herkese merhaba
bugün 5. gün kızım halen kakasını yapmadı hiç böyle olmamıştı,popoyu zeytin yağıylada uyardık ama nafile işe yaramadı,gazıda çok kötü kokuyor,sanırım yarın doktora götürücem fitil falan bişey versin rahatlasın bebek,çok ıkınıyor üstelik karnı davul gibi
birde ben artık miniğe zincoyu vermeyi kestim,artık eminim kızım gazını kendisi daha rahat çıkarıyor,o ilaç kızımı huzursuz ve huysuz ediyor,hiç sevmiyor onu nezaman versem avaz avaz ağlıyor,ilacı kestim patır patır dırtlıyo,rahatca uyuyabiliyor ohh
kızlar yarın 40 mız çıkıyor,ama halen koyu renk kanamam var miktarı çok az ama var,ne bu ya halen kesilmedi,tam kanama kesildi akıntım düzeliyor derken tekrardan koyu renk kanamam başladı,benimle aynı durumda olan varmı?
kızlar bi soru sorayım,şimdi benim kız yarın 40 günlük oluyor,yine 3 saatde bir uyandırıp emzirmekmi lazım,yoksa uyusun uyuyabildiği kadar diyip dokunmayayımmı,dün babamlardaydık,ben her 3 saatde bir uyandırıp emziriyordum,babam kızdı uyandırma uyusun,acıkınca kendi uyanır diye,uyuyan bebek çabuk büyürmüş uykusunu bölme dedi,siz ne diyosunuz? sarılık olma ihtimali tamamen kalktımı acaba?
slm bilmiyorum doğru yapıp uygularmısın ama benim kızımda kakasını yapamıyınca çok huzursuz oluyo sürekli inliyo gibi sesler çıkartıyo 2 gün yapamadığı zaman bende doktorumun tavsiyesiyle evdeki dereceyle demir kısmıyla bırazcık popişini yuvarlak hareketlerle uyarıyorum anında yapıyo benim kız zaten bu sorundan dolayı bir kere acile götürdük ordada aynısını yapmışlardı sende bi kere dene istersen