2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada 40ı çıkanlar adetten bahsetmişler ama benim hala kanamam devam ediyo yani kanama sayılmza lekelenme şeklinde aslında ama bazen açık renk kırmızıda geliyo bu normalmi acaba bana drum tekrar gel kontrole falan demedi ama dönünce bi gidiyim diyorum.benim ameliyatın çok zor ve kanamalı olduğunu söölemiş drum eşime acaba ondanmıki

canım 40 nız hayırlı olsun allah uzun ömürler versin

Maşşallah subhanallah canım. Ay ne olur sende bize dua et bize de öyle olsun . Bizim de kırkımız bu hafta çıkacak ve ben milimlik süt sağmaktan çok çok üzülüyorum içimden kendini mama fikrine alıştır diyorum gözlerim sürekli yaşlı içime atıp duruyorum.Benim damla damla geliyor bir türlü açılmadı kanallar senin de öylemiydi ? Maşşallah tekrar sana

selam kkızlar bugün hiç gelemedim
kuzenim geldi öğlen oturduk sohbet yemek falan sonra kayınvalidenm geldi giremedim

metehanda parça parça uyudu.şimdide yatağına koydum mızıradı emziği verdim ağzına uyudu.yoruldum sırtım falan ağrıdı

yaa benim oğlan hiç kafasını düz tutmuyoı yatarken yani ya sağa yada sola çeviriyo.kafası uzun olacak.düz yatırıyorum hemen çeviriyo.gerçi ben emzirdikten sonra uyuduğu için bilerek yan yatırdım hep oda alıştı galiba şimdi düz yatmıyo.kafası uzun olacak diye korkuyorum

kayracım giydinmi pekii.ben dün giydim.bugün hiç giymedim karambole gitti.
sabah aç karnına tartıldım bu arada 49 kilo geldim demin tartıldım 51 di 2 kilomu yemişim ben yani şimdi gün içinde

canım ben zeytinyağı sürmüştüm o ii gelmişti hala ara ara sürüyorum sızladığında alıyo hemen istersen bi dene
:

saol cnm onu da deniyim bakalım :)

tşk cnm.deniycem söylediklerini :)

canım elvin uyanyıoyr yarım yamalak bakabiliyorum ama yapıldı artık ne yapalım
:

akşamüstü doktordaydık kızın aylık kontrolü için.sordum ona.bi sorun olmaz dedi :)

göğüs yarası çeken arkadaşlarım allah sabır versin hepinize...

gözde sizin de gözünüz aydın.....bende artık biraz hava almak kızımı dışarı çıkarmak istiyorum yaaa ((gerçi bugün babasıyla kızım uyurken biraz kaçamak yaptım ama yetmediii..

yok canım sanmam çünkü benim de kanamam devam ediyor oldukça azaldı ama sürüyor hala.bana da kontrole gel demedi başkalarına gel demiş doktorları ama bilmiyorum artık

canım seni çok ii anlıyorum..bende göğsümün yaralarından çok çekiyorum..ama canım acısada emzirmeye devam ediyorum..günler geçiyor ama benimki iileşmiyor..göğüs kalkanı ii ise bende hemen alayım..inşallah ii gelir

birazdan giyeceğim canım bakalım girebilecm mi bebişin kafası bizim de aynı merak etme düzelir sonra

bende dışarı çıkmayı çok istiyorum ama daha cesaret edemiyorum 40ımız çıksın ondan sonra inşallahh.
bırakıpta gidemiyorum annem var aslında uyurken gidebilirim ama aklım kalıyoo bi kırkımız çıksın 40ından çok umutluyum nolacaksa sanki sihirli değnekmi değecek birden büyüyecekmi ne olacaksa.ne bilim azcık büyümüş olur hem hemde havalarda güzel olur falan diye heralde.bi avmde biz yapalımm

bu arada şıu aşı ne zaman vuruluyo bizim aşı kartımıza tarih yazmamışlar.sağlık ocağını arayıp sorsammıkii

canım bende alerji oldum..vücudum sürekli kaşınıyor..dr bana da ilaç verdi ama süt vermeyi kes falan demedi..sen hangi ilacı kullanıyorsun alerji için..

selam arkadaşlar
Bugün 40. gün kontrolümüz vardı kadın doğumda sezeryanda kontrol alttan yapılmıyo biliyodum ama süpriz oldu çok tedirgin oldum Allahımm çok acı çektim yaaa ((

ya arkadaşlar gülmeyin ama bişi sorcam. pişik tam olarak nasıl oluyor. sadece kırmızılık mı? kızların o bölgesi biraz kırmızı olur diye düşünüyorum yine ara sıra krem ve pudra kullanıyorum ama pişik mi değil mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…