Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim inşallah :)
Özelliklede senin adına inş diyorum çünkü ben aslında düşünmüyordum olursada fena olmaz o ayrı.
Benim reglime 2 gün var.Bakalım nolcak.
Regl ağrısı gibi bi ağrı var ama öncesinde bu şekilde olmazdı.
Birde 2 -3 gündür acayip ter basıyor.
Regl sancısına benzer ağrı çekip hamile kalan varmı aranızda ?
Ama sanırım ben regl olcam.
Selam kızlar cuma günü yaptırdığım kan testinde sonucum 97 çıktı yani pozitif hadi bakalım hayırlısı inş. bu sefer olucak.
Canım benim aslında ben istemiyodum bebk falan ne yalan söyleyim.Eşim şehir dışında çalışıyor, o yüzden.Ama sanırım tayin olacak bu ay.Dilerim hamileyimdirde tayin hediyemiz olur.candas canım ınsallah hamılesındır.benımde agrım vardı canım oluyo oyle bende de ter basma tarzı bısey oluyodu bırde agrım vardı regl olucam sanıyordum ama olmadım ..bekle bakalım canım buyuk ıhtımalle hamıssındır ınsaalllahh
canım son adet tarihin neydi
kızlar benim de son adet tarihim 27 nisan ben de şubat annesi olucam galiba 1 şubat ben 29 mayısta doktora gitmiştim daha kesekarın ultrasonogrofisinde görünmemişti 10 gün sonra yine gel dedi ama ben cumartesi gidicem ama sabırsızlanıyorum da bu arada 29 mayıs cumartesi günü değerim 747.1 çıkmıştı inşallah kese görünür kızlar
canım inşallah şubat anneleri olacağız galiba biz2 mayıstı hayatım son adet tarihim çatlamadan 16 gün sonra baktırdığım sonuç bu
Canım hayırlı olsun c.tesi hayli hayli görünür kese hatta kalp atımını bile görürsünüz inşallah.
Canım benim aslında ben istemiyodum bebk falan ne yalan söyleyim.Eşim şehir dışında çalışıyor, o yüzden.Ama sanırım tayin olacak bu ay.Dilerim hamileyimdirde tayin hediyemiz olur.
Birkaç gündür topikleri inceliyorum insanar bebek sahibi olmak için acayip uğraşlar veriyor dilerim bizede süpriz olur.Tabi öncelikle tüm isteyen ve uğraşanlarada nasip etsin rabbim.
Mide bulantısı değilde midem havalanıyor derler ya buulantıya yakın bir durum var.Ağzımı tadında değişiklik hissediyorum.Ya hakkımızda hayırlısı ya.İstemezken bile bu kadar kaptırdım kendimi ya beklemek kimbilir ne kadar zordur (Hepimizin gönlünce olur inş herşey...
selamm
son regli tarigim 8 mayıs.yarın regli günüm ama meraktan catlıcam.
şimdi test alıp yapsamn dogru sonuc veririmi?
yoksa sabah ilk idrarlamı yapmak lazım
ne gibi belirtiler oldu sizde arkadaşlar?
İnşallah hayrancığım Allah gönlümüze göre versin. Hayırlısını, sağlıklısını benim 5. hamileliğim bu sefer Allahım yüzümü güldürür inşallah.
meraba kızlar bende hayırlısıyla şubatta anne olucam:)) sat 5 mayıstı ıdrar testınde cıft cızgıyı gördüm ama henüz dr gidemedim erken oldugu ıcın bıraz daha beklememı ıstedı dr bu surec de cok zor gecıyo bır an once mınıgımı görmek istiyorum:)))
Canım inş gönlüne göre olsunselamm
son regli tarigim 8 mayıs.yarın regli günüm ama meraktan catlıcam.
şimdi test alıp yapsamn dogru sonuc veririmi?
yoksa sabah ilk idrarlamı yapmak lazım
ne gibi belirtiler oldu sizde arkadaşlar?
Canım nasıl sabredebildin o kadar?Benim de şüphelerim iyice arttı, 28 nisanda SAT'ım, bugün inş test yapacağım :)
Canım inş bu kez bebeğin seninle kalır anneciğini üzmez.ınşallah hayrancığım Allah gönlümüze göre versin. Hayırlısını, sağlıklısını benim 5. hamileliğim bu sefer Allahım yüzümü güldürür inşallah.
amiiin canım bende 3. denemede hamıle kaldım ama şubatta da bır kımyasal gebelık gecırdım dusukle sonuclandı yanı o gune kadar bende o kadr kafama takmıodum ama sımdı coook ıstıyorum saglıklı oldugunu bır gorebılsem cuma gunu dr gıdıcem ınsallah keseını gosterır mınıgım bana..senınde ınsallah saglıklı bır bebısın olur ve tayınınızde cabucak cıkar canım
Şu 6. hafta davası nedir?
Bir önceki adetten sonraki 6. haftamı oluyor ?