• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

merhaba , bende şubat 2011 annesi olucam Allah kısmet ederse. 6 haftalık hamileyimşu an. bu hafta kesem göründü. inşallah 10 gün sonra yine gideceğim dr a.

bende subat 2011 annesi olacam insallah:) gecen hafta cuma bebisimin benimle oldugunu ögrendim:) coooook mutluyum allahim herkese tatdirir insallah bu duyguyu...doktora gitmedim daha kismetse haftaya carsamba...
4+2 haftalik hamileyim:) 9 subatda bebisimi kucagima alacam allahin izniyle:)

hoşgeldiniz aramızaa

kızlar sonucumu aldım
kese gözüktğ ama bebek gözükmedi
ve düşük tehlikem varmışmafoldumben
ilişki yasaklandı
bol ye hiç aç kalma dedi drm

canım hiç üzülme benimde düşük tehlikem var ama bu sadece bizim sancımız var ondan dolayı dikkat ettiğin sürece hiç bişe olmaz allahın izniyle progestoron vermedimi sana ben geçen haftadan beri kullanıyorum bugün gittiğimde daha iyi dedi ama ilaca devam dedi hayırlısı hepimiz için:emir_bebek:

hayır canım vermedi bişey:1no2:
tahmini doğumla ilgili bişeyde demedi
korkuttu bizi yAA

mannikk birriciğim58 merf volina arkadşlar tebrikler Allah tamamına erdirsin....
candas ve ben de inşallah hamileyizdir
hamiş arkadaşlar dua edin bizde şubat annesi olalımmmm

yok canım daha yapmadım bugün acayip calıştım iş felan
cok yoruldum wc ye gittiyimde kahverengi bi akıntı geldi tamm dedim
hamile delim diye ama şimdi hiç bişim yok adet olsam kanamam olurdu
diye üşünüyorm oooooffffff aman ne biliyim kafam karmakarşık kızlar ne olur dua edin
yarın ilk işim test yapcam bu işi kesinliştiricem tabi regl olasam hoşcakalın

diye üşünüyorm oooooffffff aman ne biliyim kafam karmakarşık kızlar ne olur dua edin

bence hemen test yap...hamile isen hemen doktora git ..benim ilk gebeliğimde böyle oldu doktor progestan verdiii...doktora gitmeyi ihmal etme ama...

dikkat et urfa güzeli hamileysen yerleşme kanaması olabilirsin daha erteleme hemen test yap

bugün tekrar test yaptım kızlar ikinci çizgi daha koyu çıktu neredeyse kontrol çizgisine yakın koyulukta.Adetime 2 gün kaldı.Sanırım 15 ine doğru gidicem doktora.Buradaki arkadaşların dediğine göre erken gittiğimizde doktor daha sonra tekrar gel diyormuş

bugün tekrar test yaptım kızlar ikinci çizgi daha koyu çıktu neredeyse kontrol çizgisine yakın koyulukta.Adetime 2 gün kaldı.Sanırım 15 ine doğru gidicem doktora.Buradaki arkadaşların dediğine göre erken gittiğimizde doktor daha sonra tekrar gel diyormuş

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza evet erken gebelikte herhangi bişe yapmıyorlar 7,haftada gidersen daha iii olur

üzgünüm kızlar adet oldum sabah cok kötü bi sancıyla kalktım
ne yapalım kısmet deilmiş herzaman hayırlısını istemiştim
inş gelecek aya

Back