• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

meraba kızlar bende hayırlısıyla şubatta anne olucam:)) sat 5 mayıstı ıdrar testınde cıft cızgıyı gördüm ama henüz dr gidemedim erken oldugu ıcın bıraz daha beklememı ıstedı dr bu surec de cok zor gecıyo bır an once mınıgımı görmek istiyorum:)))

Canım benim inşallah :)
Özelliklede senin adına inş diyorum çünkü ben aslında düşünmüyordum olursada fena olmaz o ayrı.
Benim reglime 2 gün var.Bakalım nolcak.
Regl ağrısı gibi bi ağrı var ama öncesinde bu şekilde olmazdı.
Birde 2 -3 gündür acayip ter basıyor.
Regl sancısına benzer ağrı çekip hamile kalan varmı aranızda ?
Ama sanırım ben regl olcam.

candas canım ınsallah hamılesındır.benımde agrım vardı canım oluyo oyle bende de ter basma tarzı bısey oluyodu bırde agrım vardı regl olucam sanıyordum ama olmadım ..bekle bakalım canım buyuk ıhtımalle hamıssındır ınsaalllahh

Selam kızlar cuma günü yaptırdığım kan testinde sonucum 97 çıktı yani pozitif hadi bakalım hayırlısı inş. bu sefer olucak.

kızlar benim de son adet tarihim 27 nisan ben de şubat annesi olucam galiba 1 şubat ben 29 mayısta doktora gitmiştim daha kesekarın ultrasonogrofisinde görünmemişti 10 gün sonra yine gel dedi ama ben cumartesi gidicem ama sabırsızlanıyorum da bu arada 29 mayıs cumartesi günü değerim 747.1 çıkmıştı inşallah kese görünür kızlar

candas canım ınsallah hamılesındır.benımde agrım vardı canım oluyo oyle bende de ter basma tarzı bısey oluyodu bırde agrım vardı regl olucam sanıyordum ama olmadım ..bekle bakalım canım buyuk ıhtımalle hamıssındır ınsaalllahh
Canım benim aslında ben istemiyodum bebk falan ne yalan söyleyim.Eşim şehir dışında çalışıyor, o yüzden.Ama sanırım tayin olacak bu ay.Dilerim hamileyimdirde tayin hediyemiz olur.
Birkaç gündür topikleri inceliyorum insanar bebek sahibi olmak için acayip uğraşlar veriyor dilerim bizede süpriz olur.Tabi öncelikle tüm isteyen ve uğraşanlarada nasip etsin rabbim.
Mide bulantısı değilde midem havalanıyor derler ya buulantıya yakın bir durum var.Ağzımı tadında değişiklik hissediyorum.Ya hakkımızda hayırlısı ya.İstemezken bile bu kadar kaptırdım kendimi ya beklemek kimbilir ne kadar zordur :((Hepimizin gönlünce olur inş herşey...

kızlar benim de son adet tarihim 27 nisan ben de şubat annesi olucam galiba 1 şubat ben 29 mayısta doktora gitmiştim daha kesekarın ultrasonogrofisinde görünmemişti 10 gün sonra yine gel dedi ama ben cumartesi gidicem ama sabırsızlanıyorum da bu arada 29 mayıs cumartesi günü değerim 747.1 çıkmıştı inşallah kese görünür kızlar

Canım hayırlı olsun c.tesi hayli hayli görünür kese hatta kalp atımını bile görürsünüz inşallah.

selamm
son regli tarigim 8 mayıs.yarın regli günüm ama meraktan catlıcam.
şimdi test alıp yapsamn dogru sonuc veririmi?
yoksa sabah ilk idrarlamı yapmak lazım
ne gibi belirtiler oldu sizde arkadaşlar?

ınşallah hayrancığım Allah gönlümüze göre versin. Hayırlısını, sağlıklısını benim 5. hamileliğim bu sefer Allahım yüzümü güldürür inşallah.

Canım benim aslında ben istemiyodum bebk falan ne yalan söyleyim.Eşim şehir dışında çalışıyor, o yüzden.Ama sanırım tayin olacak bu ay.Dilerim hamileyimdirde tayin hediyemiz olur.
Birkaç gündür topikleri inceliyorum insanar bebek sahibi olmak için acayip uğraşlar veriyor dilerim bizede süpriz olur.Tabi öncelikle tüm isteyen ve uğraşanlarada nasip etsin rabbim.
Mide bulantısı değilde midem havalanıyor derler ya buulantıya yakın bir durum var.Ağzımı tadında değişiklik hissediyorum.Ya hakkımızda hayırlısı ya.İstemezken bile bu kadar kaptırdım kendimi ya beklemek kimbilir ne kadar zordur :((Hepimizin gönlünce olur inş herşey...

