2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm bilmiyorum doğru yapıp uygularmısın ama benim kızımda kakasını yapamıyınca çok huzursuz oluyo sürekli inliyo gibi sesler çıkartıyo 2 gün yapamadığı zaman bende doktorumun tavsiyesiyle evdeki dereceyle demir kısmıyla bırazcık popişini yuvarlak hareketlerle uyarıyorum anında yapıyo benim kız zaten bu sorundan dolayı bir kere acile götürdük ordada aynısını yapmışlardı sende bi kere dene istersen

nisan ayında manisaya gidicem uzun süre kalıcam sanırım bebek arabası şart olacak...ama acele bişi almak istemiyorum....güzel bişi olsun istiyorum...
genelde heryere arabayla gidiyoruz ama kısa mesafelerde mesela avmde,parkta,piknikte kullanacağım bişi almak istiyorum...çok teferruatlı bişi olmasada olur ama dandik bişide istemiyorum...önerilerinizi bekliyorum

Kızlar yapılan ultrason sonucu kızımda kasık fıtığı olduğu kesinleşti Yalovada çocuk cerrahı yokmuş çevre illerie gidicez o nedenle.Bursa yada İzmitte oturan arkadaşlardan iyi bi cerrah önerisi olan varsa bana yazabilirmi?

çok geçmiş olsun canım...kıyamamm minik prensese....kontrol amaçlı mı ultrason yaptırdınız yoksa bi belirtisi oldu mu?

çok geçmiş olsun canım...kıyamamm minik prensese....kontrol amaçlı mı ultrason yaptırdınız yoksa bi belirtisi oldu mu?

Kasığında şişme olmuştu bi keresinde sonra indi kayboldu ama ara ara hafif şişti doktora söyledim kontrolde oda ultrason istedi fıtık olduğu kesinleşti

ben kullanıyorum canım tonimer adı. küçük bebeklerde de kullanılabilir

ben de deneyeceğim canım ama sonra diyet listesi de istiyorum. pastayla alalım, diyetle verelim)))

om-x oğlumda fayda etti canım, 1 haftadır daha rahatız. tamamen geçmedi tabi gaz sorunu ama hafifledi. emerken gaz gelince çok fena oluyor dimi( morarıp ağlıyor bizimki de.

kızlar lohusa döneminden sonra adet olmadann hamile kalınır mı

şekerim niyeti bozdun galiba))) soruların hep aynı konuda.
şaka bir yana doğru yazmışsın, hepimiz aynı durumdayız.
uzuuuuuuun bir aradan sonra dönüşümüz nasıl olacak bakalım

kızlar dışarı çıkarken aldığınız bebek bakım çantasına neler koydunuzzz...

canım ben bir çıtlıtlı badi, çorap, eldiven, bir takım giysi, ıslak mendil, 4-5tane bez, bir tane alt açma, emzik, ağız mendili bebeğin kimlik ve aşı gelişim takip defterini koyuyorum. genelde hastaneye çıkınca bunlar yetiyor.

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım

maşallah emre ye

maşallah kuzuya :)))

çok teşekkürler kızlar

canım çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda iyi olur Selincik

çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra baya ağır şeyler yaşamışın.

onuda denedim nurcum ama yok olmuyor.

canım onuda yaptım dereceyle,ucuna yağda sürdük ama yapamıyor kakasını

çok geçmiş olsun hale,Allah sağlık versin minik kızına kıyamam ya

bebeği dışarıda emzirmek yerine evde sütümü sağıp yanıma almak istiyorum ama termosum yok. nasıl bir bebek termosu kullanıyorsunuz, ne marka önerirsiniz?

ay melocum ekmek yapma makinesini yazman iyi olmuş
memnunmusun canım
hangi marka kullanıyorsun
ben zaman ve program ayarlı düşünüyorum
ayrıca hamurun mayalı hamur olarak kullanıldıgınıda bilmiyordum :)

ben mikrodalga tarifini alabilirim canım

bende çok kolay tarif vereyim sizlere
milföy hamurunu dolaptan çıkarıp tam çözülmesini beklemeden parmak kalınlıgında (1cm) şeritler halinde kesip üzerine yumurtasarısı sürüp ister çörekotu ister susam ekin ve fırında pişirin çok güzel çubuklar oluyor afiyetle yer herkes kurtarıcı hemde:)
işte bu şekil oluyor

bu arada ben hep düdüklü kullanıyorum evlendiğimden beri çoğu şeyi yaparım
çok çabuk oluyor:)

kızlar dışarı çıkarken aldığınız bebek bakım çantasına neler koydunuzzz...

battaniye,yedek kıyafetler,3-4 tane bez,ıslak mendil,emzik kutusu ve emziği,alt açma seti,yedek biberon ve yedek mama,sıcak su için termos,ağız bezi,omuz bezi,emzirme önlüğü,yedek ateş ölçer,pişik kremi,çorap,pat,k,aşı kartı ve kağıt-kalem var benimkinde:)

