• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çooook tşkler cvpladığın için.chicco marka iyi demek.emzirirken kullanıyodun dimi? bebek reddettimi peki yoksa rahat emzirebildin mi ? cnm saol bilgi için

emzirirken kullanılan bişey değil canım.emzirdikten sonra takıyosun onu.üzerinde delikleri var hava alıyo göğüs ucu.hemde göğüs ucun çamaşırına değmediği için tahrişde olmuyo.hem akan sütleri topluyo.

ayy kızım uyudu bende yatacağım dün geceden beri belki toplamda 3 saat anca uyumuşumdur
demin çok moralim bozuldu ya
bir arkadas aradı biraz önce bebek görmeye gelecekmiş vs konusurken falan telefonda sütümü sordu bende yine çok az yine mama takviyesi yapıyorum dedim
salak şey ne dedi bana yaa
o cüsseden nasıl süt çıkmıyor hayret dedi
şişmanımya ben aklı sıra laf çarptırıyor ne alakası varsa yani sütle kilonun
bende aşırı derecede bozuldum ama sütün kiloyla alakası yokki dr lar bile söylüyor dedim ama telefonu kapatınca hüngür hüngür ağladım ya akşam akşam moralimi sıfır yaptı kadın
neden insanların hassas oldugu konularla dalga geçilirki ya
ben kimseyi kıramam kimsenin kötüde olsa huyuna suyuna tipine laf etmem aksine yok öyle değil vs diye moral veririm ama gel görki başkaları böyle olmuyor:43::58:

ne düşüncesizlik hiççç takılma ne olur kendini üzme. Hemen insanların sorduğu şey zaten emziriyor musun ? sormuyorlar ki moralin nasıl bebeğin sağlıklı mı , çok şükür kavuştunuz diye...

emzirirken kullanılan bişey değil canım.emzirdikten sonra takıyosun onu.üzerinde delikleri var hava alıyo göğüs ucu.hemde göğüs ucun çamaşırına değmediği için tahrişde olmuyo.hem akan sütleri topluyo.

evt cnm öyleymiş.ay ne cahilmişim bu konuda.araştırdım da netten.göğüs koruyucu emzirirken takılıyomuş.emzirdikten sonra da göğüs kalkanı kullanılıyomuş kuru kalması için ve iyileşmeyi hızlandırması için.doğru öğrenebilmişmiyim acaba :44: cvplayan arkadaşlara çok tşk.insan bişi bilmeyince yol gösteren birilerine çok ihtiyaç duyuyo...

evt cnm öyleymiş.ay ne cahilmişim bu konuda.araştırdım da netten.göğüs koruyucu emzirirken takılıyomuş.emzirdikten sonra da göğüs kalkanı kullanılıyomuş kuru kalması için ve iyileşmeyi hızlandırması için.doğru öğrenebilmişmiyim acaba :44: cvplayan arkadaşlara çok tşk.insan bişi bilmeyince yol gösteren birilerine çok ihtiyaç duyuyo...

Meme yarası diye okuyunca dayanamadım.. ben çok çektim valla..
Tez zamanda sen kurtulursun inşallah..
Göğüs kalkanı beni kurtardı diyebilirim..
Avent almıştım ben.. 3 ay işkence çektim resmen.. sonra kalkanı kullanmaya başladım.. bide enikap diye bi kapsül var onu patlatıp sürüyordum meme ucuma 1 haftada iyileştim diyebilirim..
geçmiş olsun..

Son düzenleme:
canım bugün %100 kanal açan ve sütü kesinlikle artıran(?) bi tarif öğrendim yarın eşim aktardan alacak yapayım fayda görürsem hemen burayaa yazacağım
inşallah olur dua edinde
Hadi inşallah Fatmacım azimle elimden geleni yapıyorum bende . ara ara umutsuzluğa düşsemde sağdım 5-10 cc lik sütleri dolaba koyarken çok utansam da ...İnşallah inşallah bizde bebeklerimizi doyurabiliriz. kuzenimin eşi 2 ay sonra sütü tam verimli geldiğini söylüyor ona bile razıyım

