• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada 40ı çıkanlar adetten bahsetmişler ama benim hala kanamam devam ediyo yani kanama sayılmza lekelenme şeklinde aslında ama bazen açık renk kırmızıda geliyo bu normalmi acaba bana drum tekrar gel kontrole falan demedi ama dönünce bi gidiyim diyorum.benim ameliyatın çok zor ve kanamalı olduğunu söölemiş drum eşime acaba ondanmıki

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.biz iyi olmaya çalışıyoruz oğlum çok iyi şükürler olsunda ben göğsümün derdine düştüm gece gündüz sağıyorum,acayip zonkluyor dayanamıyorum artık gerçekten piskolojim bozuldu.bebeğimlede yeterince ilgilenemiyormuşum gibi geliyor canım çok sıkılıyor.neyse iyi şeylerden bahsedeyim bugün 40 mız çıktı.sabah güzelce banyomuzu yaptık bir kovanın içine 40 tane minik taş,alyansımı attık o suyla hem oğlum yıkndı hemde ben.sonrada ev sahibimize 40 uçurmaya gittik.oturduk baya sıpa hiç huysuzluk çıkrmadı maşallah:nazar:evde olsa ne uyurdu ne bişey yatırınca cin oluyor mübarek kucağımda uyuyor yatağa yatırınca uyanıyor bu sıpalar neden böyle yapıyor hiç anlamadım.bu arada ev sahbimiz oğlumu dede yaptı unla yüzüne sakal yaptı.ak sakallı dede olana kadar yaşasın ömrü uzun olsun diye,3 yumurta verdi birde oğlumu güzel bir tulum almış birde yelek örmüş sağolsun,öyle böyle derken akşam oldu işte.şimdi elimde pompa hem süt sağıyorum hem size yazıyorum.bu arada sadece 3 saat uykuyla duruyorum düngece çok gazımız vardı saat 3 te yattık sabahta 6 da kalktı sıpa.şimdi dedesi bakıyor.ya bu arada kızlar acaba bir bebek 1 öğünde kaç cc anne sütü almalı biliyormusunuz.15 dk dan fazla emzirmeyin diyorlar ya sanki bana çok kısa gibi geliyor acaba kaç cc emiyordur 1 kerede

canım 40 nız hayırlı olsun allah uzun ömürler versin

mrb kızlar benim bebiş 50 gün oldu doğalı benimde çok gösüyara olmuştu en son tereyağoında buldum dermanı ve geçti çok kötü biiyorum süt sorunu olanlar kafalarına takmasın bende mama veriyordum daha 5 gündür sütüm etiyor artık yeni indi yani 1.5 ayda ancak tam indi hiçte üzülmeyin birde bulgur pilavı rezene çayı çok süt yaptı bende ve bebeişim gecelri uyumuyordu şimdi 2 kere uyanıyo hemen uyuyo (maşşlah diyin lütfen) hani 40 çıkınca geçer diyorlar ya bizim çok şükür yavaş yavaş düzene girdi herşey işallah sizlerindeöyle oljur
Maşşallah subhanallah canım. Ay ne olur sende bize dua et bize de öyle olsun . Bizim de kırkımız bu hafta çıkacak ve ben milimlik süt sağmaktan çok çok üzülüyorum içimden kendini mama fikrine alıştır diyorum gözlerim sürekli yaşlı içime atıp duruyorum.Benim damla damla geliyor bir türlü açılmadı kanallar senin de öylemiydi ? Maşşallah tekrar sana

selam kkızlar bugün hiç gelemedim
kuzenim geldi öğlen oturduk sohbet yemek falan sonra kayınvalidenm geldi giremedim

metehanda parça parça uyudu.şimdide yatağına koydum mızıradı emziği verdim ağzına uyudu.yoruldum sırtım falan ağrıdı

yaa benim oğlan hiç kafasını düz tutmuyoı yatarken yani ya sağa yada sola çeviriyo.kafası uzun olacak.düz yatırıyorum hemen çeviriyo.gerçi ben emzirdikten sonra uyuduğu için bilerek yan yatırdım hep oda alıştı galiba şimdi düz yatmıyo.kafası uzun olacak diye korkuyorum

kayracım giydinmi pekii.ben dün giydim.bugün hiç giymedim karambole gitti.
sabah aç karnına tartıldım bu arada 49 kilo geldim demin tartıldım 51 di 2 kilomu yemişim ben yani şimdi gün içinde:37:

canım ben zeytinyağı sürmüştüm o ii gelmişti hala ara ara sürüyorum sızladığında alıyo hemen istersen bi dene
:

saol cnm onu da deniyim bakalım :)

Canım göğüs yarası için Kantaron yağı ve steril novuksol pomad ı bir dene derim.Yaraları iyileştirici özelliği varmış kantoran yağının. Ben de yara olmadı Allaha çok şükür. Arkadaşımda olmuştu o yüzden olmasın diye kantaron yağı, lansinoh ve steril novuksol pomad kullandım. Birde doğuma gitmeden önce soğan sürdüm göğüslerime ve duş aldım. Hangisinin faydası oldu bilmiyorum. Rabbim şifalar versin en kısa zamanda iyileşmen ve bebişini keyifle emzirmen dileğiyle..:21:

tşk cnm.deniycem söylediklerini :)

canım elvin uyanyıoyr yarım yamalak bakabiliyorum ama yapıldı artık ne yapalım
:

