- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
canım köstebek pastayı yazdımcanım salı günü kızım 4.550 grdı....2 numara huggies kullanıyorum şuan....huggies in bezleri molfixe göre daha küçük...ben artık geceleri uyandırmıyorum
bende geçen gün aldım lcw den bikaç parça emzirmek için...canım ya senin mutfakta çokk kabiliyetli olduğunu biliyoruz,okuyoruz....senden bikaç güzel tarif istesemmm misafirler için...
meme ucum yine mahvoldu,kıpkırmızı,sanki pişmiş gibi,ne yapacağımı şaşırdım,1 hafta iyiydi,bu hafta o kadar çok emdiki yine nüksetti,emiyo,memeden ayrılınca ağlıyor ve uykusu kaçıyor sizlerde de böyle mi,bu halde sağamıyorumda,çok acıyor,mamada vermek istemiyorum offffff
selam kızlar
bişi sorucam size.ben rezene çayını çok seviyorum.günde 2 kocaman kupa içiyorum ama aslında canım daha fazla içmek istiyobi zararı olurmu ki acaba çok içsem ????
meme ucum yine mahvoldu,kıpkırmızı,sanki pişmiş gibi,ne yapacağımı şaşırdım,1 hafta iyiydi,bu hafta o kadar çok emdiki yine nüksetti,emiyo,memeden ayrılınca ağlıyor ve uykusu kaçıyor sizlerde de böyle mi,bu halde sağamıyorumda,çok acıyor,mamada vermek istemiyorum offffff
gülsuyuyla yapılan kremi denedin mi o benim göğüs ucuma iyi geliyor ara ara onunla ara ara lansinohla idare ediyorum
cnm ben de haftalardır aynı dertten muzdaribimmelocumun dediği gülsuyunda ayva çekirdeğini bekletip o jeli sürmek rahatlatıyo.ama bunun yanında ben lansinoh,bepanten plus vs kullandım.ama bence hiçbişi aslında iyi gelmiyo bu derde.sadece rahatlatıyolar.arada azalıyo acısı arada artıyo.idare ediyorum işte.baktım ilaç gibi olanlar o kadar da işe yaramıyo.ben de artık doğal şeyler kullanıyorum.bahsettiğim gülsuyu jeli gibi. çok geçmiş olsun cnm
denemediğim şey kalmadı ki sürekli ilaç sürüyorum ama nedense bu hafta o kadar çok emdiki iflas etti,şimdi ememiyor yavrum,yalancı memeyide benim mememden sonra almıyor,pıt diye atıyor
ben de 20 saatlik yola çıkıcam ama çok tedirginim senin bebişin kaç günlük ? yanına neler aldın yola çıkarken? bir de otokoltuğu kullandınmı kullandıysan hangi markaydı memnunmuydun? ayy yine çok soru sordum. emzirme konusunda da emzirme önlüğü aldım ben eşimin babası götürcek onun yanında emziremem açıpta diye.[/QUOTE
canım kızım 32 günlük..bebek taşıma çantası ile uyuttum...kol çantama bez ve unibaby ıslak mendilini aldım..1-2 kez altını değiştirdim..emziğini de aldım tabi:))))
Canim bizde aldik hatta Ben kullanmak icic sabirsizlaniyorum AMA ustunde 4 Aydan itibaren yaziyo arastirdim en erken 3. Ay basinda kullanabilirsiniz dio Ben bekliyorum bi 10 gun felan sonra baslicam arabamizda gelmedi hala enazindan bi kuafore gdebilsem kaslarimin sekli kaydi
kızlar mahrem bi soru sorcam
malum bizim kırkımız çıktı....sezonu açmak lazım artık ama biz bi türlü açamıyoruz çünkü kızımızdan çekiniyoruz...ee haliyle onun olduğu yerde birlikte olmak istemiyoruz...telsiz almamıştık telsiz alıcaz kızımı kendi odasına taşıcaz yani tek çözüm yolu o gibime geldi....hepiniz telsiz aldınız mı?yada bu problemi nasıl çözdünüz...
