• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Merhaba,
Herkesi çok özlemişim hepimiz ancak kendimize geldik sanırım. Geçmiş
sayfaları okumak için heyecanlanıyorum resmen. Oğluşum iyi çok şükür. Ama hep aç sanki emzirmenin sonu gelmiyor resmen sizde de öyle oluyormu? Dr kontrolünde günde 2 defa mama veriyoruz 90'lık gerisi hep anne sütü ama emzirme bazen 30 dk sürüyor bu hep böylemi gidecek acaba?
Anlatacak çok şey var :))
Herkesi çok özledim

Birde şu ticker'dan nasıl yapıyorduk? Nerdendi o? Oğluşum 5 Şubat'ta doğdu ona göre yapmak istiyorum.

herkese merhaba

bugün 5. gün kızım halen kakasını yapmadı:( hiç böyle olmamıştı,popoyu zeytin yağıylada uyardık ama nafile işe yaramadı,gazıda çok kötü kokuyor,sanırım yarın doktora götürücem fitil falan bişey versin rahatlasın bebek,çok ıkınıyor üstelik karnı davul gibi :(

birde ben artık miniğe zincoyu vermeyi kestim,artık eminim kızım gazını kendisi daha rahat çıkarıyor,o ilaç kızımı huzursuz ve huysuz ediyor,hiç sevmiyor onu nezaman versem avaz avaz ağlıyor,ilacı kestim patır patır dırtlıyo,rahatca uyuyabiliyor ohh

kızlar yarın 40 mız çıkıyor,ama halen koyu renk kanamam var miktarı çok az ama var,ne bu ya halen kesilmedi,tam kanama kesildi akıntım düzeliyor derken tekrardan koyu renk kanamam başladı,benimle aynı durumda olan varmı?

kızlar bi soru sorayım,şimdi benim kız yarın 40 günlük oluyor,yine 3 saatde bir uyandırıp emzirmekmi lazım,yoksa uyusun uyuyabildiği kadar diyip dokunmayayımmı,dün babamlardaydık,ben her 3 saatde bir uyandırıp emziriyordum,babam kızdı uyandırma uyusun,acıkınca kendi uyanır diye,uyuyan bebek çabuk büyürmüş uykusunu bölme dedi,siz ne diyosunuz? sarılık olma ihtimali tamamen kalktımı acaba?

bebe portunu boşuna almışımmmm kızım 2 haftaya kalmaz içine sığamaz hale gelecek:nazar:

geçmiş olsun cnm inş geçicidir bu kabızlık durumu.. benim de kanamam akıntı gibi tuhaf bişi.akşama kadar bişi gelmiyo sonra bi bakıyom az bişi gelmiş.tam bitmedi yani :( bence de artık uyandırma cnm kızını.acıkınca uyanıyolar zaten artık.ve sarılık olma ihtimalleri de yok artık korkma.ben mızıklamaya başlayınca eldivenlerini emmeye başlayınca emziriyorum.bi kaç haftadır hiç uyandırıp emzirmiyorum.prenses ne zaman isterse o zaman :) hem sinirli oluyomuş çocuklar uyandırılınca.aman anası sinirli zaten bnmkinin kızı bari sakin olsun :37: bu arada maşallah tombik kızına :nazar:

Herkese Merhaba,
Herkesi çok özlemişim hepimiz ancak kendimize geldik sanırım. Geçmiş
sayfaları okumak için heyecanlanıyorum resmen. Oğluşum iyi çok şükür. Ama hep aç sanki emzirmenin sonu gelmiyor resmen sizde de öyle oluyormu? Dr kontrolünde günde 2 defa mama veriyoruz 90'lık gerisi hep anne sütü ama emzirme bazen 30 dk sürüyor bu hep böylemi gidecek acaba?
Anlatacak çok şey var :))
Herkesi çok özledim

hoşgeldin canımmm bizde seni özledikk

evet bazen bizde yarım saate kadar emiyoruz genelde uyuyakalıyor ama yoruluyor ozaman kaldırıyorum bi gazını çıkarıyorum o arada uyanıyo eğer çokk uykusu yoksa sonra emzirmeye devam.ama 10 dk emip uyuyadakalabiliyo işte ozaman kaldırmayıp yatırırsam çabucak uyanıyo çünkü doymuyoo.bırak ne kadar emerse emsin.ama gazı varsa mutlaka çıkar.çünkü doktor bana gazı olunca sürekli emmek ister emdikçede gazı olur bu kısır döngü sürer gider demişti.
valla artık ağırlaşıyolar büyüyolar kollarım ağrıyo benimm.yastıkla destek yapıyorum

