• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yazdıklarıma kimse cevap vermiyor ama :( bir şey daha soracağım.. karşı komşum eldivenleri çıkar dokunsun herşeye daha ii gelişir kasları demişti bende çıkardım ama şimdi de parmağını emiyor ne yapmalıyım acaba eldivenleri geri mi taksam

Slm kızlar alıntı yapmadım
Göğüs yaralarından bahsetmissiniz benimkilerde yarık yarık valla oluyorum emzirene kadar.kullanmadığım krem kalmadı yaaaa
En son zeytinyağı denedim o acılarımı dindirdi yaralar tam geçmedi ama acı gercekten hafifledi tavsiye ederim zeytinyağı sürüp strec filmle kapatıyorum arada havalandiriyorum tabiii.iyi şimdilik...

yazdıklarıma kimse cevap vermiyor ama :( bir şey daha soracağım.. karşı komşum eldivenleri çıkar dokunsun herşeye daha ii gelişir kasları demişti bende çıkardım ama şimdi de parmağını emiyor ne yapmalıyım acaba eldivenleri geri mi taksam

Canım emzik ver bence.emme gereksinimi duyuyo bebekler elini yada parmağını emecegine emziği emsin.bende eldivenleri çıkaramıyorum yüzünü gözünü ciziyo ya tırnaklarını da kestim torpuledm ama yine yüzü çizik dolu bide kanatiyo.
Benimkide emzik olmadığında elini ağzına goturuyo hemen emzik veriyorum

elektrik süpürgesini çalıştırmayı denedinmi
sabah ben o şekilde uyuttum tabi biraz elektrik parası yüklü gelecek onu göze alacaksın:)

sağol canım uygunmuş baya fiyatı gecen gün 30tl falan yazmışlardı o sandım ben:44:
hiç denemedim aklımda bulunsun:8:
gazı olduğu için okadar huzursuz sanırım canım..gazı olan bebeğin emme güdüsü artar demişti hemşire..ağızdan gazını çıkarmak için uğraş biraz (zaten uğraşıyorsunda ) yani olmazsa kimyon ver 15 -20 dakika sonra kakayla çıkarıyor.sallama felan fayda etmiyor bizde yani...
kimyonu yemeklere bolll atıyorum ama bebeğe verildiğini hiç duymamıştım saol canım....suyla mı veriyorsunuz...
canım ben huggies kullandım sızıntı yapıyodu dediğin gibi ama pişiğimz olmadı şimdi molfix 2 ye geçtik ondan memnunum şuan canım benim kız da bazen ööle huysuzluk yapıyo özellikle işim varsa yani hadi uyusunda işim yapıım yada biraz uyuyayım dersem hemen açıyo gözleri fatmanında dediği gibi süpürge yada aspiratörü dene benimki seviyo aspiratörü sakinleyp uyuyo

kızlar bişi sorcam yine benim kız eldiven şapka durdurmuyo nası beceriyosa dakkasında çıkarıyo düşürüyo kundaklıyorum hoop eller çıkmış eller havaya yapıyo :60: neyse ben vazgectim artık eldiven giydirmiyom ama elleri hep soğuk oluyo bi el üşümesinden hasta olmaz dimi yani :44:
bende bu paketi bitirince yine molfixe döncem galiba...
bugün elvin de1 aylık oldu (ezginazla birlikte fns93)

sabah sağlık ocağına aşıya gittik.
hava harikaydı ..kızım da arabayı pek sevdi zaten eve gitmek istemedik.

e bebek mağazasına gittik ordan emzirme önlüğü aldım fatmacım sen de görmüştüm.dünkü misafir konvoyunda çok ihtiyacım oldu bir de senin dediğin biberondan aldım anticolik yazıyor

ordan çıktık
babaanneye sürpriz yaoalım dedik.onlarda evde yokmuş.o zaman yemeğe gidelim dedik.kızım da uyumuştu.uzun zamandır ilk kez yemeğe çıktık güzeldi.