Meme yarası diye okuyunca dayanamadım.. ben çok çektim valla..
Tez zamanda sen kurtulursun inşallah..
Göğüs kalkanı beni kurtardı diyebilirim..
Avent almıştım ben.. 3 ay işkence çektim resmen.. sonra kalkanı kullanmaya başladım.. bide enikap diye bi kapsül var onu patlatıp sürüyordum meme ucuma 1 haftada iyileştim diyebilirim..
geçmiş olsun..

cnm saolasın.valla bu öyle bi acı ki çeken biliyo çilesini ve bildiği için de hemen başkalarına yardım etmeye çalışıyo sanırım... evicap aldım ben.ama prospektüsünde emziren annelerde site geççtiği için doktora danışmadan kullanmayın yazıyo :( kullanmadım daha duruyo öyle.sen sormuşmuydun doktora???

cnm saolasın.valla bu öyle bi acı ki çeken biliyo çilesini ve bildiği için de hemen başkalarına yardım etmeye çalışıyo sanırım... evicap aldım ben.ama prospektüsünde emziren annelerde site geççtiği için doktora danışmadan kullanmayın yazıyo :( kullanmadım daha duruyo öyle.sen sormuşmuydun doktora???

İçmedim canım ben..
İğneyle patlatıp mememin ucuna sürüyordum emzirdikten sonra...
emzirmeden önce de temizliyordum, (Dr. bişi olmaz temizlemesen demişti ama ben istemedim öyle emzirmek)
Bide su daha çok kurutup yara yaptığı için bir parça pamuğu zeytinyağına batırıp onunla siliyordum..
evet valla çeken biliyor...
şimdi sizi okuyunca bile sızladı valla memelerim..

sen krem ne sürüyorsun..

İçmedim canım ben..
İğneyle patlatıp mememin ucuna sürüyordum emzirdikten sonra...
emzirmeden önce de temizliyordum, (Dr. bişi olmaz temizlemesen demişti ama ben istemedim öyle emzirmek)
Bide su daha çok kurutup yara yaptığı için bir parça pamuğu zeytinyağına batırıp onunla siliyordum..
evet valla çeken biliyor...
şimdi sizi okuyunca bile sızladı valla memelerim..

sen krem ne sürüyorsun..

ahh ahhh herşeyi denedim nerdeyse.lansinoh,bepanten plus,gülsuyunda beklemiş ayva çekirdeği... aynı hala yaaa :((( evicap içilmiyo biliyorum ama ne biliim işte prospektüsünü okuyunca cesaret edemedim sürmeye.. ama kullanan bi çok kişi var.bu akşam kontrolde doktorumuza sorucam ok derse kullanıcam bende.ah o sızlamayı ben de ömür boyu çekicem galiba bugünleri hatırladıkça :((((

ahh ahhh herşeyi denedim nerdeyse.lansinoh,bepanten plus,gülsuyunda beklemiş ayva çekirdeği... aynı hala yaaa :((( evicap içilmiyo biliyorum ama ne biliim işte prospektüsünü okuyunca cesaret edemedim sürmeye.. ama kullanan bi çok kişi var.bu akşam kontrolde doktorumuza sorucam ok derse kullanıcam bende.ah o sızlamayı ben de ömür boyu çekicem galiba bugünleri hatırladıkça :((((

:70: Canım ya.. Unutacaksın bir süre sonra ama böyle benim gibi canı yanan birini okuduğunda bi anlık da olsa sızlaycak memelerin..
Bu arada dr. una garmasten diye bir krem var onu da sor canım..
en son onunla evikap kullanıyordum ben..
Bana onu dr. vermişti.. Evikapa izin vermezse o da işe yarayabilir. Bitkisel içerikli bir krem ama ben onu da zeytinyağla temizliyordum..
Bu arada zeytinyağ da iyi geliyor sanırım.. yumuşattığı için..
İnşallah iyi haberlerini okurum canım en kısa zamanda..
canım acımıyor.. doya doya emziriyorum bebemi diye..

çok tşkler cnm.inş kurtulurum bu dertten.Allah kimseye vermesin çook zor ya canımdan can gidiyo resmen emzirirken.evt cnm ben de araştırdım şimdi chicco ve avent iyiymiş.hatta avent daha iyi diyolar.göğüs koruyucuyla emzirip sonrasında kuru kalması için göğüs kalkanı takılıyomuş.valla denemediğim kalmadı.lansinoh,bepanten plus,sütümle silip kurutmak,gülsuyunda beklemiş ayva çekirdeği,... neler neler....inş bu çare olur...

canım aynı bende senin gibiyim hiçbirşey fayda etmedi şimdi silikon uçla emziriyorum wee almıştım bir işe yaramadı şimdi avent kullanıyorum çok daha iyi en azından kaymıyor.ama yaram hala geçmişde değil.

