• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

İlk gebeliğim dış gebelikti sol tüpümü aldılar, 2. ve 3. gebeliğim de düşük oldu, 4. gebeliğimde kalbi atmadığı için küretaj oldum. İnşallah Allahım bu sefer yüzümü güldürür.

iyi geceler kızlar,

bende 2010 mayıs annesiyim maşallah 2011 şubat annelerinin topiğide olmuş hayırlı olsun inşallah çok güzel anılarınız geçer burada pamuk yazdıklarından çok etkilendim tatlım inşallah bu sefer sağ salim bebişini kucağına alırsın
tarif edilmez bir duygu rabbim sizlerede tattırsın inşallah....:lepi:

merhaba hanımlar.bende 2011 şubat annesi adayıyım.dün ultrasyonda keseyi gördük:)ama doktor kan tahlili falan istemedi bu normalmi 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi...ne kadarlıktır sizce son adet tarihim 11 mayıstı...

agzındaki pas tadından dolayı kesin hamilesin diyom ben:) cünkü kızıma hamileyken bende de öle tad olmuştu,ordan anlamıştım hamile oldugumu ve test yaptım pozitif cıkmıştı.

akşama dogru gittim eczaneye bi test aldım markası oncomed
eve geldim yapıyım dedim baktım son kullanma tarihi gecmiş sinir oldum.degiştirmek istedim ama eczane kapanmış
yarın sabah degiştirip ilk idrarla yapacamm.hiç bu kadar stres olmamıştım.beynim zonkluyorr artıkk.
bide hafif bulantılar başladı ya:(( inş psikolojiktir
İnş canım.Dilerim gönlünce olsun.Bebebğin henüz küçük oldğu için hamile kalmak istemiysun sanırım.İnş değilsindir ozaman :) Bekliyorum haberini...
herkese merhaba. bende 7 aylık bir tedaviden sonra hamile olduğumu öğrendim. sevincimi tahmin edersiniz. şuan itibariyle 4+4 haftalık hamileyim. şubat 2011 annesi olucağım. keseyi görmek için sabırsızlıkla bekliyorum. tabi ondan sonrada kalp atışlarını duymak için bekleyeceğim. umarım herkes sağlıkla evlatlarını kucağına alır.
Canım hayırlı olsun.Rabbim isteyenlerede nasip etsin.İnş kalp atışalarınıda duyarsın.
canım evet aynen oyle oluyo ve benımde az az oluyo yanı hafıf sarımsı camasırımı sarartıyo ıste oylesı bısey kokusuz..agzımd abır degıısklık yok canım ama o herkeste olmyomus canım sende varsa belırtılerın baya bır hamılelık belırtısı canım ıstemıyo gıbısın ama Allah hayırlısını versın canım:)) eger varsada mınıgın hayatını degıstırıcek bak onun varlıgını hıssedınce ıstemeye baslıcaksın cok guzel bırsey yanı anlatılamaz:)))

canım ben ılk gebelıgımde (düşükle sonuclanan) 5,bucuk haftalıkken gıdıp baktırmıstım kesesı gorunmemıstı bu kez bıraz daha bekleyıp kalp atısını bıle duymak ve emın olmak ıstıyorum o yuzden 6 haftalıkken gıdıcem yanı adetın gectıkten en az 10 gun kadar bekleyıp gıdınce daha net oluyo sonucların bole yanı
Canım benim saol şnş hayırlısı olur hakkımızda ama ben adet olurum heralde.Belki ilkkez başıma geldiği için çok tedirgin oldum.Yani hemen hamile kalamam ssanırım.İnsanlar oca zaman uğraşırken bende böyle birşeyin olması zor gibi.Çünkü annemde ilk gebeliğinde 15 ay beklemiş.Ama hayırlısı yinede.
Canım inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın hayırla kucağına alırsın inş.Önceki gibi olmaması dileğimle tatlım.
arkadaşlar kafanıza takılan soruları çekinmeden sorabilirsiniz olumunekankayizsmile
Canım saol, bebğinde hayırlı olsun bu arada..
merhaba hanımlar.bende 2011 şubat annesi adayıyım.dün ultrasyonda keseyi gördük:)ama doktor kan tahlili falan istemedi bu normalmi 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi...ne kadarlıktır sizce son adet tarihim 11 mayıstı...

11 mayıs adet başlangıcıysa 4 haftalık sanırım.Adet başlangıcından itibaren gebelik sayılıyor bildiğim kadarıyla...Hayırlı olsun canım.

candassss tet yaptım cıkmadı bişi:sm_cool::dance:
bugün regli günümdü.hamilelik olsaydı cıkardı dimi
sen nezaman yapcan?inşallah senin bebiş gelmiştir

candassss tet yaptım cıkmadı bişi:sm_cool::dance:
bugün regli günümdü.hamilelik olsaydı cıkardı dimi
sen nezaman yapcan?inşallah senin bebiş gelmiştir

Hadi gözünaydın canım :)
Sanırım çıkardı eğer hamile olsaydın.
Bazı nadir durumlarda o testler yanıltıyormuş.
Bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenmeden 2 gün gecikme için teest yaptı.
Negatif çıktı.Kan verdi hamileydi.Dilerim öyle olmaz seninkide.
ama ilk gebeliiğinde plansız olduysa ihtimaller artabilir.
İnş hemencik olursun regl.

