olmaz tai bırakmaz annesini :)
bende geceleri çok korkuyorum bişey olacak diye uyurken sağa sola dönüşlerim genelde hızlı oluyo sonradan aklıma geliyo bide tuvalete gitmesi cok zor gözler kapalı gidiyorum vvalla
geçmiş olsn fadime çok ilginç bende her sabah simit yiyorum düşük tehlkesi olanlar içinmi kan pıhtılaşması yapıyo acaba yoksa herkes içinmi geçerli söylediklerin bilmiyorumkismile
Ben onun için bir çare buldum canım,bende çok deli yatarım,bir tane küçük mindire sarılıyorum karnımının tam altında nereye dönersem onuda geçiriyorumkaydirigubbakcemile3 deliksiz bir uykum olmadığı için dönüyoruz beraber yatakta kaydirigubbakcemile3 gecenin bir yarısı kalk git benimde çok komik oluyor bir yerlere çarpa çarpa gidiyorum ben genelde uyur gezer gibi 2 kere kalkıyorum abartısız ama çok zor oluyor tekrar dalmak
olmaz tai bırakmaz annesini :)
bende geceleri çok korkuyorum bişey olacak diye uyurken sağa sola dönüşlerim genelde hızlı oluyo sonradan aklıma geliyo bide tuvalete gitmesi cok zor gözler kapalı gidiyorum vvalla
kızlar ben de 2010 şubat annesiyim.Bahar isminde bir kızım var Allah bağışlarsa.
Arada girip sizi okuyorum yazmadan çıkıyorum bu sefer selam vereyim dedim.
Geçen seneki hallerim geliyor gözümün önüne ve şimdi o minik canlı karşımda mışıl mışıl uyuyor.
Heyecanlanıyorum sizin adınıza..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
hep söylerim hayatın dönüm noktası evlenmek değil anne olmakmıış..
Harika bir duygu...
Moralinizi yüksek tutun çünkü o zaman herşey iyi gidiyor ve o minik canlı sizi hissediyor içinizde...
günaydın kızlarrr ya ben göbiş fotomu koydumm ama kimse koymamış ve tek üye bendimm hadi yorummmlarr nerdee
günaydın kızlarrr ya ben göbiş fotomu koydumm ama kimse koymamış ve tek üye bendimm hadi yorummmlarr nerdee
Ben yorumumu yaptım tatlım yaa çok güzel çıkmış göbişinben tel.evde unuttum eşimin tel.çekip ekliycem artık bugünkaydirigubbakcemile3
bende koyacam mesaj sayımı doldurmaya çalışıyorum :dance:
maşallah çok güzel göbişin
Kızlar birşer sorucam sizinki göbişleriniz benimkiler gibimi böyle ağrı yapıyormu ağrıda değil aslında gerilme gibi sanki kaç gündür aklımda sorucam unutuyorum.Büyüdüğü için mi böyle karnımda birşeyler hissediyorum ben
ağrıların bölgeselmi yani mesela şimdi karnının sağ tarafında agrı acı gibi bi his sonra yukarda sonra aşağıda gibiyse bendede var ama neden bilmiyorum belki iç karnımız büyüyor olabilir bilmiyorumkismile
semizotunu yoğurtlayıp salata şeklinde yiyebilirsin
yemeğide olur ama pişince vitamini kaçar en iyisi çiğ
domates salatalık ile birlikte doğrayıp salata yapabilrisin
ama en güzeli yoğurtlusu isteğine göre sarımsakta katabilirsin yada haşlanmış mısırda çok yakışıyor
kızlar bu halsizlik beni mahvediyor elimi kıpırdatacak halim yok ya
şükür 2 gündür bulantım yok ama sürekli yatıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?