2011 Şubat Anneleri

Çiçek tabi ki yiyeceksin sen hamilesin,yalnış noktadan bakıyorsun cnm

Çekiniyorum canım biliyormusun,patronlarımdan aslında birazda yoksa burda eşim ben ve bir arkadaşımız daha var onlardan yana sorunum yokta patronlarım nasıl bakar bana onu bilmiyorum,onlar dindar gibi duran insanlar ama aslında değiller herşeye bir bahane buluyorlar dr.gitmeme bile kızıyorlar doğuma gidersin olur biter diyorlar :(((

hem çiçek o saydıklarım kokmazda :) tenha bi köşede yersin

kimse sana bişi demez ayrıca aksine kızarlar bile yemezsen kendini öyle hissetme bebeğini düşün.

İşte orası varda eşimde onu söylüyor dayanamazsın diyor ama burda yemek işini nasıl yapıcam,sandviç yapar getiririm dimi artık başka nasıl olacak ki herkes tutarken ben nasıl onların yanında yiycem
sandviç meyve falan alırsın yanında onların gözünün önünde olmasa da yersin tabi kimsede bu yüzden ayıplamaz seni Allah bu müsadeyi verdikten sonra kullara laf düşmez

sandviç yaparsın makarna haşlarsın yoğurt alır üstüne dökersin öyle yersin patates haşlayıp getirirsin onuda istersen yoğurtla yersin istersen yanında sos yapıp salata şeklinde yersin sonracıma çabuk çorbalar var sıcak suyla onu yapar içersin çare çoookkk

Saol canım ya bak ben bunları hiç bu kadar farklı düşünmedim biliyormusun.tavsiyeler için saol bunlar beni idare eder gün boyunca bebeğim iyi olsunda tutmayalım ne yapalım telafisi var nasılsa

Çekiniyorum canım biliyormusun,patronlarımdan aslında birazda yoksa burda eşim ben ve bir arkadaşımız daha var onlardan yana sorunum yokta patronlarım nasıl bakar bana onu bilmiyorum,onlar dindar gibi duran insanlar ama aslında değiller herşeye bir bahane buluyorlar dr.gitmeme bile kızıyorlar doğuma gidersin olur biter diyorlar :(((

aaa öyle saçma ieymi olur canım ne demek doğuma gidersin onuda ilk defa duydum töbe töbeee hiç kulak asma öyle şeylere saçmalamasınlar

canım böyle düşünme işte asıl dinini bilen kimse sana laf söyleyemez
cahil insanlarla uğraşmak zor boşver kulak asma hiç

İçimi rahatlattınız kızlar saolsun hepiniz,iyiki bugün burda sizinle karşılaştım yoksa soru işaretleriyle gezinecektim ben ortalarda :)))

gözünüz aydın olsun bayağı yorucu bir sürecten geçmişsiniz ama sonucu güzel olmuş allah yüzünüze bakmış inşallah doğduğu günüde görürsünüz :nazar:

umudumuzun tükenmeye başladığı yerde ışık oldu bize.Darısı tüm isteyenlerin başına

benim aklımda daha birçok alternatif vardıda şimdi gelmedi bunlar hem kokmaz başkalarına hem buzdolabı istemez aklıma geldikçe yazarım daha birlikte geçiririz ramazanımızı.napalım oruç tutamıyorsak namaz kılarız nasılsa adet dönemi yokk :)) Allah herşeyin kolaylığını verir

Bi şekilde telafisini yaparız artık gerçekten çok rahatladım yaa.Hergün ne yerim acaba diye düşünüyordum bir sürü çarem oldu bu şekilde hergün değişik değişik yapar getiririm artık

İçimi rahatlattınız kızlar saolsun hepiniz,iyiki bugün burda sizinle karşılaştım yoksa soru işaretleriyle gezinecektim ben ortalarda :)))
bu topik bu yüzden var işte
bende bugün uru kayısıyı öğrendim hepimize bir faydası ouyor yani
sen kimin ne dediğine bakma onlar dinlerini geleneksel olarak yaşayanlardır
öğrenerek yaşasalar öyle konuşmazlardı
ben hem imam hatip mezunuyum em şuan dersler alıyorum yani öğreniyorum
ben diyorumki rabbim bize bu müsadeyi vermiş ve tutmayabiliriz
sonradan inş kısa günlerde tutarız
gerisini boşver kim ne demiş kulak asma içini dahada rahatlatmak istiyorsan
güvendiğin hocalara sorabilirsin

Arkadaşlar aklıma gelmişken paylaşmak istedim semizotunda portakaldan bile 3 kat fazla C vitamini var,bol bol tüketin

bu topik bu yüzden var işte
bende bugün uru kayısıyı öğrendim hepimize bir faydası ouyor yani
sen kimin ne dediğine bakma onlar dinlerini geleneksel olarak yaşayanlardır
öğrenerek yaşasalar öyle konuşmazlardı
ben hem imam hatip mezunuyum em şuan dersler alıyorum yani öğreniyorum
ben diyorumki rabbim bize bu müsadeyi vermiş ve tutmayabiliriz
sonradan inş kısa günlerde tutarız
gerisini boşver kim ne demiş kulak asma içini dahada rahatlatmak istiyorsan
güvendiğin hocalara sorabilirsin

Demekki bundan sonra herkesin söylediğine kulak asmamam gerekiyormuş canım,ama işte bu aralar çok böyle farklı duygular içinde yaşıyorum duygu karmaşası gibi birşeyler yaşıyorum açıkçası öyle diyim.Ama sizin sözleriniz beni baya bir rahatlattı saolun.Boşuna demiyorlar kkda kurulan arkadaşlar uzun süre devam ediyor ve kalıcı oluyor diye çok doğru söylüyorlarmış

sulezehra ne güzel söyledin.işte bizlerede senin gibi hem mantıklı hem bilgili insanlar lazım.maalesef bu konuda çok fazla bilgimiz olmadığından her söylenilene kulak kabartıyoruz çok yanlış halbuki okusak gerçekten işin ehli kimseleri dinlesek gerçekleri göreceğiz

hurafelere kapılıp kendimizi yıoratmayacağız.zaten bu kadar inceliyorsak bunu gerçekten hissettiğimiz ve önem verdiğimiz içindir Allah da niyetimizi bilir en iyi o anlar görür o yüzden işin doğrularıyla hareket etmek lazım

herkese kulak verirsek ohooooo

Demekki bundan sonra herkesin söylediğine kulak asmamam gerekiyormuş canım,ama işte bu aralar çok böyle farklı duygular içinde yaşıyorum duygu karmaşası gibi birşeyler yaşıyorum açıkçası öyle diyim.Ama sizin sözleriniz beni baya bir rahatlattı saolun.Boşuna demiyorlar kkda kurulan arkadaşlar uzun süre devam ediyor ve kalıcı oluyor diye çok doğru söylüyorlarmış
duygu karmaşası yaşadığımız doğru canım
hem bu zamanlarda erkes birşey söyler biz bilinçli olucaz
benim kızımda bana kafayı yedrtceklerdi doğduğu zaman
o kadar batıl inançlar varki

semizotunu yoğurtlayıp salata şeklinde yiyebilirsin

yemeğide olur ama pişince vitamini kaçar en iyisi çiğ

domates salatalık ile birlikte doğrayıp salata yapabilrisin

ama en güzeli yoğurtlusu isteğine göre sarımsakta katabilirsin yada haşlanmış mısırda çok yakışıyor

Back