2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Merhaba,
Herkesi çok özlemişim hepimiz ancak kendimize geldik sanırım. Geçmiş
sayfaları okumak için heyecanlanıyorum resmen. Oğluşum iyi çok şükür. Ama hep aç sanki emzirmenin sonu gelmiyor resmen sizde de öyle oluyormu? Dr kontrolünde günde 2 defa mama veriyoruz 90'lık gerisi hep anne sütü ama emzirme bazen 30 dk sürüyor bu hep böylemi gidecek acaba?
Anlatacak çok şey var :))
Herkesi çok özledim

Birde şu ticker'dan nasıl yapıyorduk? Nerdendi o? Oğluşum 5 Şubat'ta doğdu ona göre yapmak istiyorum.

bebe portunu boşuna almışımmmm kızım 2 haftaya kalmaz içine sığamaz hale gelecek

geçmiş olsun cnm inş geçicidir bu kabızlık durumu.. benim de kanamam akıntı gibi tuhaf bişi.akşama kadar bişi gelmiyo sonra bi bakıyom az bişi gelmiş.tam bitmedi yani bence de artık uyandırma cnm kızını.acıkınca uyanıyolar zaten artık.ve sarılık olma ihtimalleri de yok artık korkma.ben mızıklamaya başlayınca eldivenlerini emmeye başlayınca emziriyorum.bi kaç haftadır hiç uyandırıp emzirmiyorum.prenses ne zaman isterse o zaman :) hem sinirli oluyomuş çocuklar uyandırılınca.aman anası sinirli zaten bnmkinin kızı bari sakin olsun bu arada maşallah tombik kızına

hoşgeldin canımmm bizde seni özledikk

evet bazen bizde yarım saate kadar emiyoruz genelde uyuyakalıyor ama yoruluyor ozaman kaldırıyorum bi gazını çıkarıyorum o arada uyanıyo eğer çokk uykusu yoksa sonra emzirmeye devam.ama 10 dk emip uyuyadakalabiliyo işte ozaman kaldırmayıp yatırırsam çabucak uyanıyo çünkü doymuyoo.bırak ne kadar emerse emsin.ama gazı varsa mutlaka çıkar.çünkü doktor bana gazı olunca sürekli emmek ister emdikçede gazı olur bu kısır döngü sürer gider demişti.
valla artık ağırlaşıyolar büyüyolar kollarım ağrıyo benimm.yastıkla destek yapıyorum

dün akşam oğlum bi türlü sol göğsümü almadı.süt çokk sıkıyorum fışkırıyo ama benimki inat etti solu almadıı.sinirlendi hep sağı emdii.
tabi bende stres oldum.akşam eşim müdahale etti tersten tut sanki sağı emiyomuş gibi dursun solu ver dedi.bende sinir oldum sen ne anlarsın diye ama yaptım dediğini aaaaa oğlum aldııı cok cok emdii.tabi eşim pis pis sırıtıyooo.bende tabiii mors oldumm kovdum odadan sağolsun yardımcı oldu sorunu çözdü ama bana yaranılırmııı o çareyi ben bulmalıydııımmmm o diiilll

Çok alemsin valla. Bende babamız bi konuda (oğlumla ve bakımıyla ilgili özellikle) herhangi bir konuda haklı çıktığı zaman sinir basıyor resmen :)) Annesiyim herşeyi ben biliyorum çocuğumla ilgili öyle bir psikoloji işte.

bebeklerde gazla ilgili bir yazı kızlarrr

saol canım ekmek makinası ve mikrodalga kullanmıyorum...ama mozaik pastanın tarafini alabilirim...şimdilik gelen misafirlerime çayın yanında bi tatlı yada pasta ikram ediyorum pratik tarifelere ihtiyaç duyuyorum çok teferruatlı şeylere vaktim pek olmuo...ben düdüklüyü çok kullanırım zaten normaldede her konuda tasarruf oluyo
canım bizim kırkımız çıktı ama pek bi huy değişikliği yok daha fazla oyun istiyo...bi de daha tatlı oluyolar artıkk büyüdükleri için
ay tüm düzenler değişti valaa...dalga geçmeee hepimiz aynı durumdayız
kızlar dışarı çıkarken aldığınız bebek bakım çantasına neler koydunuzzz...
canım ben bi çıtçıtlı badi,bi tane içine giydirdiğim patikli alt,bi takım,bez,ıslak mendil,emzik,bi de tek kullanımlık alt açma koyuyorum
canım öncelikle artık uyandırma kızını....o acıkınca uyanır zaten...doktorum 60 güne kadar kanamanın olmasınn normal olduğunu söylemişti...kızının karnını zeytinyağıyla ovmayı denesen çok rahatlatır biraz...