dün akşam oğlum bi türlü sol göğsümü almadı.süt çokk sıkıyorum fışkırıyo ama benimki inat etti solu almadıı.sinirlendi hep sağı emdii.
tabi bende stres oldum.akşam eşim müdahale etti tersten tut sanki sağı emiyomuş gibi dursun solu ver dedi.bende sinir oldum sen ne anlarsın diye ama yaptım dediğini aaaaa oğlum aldııı cok cok emdii.tabi eşim pis pis sırıtıyooo.bende tabiii mors oldumm kovdum odadan :37: sağolsun yardımcı oldu sorunu çözdü ama bana yaranılırmııı :47::37: o çareyi ben bulmalıydııımmmm o diiilll :27:

hoşgeldin canımmm bizde seni özledikk

evet bazen bizde yarım saate kadar emiyoruz genelde uyuyakalıyor ama yoruluyor ozaman kaldırıyorum bi gazını çıkarıyorum o arada uyanıyo eğer çokk uykusu yoksa sonra emzirmeye devam.ama 10 dk emip uyuyadakalabiliyo işte ozaman kaldırmayıp yatırırsam çabucak uyanıyo çünkü doymuyoo.bırak ne kadar emerse emsin.ama gazı varsa mutlaka çıkar.çünkü doktor bana gazı olunca sürekli emmek ister emdikçede gazı olur bu kısır döngü sürer gider demişti.
valla artık ağırlaşıyolar büyüyolar kollarım ağrıyo benimm.yastıkla destek yapıyorum

dün akşam oğlum bi türlü sol göğsümü almadı.süt çokk sıkıyorum fışkırıyo ama benimki inat etti solu almadıı.sinirlendi hep sağı emdii.
tabi bende stres oldum.akşam eşim müdahale etti tersten tut sanki sağı emiyomuş gibi dursun solu ver dedi.bende sinir oldum sen ne anlarsın diye ama yaptım dediğini aaaaa oğlum aldııı cok cok emdii.tabi eşim pis pis sırıtıyooo.bende tabiii mors oldumm kovdum odadan :37: sağolsun yardımcı oldu sorunu çözdü ama bana yaranılırmııı :47::37: o çareyi ben bulmalıydııımmmm o diiilll :27:

Çok alemsin valla. Bende babamız bi konuda (oğlumla ve bakımıyla ilgili özellikle) herhangi bir konuda haklı çıktığı zaman sinir basıyor resmen :)) Annesiyim herşeyi ben biliyorum çocuğumla ilgili öyle bir psikoloji işte.

bebeklerde gazla ilgili bir yazı kızlarrr

Bebeklerde gaz problemi neden olur?
Bebeklerin yaklaşık yüzde 20 sinde, 3 hafta – 4 ay arasında görülen, sıklıkla akşamları, durdurulamayan ağlama nöbetleri şeklinde kendini gösteren ve kolik diye adlandırılan durumun esas nedeni çok iyi bilinmemektedir.
Bazı teoriler vardır:
Davranışsal: Bebeği beslerken doğru pozisyonda tutamamak ve böylece çok hava yutmasına sebep olmak, besledikten sonra gazını iyi çıkaramamak
Organik: Karbonhidrat sindirimindeki yetersizlikler, barsak hareketlerini sağlayan sinir sisteminin henüz yeteri kadar gelişmemiş olması, mideden yemek borusuna kaçaklar
Psikolojik: Anne ve babanın acemiliği ve buna bağlı huzursuzluğu, annenin doğum sonrası depresyonu, stres, bebeğin dışarıdan gelen ses, görüntü, hislerle baş etmeyi becerememesi gibi etkenler sorumlu tutulmaktadır.
Ancak genel eğilim, bunun kendiliğinden 3–4 aylıkken geçecek bir gelişim süreci olduğunu kabullenmek yönündedir.

Anne sütü ile beslenen çocuklarda mı yoksa mama alan bebeklerde mi daha çok görülür?

Gaz görülme sıklığı anne sütü veya mama alan bebekler arasında fark göstermemektedir.

Kaç aylık olana kadar bebekler gaz probleminden şikayetçidir?

