2011 Şubat Anneleri

sulezehra ne güzel söyledin.işte bizlerede senin gibi hem mantıklı hem bilgili insanlar lazım.maalesef bu konuda çok fazla bilgimiz olmadığından her söylenilene kulak kabartıyoruz çok yanlış halbuki okusak gerçekten işin ehli kimseleri dinlesek gerçekleri göreceğiz

hurafelere kapılıp kendimizi yıoratmayacağız.zaten bu kadar inceliyorsak bunu gerçekten hissettiğimiz ve önem verdiğimiz içindir Allah da niyetimizi bilir en iyi o anlar görür o yüzden işin doğrularıyla hareket etmek lazım

herkese kulak verirsek ohooooo
estağfurullah canım bende okuyarak dinleyerek ğrenmeye çalışıyorum
şunda çok haklısın rabbiizin emirlerini önemsiyoruz ve araştırıyoruz zaten dimi
önemsemesek ramazan gelmiş ne gelmiş haberimiz bile olmaz
bu niyetlerimize karşı rabbim bize oru tutmuş kadar sevap vericektir inş.

duygu karmaşası yaşadığımız doğru canım
hem bu zamanlarda erkes birşey söyler biz bilinçli olucaz
benim kızımda bana kafayı yedrtceklerdi doğduğu zaman
o kadar batıl inançlar varki

evet canım işte en kötüsüde onlar zaten bu aralar zaten hani gelgitler yaşarken böyle yapmaları çok zor duruma sokuyor insanı ama artık kulak asmıycam onlara söylemem olur biter dr.gittim geldim falan anlatmam onlarda bir süre sonra sormazlar heralde artık

semizotunu yoğurtlayıp salata şeklinde yiyebilirsin

yemeğide olur ama pişince vitamini kaçar en iyisi çiğ

domates salatalık ile birlikte doğrayıp salata yapabilrisin

ama en güzeli yoğurtlusu isteğine göre sarımsakta katabilirsin yada haşlanmış mısırda çok yakışıyor

saol canım,akşama aldırıyım eşimede deniyelim bir bakalım,bebişe iyi gelecek herşeyi yemeğe alışmak lazım artık ne yapıcaz çare yok :))

duygu karmaşası dedinizde konudan konuya atlar gibi olacak ama anlatamadan edemedim

geçen akşam saat 8 buçukta aklıma çekirdek geldi eşimde tamam dedi ama tv seyrederken biraz salladı 5 dakka geçti tamam diyip duruyo bi sinirlendim ben senden gayet makul bir saatte gayet makul bir yerden gayet makul birşey istiyorum kaç dakikadır oyalanıyosun diye bi başladım ağlamaya tam yarım saatt :D kendim bile şaşırdım gel gitler çok oluyor yaaa

duygu karmaşası dedinizde konudan konuya atlar gibi olacak ama anlatamadan edemedim

geçen akşam saat 8 buçukta aklıma çekirdek geldi eşimde tamam dedi ama tv seyrederken biraz salladı 5 dakka geçti tamam diyip duruyo bi sinirlendim ben senden gayet makul bir saatte gayet makul bir yerden gayet makul birşey istiyorum kaç dakikadır oyalanıyosun diye bi başladım ağlamaya tam yarım saatt :D kendim bile şaşırdım gel gitler çok oluyor yaaa
evet bunlar oluyor normalde zaten ağlama krizleri sebebsiz sinirlenmeler

okurken kendim geldim aklıma canım ya gülmemde o yüzden yalnış anlama sakın,Pazar akşamıydı galiba çok ağrım var yatıyorum oda yanımda tv seyrediyor her zamanki gibi bende su istedim reklam arasında getiririm azıcık bekle demiştide gücüme gitmişti neden öyle dedi bana diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdi ne zaman bişi istesem ağlamak yok ama diyo :D

ama işte bazen onada sinirleniyorum ohaoldumsmile

korkar oldu benden valla :D

benim karnım sabahları iniyo normal 11 haftalık karın gibi oluyo.ama akşamları görenler şaşıyo .halbuki akşamları hiç yemek yiyemiyorum neden öle oluyo anlamıyorum.bide hamile kalınca kilo vermişim. bu normalmi sizce .benim gibi başka hamişken kilo veren varmı aranızda?

