• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

teşekkürler kızlar.Dilerim herkesin umutları yanında yürsün 9 ay boyunca.
Eğer bende de birşey varsa sadece test yapacaktım.Dr. gitmeyecektim.
Yani benim eşim şehir dışında o yüzden onun tayin işi olursa izninde beraber gideriz diye.
Ama boş gebelikse tehikeli tabi.
Şimdi test yaptırsak kan tahlilinde gebelik çıkarmı?
Ama normal test yaptıracaktım ben.Özellikle gebelik testi demesekte çıkarmı?

candas ne gibi belirtiler var sende.agzında pas tadı gibi bi tadmı var

evet canım aynen dediğin gibi bir tad.Birde hafif uyuşma var sanki.
Birde kasıklarda yanmayla sancı arası birşey var.Midemde de yanma hissediyorum ama o özellikle bugün oldu.Sende de varmı bunlar=? yada neler var?

canım bende senin gibiyim Sat 7 Mayıstı 3 haziranda çift çizgiyi gördüm ama 6. haftadan önce gitmeyin diyorlar bende beklemedeyim.

regli döngün kac gün senin
ben gecen ay 8 mayısta olmuştum.yarın regli günüm ama yapup yapmamakta tereddütlüyüm cıkmaz diye.sende nasıl belirtiler oldu

evet canım aynen dediğin gibi bir tad.Birde hafif uyuşma var sanki.
Birde kasıklarda yanmayla sancı arası birşey var.Midemde de yanma hissediyorum ama o özellikle bugün oldu.Sende de varmı bunlar=? yada neler var?

cnm seni ümitlendirmeyim ama bence hamilesin
benim bir kızım var ve aynen dedigin gibi dilimde pas tadı vardı.buda bi hamilelik belirtisidir.
regli ile hamilelik belirtileri cok benzer birbirine.agızdaki bu tad herkesde olmaz olan kişiler büyük ihtimal hamiledir.ne zaman test yapacaksın?
ayaklarında üşümede varmı
meme ucunun etrafındaki koyu yerrin üstünde beyaz pıtırcıklar varmı?

regli döngün kac gün senin
ben gecen ay 8 mayısta olmuştum.yarın regli günüm ama yapup yapmamakta tereddütlüyüm cıkmaz diye.sende nasıl belirtiler oldu

regl döngüm 30 gündü ama ben dayanamadım 5 gün öncesinden yaptım ilki silik çıktı.Üç gün sonra tekrar yapınca bayağı koyu çıktı. Belirti olarakta öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var

arkadaşlar merhaba...benim bu gün sağ bacağımda ağrı var ...kalçamdan dizime kadar ağrıyo..acaba hava yağmurlu da ondan mı yoksa başka nedeni var mı...ya da ben psikolojik olarak her şeyi acaba hamileliğe mi yoruyorumm....

bende baş ve bacak agrısı var.bide gögüslerim şişti agrı var.ben hamile kalmak istemiyorum şuan.ama acaba mı diyede kafamı meşgul ediyorum kac gündürr
yarın regli günüm şimdi mi yapsam yarınmı yapsam bilemedim.beklemek cok sinir bozucu

regl döngüm 30 gündü ama ben dayanamadım 5 gün öncesinden yaptım ilki silik çıktı.Üç gün sonra tekrar yapınca bayağı koyu çıktı. Belirti olarakta öncelikle benim başım hiç ağrımazdı başım feci ağrıdı birkaç gün.Sonra hafif mide yanması gibi bulantılarım oldu.Birde ayak tabanlarım biraz yürüyünce ısınıp yanmaya başladı.Bide geceleri sık sık uyandım sebepsiz şekilde.Bunlar olunca ben dedimki bende birşey var

pöfff aynı belirtiler bendede varrrr
testi şimdi yapsam dogru sonuc alırmıyımki yaa.sabahmı yapmak lazım
sende ii cıkmış 5 gün öncesinde
biraz özel olacak ama şüpheli ilişki tarihin kactı cnm

ben aniden adet olduğumu görmek daha şok edici diye testi yaptım. İyikide yapmışım erken öğrenmek güzel bişi zararlı şeylerden kaçıyorsun hiç olmazsa canım ben kesinle 16-19 Mayıs aralığında kaldığımı düşünüyorum.Çünkü korkunç baş ağrısını 20 Mayısta çekmiştim.