NUR
gaz için bana sab simplex ve wind salbe krem iyi geldi 1-2 gündür rahatım canım

SEDA
benim eşimde öyleydi ilk zamanlar şimdi düzeldi şükür yok sa hiç çekilmiyorlar pin pin
saol canım kızıma hiç bişi kullanmadım kendim rezene içiyorum sadece...aklımda olsun bunlar...
kızlar dün sabah 1 kez, öğlen 1 kez, bugün de öğlen 1 kez oğlum fıskırta fıskırta kustu. ama öyle böyle değil ikimizde de üst baş yataklar falan kirlendi. çok hızlı emiyor, ardından boğulur gibi ses çıkarıp kusuyor. böyle birşey yaşayan var mı? çok korktuk. acaba hızlı emdiği için mi oluyor yoksa başka bişey mi? her zaman bu şekilde kıtlıktan çıkmış gibi emiyor aslında ama bu iki gündür boğuluyor emerken. durdurup emmeyi çekiyorum bu sefer de sinir olup ağlıyor
canım benim kızımda dün öyleydi...bugün doktora sordum gelişiminde bi problem yoksa normal dedi...sürekli olmadığı müddetçe...
Canım kusma konusunda bişey diyemiycem ama benm bebekte emerken boğulcak gibi oluyodu çareyi silikon göğüs ucu kullanmakta buldum.İlk başta onunla veriyorum sonra süt azalınca normal veriyorum.

Merakla bekliyorum canım.

Ben medikalciden aldım doğum sonrası korse diye ORSA mıydı neydi adı ama pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim.Çok uzun göğüs altımdan belimin altı kısmına kadar geliyor ve cırt cırtlı.Cırtları açılmıyor ama takarken zorlanıyorum.Birde dışarda kıyafet altına giyilebilcek bişey değil gibi.

Canım kutunun üzerinde açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi önerilmektedir yazıyor oda serin yerde muhafaza edildiğinde.Bizim ev kaloriferli olduğundan ben 3 haftası dolunca atmıştım kalanı.

Ben elde sabunla yıkıyorum biraz çitileip sadece bulaşık olan yerini sonra kalorifere seriyorum kuruyor sonrada hooop bebeğin kirli torbasına...
ay ben 3 defa yıkıyorum resmen sonra makinayaaaa atıyorum
ben mutfagı topluyodum yemek sonrası zeynep de yatıyodu ama mızırdanıyodu salona bi geldim eşim yok yatak odasına gittim eşim yatakta kızıda yanına yatırmış uyutuyoo ayyy çok hoşuma gitti yaaa :16:
benim eşimde çok güzel ilgileniyo maşallah:nazar:onları öyle görünce dünyalar benim oluyo:69:
ayy kızım uyudu bende yatacağım dün geceden beri belki toplamda 3 saat anca uyumuşumdur
demin çok moralim bozuldu ya
bir arkadas aradı biraz önce bebek görmeye gelecekmiş vs konusurken falan telefonda sütümü sordu bende yine çok az yine mama takviyesi yapıyorum dedim
salak şey ne dedi bana yaa
o cüsseden nasıl süt çıkmıyor hayret dedi
şişmanımya ben aklı sıra laf çarptırıyor ne alakası varsa yani sütle kilonun
bende aşırı derecede bozuldum ama sütün kiloyla alakası yokki dr lar bile söylüyor dedim ama telefonu kapatınca hüngür hüngür ağladım ya akşam akşam moralimi sıfır yaptı kadın
neden insanların hassas oldugu konularla dalga geçilirki ya
ben kimseyi kıramam kimsenin kötüde olsa huyuna suyuna tipine laf etmem aksine yok öyle değil vs diye moral veririm ama gel görki başkaları böyle olmuyor:43::58:
ay çok sinir oldum yaa takma canımm kendi seviyesizliğini göstermiş....
selam kkızlar bugün hiç gelemedim
kuzenim geldi öğlen oturduk sohbet yemek falan sonra kayınvalidenm geldi giremedim

metehanda parça parça uyudu.şimdide yatağına koydum mızıradı emziği verdim ağzına uyudu.yoruldum sırtım falan ağrıdı

yaa benim oğlan hiç kafasını düz tutmuyoı yatarken yani ya sağa yada sola çeviriyo.kafası uzun olacak.düz yatırıyorum hemen çeviriyo.gerçi ben emzirdikten sonra uyuduğu için bilerek yan yatırdım hep oda alıştı galiba şimdi düz yatmıyo.kafası uzun olacak diye korkuyorum

