2011 Şubat Anneleri

Slmm arkadaşlar..
Ben de şubat annesi olacağım kısmetse :)
Son adet tarihim 27 nisan.. 1 Haziranda eczaneden aldığım testle hamile olduğumu öğrendim.. Dünde özel bir hastanede kanda gebelik testi yaptırdım.. 670,15 çıktı. Sanırım 4-5 haftalığım.. Pazartesi tekrar testi tekrarlamayı düşünüyorum. Sonrasında da doktora gideceğim.
Karın ağrım war ara ara.. Sabahları az midem bulanıyor.. We göğüslerimde bir dolgunluk söz konusu.. Akıntım çok ama çok az.. Sizin akıntı durumunuz nedir?? Hamilelikte akıntı yoğunlu oluyormuş ya ben de yok gibi bişi.

buseemmm hayırlı olsun daha çok yeni olduğu için hemen akıntın olmaya bilir bu bünyeden bünyeye değişir

Az önce doktoru aradım ama ptesi doluymuşş Salı içinde randewu ptesi sabahtan almaya başlanıcakmış.. inşallah salı günü gider we keseyi görebiliriz. Şimdi tek düşüncem bu kese olayı.. Sonrasında kalp atışları:)) zaman geçmek bilmiyor..

selam kızlar hamilelik nasıl gidiyor bu sıcaklardaa:bbo:

hayırlı günler 2011 şubat anneleri; ben 2010 şubat annesiyim:)):teytey:
daha yolun çook başındasınız, paylaşacak daha çok şeyiniz olacak...
ilk kalp atışları, tahliller, cinsiyetini öğrenme, miğde bulanmaları, ufak kıpırdamalar, sık tuvalete çıkmalar:), önce aylık daha sonra sıklaşan kontroller ve her seferinde bebeğini ultrasonda görme heyecanı, içinizde artan ufak hanım yada beylerin kıpırtıları, ağırlaşan bedenler:), sancılar ve doğum ve yeni bir hayat.... anlatacak çok şey var aslında, insan hamileyken bir an önce doğması için sabırsızlanıyor ama hamilelik süreci de gerçekten yaşanmaya değer bir zaman, bu zamanı tada tada yaşayın inşaAllah...
şu an sıcaklar zor gelebilir ama bence hamile kalmak ve bir çocuk dünyaya getirebilmek için en uygun zaman -şubat annesi- olmak...
Allah hayırla yavrularınıza kavuşmanızı nasip etsin...:asigim:

arkadaşlar ben bir rüya gördüm rüya yorumlarından anlayan var mı....rüyamda:regi oluyodum ve bu şekilde eşimle cinsel ilişkiyegiriyoduk .....anlayan varsa yorumlayabilr mi

tebrikler Allah tamamına erdirsin...bende şubat annesi olmayı çok istiyorum ..regi atrihim 15 haziran inşallah regi gelmez ve bebek gelir

tebrikler Allah tamamına erdirsin...bende şubat annesi olmayı çok istiyorum ..regi atrihim 15 haziran inşallah regi gelmez ve bebek gelir

Çok teşekkür ederim ii dileklerin için.. iinş sende mutlu haberi alırsın we aramıza katılırsın.. Allah isteyen we bekleyen herkesi bebeklerine kavuştursun.. Dualarım hep bu yönde.. ii Haberlerini bekliyorum.

günaydın kızlar ben 1 hafta olamıyacağım kanamam var rapor verdi doktor bebişlerinize ii bakın görüşmek üzere

neslim canım geçmiş olsun.ınş sıkıntı olmadan atlatırsın tatlım.Kendine çok dikkat et

mannikk birriciğim58 merf volina arkadşlar tebrikler Allah tamamına erdirsin....
candas ve ben de inşallah hamileyizdir
hamiş arkadaşlar dua edin bizde şubat annesi olalımmmm

Canım benim inşallah :)
Özelliklede senin adına inş diyorum çünkü ben aslında düşünmüyordum olursada fena olmaz o ayrı.
Benim reglime 2 gün var.Bakalım nolcak.
Regl ağrısı gibi bi ağrı var ama öncesinde bu şekilde olmazdı.
Birde 2 -3 gündür acayip ter basıyor.
Regl sancısına benzer ağrı çekip hamile kalan varmı aranızda ?
Ama sanırım ben regl olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…