Ben daha olmadım şeker.Benimde yarın olmam gerek.
Ama eğer olmazsam 2-3 gün beklerim.
Bir kere 5 gün gcikmem olmuştu ama gebelik yoktu tabi.
Benimki normalde hiç aksamaz ama bakalım nolcak.
Hakkımda hayırlı olacaksa inş olur, yok sıkıntı yaratacaksa uygun zamanda gelir inş :(

Canım sana irşey sorcam hani dün demiştin ya
eğer hamileysen büyük ihtimal erkektir diye.
Onu nasıl anladın? Neye göre anlaşılıyor ki?

Hadi gözünaydın canım :)
Sanırım çıkardı eğer hamile olsaydın.
Bazı nadir durumlarda o testler yanıltıyormuş.
Bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenmeden 2 gün gecikme için teest yaptı.
Negatif çıktı.Kan verdi hamileydi.Dilerim öyle olmaz seninkide.
ama ilk gebeliiğinde plansız olduysa ihtimaller artabilir.
İnş hemencik olursun regl.

Ben daha olmadım şeker.Benimde yarın olmam gerek.
Ama eğer olmazsam 2-3 gün beklerim.
Bir kere 5 gün gcikmem olmuştu ama gebelik yoktu tabi.
Benimki normalde hiç aksamaz ama bakalım nolcak.
Hakkımda hayırlı olacaksa inş olur, yok sıkıntı yaratacaksa uygun zamanda gelir inş :(

Canım sana irşey sorcam hani dün demiştin ya
eğer hamileysen büyük ihtimal erkektir diye.
Onu nasıl anladın? Neye göre anlaşılıyor ki?

sagol cnm
ilk geebeligim planlı oldu.istedigimiiz gece hamile kaldım.
bi arkadaşım var 2 kere hamile kaldı ikisindede testte cıkmadı ama kadın hamileydi
bazısınınki idrarda cıkmıyormuş
ama kızımda 1 gün gecince yapmıştım cıkmıştı.
yarın tekrar yapcam.test stokladım ne olur ne olmaz diye:)

genelde yum günü ilişkilerde erkek ebbek olma ihtimali yüksek
yumurtalamdan 2-3 gün öncesinde kız ihtimali yüksek.
ben yumurtlamadan 3 gün önce birlikte olmuştum kızım oldu.
sen sat ve ilişki gününü yazarsan bi bakıyım ovulasyon gününe.

candas sat ın 12 mayıs sanırım
adet döngün 27 günmü?

eger ilişki tarihin 24-25 mayıs ise erkek ihtimali yüksek
21-23 mayıs arası ise kız ihtimali yüksek

candas sat ın 12 mayıs sanırım
adet döngün 27 günmü?

eger ilişki tarihin 24-25 mayıs ise erkek ihtimali yüksek
21-23 mayıs arası ise kız ihtimali yüksek

anladım canım teşekkür ederim.
Bende test almak yapmak istemiyorum
Sebebi ; aslında bebek istemiyoduk şuan ama olursa hayır demem.
Ama yok eğer olmazsa fobim oluşsun istemiyorum.
Bilmiyorum belki bebeğim olsun diye çok mücadele etmem gerekecek.
O yüzden negatif görmek istemiyorum ne yalan söyleyim.

Demeyi unutmuşum :( Canım inş testin doğrudur be.Sizde 1 defamı risk var ?

Canım yazıyorum şimdi Sat ları.Yeni gördüm canım kusuruma bakma :(
17 mart/ 14 nisan/ 12 mayıs sat (başlangııç günlerim),
28 günde bir regl olurum şaşmaz genelde.
Yarın regl olmam gerekiyor.Şüpheli zamanımız ise 21-22-23-24-28 mayıs :(

Bunların 4 ünde hiç çekilme yoktu.Sadece lavaboya gittim....

Son düzenleme:
Peki hamileliğe dair bel ağrısı sıkıntısı nasıl olur?

ani batmalar şklinde mi? yada regl deki olan bel ağrısı gibi mi?

arkadaşlar kafanıza takılan soruları çekinmeden sorabilirsiniz olumunekankayizsmile

teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için benim SAt 7 Mayıs hesaplayıcılarda doğum 10-11 şubat görnüyor sanırım 40 hafta dolumu.Ancak ben ilk bebek biraz gecikiyor diye duydum doğrumudur?

sagol cnm
ilk geebeligim planlı oldu.istedigimiiz gece hamile kaldım.
bi arkadaşım var 2 kere hamile kaldı ikisindede testte cıkmadı ama kadın hamileydi
bazısınınki idrarda cıkmıyormuş
ama kızımda 1 gün gecince yapmıştım cıkmıştı.
yarın tekrar yapcam.test stokladım ne olur ne olmaz diye:)

genelde yum günü ilişkilerde erkek ebbek olma ihtimali yüksek
yumurtalamdan 2-3 gün öncesinde kız ihtimali yüksek.
ben yumurtlamadan 3 gün önce birlikte olmuştum kızım oldu.
sen sat ve ilişki gününü yazarsan bi bakıyım ovulasyon gününe.