kayracım giydinmi pekii.ben dün giydim.bugün hiç giymedim karambole gitti.
sabah aç karnına tartıldım bu arada 49 kilo geldim demin tartıldım 51 di 2 kilomu yemişim ben yani şimdi gün içinde:37:
benim fıstıkta bi sağ bi sol yatıyo...doktor bugün uyardı arada düzde yatırın yanına destek koyun dedi...
canım pişik konusunda benimde çok bilgim yok ama benim kızımında poposu kızarık...doktorum bugün problem yapıcak bişi yok dedi...
Göğüs yaralarından bahsetmissiniz benimkilerde yarık yarık valla oluyorum emzirene kadar.kullanmadığım krem kalmadı yaaaa
En son zeytinyağı denedim o acılarımı dindirdi yaralar tam geçmedi ama acı gercekten hafifledi tavsiye ederim zeytinyağı sürüp strec filmle kapatıyorum arada havalandiriyorum tabiii.iyi şimdilik...
canım zeytinyağının içine bi kaç damla limonn sıkk daha iyi gelir ben öyle yapmıştım...

bugün kırkımızı uçurduk...
benim kontrolüm vardı...dikişlerimm baya düzelmiş rahim küçülmüşşş bi sıkıntı yokmuş...alttan muayene olmadım ben istemedim...
korunma konusunda konuştuk....
öyle çok güzel bi muayene oldu sanki arkadaşımla muhabbete gitmiş gibiydim...sanırım doktorumu özleyeceğim:17:
sonra kızımızın doktoruna çıktık 4.550 gr olmuşş herşeyi iyi güzel dedi...
bana balık yağı kapsülü kullan dedi...
öyle işte sonra avm ye gittik gezdik tozduk...kendime bi kaç parça üst aldım önden açılabilen kolay emzirebileceğim...bi de pijama takımı aldım malumm bizim fıstık sayesinde üst baş dayanmıyo ne ona ne bize....

nur kimyonu kendimde içiyorum bir iki kaşık bebeğe de veriyorum.rahatlatıyor ama dün gece aynı senin anlattığın gibi oldu bizdede emmek istedi durdu..gazını çıkardıkça ağladı hem alttan üstten çıakrdı ama çok fazla vardı sanırım ...dün salata ve ksırda soğanı fazla yemiştimondan oldu sanırım.bir iki tane de turşu yemiiştim mahvetti bizi :((

hayırlı geceler taze anneler

kızım bugün bayağı uyudu,bu şu demek oluyor gece hapı yuttum,birazdan hortlar böcüğüm

dün eşimle kızımızı alıp alışverişe gittik,civile..kızıma kanguru,ve bir sürü çok hoş elbise tulum pijama takımları falan aldım,kızımın eşyalarını yerleştirecek yer bulamıyorum artık,önceden aldıklarım ve bu yeni aldıklarım her yeri doldurdu sanırım abarttım alış veriş işini,galiba bitane şifonyer alıcam,benim çekmeceleri rehin aldı kızımın cicileri

geçen bi akraba grubunu ağırladım,bebek görmeye gelmişler,çok saçma sapan bi gündü,sürekli dalga geçip durdular,alaycı gülüşler,garip mimikler,konuşan yüz ifadeleri falan delirdim resmen,hele bi tanesi kendi kızının giyinmediği büyük beden alt üst pijamasını almış hediye olarak getirmiş,hediye paketine gelişi güzel atıvermiş,bide ne görim üst kısmında leke vardı ve tiftiklenmişti,kullanılmışşş,okadar sinir oldumki,sanki benim kızım milletin getireceği çapula muhtaç,çok ayıp,gözümün önünden kaybolsun diye fırlattım attımm,valla ben görünce utandım ama o getirdiği hediyesine hiç utanmamış olacakki alıp getirmiş.bazı insanlar çok geniş oluyor.

diğer hanımda alel acele 20 tl para sıkıştırdı elime,okadar utandımki anlatamam,kendimi çok tuhaf hissettim,çok şükür birşeye ihtiyacım yok ne benim ne kızımın,ama herşeyinde bir adabı var,bu şekilde bebekmi görülür

daha çok şey varda amann aptallar aklıma geldikçe moralim bozuluyor neyse.

