2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

avcumu yalayayım bari
köstebek pasta hazırmı alıp yapıyorsun yoksa kendinmi
ya ben gelenlere sadece meyve suyu veriyorum ayıpmı oluyor acaba?
ama daha sonra yine gelecekler hediyeyle ozman pasta börekli olacak diye:44:

Bebisleriniz kac kilo kızlar ben hala yeni doğan kullanıyorum bugün 54. Gunümüz bir hafta sonra 2. Ayımız bitecek ama gecmi kaldım 2 numaraya gecmek için?

gecen hafta kızım 4050gr dı ama bacakları tombiş 2 numara bile sıkıyor 10 tane falan kaldı içinde itince 3 numara alacağım
ben primanın normalini kullanıoyorum premiumcare hiç hoşuma gitmedi normali daha kaliteli

günaydın kızlar şu bir haftadır kızıımın hiç keyfi yokkgaz sorunu baslı basına bir dert oldu o yetmeziş gibi kakasını yapamıyor gazı olunca sürekl aglıyor eme istemiyor biliorumm açç az emziriyorum od zorla esimde zorlama ac oluna emer diyooo napıcagımı sasırmış durmdayım psikoloim bouldu yaaa üstüm başımm bebat haldeyim bırkmıyoki giyineyimm kızımm şimdi kucagmda ax emdi uyuduu bnm gibi olan varmı meeylekavga eden bi türlü istemiyor ne yalncı meme alıyor nede biberon nede bni emiyoo

fatma çok kolay tarifini yazayım

bimden
pastaban
cici bebe
kremşanti 2 paket

komposto kasesine(köstebek şekilli kap büyükçe) sera serip kekin birini şekerli sütle ıslatıp koyuyorum
içine
2kremşantiyi 2b<rdak sütle çırpıp
cicibebeleri kırıp
fındık vs.ve damla çikolata karıştırıp
koyuyorum
en üste de kalan keki ıslatıp kapatıyorum buzdolabında bekletip
üzerine çikolatalı sos döküyorum

yapması yazmasından daha kolay oluyor.10 kişilik falanda çıkıyor canım

gülşahcım ben sabsimplex ve metsil kullandım birde kimyonlu kremle çok rahat ettim.om-x falan işe yaramadı aklında olsun canım
ayy ne güzel maşallah
benimde hedefim yaza kadar 4 kilo verip 8li rakamları yeniden görebilmekkk

abur cuburu kestin mi hemen verirsin fatmacım

gülşahcım ben sabsimplex ve metsil kullandım birde kimyonlu kremle çok rahat ettim.om-x falan işe yaramadı aklında olsun canım

ya bizim evde hiç eksik olmuyorki
şuan bile ne ararsan var bir çekmece dolusu
insan dayanamıyor bazen
ama bi dur demek lazım artık

sağol canım bugün eşime aldırıp yapayım bari :)

ay ben bulaşığa gidiyorum birazdan eşim gelecek okuldan azcık bişeyler yapayım bari
gerçi bahanem var ayy kız hiç durmadı tuvalete bile gidemedim derim ama olsuın içim rahat etmiyor

Son düzenleme:

bebeğimi ilk kucağıma alana kadr bende ne olduğunu anlayamamıştım canım ama zamanla duygularımız daha çok değişiyor.
Annelik böyle birşey galiba karmaşık duygulara sahip oluyoruz ama sorumluluk duygumuz ilk günden hemen başlıyor

Saol canım.Ne kadar iyi bir anne oldum bilmiyorum ki inş.ona istedği kadar yetebiliyordum.
Bende seni ve elayı tandığım için çok mutluyum,kızımın iki tane çok iyi arkadaşı olacak inş.anneleri gibi
Burdaki arkadaşlarımın hiç birinide tabii es geçemem iyi günümdede kötü günümdede hep yanımdaydınız.

Ben hiç uyandırmıyorum canım kendi acıktığında ortalığı yıkıyor zaten dr.da uyandırma bırak uyusun artık ben henüz 1 numara kullanıyorum ama 2 numarada 2paket stoğum duruyor.
1'ler bitsin başlıycam benim kızım 4.kg oldu

Sezeryan oldum canım ben normal doğum beklerken sezeryana girdim.Biraz zorlu ameliyat oldu.Çok kan kaybettim.Dikişlerim iyileşmedi.Sargılarım hemen alınmadı gibi bir sürü zorlu süreçten geçtim.
15 gün sonra yıkanma şansı yakaladım ama o süre zarfında kızımıda görmedim emziremediğim için süt'te gelmedi şimdi böyle uğraşmaya çalışıyorum işte sütüm gelsin diye.
Ama çok şükür allahıma ki bu günleride gördüm artık aranızada döndüm çok daha güzel günler bekliyor kızımı ve beni bundan sonra inş.

