candas ne gibi belirtiler var sende.agzında pas tadı gibi bi tadmı var
canım bende senin gibiyim Sat 7 Mayıstı 3 haziranda çift çizgiyi gördüm ama 6. haftadan önce gitmeyin diyorlar bende beklemedeyim.
evet canım aynen dediğin gibi bir tad.Birde hafif uyuşma var sanki.
Birde kasıklarda yanmayla sancı arası birşey var.Midemde de yanma hissediyorum ama o özellikle bugün oldu.Sende de varmı bunlar=? yada neler var?
regli döngün kac gün senin
ben gecen ay 8 mayısta olmuştum.yarın regli günüm ama yapup yapmamakta tereddütlüyüm cıkmaz diye.sende nasıl belirtiler oldu
regl döngüm 30 gündü ama ben dayanamadım 5 gün öncesinden yaptım ilki silik çıktı.Üç gün sonra tekrar yapınca bayağı koyu çıktı. Belirti olarakta öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var
pöfff aynı belirtiler bendede varrrr
testi şimdi yapsam dogru sonuc alırmıyımki yaa.sabahmı yapmak lazım
sende ii cıkmış 5 gün öncesinde
biraz özel olacak ama şüpheli ilişki tarihin kactı cnm
Ayaklarımda üşümede var yanmada.Herzaman üşür ama yanma ilkkez oluyor şaşırıyodum.cnm seni ümitlendirmeyim ama bence hamilesin
benim bir kızım var ve aynen dedigin gibi dilimde pas tadı vardı.buda bi hamilelik belirtisidir.
regli ile hamilelik belirtileri cok benzer birbirine.agızdaki bu tad herkesde olmaz olan kişiler büyük ihtimal hamiledir.ne zaman test yapacaksın?
ayaklarında üşümede varmı
meme ucunun etrafındaki koyu yerrin üstünde beyaz pıtırcıklar varmı?
Benimde ayaklarımda yanma oluyor hemde hayatımda belki ilkkez.Ama ihtimaller arasındadır diye düşnmemiştim.regl döngüm 30 gündü ama ben dayanamadım 5 gün öncesinden yaptım ilki silik çıktı.Üç gün sonra tekrar yapınca bayağı koyu çıktı. Belirti olarakta öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var
bendede çok oluyodu bu ama heralde havalardan.Çünkü bende romatizma varda arkadaşlar tabi daha ii bilir.arkadaşlar merhaba...benim bu gün sağ bacağımda ağrı var ...kalçamdan dizime kadar ağrıyo..acaba hava yağmurlu da ondan mı yoksa başka nedeni var mı...ya da ben psikolojik olarak her şeyi acaba hamileliğe mi yoruyorumm....
Canım seninde mi korunurken şüphen var?pöfff aynı belirtiler bendede varrrr
testi şimdi yapsam dogru sonuc alırmıyımki yaa.sabahmı yapmak lazım
sende ii cıkmış 5 gün öncesinde
biraz özel olacak ama şüpheli ilişki tarihin kactı cnm
Canım seninde mi korunurken şüphen var?
Ya senin ilk bebğin olmuş.Sen daha ii bilirsin.
Biz normalde eşimle korunuyoruz güya ama geri çekilmeyle.
Eşim şehir dışında çalışıyor.Bu kez 1 haftalığına geldi ve 4 kez korunmadık.
Geçen ayda korunmamıştık 1 kere birşey olmadı diye yine korunmadık.
Direk lavaboya gittim.Ama sonradan öğrendimki yumurtlama zamanlarıma denk gelmiş hep..
Ve sadece birinde spermlerin çok az aktı.
Çok özür dilerim açık yazdım.Bunda hamile kalınırımı?
hadi ya :))canım aynı şeyleri yaşamışızz
bizde geri cekilerek korunuyoruz genelde.gerci bu bi korunma yöntemi de degil ama neyse
zevk sıvısından gelen spermlerlede hamile kalınabiliyor.bide tam yum.günü ilişki olduysa hamile kalma şansın cok yüksek
bende bu sebepten yusuf yusuf dolanıyom kac gündür(
yani sen şuan hamileysen geri cekilme yönteminden mi kalmış olacaksın?
eger böleyse büyük ihtimal oglun olur
ay dayanamıcam gidip test alcam.
test sonucunu yazarım burayaa
dua edin hamile olmayım yaa(
canım bende senin gibiyim Sat 7 Mayıstı 3 haziranda çift çizgiyi gördüm ama 6. haftadan önce gitmeyin diyorlar bende beklemedeyim.
İlk gebeliğim dış gebelikti sol tüpümü aldılar, 2. ve 3. gebeliğim de düşük oldu, 4. gebeliğimde kalbi atmadığı için küretaj oldum. İnşallah Allahım bu sefer yüzümü güldürür.
Canım inş gönlüne göre olsun
Benimde 12 mayıs son tarih.
Çarşambayı bekliyorum regl olucammı acaba ?
Canım nasıl sabredebildin o kadar?
HEmen yap bence :)
Canım inş bu kez bebeğin seninle kalır anneciğini üzmez.
Hayırlı olsun tatlım...
Canım benim saol.Valla buraya gelince insan istemese bile isteyesi geliyo :)
İnş herşey hönlünce olur tatlım.
Peki sende ağzında değişik bir tad varmıydı? Acımsı kuru değişik bişey?Birde dlimin ucunda uyuşma hissediyorum.
O akıntıyı bende 2 gündür falan farkediyorumda ne akıntısı olduğuna dair hiç fkrim yoktu.
Benimki şöyle; Beyaz sütümsü bişey.Ama çok minik damlalar halinde birkaç kez gördüm.
Şu 6. hafta davası nedir?
Bir önceki adetten sonraki 6. haftamı oluyor ?
Evet canım geri çekilmeden hamile kalmış olcam eğer varsa birşeyler :)
Sende sonucu alır almaz haber ver olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?