çok çok geçmiş olsun canım hepinize
safra kesesinde taş yada kitle doğum sonrası tetiklenebiliyor
bendede ilk kızımdan beri taş var tek çözüm ameliyat bebişim biraz büyüsün ameliyat olacağım
korkma canım bizim bütün sülale ameliyat oldu hepsinin safra kesesi alındı çok kolay bir ameliyat hatta kız kardeşim bebeği 2 aylıkken oldu 3. gün yeniden emzirebildi
Allah kolaylık versin

canııımmmm Allah kabul etsin mevlüdünüzde
küçük adamada geçmiş olsun
Allahım düğününüde görmeyi nasip etsin

çok çok geçmiş olsun canım.
Bir an önce iyileşsir miniş inşallah:)

çok geçmiş olsun hale,Allah sağlık versin minik kızına kıyamam ya

çok çok geçmiş olsun canım.
Bir an önce iyileşsir miniş inşallah:)

mavi3 ve manikk çoook geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsunn ...

çok teşekkürler kızlar

canım çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda iyi olur Selincik
Sağolun kzılar dualarınızı bekliyoruz minik kızımla...

bebeği dışarıda emzirmek yerine evde sütümü sağıp yanıma almak istiyorum ama termosum yok. nasıl bir bebek termosu kullanıyorsunuz, ne marka önerirsiniz?
bende aynı düşüncedeyim ve aynı soruyu bende soruyorum gerçi markası neydi hatırlamıyorum ama termos biberon görmüştüm ama termosu ne kadar etkiliydi bilemiyorum.Dur netten arayayım termos biberon diye

bu yöntemi daha önce denemiştim mantıklı aslında....doktor antibiyotikli pomat verdi,anestol verdi anestezik etkili çünkü inanılmaz zonkluyordu,birde mustelanın meme ucu kremini önerdi hepsini sürdüm ve sütümü sağdım çok şükür,sol mememide 15 dk.verdim benim yaramaza....şimdi anneannesi uyutmaya çalışıyor

kızlar ben hıc kılo veremedım henuz sutum az oldugu ıcın annlerın zorlamasıyla habıre yıyorum ıstahımında masallahı var zaten dogumdan berı sadece 6 kılo gıttı hamılelık oncesı kıloma donmem ıcın tam 9 kılo daha var artık dısarı cıkmalarada baslıycaz neyapıcagımı bılmıyorum

aynen bendede aynı durum var canım hatta ben üstüne kiloda aldım süt olsun diye yemekten şimdi evde kimse kalmadı kendi kendime kaldım azcık dikkat edeyim diyordum bugün ama maalesef iştah cok açık çooookkk
3-4 aylık olsakta yürüyüşe falan başlasak hemen en azından üstüne eklemeyiz:)

aynen canım katılıyorum sana 3-4 aylık olunca ben bırde ıse baslıycam ıse baslayınca hıc kılo veremem gıbıme gelıyor butun gun bılgısayar basında hareketsız olucam
kızlar bısey sorucam sut sagdıkcamı emzırdıkcemı cogalıyor bır fıkrınız varmı?
benım oglum emmıyor uyuyor dıye ılk gunden berı hep sagıyorum ben makınayla ama hep az

canım çok geçmiş olsun,allah biran önce şifasını versin minik kuzunun

Kasığında şişme olmuştu bi keresinde sonra indi kayboldu ama ara ara hafif şişti doktora söyledim kontrolde oda ultrason istedi fıtık olduğu kesinleşti

canım çok geçmiş olsunn.Allah şifalar versin.inşallah tez vakitte iyileşir miniğin.dualarımız sizinle.

aynen canım yaa...yıllardır anneymişim ben gibi davranıyorum ve hissediyorum..görevimi yerine getirmek için çabalıyorum sanki..her şeyin doğrusunu ve en iyisini yapmak istiyorum..ama öyle aşırı duygusal değilim sanırım.bilmiyorum güçlü olma çabası mı bu gizliden gizliye korkuyorum sanırım kızıma bakamamaktan ve bunu bastırmak için böyle davranıyorum
vayy be ne analiz yaptım :))
bizde yaptık 40 banyomuzu bugün sizinki de hayırlı olsun ....
gazdan canım maalesef emzik ve diğer yöntemlerle gazını çıkarmalısın....değilse sabaha kadar ya da geceye kadar emse aynı durum olur..

canım benim doktorum 5 dakikada alacağını alır zaten demişti.10dakikadan fazla emzirmene gerek yok demişti ben yinede kıyamıyorum ama 15 dakikayı da geçirmiyorum yada bakıyorum ağzında tutuyor memeyi hemen çekiyorum vijdan yapıyorum bazen ama gazı daha az oluyor ...

benimki de bir emzirsem hiç vermeyecem sana kızımı diye espiri yapıyor ..ben de memnunum bu durumdan dün sütt sağıp bıraktım annem gitmeyelim dedi ben alışsın bir şey olmaz dedim ...
kızlar ben kulak pamuğunu zeytin yağına batırıp uyarıyorum çok işe yarıyor...

geçmiş olsun güzelim ..allah kolaylık versin

kızlar kırkımız çıktı bugün ...gazımızın azalmasını umut ederek yıkadık dualarını yaptık kızımın :))
:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…