ben bu tezden hıc bırsey anlamadım canım zaten yum.gununden sonra tutmuyomu bu bebek ..oncesınde yapılanlar nasıl kız oluyo anlayamadım yanı:)) benım bu durumda oglum mu olucak:bbo::bbo: kafam karıstı

allah'ım sana şükürler olsun az önce test yaptım ve pozitif çıktı yarında hastaneye gidiyoruz, allah dileyen herkese nasip etsin inş.. :)

ben bu tezden hıc bırsey anlamadım canım zaten yum.gununden sonra tutmuyomu bu bebek ..oncesınde yapılanlar nasıl kız oluyo anlayamadım yanı:)) benım bu durumda oglum mu olucak:bbo::bbo: kafam karıstı

erkek spermlerin (y) ömrü 24 saattir ama hızlı hareket ederler
kız spermlerini (x) ömrü 36-72 saat arasındadır.ama yavaş hareket ederler
eger tam yumurtanın catladıgı zaman birliktelik olursa y spermler hızlı oldugu için yumurtaya ilk y spermi gider ve döller, sonuc erkek olur yada ihtimal yüksektir

yumurtlamadan bi kac gün önce ilişki olursa hızlı ama az ömürlü olan y spermler yumurta catlayana kadar ölür.
yavaş ama uzun ömürlü olan x spermler yumurtanın etrafını sarar ,yumurta catlayınca döller sonuc kız olur,yada ihtimal yüksektir.

anladım canım teşekkür ederim.
Bende test almak yapmak istemiyorum
Sebebi ; aslında bebek istemiyoduk şuan ama olursa hayır demem.
Ama yok eğer olmazsa fobim oluşsun istemiyorum.
Bilmiyorum belki bebeğim olsun diye çok mücadele etmem gerekecek.
O yüzden negatif görmek istemiyorum ne yalan söyleyim.

Demeyi unutmuşum :( Canım inş testin doğrudur be.Sizde 1 defamı risk var ?

Canım yazıyorum şimdi Sat ları.Yeni gördüm canım kusuruma bakma :(
17 mart/ 14 nisan/ 12 mayıs sat (başlangııç günlerim),
28 günde bir regl olurum şaşmaz genelde.
Yarın regl olmam gerekiyor.Şüpheli zamanımız ise 21-22-23-24-28 mayıs :(

Bunların 4 ünde hiç çekilme yoktu.Sadece lavaboya gittim....

canım senin hamile kalma riskin cok fazla.hem yumurtlama döneminde cok sık ilişki olmuş hemde korunmadan olmuş.bide gebelik belirtilerin var.büyük ihtimal hamilesin.hayırlı olsun:)
bu durumda kız olma ihtimalide cok yüksekk.neyse şuan cinsiyet konuşmak için cok erken.Allah gönlüne göre saglıklısını hayılrısını nasip etsin inş.

bu arada maşallah sizee bu ay full calışmışsınızz:3:bizde de 4 kez oldu 1 i şapkalı digerleri geri cekilmeyle.hayırlısı bakalım.

bu arada bende cok fena bulantı ve bel agrısı var.hala kafam karışık yani.gec dölllenme olduysa testte cıkmamışda olabilir.bi kac gün sonra tekrar test yapcam.bidahada şapkasız mac yapmıcamkaydirigubbakcemile3 bu ders oldu banaaa

erkek spermlerin (y) ömrü 24 saattir ama hızlı hareket ederler
kız spermlerini (x) ömrü 36-72 saat arasındadır.ama yavaş hareket ederler
eger tam yumurtanın catladıgı zaman birliktelik olursa y spermler hızlı oldugu için yumurtaya ilk y spermi gider ve döller, sonuc erkek olur yada ihtimal yüksektir

yumurtlamadan bi kac gün önce ilişki olursa hızlı ama az ömürlü olan y spermler yumurta catlayana kadar ölür.
yavaş ama uzun ömürlü olan x spermler yumurtanın etrafını sarar ,yumurta catlayınca döller sonuc kız olur,yada ihtimal yüksektir.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis canım o zaman benım kız olma olasılıgımda yuksek cunku bız yumurtlama gununden 2 gun once ılskıye gırmıstık sonrada ogunlerde gırdık ama hangısınden tuttu bılınmez tabı:)))acıklaman ıcın tesk ed.tatlım

CANIM ARKADAŞIN DEDİĞİİİ
yumurtlamaa zamanıı hanii 1 haftaa gibii zaman dilimi var orda ,tam ovulüsyon gününde olursa erkekk ondan 3 gün önce olursa kız olur demekk istedii
böyle bir araştırmaa varr doğrulukk payıı ne bilmiyorumm amaa benimde 2 kızımmm var 3ncüye hamileyimm 14ncü gün tek ilişkiylee oğluşumuu bekliyorum şimdiii

Back