:70: Canım ya.. Unutacaksın bir süre sonra ama böyle benim gibi canı yanan birini okuduğunda bi anlık da olsa sızlaycak memelerin..
Bu arada dr. una garmasten diye bir krem var onu da sor canım..
en son onunla evikap kullanıyordum ben..
Bana onu dr. vermişti.. Evikapa izin vermezse o da işe yarayabilir. Bitkisel içerikli bir krem ama ben onu da zeytinyağla temizliyordum..
Bu arada zeytinyağ da iyi geliyor sanırım.. yumuşattığı için..
İnşallah iyi haberlerini okurum canım en kısa zamanda..
canım acımıyor.. doya doya emziriyorum bebemi diye..

çoook saol cnm yaa.bugün bebişin 1 aylık aşısı için sağlık ocagına gittigimde doktora gösterdim göğüslerimi.o da garmastan verdi.evicap ı sormayı unutmuşum ama akşam sorucam çocuk doktoruna.ok derse 2 sini de kullanıcam+ göğüs kalkanı göğüs koruyucu ne var ne yoksa alıcam bugun vallaa. inş ben de kurtulurum bu dertten de senin gibi başkalarına yardımcı olurum canım :29:

canım aynı bende senin gibiyim hiçbirşey fayda etmedi şimdi silikon uçla emziriyorum wee almıştım bir işe yaramadı şimdi avent kullanıyorum çok daha iyi en azından kaymıyor.ama yaram hala geçmişde değil.

canım çok tşk cvp için.ben de avent almayı düşünüyorum.ona iyi yorumlar yapmışlar.senin durumun çok daha kötü okudugum kadarıyla.ben bu kadar acı çekiyosam seni düşünemiyorum bile.inş kurtulursun cnm sen de biran önce.ahh ahhhh tarifsiz bi acı bu dimi :(((

valla cnm şimdi dr dan geliyorum dediğin gibi mastit olmuşuz :(göğsümdeki yara benimde kopuk ne ilaç ne merhem ne karma ne antibiyotik hiç bişiy kar etmiyo valla bn ağlayınca eşimde çok kötü oluyo içime atmaktan hal oldum.ne zaman geçecek bi emzirmenin kyfini tadamadım çocuğuma.bana dr iltihap yapmaya başlamış dedi antibiyotik kullanıyorum bebeğe kötü etkisi yokmuş göğsüm ateş gibi yanıyo Allahtan diğerinde bişiy yok.dediğin gibi ya sağıyorum yada emziriyorum.bende öyle şeyler gelmiyo cnm yaa yada bnmi dikkat etmedim olursa söylerim ama ne ki onlar acaba
aynen benim eşimde elinden daha fazlası gelmediği için kahroluyor,bende kullanıyorum ama pek faydasını görmedim antibiyotiğinde,bugün birde meme ultrasonu çektirdik minicik zararsız bir kist vrmış belki kanalı o tıkadığı için mastit olmuşsundur dedi,vee tekrarlama ihtimali(daha geçmede)çok yüksekmiş.moralim yine sıfır...

canım çok tşk cvp için.ben de avent almayı düşünüyorum.ona iyi yorumlar yapmışlar.senin durumun çok daha kötü okudugum kadarıyla.ben bu kadar acı çekiyosam seni düşünemiyorum bile.inş kurtulursun cnm sen de biran önce.ahh ahhhh tarifsiz bi acı bu dimi :(((

ne demek canım inş.sende biran önce şifanı bulursun,gerçekten tarifsiz ama elimizden bşirşeyde gelmiyor allaha dua ediyorum inş.hepimiz biran önce normal yşantımıza düzenimize döneriz.ruhen çok kötüyüm çünkü.

kızlar milupanın rezene çayını alacağım bebeğim için.mamanın içine koysam bi zararı olurmu yoksa ayrımı versem