amiiin canım bende 3. denemede hamıle kaldım ama şubatta da bır kımyasal gebelık gecırdım dusukle sonuclandı yanı o gune kadar bende o kadr kafama takmıodum ama sımdı coook ıstıyorum saglıklı oldugunu bır gorebılsem cuma gunu dr gıdıcem ınsallah keseını gosterır mınıgım bana..senınde ınsallah saglıklı bır bebısın olur ve tayınınızde cabucak cıkar canım

selamm

canım adet olucakmıssın gıbı olur ama gecer agrı bır gun olur bırgun olmaz bende ole olmustu canım belın agrır.gecelerı mıden yanar hafıf ıc bulantın olur akıntın olur..bende akıntı adet tarıhım gectıkten sonra basladı canım kuru oluncada takma yanı ben hep adet olucam sanıyodum kuruluktan dolayı vee benım sonucum 2 gun kala cıktı hemde kıpkırmızı ıkı cızgıyle ama benım durumum farklı canım ben ıgne olmustum sen tam gununde yap sabah ıdrarıyla cıkmazsada sakın uzulme cunku 7 gunden once cıkmaması cok normal ok ..yarın sabah ıcın sans dılıyorum tatlım:)))

İnşallah hayrancığım Allah gönlümüze göre versin. Hayırlısını, sağlıklısını benim 5. hamileliğim bu sefer Allahım yüzümü güldürür inşallah.

canım merak ettım ılk dort hamılelıgınde ne oldu

ılk gebeliğim dış gebelikti sol tüpümü aldılar, 2. ve 3. gebeliğim de düşük oldu, 4. gebeliğimde kalbi atmadığı için küretaj oldum. ınşallah Allahım bu sefer yüzümü güldürür.

meraba kızlar bende hayırlısıyla şubatta anne olucam:)) sat 5 mayıstı ıdrar testınde cıft cızgıyı gördüm ama henüz dr gidemedim erken oldugu ıcın bıraz daha beklememı ıstedı dr bu surec de cok zor gecıyo bır an once mınıgımı görmek istiyorum:)))

canım bende senin gibiyim Sat 7 Mayıstı 3 haziranda çift çizgiyi gördüm ama 6. haftadan önce gitmeyin diyorlar bende beklemedeyim.

selamm
Canım inş gönlüne göre olsun
Benimde 12 mayıs son tarih.
Çarşambayı bekliyorum regl olucammı acaba ?
Benim de şüphelerim iyice arttı, 28 nisanda SAT'ım, bugün inş test yapacağım :)
Canım nasıl sabredebildin o kadar?
HEmen yap bence :)
ınşallah hayrancığım Allah gönlümüze göre versin. Hayırlısını, sağlıklısını benim 5. hamileliğim bu sefer Allahım yüzümü güldürür inşallah.
Canım inş bu kez bebeğin seninle kalır anneciğini üzmez.
Hayırlı olsun tatlım...
amiiin canım bende 3. denemede hamıle kaldım ama şubatta da bır kımyasal gebelık gecırdım dusukle sonuclandı yanı o gune kadar bende o kadr kafama takmıodum ama sımdı coook ıstıyorum saglıklı oldugunu bır gorebılsem cuma gunu dr gıdıcem ınsallah keseını gosterır mınıgım bana..senınde ınsallah saglıklı bır bebısın olur ve tayınınızde cabucak cıkar canım

Canım benim saol.Valla buraya gelince insan istemese bile isteyesi geliyo :)
ınş herşey hönlünce olur tatlım.
Peki sende ağzında değişik bir tad varmıydı? Acımsı kuru değişik bişey?Birde dlimin ucunda uyuşma hissediyorum.
O akıntıyı bende 2 gündür falan farkediyorumda ne akıntısı olduğuna dair hiç fkrim yoktu.
Benimki şöyle; Beyaz sütümsü bişey.Ama çok minik damlalar halinde birkaç kez gördüm.

Son düzenleme:
Şu 6. hafta davası nedir?
Bir önceki adetten sonraki 6. haftamı oluyor ?

Sağol CandaS inş. Allahım dualarıma karşılık verir. 6 hafta davası da 6 hafta önceki ultrasonda bebek görünmez anca alttan bakarlarsa gebelik kesesini görürler. Tam net bişey demeleri için en uygun hafta 6 hafta ama şöyle bişeyde var eğer normal gebelik değilse 6. hafta da çok geç kalınmış olabilir, ona göre en azından beta hcg normal seyrinde devam ediyor mu ona bakılması lazım.

Şu 6. hafta davası nedir?
Bir önceki adetten sonraki 6. haftamı oluyor ?

evet 6. haftadan önce 5. haftada kese görülüyomuş ama kalp atışı pek duyulmuyomuş o yüzden doktor 1 hafta yada 10 gün sonra tekrar gelin diyormuş.Kese sağlıklı hamileliğin kesin belirtisi değil.O yüzden ben kalp atışlarınıda duyarak sağlıklı bi hamilelik olup olmadığını anlamak istiyorum

candas ne gibi belirtiler var sende.agzında pas tadı gibi bi tadmı var

Back