yahu benim kızım yıkanmayı sevmiyor,avaz avaz ağlıyor,üzerinin değişmesini hiç sevmiyor,feryat figan bir ağlaması var,çığlık çığlığa,altını değişmeyi sevmiyor,yani aslında demek istiyorki,anne bırak beni bu pislik içinde boğulayım tövbe yaa,ne yapıcam ne edicem bilmiyorum,resmen savaşıyorum kızımla,yokmu bunları sevdirmenin bir yoluuuuu? çıldırıcam artık,birde bir kaç gündür gündüzleri uyumuyor,akşama kadar bizimle beraber oturuyor yaa:))) ne yapacağımı şaşırdım,birtek bugün iyi uyudu,ama eminim bu seferde gece sapıtacak

kızım bugün bayağı uyudu,bu şu demek oluyor gece hapı yuttum,birazdan hortlar böcüğüm

dün eşimle kızımızı alıp alışverişe gittik,civile..kızıma kanguru,ve bir sürü çok hoş elbise tulum pijama takımları falan aldım,kızımın eşyalarını yerleştirecek yer bulamıyorum artık,önceden aldıklarım ve bu yeni aldıklarım her yeri doldurdu sanırım abarttım alış veriş işini,galiba bitane şifonyer alıcam,benim çekmeceleri rehin aldı kızımın cicileri

geçen bi akraba grubunu ağırladım,bebek görmeye gelmişler,çok saçma sapan bi gündü,sürekli dalga geçip durdular,alaycı gülüşler,garip mimikler,konuşan yüz ifadeleri falan delirdim resmen,hele bi tanesi kendi kızının giyinmediği büyük beden alt üst pijamasını almış hediye olarak getirmiş,hediye paketine gelişi güzel atıvermiş,bide ne görim üst kısmında leke vardı ve tiftiklenmişti,kullanılmışşş,okadar sinir oldumki,sanki benim kızım milletin getireceği çapula muhtaç,çok ayıp,gözümün önünden kaybolsun diye fırlattım attımm,valla ben görünce utandım ama o getirdiği hediyesine hiç utanmamış olacakki alıp getirmiş.bazı insanlar çok geniş oluyor.

diğer hanımda alel acele 20 tl para sıkıştırdı elime,okadar utandımki anlatamam,kendimi çok tuhaf hissettim,çok şükür birşeye ihtiyacım yok ne benim ne kızımın,ama herşeyinde bir adabı var,bu şekilde bebekmi görülür

yahu benim kızım yıkanmayı sevmiyor,avaz avaz ağlıyor,üzerinin değişmesini hiç sevmiyor,feryat figan bir ağlaması var,çığlık çığlığa,altını değişmeyi sevmiyor,yani aslında demek istiyorki,anne bırak beni bu pislik içinde boğulayım tövbe yaa,ne yapıcam ne edicem bilmiyorum,resmen savaşıyorum kızımla,yokmu bunları sevdirmenin bir yoluuuuu? çıldırıcam artık,birde bir kaç gündür gündüzleri uyumuyor,akşama kadar bizimle beraber oturuyor yaa:))) ne yapacağımı şaşırdım,birtek bugün iyi uyudu,ama eminim bu seferde gece sapıtacak
gereksiz insanları boşver güzelim yaa..bizde de tam tersi canım yaa bezine leke değse bağırıyor çığlık çığlığa çişi ayrı beze kakayı ayrı beze yapıyor hanımefendi temiz bez olacak ...banyodan hiç çıkmasa ses etmeyecek anlaşılan.. bizden fazla bez harcayan varmıdır şüpheliyim :)))aldıklarını güle güle giysin bu arada :)))

bu bebiklerin hepsi ayrı alem zaten,çok fenalar valla

bu arada benim kızımın alnını sivilceler bastı,bir sürü başında ve alnında burnunun kenarlarında,neden oluyor bu ya

bizdede var yanaklarında özellikle bir kaçgündür başladıbir kaç arkadaşta bahsetmişti sanırım artık sütlerimiz kıvamını buluyor (bulsun artık yaa :((yağlanıyor o da sivilce yapıyor..yani öyle yorumlar okumuştum diye hatırlıyorum..

benimki tek elini emse hemen çıkartırım bi zararı olmaz emmenin herhalde. yüzünü o kısa tırnaklarıyla 2 dakikada parçalıyo cesaret edemiyorum fazla bekletmeden hemen takıyorum eldivnleri mecburen

ya kizlar ben arada kizimi yüz üstü koyuyodum dünde öyle yaptim 2 dk mutfaga gittim agladi diye geri döndüm bi baktim ters dönmüs yüzüstü yatan kiz sirtüstü duruyodu... erken diil mi ya bu kiz nasil döndü öyle????

herkese günaydıın hazır daha kızım uyanmamışken bi size bakiim dedim
bizim kız 1 haftadır 5 buçukta uyanır olduu uyumaya da niyeti yok gibi aman bööle alışırsa napcaz biz 7 de zor uyuttum şimdi de mızırdanıyo uyancak gibi

e benim kızım 9 şubatta doğdu 9 mart yazmışlardı aşı tarihine.ki biz 10 ununda gittik yaptılar ama??

