Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçek tabi ki yiyeceksin sen hamilesin,yalnış noktadan bakıyorsun cnm
sandviç meyve falan alırsın yanında onların gözünün önünde olmasa da yersin tabi kimsede bu yüzden ayıplamaz seni Allah bu müsadeyi verdikten sonra kullara laf düşmezİşte orası varda eşimde onu söylüyor dayanamazsın diyor ama burda yemek işini nasıl yapıcam,sandviç yapar getiririm dimi artık başka nasıl olacak ki herkes tutarken ben nasıl onların yanında yiycem
sandviç yaparsın makarna haşlarsın yoğurt alır üstüne dökersin öyle yersin patates haşlayıp getirirsin onuda istersen yoğurtla yersin istersen yanında sos yapıp salata şeklinde yersin sonracıma çabuk çorbalar var sıcak suyla onu yapar içersin çare çoookkk
Çekiniyorum canım biliyormusun,patronlarımdan aslında birazda yoksa burda eşim ben ve bir arkadaşımız daha var onlardan yana sorunum yokta patronlarım nasıl bakar bana onu bilmiyorum,onlar dindar gibi duran insanlar ama aslında değiller herşeye bir bahane buluyorlar dr.gitmeme bile kızıyorlar doğuma gidersin olur biter diyorlar((
canım böyle düşünme işte asıl dinini bilen kimse sana laf söyleyemezÇekiniyorum canım biliyormusun,patronlarımdan aslında birazda yoksa burda eşim ben ve bir arkadaşımız daha var onlardan yana sorunum yokta patronlarım nasıl bakar bana onu bilmiyorum,onlar dindar gibi duran insanlar ama aslında değiller herşeye bir bahane buluyorlar dr.gitmeme bile kızıyorlar doğuma gidersin olur biter diyorlar((
gözünüz aydın olsun bayağı yorucu bir sürecten geçmişsiniz ama sonucu güzel olmuş allah yüzünüze bakmış inşallah doğduğu günüde görürsünüz![]()
bu topik bu yüzden var işteİçimi rahatlattınız kızlar saolsun hepiniz,iyiki bugün burda sizinle karşılaştım yoksa soru işaretleriyle gezinecektim ben ortalarda :)))
bu topik bu yüzden var işte
bende bugün uru kayısıyı öğrendim hepimize bir faydası ouyor yani
sen kimin ne dediğine bakma onlar dinlerini geleneksel olarak yaşayanlardır
öğrenerek yaşasalar öyle konuşmazlardı
ben hem imam hatip mezunuyum em şuan dersler alıyorum yani öğreniyorum
ben diyorumki rabbim bize bu müsadeyi vermiş ve tutmayabiliriz
sonradan inş kısa günlerde tutarız
gerisini boşver kim ne demiş kulak asma içini dahada rahatlatmak istiyorsan
güvendiğin hocalara sorabilirsin
evet semizotu çok faydalı omega da var içindeArkadaşlar aklıma gelmişken paylaşmak istedim semizotunda portakaldan bile 3 kat fazla C vitamini var,bol bol tüketin
duygu karmaşası yaşadığımız doğru canımDemekki bundan sonra herkesin söylediğine kulak asmamam gerekiyormuş canım,ama işte bu aralar çok böyle farklı duygular içinde yaşıyorum duygu karmaşası gibi birşeyler yaşıyorum açıkçası öyle diyim.Ama sizin sözleriniz beni baya bir rahatlattı saolun.Boşuna demiyorlar kkda kurulan arkadaşlar uzun süre devam ediyor ve kalıcı oluyor diye çok doğru söylüyorlarmış
evet semizotu çok faydalı omega da var içinde