iyi akşamlar kızlar nasılsınız.biz iyi olmaya çalışıyoruz oğlum çok iyi şükürler olsunda ben göğsümün derdine düştüm gece gündüz sağıyorum,acayip zonkluyor dayanamıyorum artık gerçekten piskolojim bozuldu.bebeğimlede yeterince ilgilenemiyormuşum gibi geliyor canım çok sıkılıyor.neyse iyi şeylerden bahsedeyim bugün 40 mız çıktı.sabah güzelce banyomuzu yaptık bir kovanın içine 40 tane minik taş,alyansımı attık o suyla hem oğlum yıkndı hemde ben.sonrada ev sahibimize 40 uçurmaya gittik.oturduk baya sıpa hiç huysuzluk çıkrmadı maşallah
evde olsa ne uyurdu ne bişey yatırınca cin oluyor mübarek kucağımda uyuyor yatağa yatırınca uyanıyor bu sıpalar neden böyle yapıyor hiç anlamadım.bu arada ev sahbimiz oğlumu dede yaptı unla yüzüne sakal yaptı.ak sakallı dede olana kadar yaşasın ömrü uzun olsun diye,3 yumurta verdi birde oğlumu güzel bir tulum almış birde yelek örmüş sağolsun,öyle böyle derken akşam oldu işte.şimdi elimde pompa hem süt sağıyorum hem size yazıyorum.bu arada sadece 3 saat uykuyla duruyorum düngece çok gazımız vardı saat 3 te yattık sabahta 6 da kalktı sıpa.şimdi dedesi bakıyor.ya bu arada kızlar acaba bir bebek 1 öğünde kaç cc anne sütü almalı biliyormusunuz.15 dk dan fazla emzirmeyin diyorlar ya sanki bana çok kısa gibi geliyor acaba kaç cc emiyordur 1 kerede