Bebeklerin gaz problemleri genellikle 3–4 aylıkken kendiliğinden geçer.

Anne ve babaların ilk etapta yapmaları gerekenler nelerdir?

Anne ve babaların gaz için alabilecekleri bazı önlemler var, fakat gaz, bazı bebeklerde ne yaparsanız yapın oluyor ve 3–4 aylıkken kendiliğinden geçiyor. Bunu bir gelişim süreci olduğunu bilmek ve paniğe ve ümitsizliğe kapılmamak en önemli noktadır.

Alınabilecek önlemlerden bazıları şunlardır:

Eğer anne bebeğini emziriyorsa, kendine gaz yapan yiyeceklerden uzak durmalı. Örneğin, soğan, kuru fasulye, karnabahar, brokoli, kepekli yiyecekler, lahana, portakal, limon, greyfurt. Kafein içeren içecekler, çikolata, çay hem gaz yapar, hem de bebekte uykusuzluğa ve huzursuzluğa sebep olur. Ayrıca anne nikotin, yani sigara kullanmamalıdır. Bazı alerjik bünyeli ( özellikle alerjik deri döküntüsü, egzama, saman nezlesi ve astımı olan) anneler, inek sütü içeren yiyecekleri (süt, yoğurt, peynir, hatta tereyağı) aldığı takdirde bebekte hem fazla gaz, hem de ishal, deri döküntüsü, burun akıntısı, öksürük gibi alerjik belirtiler olabilir. Emziren anneler bebeklerinde aşırı gaz olduğunda, kendi diyetlerindeki bu maddeleri gözden geçirmeli ve bir süre için bunları kesmelidir (özellikle bebek 4 aylık olup, gaz problemi geçene kadar).
Eğer bebek mama ile besleniyorsa, inek sütü bazlı mamalar gaz yapıyor olabilir. Bu durumda, bebeğin doktoru ile görüşüp, mama değişikliği tartışılabilir.
Eğer bebek biberonla besleniyorsa, çok küçük veya çok büyük delikli emzikler, bebeğin fazla hava yutmasına ve çok gazı olmasına sebep olur.
Bazen emzik vermek işe yarayabilir.
Beslenme sırasında, her 5–10 dakikada bir veya bir göğüsten diğerine geçerken ve mutlaka beslenme bittikten sonra bebeğin gazı çıkarılmalıdır.
Gaz sancıları tuttuğunda, anne-baba sakin olmalı, bebeği kucağına alıp, ninniler mırıldanıp, kucağında gezdirmeli. Ritmik hareketler ve devamlı sesler ( elektrik süpürgesi veya saç kurutma makinesinin sesi gibi) sakinleştirici olabilir. Evde çılgınlar gibi bağıran bebek, doktora gitmek için arabaya biner binmez susar, yani araba ile gezdirmek de iyi bir fikirdir.
Bebeğin karnını, sırtını ovmak, anne-baba yanındayken onu yüzüstü yatırmak (Dikkat! Uyurken mutlaka sırt üstü yatıyor olmalıdır!), veya anne-babanın bebeği kendi göğsü üzerine yatırması da işe yarayabilir.
Bebeğin, ayakların ve karnına sıcak havlu veya havlu içinde yakmayacak sıcaklıkta su torbası konulabilir.
Ilık bir banyo, özellikle de en çok sancının olduğu akşam saatlerinin hemen öncesinde, bebeği sakinleştirip, sancıları önleyebilir.
Anne sütü alan ve 6 aylıktan küçük bebeklerde, anne sütü dışında bir şey verilmesi önerilmese de bazen papatya, rezene çayları işe yarar.
Gaz sancısı geçmeyen çocuklar için yapılması gerekenler nelerdir? Doktora götürmek gerekir mi?

Huzursuzluk ve ağlama nöbetleri ilk başladığı zaman, doktora götürüp tüm tablonun gaza bağlı olduğuna, başka bir problemi olmadığına emin olduktan sonra yukarıda sayılan yöntemler denenebilir. Eğer hiçbir şey işe yaramıyorsa, bunun geçici bir olay olduğunu, bebeğin iyi olduğunu düşünerek onu biraz yalnız bırakmak veya başkalarından yardım isteyip, biraz bebeğin olduğu ortamdan uzaklaşmak anne-baba için yapılabilecek en iyi iştir.

Gaza karşı ilaç vermek doğru mudur?

