- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
baba kız aşkı...dün sabah bizimkilerde öyleydi ben kahvaltı hazırladım...küçük sevgilim diyor eşimben mutfagı topluyodum yemek sonrası zeynep de yatıyodu ama mızırdanıyodu salona bi geldim eşim yok yatak odasına gittim eşim yatakta kızıda yanına yatırmış uyutuyoo ayyy çok hoşuma gitti yaaa
fatmacım sanırım bizimkiler şubatı göz ardı etti ama yapacak bişey yokbizim doğum tarihlerimiz aynı ama bizim dr un bana verdiği aşı takvimine göre 16 martta yapılacak bizimki yani tam 30 gün dolunca
benzer durumları bende çok yaşıyorum .neden bilmiyorum ama girdiğim ortamlarda beni kıskanan birileri olduğunu onların bu laflarından anlarım,başka eksiğin olmayınca bunları kullanıyorlar kendini üzme.seninkinde sanırım patavatsızlıkta diz boyuayy kızım uyudu bende yatacağım dün geceden beri belki toplamda 3 saat anca uyumuşumdur
demin çok moralim bozuldu ya
bir arkadas aradı biraz önce bebek görmeye gelecekmiş vs konusurken falan telefonda sütümü sordu bende yine çok az yine mama takviyesi yapıyorum dedim
salak şey ne dedi bana yaa
o cüsseden nasıl süt çıkmıyor hayret dedi
şişmanımya ben aklı sıra laf çarptırıyor ne alakası varsa yani sütle kilonun
bende aşırı derecede bozuldum ama sütün kiloyla alakası yokki dr lar bile söylüyor dedim ama telefonu kapatınca hüngür hüngür ağladım ya akşam akşam moralimi sıfır yaptı kadın
neden insanların hassas oldugu konularla dalga geçilirki ya
ben kimseyi kıramam kimsenin kötüde olsa huyuna suyuna tipine laf etmem aksine yok öyle değil vs diye moral veririm ama gel görki başkaları böyle olmuyor
hiç sıkılma..sen bu halinle ezilirsen daha da tepene çıkarlar gayet memnunmuş gibi üste çık .seslerini çıkaramazlarCnm bana da her gelen yüzn bembeyaz zayıfladın mı sen? Kendine bakmıyorsun kendine bak. Halbuki acayip yiyorum. Ama uykusuzluk yorgunluk insanı beyaz gösteriyor. Bu sözlerde çok sıkılmıştım ki bugün eşim de aynısını dedi. Ayy sinir oldum daha nasıl bakacam kendime bilmiyorum. Bütün gün evdeyim sıkıldım bunaldım. Bunlar yetmiyor muş gibi kendiene bak bebeğe de bak. Çok kolay sanki annem gitti yalnızım. Yarın annemi çağırcam çıkacam dışarı kendime kıyafet alacam kuaföre gideceğim. Böyle olmayacak. Kızlar bu arada benim gece terlemem devam ediyor. Bu beni acayip zayıflattı. Kilo almak istiyorum. Hamile kaldığım kiloya hemen geri döndüm. Vermemek için yiyorum. İnanın kilo almak çok zor istesem de alamıyorum. İnsanların çok zayıofsın demesinden sııkıldım.
süper örnek yaaa...çiçek şu senin oturtmalı laflarına bayılıyorumcanım her kafası olanda nasıl yeterince beyin yoksa her cüsselide de süt olmayabilir sıkma sen canını belki senii kıskandığı birşey vardır da bu şekilde çıkarıyodur. ya da gerçekten düşüncesizdir ne yazık ki eşşeklik baki kalır. Hem veririz kiloları sonuçta lohusasın sen ve hamileyken azıcık da kilo aldın!! azıcık büyüsün minik kızında sonra sıkı bir diet yaparsın senin kilolar gider de onun beyin yerine gelmez
vildancım sadece iğe batarken ciyakladı sonra sustu.akşam ateşi 37 buçuğa çıktı aşıdamı bilmiyorum calpol verdim düştğdaha dün şafak sayarken bugün bir aylık oldular bile zaman çabuk geçior dimi:)
aşı ateş yaptımı melocum bizim aşımızda prşembe ve ateşlenmesinden korkuyorum ağladımı elvinim?
kızlar acil bişey sorcam.madela marka pompa kullananlar sizdede filtre kısmında pıhtı şeklinde birşeyler çıkıyormu böyle sümüğümsü,yoksa sadece bendemi var acaba kanallarım tıkalıydı açıldığı içinmi öyle pıhtılar çıkıyor.
bende olmadı