hımm senin ilişki yumurtlamadan 3-4 gün öncesinden olmuş.bebeginin kız olma ihtimali cok yüksek cnm
benimde 19 ve 23 mayısta ilişki oldu.hamileysem o tarihlerin birinde kalmışımdırr
hakkımızda hayırlısı olsun.

cnm seni ümitlendirmeyim ama bence hamilesin
benim bir kızım var ve aynen dedigin gibi dilimde pas tadı vardı.buda bi hamilelik belirtisidir.
regli ile hamilelik belirtileri cok benzer birbirine.agızdaki bu tad herkesde olmaz olan kişiler büyük ihtimal hamiledir.ne zaman test yapacaksın?
ayaklarında üşümede varmı
meme ucunun etrafındaki koyu yerrin üstünde beyaz pıtırcıklar varmı?
Ayaklarımda üşümede var yanmada.Herzaman üşür ama yanma ilkkez oluyor şaşırıyodum.
Çarşamba günü regl olmam lazım birkaç gün geçerse yapacağım testi.
meme ucunda ilgimi çeken birşey olmadı.
Normal regl zamanı kadar göğsüm şişti.

Benimde ayaklarımda yanma oluyor hemde hayatımda belki ilkkez.Ama ihtimaller arasındadır diye düşnmemiştim.
arkadaşlar merhaba...benim bu gün sağ bacağımda ağrı var ...kalçamdan dizime kadar ağrıyo..acaba hava yağmurlu da ondan mı yoksa başka nedeni var mı...ya da ben psikolojik olarak her şeyi acaba hamileliğe mi yoruyorumm....
bendede çok oluyodu bu ama heralde havalardan.Çünkü bende romatizma varda arkadaşlar tabi daha ii bilir.
Canım seninde mi korunurken şüphen var?
Ya senin ilk bebğin olmuş.Sen daha ii bilirsin.
Biz normalde eşimle korunuyoruz güya ama geri çekilmeyle.
Eşim şehir dışında çalışıyor.Bu kez 1 haftalığına geldi ve 4 kez korunmadık.
Geçen ayda korunmamıştık 1 kere birşey olmadı diye yine korunmadık.
Direk lavaboya gittim.Ama sonradan öğrendimki yumurtlama zamanlarıma denk gelmiş hep..
Ve sadece birinde spermlerin çok az aktı.
Çok özür dilerim açık yazdım.Bunda hamile kalınırımı?

Son düzenleme:
Canım seninde mi korunurken şüphen var?
Ya senin ilk bebğin olmuş.Sen daha ii bilirsin.
Biz normalde eşimle korunuyoruz güya ama geri çekilmeyle.
Eşim şehir dışında çalışıyor.Bu kez 1 haftalığına geldi ve 4 kez korunmadık.
Geçen ayda korunmamıştık 1 kere birşey olmadı diye yine korunmadık.
Direk lavaboya gittim.Ama sonradan öğrendimki yumurtlama zamanlarıma denk gelmiş hep..
Ve sadece birinde spermlerin çok az aktı.
Çok özür dilerim açık yazdım.Bunda hamile kalınırımı?

canım aynı şeyleri yaşamışızz
bizde geri cekilerek korunuyoruz genelde.gerci bu bi korunma yöntemi de degil ama neyse
zevk sıvısından gelen spermlerlede hamile kalınabiliyor.bide tam yum.günü ilişki olduysa hamile kalma şansın cok yüksek
bende bu sebepten yusuf yusuf dolanıyom kac gündür:((

yani sen şuan hamileysen geri cekilme yönteminden mi kalmış olacaksın?
eger böleyse büyük ihtimal oglun olur

ay dayanamıcam gidip test alcam.
test sonucunu yazarım burayaa
dua edin hamile olmayım yaa:((

canım aynı şeyleri yaşamışızz
bizde geri cekilerek korunuyoruz genelde.gerci bu bi korunma yöntemi de degil ama neyse
zevk sıvısından gelen spermlerlede hamile kalınabiliyor.bide tam yum.günü ilişki olduysa hamile kalma şansın cok yüksek
bende bu sebepten yusuf yusuf dolanıyom kac gündür:((

yani sen şuan hamileysen geri cekilme yönteminden mi kalmış olacaksın?
eger böleyse büyük ihtimal oglun olur
hadi ya :))
Olsun bee :) Arkasından kocam gelsin ama :)
ay dayanamıcam gidip test alcam.
test sonucunu yazarım burayaa
dua edin hamile olmayım yaa:((