Gaza karşı kullanılabilecek çeşitli ilaçlar vardır. Bir kısmı ciddi yan etkilere sebep olabilir. İlaç kullanmadan önce mutlaka doktora danışılmalıdır

canım köstebek pastayı yazdım
mozaik pasta yapıyorum
ekmek makinesinde poğaça hamuru yapıp hemencecik yuvarlıyorum bir de mikrodalgada 7dk browni tarifi var onu yapıyorum
bunlardan ilgini çeken olursa yazarım

birde nur ben çocuk olduktan sonra tüm yemeklerimi düdüklüde yapmaya başladım
o zaman daha çabuk pişiyor daha iyi oluyor şimdi patates yemeği pişiyor mesela
saol canım ekmek makinası ve mikrodalga kullanmıyorum...ama mozaik pastanın tarafini alabilirim...şimdilik gelen misafirlerime çayın yanında bi tatlı yada pasta ikram ediyorum pratik tarifelere ihtiyaç duyuyorum çok teferruatlı şeylere vaktim pek olmuo...ben düdüklüyü çok kullanırım zaten normaldede her konuda tasarruf oluyo
ayyyy...bebekler 40ından sonra değişir diyorlar doğrumu acaba

kızım önceden mızmızlanırdı..şimdi sabah 9 dan beri emip emip uyuyor :nazar: bakalım yarın nasıl olacak?

milupanın rezene çayını sütüme karıştırıp vermiştim o mu iyi geldi ki?
canım bizim kırkımız çıktı ama pek bi huy değişikliği yok daha fazla oyun istiyo...bi de daha tatlı oluyolar artıkk büyüdükleri için:16:
4. ayda mümkün değil taşıyamam ben kızımı,geçen akşam deneme amaçlı kanguruyu taktım omuzlarıma falan,kızımı koydum baya ağır geldi,sırtım ağrıdı,40 günlük ama maşallah 6 kg ya yaklaştık,4. ayda hiç düşünemiyorum,hevesim kursağımda kaldı şimdi,yapacak çokda işim var dışarılarda off ya

hehheheh:) sen yinede dikkatli ol nur,bide bakmışsın kızın ayaklanmış bebeşiğinden size bakıyor,dile gelip ''çoook ayıp çook ''diyomuş,aman dikkatli ol:) :69:

ah o kilolarrr,toplam kaç kilon gitti melocum,bende bugüne kadar tam 15 kg verdim,şuan 60 oldum,6 kg daha vermem lazım eskiye dönebilmek için ama sanki durdu kilo verimi,yediğime falan dikkat ediyorum,zaten çok yemiyorum,hamilelikteki iştahdan eser kalmadı,inşallah dönerim eski halime

sen yinede işi şansa bırakma :)
ay tüm düzenler değişti valaa...dalga geçmeee hepimiz aynı durumdayız:9:
kızlar dışarı çıkarken aldığınız bebek bakım çantasına neler koydunuzzz...
canım ben bi çıtçıtlı badi,bi tane içine giydirdiğim patikli alt,bi takım,bez,ıslak mendil,emzik,bi de tek kullanımlık alt açma koyuyorum
herkese merhaba

bugün 5. gün kızım halen kakasını yapmadı:( hiç böyle olmamıştı,popoyu zeytin yağıylada uyardık ama nafile işe yaramadı,gazıda çok kötü kokuyor,sanırım yarın doktora götürücem fitil falan bişey versin rahatlasın bebek,çok ıkınıyor üstelik karnı davul gibi :(

birde ben artık miniğe zincoyu vermeyi kestim,artık eminim kızım gazını kendisi daha rahat çıkarıyor,o ilaç kızımı huzursuz ve huysuz ediyor,hiç sevmiyor onu nezaman versem avaz avaz ağlıyor,ilacı kestim patır patır dırtlıyo,rahatca uyuyabiliyor ohh

kızlar yarın 40 mız çıkıyor,ama halen koyu renk kanamam var miktarı çok az ama var,ne bu ya halen kesilmedi,tam kanama kesildi akıntım düzeliyor derken tekrardan koyu renk kanamam başladı,benimle aynı durumda olan varmı?

kızlar bi soru sorayım,şimdi benim kız yarın 40 günlük oluyor,yine 3 saatde bir uyandırıp emzirmekmi lazım,yoksa uyusun uyuyabildiği kadar diyip dokunmayayımmı,dün babamlardaydık,ben her 3 saatde bir uyandırıp emziriyordum,babam kızdı uyandırma uyusun,acıkınca kendi uyanır diye,uyuyan bebek çabuk büyürmüş uykusunu bölme dedi,siz ne diyosunuz? sarılık olma ihtimali tamamen kalktımı acaba?
canım öncelikle artık uyandırma kızını....o acıkınca uyanır zaten...doktorum 60 güne kadar kanamanın olmasınn normal olduğunu söylemişti...kızının karnını zeytinyağıyla ovmayı denesen çok rahatlatır biraz...