bişi olmazmış canım burda da yaptıranlar olmuş ben hatırlatmıştım şubat 28 çekio die hemşirede 30 gün sonraya gün vermişti

canım emzik verebilirsin yada sürekli çıkartma konuşurken çıkar elini tut sana dokunsun sonra giydirirsin sana diyom ama benim ki hiiiç giymiyo zar zor giydiriyorum saniyesinde çıkarıyo nası başarıyosa sürekli tırnak kesiyoz artık

bana da ii gelmişti

ya kizlar ben arada kizimi yüz üstü koyuyodum dünde öyle yaptim 2 dk mutfaga gittim agladi diye geri döndüm bi baktim ters dönmüs yüzüstü yatan kiz sirtüstü duruyodu... erken diil mi ya bu kiz nasil döndü öyle????

ayy canım o akrobasileri benim kız da yapıyo çok hareketli yaa benim kıpırdağım dönüyo arada üstünü açıyo altını çıkarıyo tepine tepine 1 kez de bezini çıkarmıştı dediğin gibi erken ama benim çok nadir oluyo dönmeleri aman dikkatli ol da düşebileceği yerlere koyma canım

bu arada mapuci o hediye işlerine uyuz oldum hiç getirmesinler daha ii biz sanki hediye bekliyoz onlardan :47: bizde de komik bişi oldu gelen hediyelerin içinden hediye değiştirme kartı çıkıyo ama 1 -2 sene öncesine ait :60: aman siz dikkat edin gelen hediyeleri başkasına götürcekseniz ayıp olmasın ben kontrol edip ayırdım hep :1:

Günaydın kızlar moralim çooook bozuk.Hamilelikte tek bi çatlağım bile yoktu ama az önce karnımda küçük mor çatlağa benzer bi çizgimsi şey fark ettim:52:Çatlak kremime tekrar başladım siz de var mı böyle bi durum? Napıcam ben yaaa Daha çatlar mıyım devamı gelir mi acaba?:2:

Günaydın kızlar moralim çooook bozuk.Hamilelikte tek bi çatlağım bile yoktu ama az önce karnımda küçük mor çatlağa benzer bi çizgimsi şey fark ettim:52:Çatlak kremime tekrar başladım siz de var mı böyle bi durum? Napıcam ben yaaa Daha çatlar mıyım devamı gelir mi acaba?:2:

nekadar şanslısın :nazar:benimde 9.aya kadar birşey yoktu 9.ayda dünya haritasına döndüm artık buyuk çatlklardan bahsettiğin küçük çizgileri göremiyorum bile.herkez bişiy yok diye diye nazara geldim

maşallah cnm güzel bişiy bence benim oğlanı ters koyuyorum kafayı havaya dikip bize bakıyo sanki bi derdi var onu söyliycek konuşacak gibi:1:birde göğsümün üstünde uyuya kaldı arada kafamı aşağı eyip bakıyorumki nefes alıyomu ,,bir baktım uyuyo 2 baktım uyuyo 3.baktım oda cam gibi açmış gözlerini bana bakıyo çok korktum tırstım çaktırmadan nenniye devam ettim :27:

Çok ayıpladım gerçekten. İnsan giyilmişi hediye getirir mi? Bir de her gelen bir akıl veriyor çok sinir oluyoruM. Eşim de bilgi veriyor diyor. Doğrudur ama her gelen farklı farklı kulaktan dolma eski bilgilerini sunuyor. Gerçek olan bilgiyi vermiyor ki. Hııı deyip geçiyorum valla. Yoksa muhabbet bayacak.

Geçen yakın akrabam bebek görmeye geldi. Genelde her geldiklerinde yemekli gelirler. Ben de lohusadayım sonuçta yemekle uğraşacak halimiz yok. Pasta börek çörek var yeterli dedim. Yeni doğum yapmış birinin evine yemekli gelecek halleri yok ya dedim. Ama malesef yemekli gelmişler. Pide aldırdım hemen. Hepsini sildiler süpürdüler. Çok sinir oldum. Ben sezeryandan çıkalı daha 2-3 olmuşken insan yemekli mi gelir. Annem babam var diye onlara mı güvendiler. Annem bebeğe mi baksın bana mı misafire yemek mi yapsın. :20:
İnsanlarımız bazen çok anlayışsız gerçekten.
Benimki de yıkanmayı sevmiyor sanmıştım. Meğer karnı acıkmış ona bağırıyormuş. Bende bundan sonra karnını biraz doyurup ondan sonra duş aldırıyorum. Bezini de değiştirirken eşim konuşuyor oyalıyor. Kıyafetini de konuşarak giydiriyoruz. Arada bi kkucağa alıyoruz susuyor. Sonra tekrar giydirmeye devam ediyoruz. Hatta bazen kucakta giydirdiğimizde oluyor. Titreyerek ağlıyor dayanamıyorum.:17:

maşallah cnm güzel bişiy bence benim oğlanı ters koyuyorum kafayı havaya dikip bize bakıyo sanki bi derdi var onu söyliycek konuşacak gibi:1:birde göğsümün üstünde uyuya kaldı arada kafamı aşağı eyip bakıyorumki nefes alıyomu ,,bir baktım uyuyo 2 baktım uyuyo 3.baktım oda cam gibi açmış gözlerini bana bakıyo çok korktum tırstım çaktırmadan nenniye devam ettim :27:

yaa o korkma tırsma bende de oluyo :9: uyuyo sanıyorum bi bakmışım gözler kocaman açık fıldır fıldır ödüm kopuyo niyeyse saçma ama oluo işte :53: :37:

slm kızlar :71:

canım seni çok ii anlıyorum..bende göğsümün yaralarından çok çekiyorum..ama canım acısada emzirmeye devam ediyorum..günler geçiyor ama benimki iileşmiyor..göğüs kalkanı ii ise bende hemen alayım..inşallah ii gelir

kızlar tşk ederim cvplarınız için.dün eşim doktorun verdiği garmastan kremi almaya eczaneye gitmiş.o krem yokmuş ama başka bi krem önermiş eczacı.kendisi de kullanmış bu kremi.baba regenerator diye bi krem.aslında cildi yenileştiren bi krem.yaralarda falan kullanılıyomuş.eczacıyla ben de görüştüm sonra.kendisi de sezeryan bölgesinde bile kullanmış.nerdeyse yok gibi şu anda izi dedi.tamamen bitkisel oldugunu soyledi.15 ml bişi ama fiyatı 60 tl :52: neyse aldık ama ucretı odemedık once doktora gosterelım dedık.dun cocuk doktorumuza gosterdım.içeriğine baktı.kullanabilirsin bebege bi zararı olmaz dedi.aslında bana çok pahalı geldıgı ıcın kullanmayacaktım ama eşim de ısrar etti.dun aksamdan beri surdum birkaç kez.galiba iyi geldi bana.eskisi kadar acımıyo gibi :) ama erken konusmamak lazım tabi.bi gün iyiyse bi bun acıdan cıldırabılıyorum benm goguslar dengesiz :)))
bu arada ebebek magazasından chıcco nun gögüs koruyucusunu aldım ama kullanamadım.kızlar gülmeyin ama onu taktım ama bebegı o şekilde emzirmekten korktum bben yaa :52: çıkardım ağlaya ağlaya emzirdim :( off dun akşam cok kotuydum zaten.agladım durdum goguslerim duzelmıcek ben hıc gule oynaya kzımı seve seve emzıremıcem dıye :5: eşim saolsun destek oldu çok moral vermeye çalıştı ama butun akşam agladım yaa :(

bu bebiklerin hepsi ayrı alem zaten,çok fenalar valla

bu arada benim kızımın alnını sivilceler bastı,bir sürü başında ve alnında burnunun kenarlarında,neden oluyor bu ya

yaa o sivilcelerden bizde de booolca var malesef :( o da ayrı bi ağlama sebebim zaten.çok uzuluyorum yaaa.bi de goren aaaa nolmuş bu bebegın yuzune o sıvılceler ne demezmı gırtlaklayasım gelyı.salak ınsanlar o bebek bnm tabıkı ıyı olsun bı sıkıntısı olmasın ısterım.elimden gelenı yapıyorum 2-3 gunde yıkıyorum.hergun gunde bırkac kez pamugu ıslatım yuzunu sılıyorum. ama yok geçmıyolar napıımm :( dun doktor bı krem verdı.ama antıbıyotık bu krem oyle bolbol kullanma çok fazla olan bolgelere kullan dedı.bı de bana sut urunlerı,kızartma,cips,çikolata vs yeme dedi.diyete girdim anlıycanız.inş işe yarar da bırakırlar yakamızı o pis sivilceler :47:

Back