Son düzenleme:
aynen benim eşimde elinden daha fazlası gelmediği için kahroluyor,bende kullanıyorum ama pek faydasını görmedim antibiyotiğinde,bugün birde meme ultrasonu çektirdik minicik zararsız bir kist vrmış belki kanalı o tıkadığı için mastit olmuşsundur dedi,vee tekrarlama ihtimali(daha geçmede)çok yüksekmiş.moralim yine sıfır...

canımm bende çektiriyim o zaman ya ben korkuyorum bişiy çıkacak die ama fayda sı yok korkunun

mrb kızlar benim bebiş 50 gün oldu doğalı benimde çok gösüyara olmuştu en son tereyağoında buldum dermanı ve geçti çok kötü biiyorum süt sorunu olanlar kafalarına takmasın bende mama veriyordum daha 5 gündür sütüm etiyor artık yeni indi yani 1.5 ayda ancak tam indi hiçte üzülmeyin birde bulgur pilavı rezene çayı çok süt yaptı bende ve bebeişim gecelri uyumuyordu şimdi 2 kere uyanıyo hemen uyuyo (maşşlah diyin lütfen) hani 40 çıkınca geçer diyorlar ya bizim çok şükür yavaş yavaş düzene girdi herşey işallah sizlerindeöyle oljur

çok tşkler cnm.inş kurtulurum bu dertten.Allah kimseye vermesin çook zor ya canımdan can gidiyo resmen emzirirken.evt cnm ben de araştırdım şimdi chicco ve avent iyiymiş.hatta avent daha iyi diyolar.göğüs koruyucuyla emzirip sonrasında kuru kalması için göğüs kalkanı takılıyomuş.valla denemediğim kalmadı.lansinoh,bepanten plus,sütümle silip kurutmak,gülsuyunda beklemiş ayva çekirdeği,... neler neler....inş bu çare olur...

canım ben zeytinyağı sürmüştüm o ii gelmişti hala ara ara sürüyorum sızladığında alıyo hemen istersen bi dene

kızlar milupanın rezene çayını alacağım bebeğim için.mamanın içine koysam bi zararı olurmu yoksa ayrımı versem

olur canım bende sütüme katıp veriyorum

mrb kızlar benim bebiş 50 gün oldu doğalı benimde çok gösüyara olmuştu en son tereyağoında buldum dermanı ve geçti çok kötü biiyorum süt sorunu olanlar kafalarına takmasın bende mama veriyordum daha 5 gündür sütüm etiyor artık yeni indi yani 1.5 ayda ancak tam indi hiçte üzülmeyin birde bulgur pilavı rezene çayı çok süt yaptı bende ve bebeişim gecelri uyumuyordu şimdi 2 kere uyanıyo hemen uyuyo (maşşlah diyin lütfen) hani 40 çıkınca geçer diyorlar ya bizim çok şükür yavaş yavaş düzene girdi herşey işallah sizlerindeöyle oljur

maşallah :nazar: canım bulgur bende de süt yapıyo dün kısır yemiştim hala sert göğüslerim :nazar:

Canım göğüs yarası için Kantaron yağı ve steril novuksol pomad ı bir dene derim.Yaraları iyileştirici özelliği varmış kantoran yağının. Ben de yara olmadı Allaha çok şükür. Arkadaşımda olmuştu o yüzden olmasın diye kantaron yağı, lansinoh ve steril novuksol pomad kullandım. Birde doğuma gitmeden önce soğan sürdüm göğüslerime ve duş aldım. Hangisinin faydası oldu bilmiyorum. Rabbim şifalar versin en kısa zamanda iyileşmen ve bebişini keyifle emzirmen dileğiyle..:21:

slm kızlar nasılsınız
dün 40ımız çıktı bizimde önce banyomuzu yaptık sonrada 3 kapı gezmeye gittik
bugünde anakucağımız geldi annem ben ve kardeşim attık kızımı anakucağına avm ye gittik birer kahve içtik acık mağza baktık geldik ohhh kızımda msiler gibi uyudu ama am nin emzirme odası buzhane gibiydi kızlar şikayet etcem valla kızım acık mırıldanınca gittik 2 çekti hemen bıraktı toparlandık kaçtık valla hemen eve geldik sonra allahtan evimize çok yakındı

Back