Selam kızlar

ay az geçmişi okudum ama hiç alıntı yapmadım. Ben çok zor günler geçirdim yaa kızım hastalandı mikrop kapmış dediler hastanelerde tahliller sonuçlar ugraştık.bir de poposunda çatlak oluşmuş oda ayrı neyse ki şuan iyileşti.o sıralarda ben de rahatsızlandım 2 defa acillik oldum serumlar ilaçlar okadar çok ağrılar çektim anlatamam megersem safra kesemde bi kitle varmış bu hafta belli olcak bakalım ameliyat oluyormuş ama ben korkuyorum sonuçta yeni dogum yaptım ve bebegim var küçücük onu bırakıp bırakıp defalarca hastanelere gittim ve gidicem de 1 aydır ugraşıyorum bu arada birde eşimin kolu alçıya alındı onada ayrı üzüldüm ne yapacagımızı şaşırdık 2 gündür ağrılarım hafifledi şükür bekliyorum bakalım daha psikolojik durumumu anlatmayayım birde bide o var neyse anlatmak istedim ya içimi dökeyim dedim :(

Selam kızlar

ay az geçmişi okudum ama hiç alıntı yapmadım. Ben çok zor günler geçirdim yaa kızım hastalandı mikrop kapmış dediler hastanelerde tahliller sonuçlar ugraştık.bir de poposunda çatlak oluşmuş oda ayrı neyse ki şuan iyileşti.o sıralarda ben de rahatsızlandım 2 defa acillik oldum serumlar ilaçlar okadar çok ağrılar çektim anlatamam megersem safra kesemde bi kitle varmış bu hafta belli olcak bakalım ameliyat oluyormuş ama ben korkuyorum sonuçta yeni dogum yaptım ve bebegim var küçücük onu bırakıp bırakıp defalarca hastanelere gittim ve gidicem de 1 aydır ugraşıyorum bu arada birde eşimin kolu alçıya alındı onada ayrı üzüldüm ne yapacagımızı şaşırdık 2 gündür ağrılarım hafifledi şükür bekliyorum bakalım daha psikolojik durumumu anlatmayayım birde bide o var neyse anlatmak istedim ya içimi dökeyim dedim :(

canım çok geçmiş olsunn
üst üste gelmişş hepp :50: umarım şimdi iyisinizdir.

selam kızlar, kırkımız çıktı, dün mevlüdümüzü yaptık.
kalabalık telaşlı ama güzel bir gün oldu.
bugün de oğlum delikanlı oldu;))
sünnet ettirdik, ama keşke doğumda yaptırsaymışım.
çok ağladı yavrum, dr. acı hissetmiyor dedi ama
ameliyatta kollarını ve bacaklarını bağladıkları için
korkmuş ve sinirlenmiş. sabah 8de olmuştu 1buçuğa kadar ağladı.
şimdi sızdı uyuyor
24 saatte iyileşecekmiş, pansuman falan da yok.
tek bir merhem sürüyorum.
15.dk.cık sürdü ama bebişimin ameliyattan çıkmasını
beklemek çok zor geldi. allah başka bekleyişler vermesin

Son düzenleme:
Selam kızlar

Canım çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldık ya gerisi gelir nasılsa ben buna inanıyorum gerçekten :))

Selam kızlar

çok geçmiş olsun canım üst üste olmuş...allah yardımcımız olsun...
selam kızlar, kırkımız çıktı, dün mevlüdüüzü yaptık.
şimdi sızdı uyuyor
maşallah emre ye:nazar:

Lal yaptım ama profilime neyi kopyalıyordum ya bulamadım şimdi dediğin yerden hazılradım son stepe kadar geldim de şimdi de gerisini hatırlamıyorum :((

canım çok geçmiş olsunn
üst üste gelmişş hepp :50: umarım şimdi iyisinizdir.