Canım gaz soruu 6. haftada tavan yaparmış odan sonra hafta hafta azalırmış sabret geçecek bunlar...

metsili düzenli veriyomusun yoksa sadece gazı olduğundamı veriyosun melocum

Canım gaz soruu 6. haftada tavan yaparmış odan sonra hafta hafta azalırmış sabret geçecek bunlar...

metsili düzenli veriyomusun yoksa sadece gazı olduğundamı veriyosun melocum
halecim düzenli veriyorum.yoksa işe yaramıyor

canlarımmm birazzdan 40 banyomuzu yapıcaz çok şükür akıntımda tamamen bitti bnm bakalım reglim gelicekmi hemen:):) çok dikaktli olmak gerekiyomuş ya hemen hamile kalanlar olaibliyomuş neyse artık bakıcaz çaresine:)
buarada arkadaşlar az önce eşime OM-X bitkisel şurubu aldırdım izmirligülşah kullanıyodu saolsun o tavsiye etmişti inşallah işe yarar gazı için yavrum çıkartıyo yine kasılıyo bugünde alttan çok zorladı ama bitürlü yapamadı şimdi uyudu miniğim bakalım şurubumuz yarar faydası olur umarım hepinizi ve bebişleri öpüyorum kocaman

bızde aynıyız cnm dun gece ılk kez kakasını yapmadı su saatte dahıl cok uzulum sureklı meme ıstıo bende gazdanmı yoksa sutummu yetmıo dıe cok uzuluom..

Buarada kızlar 40mız cıkınca evımıze donucez kızımla babamız cok yanlız kaldı.Ama benım ıcımde acayp bı korku var sankı evde tekken kızıma bakamcm esımle ılgılemıcm ev ıslerı klıck gıbı hıssedıom aklımı oyntcm hergun dusunuom..tek kalan arkadaslar sız nasıl ıdare edıosunuz...bunalıma gırmk uzereyım yardım lutfen..

Canım bende senin gibi korkuyorumdum ama ben 18. günümüzden beri yalnızım.Bi kere yalnız olunca bebek daha sakin oluyo bunu göreceksin birde iki kurtarıcım emzik ve anakucağı.Sürekli seni emmek istemesi açlığından değil emme ihtiyacından kaynaklanıyor.Birde bebişler artık büyüyor ona oyalanbilceği salıncak yada anakucağı al eğer yoks gerçekten çok işe yarıyor.

ıns cnm dedıgın gıbı olur ya kızım bazen uyuturken emzık verıom ama almıo dırek atıyo kac zamandır alıstırmaya calısıom almıo(( ana kucagı alıcam ıns bıner cunku bazen yolculk yapıoz oto koltuguna bınmıyo ( ana kucagna bıner ıns..pekı ev ıslerını falan nasıl ıdare edıosun ...cunku bebegım cok gazlı yanından ayrılamıorum uyurken bıle derın dalmıo sureklı elımle pıspıslamak zorundayım ..

Ev işlerinde eski performansını bekleme, bazen bütün gün uyuyor benimki istediğini yap, bazen bir dakika yanından ayrılmama izin olmuyor, naapalım, ev işleri beklesin diyorum.

Ev işlerinde eski performansını bekleme, bazen bütün gün uyuyor benimki istediğini yap, bazen bir dakika yanından ayrılmama izin olmuyor, naapalım, ev işleri beklesin diyorum.

doru dıosun olmadı esım geldınde ısten yaparım ufak tefek ıslerı..ay kıslar saolun ıcıme su serptınız...

canım salı günü kızım 4.550 grdı....2 numara huggies kullanıyorum şuan....huggies in bezleri molfixe göre daha küçük...ben artık geceleri uyandırmıyorum
bende geçen gün aldım lcw den bikaç parça emzirmek için...canım ya senin mutfakta çokk kabiliyetli olduğunu biliyoruz,okuyoruz....senden bikaç güzel tarif istesemmm misafirler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…