benimde karnım sabahları normal ama yedikten sonra bir şişiyor acayip hissediyorum sanki taşıyamıyorum halbuki bakarsın 1 kilo aldım 12 haftada aslında normal ama anki çok kilo almışım gibi duruyorkaydirigubbakcemile3

onlar içinde çok zor geçecek bir 9 ay olacak sanırım bu dönem,akşamları ben hep yatıyorum çok ağrım oluyor karnımda yemek hiç yapmıyoruz nerdeyse 1 aydır,eşim hazırlarsa yiyoruz yoksa karpuz peynir,alternatif yapıyor birşeyler yoksa aç kalıcak benim yüzümden :))

yok işte allahtan bende birşey yok yemek yapıyorum yeni işe başladığım için eskisi kadar tefaruatlı yapamıyorum ama yinede yapıyorum zaten eşim Allah razı olsun olmasa 1 ay hiç sormaz

ben temizlik yapamıyorum çamasır asamıyorum her hafta eşim temizliyo evi camlara varana kadar çamaşırları o asıyo sepeti falan o taşıyoo

Yemek yapamıyorum kokuları beni mahvediyor o yağ ve soğan kokusu ,hele zaten kızartmalar hiç giremiyorum mutfağa o yapıyor saolsun,temizlik işindede eğer ağrım varsa kötüysem herşeyi yapıyor iyiysem beraber yapıyoruz,ama süpürgeyi kendi yapıyor bak onu bana elletmiyorum sonradan belim çok ağrıyor diye ama geri kalan hafif işleri ben yapıyorum.

Yemek yapamıyorum kokuları beni mahvediyor o yağ ve soğan kokusu ,hele zaten kızartmalar hiç giremiyorum mutfağa o yapıyor saolsun,temizlik işindede eğer ağrım varsa kötüysem herşeyi yapıyor iyiysem beraber yapıyoruz,ama süpürgeyi kendi yapıyor bak onu bana elletmiyorum sonradan belim çok ağrıyor diye ama geri kalan hafif işleri ben yapıyorum.

benim öyle bir sorunum olmadı sadece yorgunluktan yapmak istemedim başlarda biraz daha fazlaydı şimdi temizlikte yapıyorum yemekte yapıyorum hatta bazen kendimi çok yoruyorumm sonra kendi kendime sen artık hamilesin daha dikkatli ol demek zorunda kalıyorum bazen unutup hamile olduğumu ağır kaldırmaya felan kalkıyorum eşimde sağolsun oda yardımcı oluyor ne istesem yapıyor aslında ama ben duramıyorum işte

benim öyle bir sorunum olmadı sadece yorgunluktan yapmak istemedim başlarda biraz daha fazlaydı şimdi temizlikte yapıyorum yemekte yapıyorum hatta bazen kendimi çok yoruyorumm sonra kendi kendime sen artık hamilesin daha dikkatli ol demek zorunda kalıyorum bazen unutup hamile olduğumu ağır kaldırmaya felan kalkıyorum eşimde sağolsun oda yardımcı oluyor ne istesem yapıyor aslında ama ben duramıyorum işte

Dr.eşime demişti kokulara karşı hassasiyet olabilir yemek yapamaz,sizi bazen istemez diye anlayışlı olun ve bu konularda ona yardımcı olun demişti.Kokulara karşı hassasiyetim gitmedi bazen işe otobüslerle geliyoruz o insanların ter kokusundan nasıl bulanıyorum nasıl kötü oluyorum anlatamam allahtan eşim kendine bakan ve temiz biride onunla sorun yaşamıyoruz ama insanlar koku konusunda çok kötü kokuyorlar özelliklede ter :((

genelde kötü kokulardan iğrenilir dimi ben geçen haftalarda diş macunundan iğrenmiştim

eşim dişlerini düzenli fırçalar (Allahtan) ama o zamanlar o macun beni okadar etkiliyorduki zaten ben fırçalamadım uzun bir zaman bilmiyorumkismile akşamları eşim yatmadan önce banyoya girrerken arkasından bağırıyodum dişlerini fırçalama ağzını çalkala diyee :dance:

Back