Canım çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldık ya gerisi gelir nasılsa ben buna inanıyorum gerçekten :))

çok geçmiş olsun canım üst üste olmuş...allah yardımcımız olsun...

maşallah emre ye:nazar:

sagolun kızlar inşallah bu günlerde gececek

Lal yaptım ama profilime neyi kopyalıyordum ya bulamadım şimdi dediğin yerden hazılradım son stepe kadar geldim de şimdi de gerisini hatırlamıyorum :((

canım orda url kısmı var onu tıkla aşağıda kutucukta bissürü bişiler çıkıyoo orda ortada Değeri Düzenle
http://lb1f.lilypie.com/BFOpp2.png .diye başlayan kısmı kopyala profiline yapılştır

selam kızlar, kırkımız çıktı, dün mevlüdümüzü yaptık.
şimdi sızdı uyuyor

maşallah kuzuya :)))

herkese merhaba

arkadaşım bana doktorum kanamanın önce kırmızı daha sonra pembe en sonunda da beyazlaşacağını şefaflaşacağını söylemişti. eğer ileri bir renkten geriye dönerse mutlaka gel demiştiiii..yani beyazdan kırmızıya pembeden kırmızıya geçerse tekrar..

selam kızlar

oğluşu yıkadık bugün ferahladı uyudu kalktı demin emdi bidaha uyudu

kuzenim geçen gün bizdeydi oğlum çok huysuzdu.hiç uyumadı o yıkama günü geçtimi diye sordu hakikatende gün aşırı yıkıyoruz ama bu sefer 2 gün geçmişti .bebekler yıkanma zamanı geçince huysuzlanır demişti.doğru olabilirmiki.yıkanınca rahatladı sankii.

bende bugün bi kaç parça kıyafet çıkardım hamileyken kaldırdıklarımdan.v yakalı kazaklarımı çıkardım ama onlarda hep xs biraz dar oluyo ama ayın 2 sinde 40 mevlüdü yapıcaz gidip biraz alışveriş yapmam lazım bi kaç parça kıyafet alayım

ben hamilelikten önce çok zayıftım bazı kıyafetlerim bol oluyodu dolduramıyordum onları denedim popo kalça kısımları falan iyi oldu şimdi doldurdum biraz göbekten sıkıntım var ama korseyle falan uyduruyorum biraz zaman geçince biraz daha iner diye umud ediyorum

bende oğlumu hep taşıma çantasıyla dışarı çıkarmıştım hiç oto koltuğuna oturtmadım.şimdi, çıkardım bugün deniycem yarın apartmanda gün var oraya koltuğuyla götürücem aşıya gidicez çarşamba orayada falan artık oto koltuğunu kullanayım diyorum inşallah oturur.

taşıma çantasına ne koyuyosunuz diye sormuşsunıuz ben bir kaç tane bez yedek kıyafet ıslak mendil ince battaniye koyuyorum.daha doktor harici hiç çıkmadığımız için pekde bilmiyorum bakalım bir iki çıkmada daha tecrübe kazanırız

benimde kanamam bitti gibi ama arada lekelenmeler oluyor.doktora gitmedim daha 2 ay sonra gel demişti bana.
kocişlerle muhabbetler yavaş yavaş başlıyor sanırım :37: bizde daha öyle bi durum yokk hem daha kırkımız çıkmadı hem annem burda.zaten ne olduysa bana pek aklımada gelmiyo.kociştende herhangi bir talep yok.sarılmaya bile korkuyo dikişim falan acır diye.
hem işime geliyo hemde korkuyorum acaba uzaklaşıyomuyuız diye..zaten rüyalarımda saçma sapan şeyler görüyorum eşimle ilgili.psikopata bağladım bi gün rüyamda uyku sersemi adamı boğuverecem diye korkuyorum.etkisinde kalıyorum rüyalarımın bide sürekli kafamda bu var galiba aramızdaki ilişki değiştimi acaba falan diye düşünmekten aklıma başka başka şeyler geliyo.adam dizimin dibinden ayrılmıyo halbukiii.gözü oğlundan başka bişi görmüyo ama işte insanız aklımıza gelebiliyor

walla oto koltuğunda taşımak biraz uzun mesafese çoookk zor. kolunu tuttuğun o açı kolu muazzam yoruyor :) acilen araba almam lazım benim :)

Selam kızlar

çoookkk geçmiş olsun canım :(

Back