Selam kızlar

ay az geçmişi okudum ama hiç alıntı yapmadım. Ben çok zor günler geçirdim yaa kızım hastalandı mikrop kapmış dediler hastanelerde tahliller sonuçlar ugraştık.bir de poposunda çatlak oluşmuş oda ayrı neyse ki şuan iyileşti.o sıralarda ben de rahatsızlandım 2 defa acillik oldum serumlar ilaçlar okadar çok ağrılar çektim anlatamam megersem safra kesemde bi kitle varmış bu hafta belli olcak bakalım ameliyat oluyormuş ama ben korkuyorum sonuçta yeni dogum yaptım ve bebegim var küçücük onu bırakıp bırakıp defalarca hastanelere gittim ve gidicem de 1 aydır ugraşıyorum bu arada birde eşimin kolu alçıya alındı onada ayrı üzüldüm ne yapacagımızı şaşırdık 2 gündür ağrılarım hafifledi şükür bekliyorum bakalım daha psikolojik durumumu anlatmayayım birde bide o var neyse anlatmak istedim ya içimi dökeyim dedim

canım çok geçmiş olsunn
üst üste gelmişş hepp umarım şimdi iyisinizdir.

selam kızlar, kırkımız çıktı, dün mevlüdümüzü yaptık.
kalabalık telaşlı ama güzel bir gün oldu.
bugün de oğlum delikanlı oldu)
sünnet ettirdik, ama keşke doğumda yaptırsaymışım.
çok ağladı yavrum, dr. acı hissetmiyor dedi ama
ameliyatta kollarını ve bacaklarını bağladıkları için
korkmuş ve sinirlenmiş. sabah 8de olmuştu 1buçuğa kadar ağladı.
şimdi sızdı uyuyor
24 saatte iyileşecekmiş, pansuman falan da yok.
tek bir merhem sürüyorum.
15.dk.cık sürdü ama bebişimin ameliyattan çıkmasını
beklemek çok zor geldi. allah başka bekleyişler vermesin

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldık ya gerisi gelir nasılsa ben buna inanıyorum gerçekten :))

çok geçmiş olsun canım üst üste olmuş...allah yardımcımız olsun...
maşallah emre ye

Lal yaptım ama profilime neyi kopyalıyordum ya bulamadım şimdi dediğin yerden hazılradım son stepe kadar geldim de şimdi de gerisini hatırlamıyorum (

canım çok geçmiş olsunn
üst üste gelmişş hepp umarım şimdi iyisinizdir.

Canım çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldık ya gerisi gelir nasılsa ben buna inanıyorum gerçekten :))

çok geçmiş olsun canım üst üste olmuş...allah yardımcımız olsun...

maşallah emre ye

sagolun kızlar inşallah bu günlerde gececek

Lal yaptım ama profilime neyi kopyalıyordum ya bulamadım şimdi dediğin yerden hazılradım son stepe kadar geldim de şimdi de gerisini hatırlamıyorum (

canım orda url kısmı var onu tıkla aşağıda kutucukta bissürü bişiler çıkıyoo orda ortada Değeri Düzenle
http://lb1f.lilypie.com/BFOpp2.png .diye başlayan kısmı kopyala profiline yapılştır

maşallah kuzuya :)))

arkadaşım bana doktorum kanamanın önce kırmızı daha sonra pembe en sonunda da beyazlaşacağını şefaflaşacağını söylemişti. eğer ileri bir renkten geriye dönerse mutlaka gel demiştiiii..yani beyazdan kırmızıya pembeden kırmızıya geçerse tekrar..

walla oto koltuğunda taşımak biraz uzun mesafese çoookk zor. kolunu tuttuğun o açı kolu muazzam yoruyor :) acilen araba almam lazım benim :)

çoookkk geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…