım benim minişimde 10+2 günlükken 3,32mm miş normal yani annesi hiç evhamlanıp beğeğini üzme büyücek merak etme benimki şimdi baş popo mesafesi 6,50 oldu ki buna ayakları dahil değil SATa göre tutmuyor doktorun sölediği doğru her zaman...

canım teşekkür ederim biraz içime su serptin uyku tutmadı gece acaba küçükmü acaba benmi besleyemedim diye kabus gördüm sabaha kadar.bi kucaklasakta sağlıkla rahatlasak.20 gün sonra bidahaki kontrolümüz o zamana kadar büyüsede kocaman olsa bayanssulusmile

Hiç canını yok yere sıkma canım bende baktım ultrasonlarıma gayet normal kendini stres'e sokupta bebişinide üzme.O hafta dr.gittiğimde benimde geriden geliyordu sonra o haftasını yakalar demiştiki öylede oldu merak etme sen onlar bizim içimizde gayet iyiler :))

merhabalar kızlar....

canım çok normalmiş banada doktor ara ara sancı gibi ağrın olursa endişelenme hem karın boşluğuna ilerliyor hemde en hızlı büyüdüğü hafta demişti...

Saol canım ya içimi rahatlattın bu minişe birşey olucak diye çok korkuyorum :)))

yok canım test sonucu tabiki önemli ama demek istediğim ense kalınlığı normalse test de büyük olasılıkla güzel çıkıyor.Hatta bazı doktorlar sadece ense kalınlığına bakmayı bile yetrli buluyorlar.O nedenle dedim.Tabiki yaptırıcam ancak ense kalınlığı normal çıkarsa test sonucu için endişelenmiyeceğin demek istedim.

Anladım canım,dr.çok detayını söylemeyince merak ettim bende onun için böyle tereddütlü kaldım saol

canım teşekkür ederim biraz içime su serptin uyku tutmadı gece acaba küçükmü acaba benmi besleyemedim diye kabus gördüm sabaha kadar.bi kucaklasakta sağlıkla rahatlasak.20 gün sonra bidahaki kontrolümüz o zamana kadar büyüsede kocaman olsa bayanssulusmile

ben her hafta gidiyordum tehlikem olduğu için gözlerime inanamıyorum gelişimine sen 20 gün görmüceksin aynı bi bebek görünümünde olacak parmağını bile emiyor olcak çok güzel bi duygu bebeklerimiz inşallah sağlıkla büyüsünler ....

Kızlar nolucak bizim bu halimiz böyle :sm_cool: herkeste bi telaş bi kuruntu bi heyecan,birimiz boyuna takılıyo öürümüz sancıya,birilerimiz halsiz filan :D Allah sonumuzu hayır etsin kucağımıza alana kadar çıldıranlar filan olmasın inşallah :emir_bebek: azcık içim rahatladı ya neşem yerine geldi bi güldüm şöyle halimize.

oluyor canım ya endişe çok normal bende çok gece kalkıp iyimi acaba iyimi diye çok uyuyamadığımı biliyorum doktora gitçeğimiz gün özellikle ama bi dönüyoruz doktordan ohh diyorumm inş bebeklerimiz iyi olucak kucağımıza aldığımız günleride görücez kendimizi motive etmekten başka çaremiz yok

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza minişin çok küçükmüş daha ilk dr.kontrolünüze gittiniz mi nasıl bebişin
:emir_bebek:
çok teşekkür ederim canım, evet benim bebiş şubatın son bebişlerinden olacak inşallah; tabi annesi gibi acelecilik edip erken doğmazsa;)) 2 gün önce kontrole gittim, 2. kontrolümdü. ilkinde pek bişey anlaşılmıyor ultrasonda ama bu kontrolde çok heyecanlandık eşimle. kolları, bacakları, kafası... çok etkilendik..:emir_bebek:.bacaklarını hareket ettiriyordu. 12 ağustosta 2li testim var. sonuçları yazarım. hepimize sağlıklı günler

ben her hafta gidiyordum tehlikem olduğu için gözlerime inanamıyorum gelişimine sen 20 gün görmüceksin aynı bi bebek görünümünde olacak parmağını bile emiyor olcak çok güzel bi duygu bebeklerimiz inşallah sağlıkla büyüsünler ....

ayyy inşallah canım.her dra gidişimiz ayrı bi sürpriz yeni bi müjde gibi oluyo sanki. önceki gittiğimde hiçbişeye benzemiyordu dün insan görünümünde bişey görünce inanamadım zaten,ayakları filan vardı nasıl bi mucize bu böyle.hemen hemen hepimiz aynı zamanlarda kucağımıza alıcaz o günleride hep beraber görürüz inşallah...

kızlar bu arada benim çatlak kremim geldi bugün lierac adında üzerinde gebeliğin 3.ayından başlayarak lahusalık bitimine yani adet görmeye başlayana kadar kullanılması gerekiyomuş etkili olması için ben doktorla konuştum badem yağı bebek yağının hiç etki göstermiceğini söledi bu kremi çok tavsiye etti aklıma gelmişken yazayım dedimzemuszemus

çok teşekkür ederim canım, evet benim bebiş şubatın son bebişlerinden olacak inşallah; tabi annesi gibi acelecilik edip erken doğmazsa;)) 2 gün önce kontrole gittim, 2. kontrolümdü. ilkinde pek bişey anlaşılmıyor ultrasonda ama bu kontrolde çok heyecanlandık eşimle. kolları, bacakları, kafası... çok etkilendik..:emir_bebek:.bacaklarını hareket ettiriyordu. 12 ağustosta 2li testim var. sonuçları yazarım. hepimize sağlıklı günler

Her gittiğimizde biraz büyüdüğü için daha çok heyecanlanıp mutlu oluyoruz,biz bu kontrole annemle gittik eşimle gelememişti ama şimdi bensiz artık gitmeyin diyor,ona anlatıyorum yaptıklarını daha çok heyecanlanıyor.Bende sonucu mu o tarihlerde alıcam inş.sonuçlarımız güzel çıkar

kızlar bu arada benim çatlak kremim geldi bugün lierac adında üzerinde gebeliğin 3.ayından başlayarak lahusalık bitimine yani adet görmeye başlayana kadar kullanılması gerekiyomuş etkili olması için ben doktorla konuştum badem yağı bebek yağının hiç etki göstermiceğini söledi bu kremi çok tavsiye etti aklıma gelmişken yazayım dedimzemuszemus

bende hep o kremi duyuyorum yesimcim nerden getirttin,ben strawberry den baktım ama hangisi olduğunu tam anlayamadığım için sipariş veremedim.

Back