fatmacım geçen hafta 1 kilo verdim 81 oldum
doğumdan 86 ile çıkmıştım
kızlar lohusa döneminden sonra adet olmadann hamile kalınır mı
günaydın kızlar şu bir haftadır kızıımın hiç keyfi yokkgaz sorunu baslı basına bir dert oldu o yetmeziş gibi kakasını yapamıyor gazı olunca sürekl aglıyor eme istemiyor biliorumm açç az emziriyorum od zorla esimde zorlama ac oluna emer diyooo napıcagımı sasırmış durmdayım psikoloim bouldu yaaa üstüm başımm bebat haldeyim bırkmıyoki giyineyimm kızımm şimdi kucagmda ax emdi uyuduu bnm gibi olan varmı meeylekavga eden bi türlü istemiyor ne yalncı meme alıyor nede biberon nede bni emiyoo
fatma çok kolay tarifini yazayım
bimden
pastaban
cici bebe
kremşanti 2 paket
komposto kasesine(köstebek şekilli kap büyükçe) sera serip kekin birini şekerli sütle ıslatıp koyuyorum
içine
2kremşantiyi 2b<rdak sütle çırpıp
cicibebeleri kırıp
fındık vs.ve damla çikolata karıştırıp
koyuyorum
en üste de kalan keki ıslatıp kapatıyorum buzdolabında bekletip
üzerine çikolatalı sos döküyorum
yapması yazmasından daha kolay oluyor.10 kişilik falanda çıkıyor canım
bilmiyorum ki canım...herşeyin fazlası zarar derler ama:26:
teşekkür ederim sağol canım......bugün dinlendiriyorum memelerimi ve akşamda cilt doktoruna gidicem artık,ben sedef hastasıyım cildim çok hassa belki bir tedavisi vardır
benimki anormal emdiği zaman gazı oluyor ne kadar çok gazı varsa o kadar huysuzlanıp emmek istiyor
önce gaz sorununu düzene koymak lazım yani
ben şöyle bi yöntem uyguluyorum işe yaradı.
akşama kadar tek göğsümü emiyor diğerine bakım yapıyorum(lansinoh ve gülsuyu)
sonra gece de diğerini dinlendirip diğerinden emziriyorum
ben rahatım çok şükür.
yalancı meme benim kızım da hiç almıyor hatta biberonu bile zorrla alıyor.
kızlar dışarı çıkarken aldığınız bebek bakım çantasına neler koydunuzzz...
herkese merhaba
bugün 5. gün kızım halen kakasını yapmadıhiç böyle olmamıştı,popoyu zeytin yağıylada uyardık ama nafile işe yaramadı,gazıda çok kötü kokuyor,sanırım yarın doktora götürücem fitil falan bişey versin rahatlasın bebek,çok ıkınıyor üstelik karnı davul gibi
birde ben artık miniğe zincoyu vermeyi kestim,artık eminim kızım gazını kendisi daha rahat çıkarıyor,o ilaç kızımı huzursuz ve huysuz ediyor,hiç sevmiyor onu nezaman versem avaz avaz ağlıyor,ilacı kestim patır patır dırtlıyo,rahatca uyuyabiliyor ohh
kızlar yarın 40 mız çıkıyor,ama halen koyu renk kanamam var miktarı çok az ama var,ne bu ya halen kesilmedi,tam kanama kesildi akıntım düzeliyor derken tekrardan koyu renk kanamam başladı,benimle aynı durumda olan varmı?
kızlar bi soru sorayım,şimdi benim kız yarın 40 günlük oluyor,yine 3 saatde bir uyandırıp emzirmekmi lazım,yoksa uyusun uyuyabildiği kadar diyip dokunmayayımmı,dün babamlardaydık,ben her 3 saatde bir uyandırıp emziriyordum,babam kızdı uyandırma uyusun,acıkınca kendi uyanır diye,uyuyan bebek çabuk büyürmüş uykusunu bölme dedi,siz ne diyosunuz? sarılık olma ihtimali tamamen kalktımı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?