Canım inş gönlünce olur ve de hayırlısı olur be tatlımeyvahedigeldismile

Evet canım geri çekilmeden hamile kalmış olcam eğer varsa birşeyler :)
Sende sonucu alır almaz haber ver olurmu ?

herkese merhaba. bende 7 aylık bir tedaviden sonra hamile olduğumu öğrendim. sevincimi tahmin edersiniz. şuan itibariyle 4+4 haftalık hamileyim. şubat 2011 annesi olucağım. keseyi görmek için sabırsızlıkla bekliyorum. tabi ondan sonrada kalp atışlarını duymak için bekleyeceğim. umarım herkes sağlıkla evlatlarını kucağına alır.

İlk gebeliğim dış gebelikti sol tüpümü aldılar, 2. ve 3. gebeliğim de düşük oldu, 4. gebeliğimde kalbi atmadığı için küretaj oldum. İnşallah Allahım bu sefer yüzümü güldürür.

ay canım Allahım ınsallah dualarını kabul etsın cok uzuldum canımsımdı senın kac gun gectı canım hamılemısın sen burda yenıyız ya anca tanıcaz bırbırımızı ınsallah 9 ay hep beraber paylasıcaz butun tecrubelerımızı:))

Canım inş gönlüne göre olsun
Benimde 12 mayıs son tarih.
Çarşambayı bekliyorum regl olucammı acaba ?

Canım nasıl sabredebildin o kadar?
HEmen yap bence :)

Canım inş bu kez bebeğin seninle kalır anneciğini üzmez.
Hayırlı olsun tatlım...

Canım benim saol.Valla buraya gelince insan istemese bile isteyesi geliyo :)
İnş herşey hönlünce olur tatlım.
Peki sende ağzında değişik bir tad varmıydı? Acımsı kuru değişik bişey?Birde dlimin ucunda uyuşma hissediyorum.
O akıntıyı bende 2 gündür falan farkediyorumda ne akıntısı olduğuna dair hiç fkrim yoktu.
Benimki şöyle; Beyaz sütümsü bişey.Ama çok minik damlalar halinde birkaç kez gördüm.

canım evet aynen oyle oluyo ve benımde az az oluyo yanı hafıf sarımsı camasırımı sarartıyo ıste oylesı bısey kokusuz..agzımd abır degıısklık yok canım ama o herkeste olmyomus canım sende varsa belırtılerın baya bır hamılelık belırtısı canım ıstemıyo gıbısın ama Allah hayırlısını versın canım:)) eger varsada mınıgın hayatını degıstırıcek bak onun varlıgını hıssedınce ıstemeye baslıcaksın cok guzel bırsey yanı anlatılamaz:)))

Şu 6. hafta davası nedir?
Bir önceki adetten sonraki 6. haftamı oluyor ?

canım ben ılk gebelıgımde (düşükle sonuclanan) 5,bucuk haftalıkken gıdıp baktırmıstım kesesı gorunmemıstı bu kez bıraz daha bekleyıp kalp atısını bıle duymak ve emın olmak ıstıyorum o yuzden 6 haftalıkken gıdıcem yanı adetın gectıkten en az 10 gun kadar bekleyıp gıdınce daha net oluyo sonucların bole yanı

Evet canım geri çekilmeden hamile kalmış olcam eğer varsa birşeyler :)
Sende sonucu alır almaz haber ver olurmu ?

agzındaki pas tadından dolayı kesin hamilesin diyom ben:) cünkü kızıma hamileyken bende de öle tad olmuştu,ordan anlamıştım hamile oldugumu ve test yaptım pozitif cıkmıştı.

akşama dogru gittim eczaneye bi test aldım markası oncomed
eve geldim yapıyım dedim baktım son kullanma tarihi gecmiş sinir oldum.degiştirmek istedim ama eczane kapanmış
yarın sabah degiştirip ilk idrarla yapacamm.hiç bu kadar stres olmamıştım.beynim zonkluyorr artıkk.
bide hafif bulantılar başladı ya:(( inş psikolojiktir

Back