Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım katılıyorum sana 3-4 aylık olunca ben bırde ıse baslıycam ıse baslayınca hıc kılo veremem gıbıme gelıyor butun gun bılgısayar basında hareketsız olucam
kızlar bısey sorucam sut sagdıkcamı emzırdıkcemı cogalıyor bır fıkrınız varmı?
benım oglum emmıyor uyuyor dıye ılk gunden berı hep sagıyorum ben makınayla ama hep az
çok geçmiş olsun hale,Allah sağlık versin minik kızına kıyamam ya
canım çok geçmiş olsun,allah biran önce şifasını versin minik kuzunun
canım çok geçmiş olsunn.Allah şifalar versin.inşallah tez vakitte iyileşir miniğin.dualarımız sizinle.
cok cok gecmıs olsun Allah acıl sıfa versın tatlım bızdede kalcada gelısım gerılıgı cıktıgından berı benımde ıcım pır pır aklıma gelıdkce ıcımı bı huzun kaplıyorTeşekkür ederim kızlar kalbim pır pır düşünmemeye çalışıyorum ama çok zor çok...
kızlar iyi akşamlar ben grip oldum ne yapıcam ben şimdi yaa kızımada geçerse ki emziriyorum geçmesi an meselesi ne yapıcamı şaşırdım bana yardım edin
cok cok gecmıs olsun Allah acıl sıfa versın tatlım bızdede kalcada gelısım gerılıgı cıktıgından berı benımde ıcım pır pır aklıma gelıdkce ıcımı bı huzun kaplıyor
maske takmaya calıs canım ozellıkle emzırırken
canım hiç bilmiyorum ben üniversitede vardır..konak hastanesi iyi.çağlayan da oraya geliyıor ama varmı bilmiyorum benKızlar yapılan ultrason sonucu kızımda kasık fıtığı olduğu kesinleşti Yalovada çocuk cerrahı yokmuş çevre illerie gidicez o nedenle.Bursa yada İzmitte oturan arkadaşlardan iyi bi cerrah önerisi olan varsa bana yazabilirmi?
ben kullanıyorum canım tonimer adı. küçük bebeklerde de kullanılabilir
ben de deneyeceğim canım ama sonra diyet listesi de istiyorum. pastayla alalım, diyetle verelim)))
bebeği dışarıda emzirmek yerine evde sütümü sağıp yanıma almak istiyorum ama termosum yok. nasıl bir bebek termosu kullanıyorsunuz, ne marka önerirsiniz?
önerin için sağol canım sütümden geçmez mi?
Kızlar yapılan ultrason sonucu kızımda kasık fıtığı olduğu kesinleşti Yalovada çocuk cerrahı yokmuş çevre illerie gidicez o nedenle.Bursa yada İzmitte oturan arkadaşlardan iyi bi cerrah önerisi olan varsa bana yazabilirmi?
bebeği dışarıda emzirmek yerine evde sütümü sağıp yanıma almak istiyorum ama termosum yok. nasıl bir bebek termosu kullanıyorsunuz, ne marka önerirsiniz?
canım hiç bilmiyorum ben üniversitede vardır..konak hastanesi iyi.çağlayan da oraya geliyıor ama varmı bilmiyorum ben
şenay ben de aynı şeyi düşündüm araştır bakalım..biz de araştıralım.dışarı çıkmasak bile bazen komşuya ya da eşime bırakıp gitmem gerekecek o yüzden
emrenin sünneti mübarek olsun canım,geçmiş olsun erkekimee
fatmacım mikrodalga browni 7 dakikada hazır
•1 su bardağı süt
•1,5 su bardağı şeker
•1 su bardağı sıvıyağ
•4 yemek kaşığı kakao
•3 adet yumurta
•1,5 su bardağı un
•1 paket kabartmatozu
•1 paket vanilya
Hazırlanışı
1.Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
2.Yağ ilave edilir.
3.Süt eklenir.
4.Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
5.Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
6.Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
7.Yağlanan kalıba hamur konulur.
8.Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
9.Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür.
ekmek makinesi luxell kullanıyorum bimden almıştım 3 yıl oldu çok çok çok çok memnunum malzemeleri tıkıştırıyorum o hazırlıyor sonra yuarla at fırına
akşamdan kur sabaha hamurun ya da ekmeğin istediğin saate hazır
Sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimin yalnız olmadığını anladım. Doğumdan sonra kızımı hiç görmedim ben biliyorsunuz.Bebeğimin ilk ağlayışlarını bile duymadım,hep sordum doğumdan sonra ama kimse birşey söylemedi sadece iyi dediler geçiştirdiler,o an benle uğraşmaktan kızımı unutmuşlardı.
Sonrada zaten odaya çıktığımda 1-2 dk yanımda tuttular bir daha hiç yüzünü görmedim dokunamadım bile 13 gün sonra dokunabildim kızıma o zamanda çok az bir süre alabildim kucağıma dikiş yerlerim yüzünden oturamıyordum çünkü çok fazla.Sargılarım alınmamıştıda üsttelik.
Sonra evimize geldik kızımı alıp ama ben gene ona yeteri kadar ilgi gösteremiyordum sadece emzirebiliyordum.maması annem yada eşim veriyordu hep.
Şu anda kötü günlerimi çok şükür geride bıraktım kızımla daha fazla ilgileniyorum ama hep yanımda olsun kucağımda olsun istiyorum.Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı sürekli nefesini dinliyorum acaba iyimi nefes alıyormu,renginde bir değişiklik varmı.Sıkıntısı varmı diye sürekli takip ediyorum.
Bir an onu yalnız bıraktığımda yada ağladığında içim parçalanıyor.
Bu akşam emzirdim,mamasını verdim kucağımda uyuyor öyle güzel uyuyorki anlatamam.Arada gözlerini açıyor bana bakıp gülümsüyor sonra gene kapıyor bu akşam onu ilk defa bu kadar mutlu ve içimde huzur dolu bir hisle yatırdım.
O gülüşlerinden o kadar mesut oldum ki anlatamam.Bazı şeyleri yapamadığım için kendime çok kızıyordum ama şimdi kendimi toparladıkça kızımla daha çok vakit geçiriyorum onunla ilgileniyorum konuşuyorum oda bunu hissediyor ve bana karşılığını veriyor artık yavaş yavaş.
ilk zamanlardaki korkularımı kızım büyüdükçe içimden atmaya başladım.
Allahım onu bana benide ona ve eşime bağışladıya artık üsttesinden gelemeyeceğim birşey yokmuş gibi geliyor.
Allahım bütün bebeklerimize sağlık ve uzun ömürler versin inş.
İlk defa içimi bu kadar açık ve net döktüm kusura bakmayın kızlar biraz uzun yazdım ama konuştukça kendimi daha iyi hissettim.Bazı konuları eşime söyleyemiyorum daha fazla üzülmesin diye ama siz beni çok iyi anlıyorsunuz.Sanırım 9 ay boyunca süren beraberliğimizden ve aynı şeyleri az çok yaşadığımızdan birbirimizi daha iyi anlıyoruz.
önerin için sağol canım sütümden geçmez mi?
maske takmaya calıs canım ozellıkle emzırırken
yok canım sütünden grib bebeğe geçmez,ben sordum doktora,bana maske takarsın emzirirken,sütten geçmez merak etme dedi
tabi artık ne kadar koruyabilirsen miniğini gribden Allah yardımcın olsun,maskeyide sürekli takamazsın,hele birde bebek yanında aynı odada uyuyorsanız baya bi zor olur,geçmiş olsun.