akşamüstü doktordaydık kızın aylık kontrolü için.sordum ona.bi sorun olmaz dedi :)

göğüs yarası çeken arkadaşlarım allah sabır versin hepinize...
kızlar bu arada 40ı çıkanlar adetten bahsetmişler ama benim hala kanamam devam ediyo yani kanama sayılmza lekelenme şeklinde aslında ama bazen açık renk kırmızıda geliyo bu normalmi acaba bana drum tekrar gel kontrole falan demedi ama dönünce bi gidiyim diyorum.benim ameliyatın çok zor ve kanamalı olduğunu söölemiş drum eşime acaba ondanmıki

gözde sizin de gözünüz aydın.....bende artık biraz hava almak kızımı dışarı çıkarmak istiyorum yaaa :(((gerçi bugün babasıyla kızım uyurken biraz kaçamak yaptım ama yetmediii..

yok canım sanmam çünkü benim de kanamam devam ediyor oldukça azaldı ama sürüyor hala.bana da kontrole gel demedi başkalarına gel demiş doktorları ama bilmiyorum artık

selam kızlar :71:
bodoslama dalıyorum ama bişi sorucam size.göğüs ucu acısından çıldırmak üzereyim.azönce doktordan geldim.garmastan krem verdi bi de göğüs kalkanı kullan acı hissetmezsin dedi valla bana umut ışığı oldu göğüs kalkanı fikri.gerçekten işe yarıyomu? kullanan varmı? ve hangi marka iyidir??? lütfen kullananlar cvp verirse hemen alıcam kullanıcam.Allah günah yazmasın ama emzirme vakti gelince içim sızlıyo yine canım yanacak diye.sonra üzülüyorum yavruma haksızlık ediyorum diye.sadece anne sütü veriyorum.çok şükür yetiyo da sütüm ama olan bana oluyo çok cnm yanıyo :50: yaşayanlar beni çoook iyi anlıyodur.yardım please......

canım seni çok ii anlıyorum..bende göğsümün yaralarından çok çekiyorum..ama canım acısada emzirmeye devam ediyorum..günler geçiyor ama benimki iileşmiyor..göğüs kalkanı ii ise bende hemen alayım..inşallah ii gelir

selam kkızlar bugün hiç gelemedim
kuzenim geldi öğlen oturduk sohbet yemek falan sonra kayınvalidenm geldi giremedim

metehanda parça parça uyudu.şimdide yatağına koydum mızıradı emziği verdim ağzına uyudu.yoruldum sırtım falan ağrıdı

yaa benim oğlan hiç kafasını düz tutmuyoı yatarken yani ya sağa yada sola çeviriyo.kafası uzun olacak.düz yatırıyorum hemen çeviriyo.gerçi ben emzirdikten sonra uyuduğu için bilerek yan yatırdım hep oda alıştı galiba şimdi düz yatmıyo.kafası uzun olacak diye korkuyorum

kayracım giydinmi pekii.ben dün giydim.bugün hiç giymedim karambole gitti.
sabah aç karnına tartıldım bu arada 49 kilo geldim demin tartıldım 51 di 2 kilomu yemişim ben yani şimdi gün içinde:37:

birazdan giyeceğim canım bakalım girebilecm mi bebişin kafası bizim de aynı merak etme düzelir sonra

göğüs yarası çeken arkadaşlarım allah sabır versin hepinize...

gözde sizin de gözünüz aydın.....bende artık biraz hava almak kızımı dışarı çıkarmak istiyorum yaaa :(((gerçi bugün babasıyla kızım uyurken biraz kaçamak yaptım ama yetmediii..

bende dışarı çıkmayı çok istiyorum ama daha cesaret edemiyorum 40ımız çıksın ondan sonra inşallahh.
bırakıpta gidemiyorum annem var aslında uyurken gidebilirim ama aklım kalıyoo bi kırkımız çıksın 40ından çok umutluyum :37: nolacaksa sanki sihirli değnekmi değecek birden büyüyecekmi ne olacaksa.ne bilim azcık büyümüş olur hem hemde havalarda güzel olur falan diye heralde.bi avmde biz yapalımm

bu arada şıu aşı ne zaman vuruluyo bizim aşı kartımıza tarih yazmamışlar.sağlık ocağını arayıp sorsammıkii

slm kızlar ben yeni girebildim dün yarı 40 ımız çıktı ama ben çok ama çok halsizim 21 gündür canım bişey istemiyor yemegi zorla yiyodum süt için ama tüm vücudum allerji oldu dr ilaç içmeden atamzsın dedi sütü mecburen kestik zaten çok sütlü degildik bu agırlık yorgunluk bitkinlik memelerin agrıması sizlerdede var mı deneyimsiz biri olarak bana yardım edin :18:

canım bende alerji oldum..vücudum sürekli kaşınıyor..dr bana da ilaç verdi ama süt vermeyi kes falan demedi..sen hangi ilacı kullanıyorsun alerji için..

selam arkadaşlar
Bugün 40. gün kontrolümüz vardı kadın doğumda sezeryanda kontrol alttan yapılmıyo biliyodum ama süpriz oldu çok tedirgin oldum Allahımm çok acı çektim yaaa :(((

ya arkadaşlar gülmeyin ama bişi sorcam. pişik tam olarak nasıl oluyor. sadece kırmızılık mı? kızların o bölgesi biraz kırmızı olur diye düşünüyorum yine ara sıra krem ve pudra kullanıyorum ama pişik mi değil mi bilemedim

Back