Merhaba kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?
Ben cooook yorgunum herzamanki gibi benim kiz hic durmuyor hop orda hop burda uykuda yok!ondaki enerji bende yok inaninUmutsuz ev kadinlarindaki ceyda duvencinin ictigi cin cayindan bulsam iccem valla Artik 10 aylik olduk hala grce tam deliksuz uyku yok.dun gece saat 12 den 1,5 a kadar salladim artik sinir sistemim altust oldu Sonra esim uyutmus getirdi yatirdi 4de dikildi.6da 7 de karni tok dis olayida suan durdu ya ne bu anlamiyorum ve cook yoruluyorum yani sabah uyaniyorum sacimi bile taramadan kosturuyorum,esimde yok calisiyor gece gunduz bende yani bi mola verebilecegim kimsem yok insallah kafayi oynatmam:18:
Cok sıkmayim sizi asil sorcagim sey adetlerim dogum sonrasi hep gecikiyor tam gebelik testi yapiyom ertesi gun adet oluyorumYani her ay ayni stres cekilmiyor.3aydir adet gormeye basladim sizinki ne durumda??yoksa dr a mi gitsem
canım benim yaa keşke ankara'da olsaydın. benim kızı görse iştahı açılırdı zaten hemen. yaa dün iskenderi bile yemek için atlıyo ne görse yemek istiyo canavar gibi. böylesi de iyi değil. vermezsem ağlıyo
Ankara'da olsanız teyzesi ona neler yapardı neler:) zeynoyla yerlerdi döke saça
canım benim yaa keşke ankara'da olsaydın. benim kızı görse iştahı açılırdı zaten hemen. yaa dün iskenderi bile yemek için atlıyo ne görse yemek istiyo canavar gibi. böylesi de iyi değil. vermezsem ağlıyo
Ankara'da olsanız teyzesi ona neler yapardı neler:) zeynoyla yerlerdi döke saça
saol canım teklifin için gerçekten ii olurdu olsun bizde istanbullu arkadaşlarla buluşuruz belki görüşmek isteyen olursa.... bu arada aklıma gelmişken seninle adaşız biz :)benim kız anne demiyo henüz ama buke diye sesleniyo
merhaba güzel anneler.kızım neredeyse 10 aylık olacak hala emeklemiyor. emeklemesi için yere yatırıyorum en sevdiği oyuncağını biraz ileride olacak şekilde önüne koyuyorum hiç ilerlemeye niyet etmiyor. ellerinden tutup ayağa kaldırdığımda ayakta duruyor, yürüteçle yürüyor. kızım gibi hala emeklemeyen bebişler var mı?
yeme sorunumuz çok fazla. yemeye başlayınca ilk kaşığı zorla yediriyorum 4-5 kaşık iştahla yiyor sonra yemek istemiyor.(kızım formunu korumak istiyor galiba).çok zorlayıp iyice yemekten soğutmak istemiyorum.sizler neler yapıyorsunuz? başarılı yedirme tüyolarınız var mı? tüm bebeklere boll iştah, deliksiz ve güzel uykular diliyorum.
melodim benim kızda 6.aydan itibaren uykusuz oldu ne gece ne güzndüz perişan oluyorum meger uyku ne güzel bişeymiş şimdi de meme hep agzında olsun istiyo off hepimizn Allah yardımcısı olsun
benim adetler düzenli ama düzensiz olabilrmiş normal diyolar
zeynep de iştahlı ama zayıf çok hareketli metabolizma çok yakıyomuş 8 kg hala :-((
zeynep de bana amemmem diyoo)
iyi eğlenceler kızlar benim için de kaynatın kazanıişin olmazsa mutlaka bekliycem canımcım:) kesin gel baya kalabalık olcaz sanırım. hatta bugün haftaiçi çalışan hamile bi öğretmen arkadaşla buluştuk ankamolde. çok tatlı şeker gibi:) çok güzel bi haftasonu geçirdik kızımla sayesinde:)
inşallah zeynep sultanla gelirsiniz, çok sevinirim...
merhaba güzel anneler.kızım neredeyse 10 aylık olacak hala emeklemiyor. emeklemesi için yere yatırıyorum en sevdiği oyuncağını biraz ileride olacak şekilde önüne koyuyorum hiç ilerlemeye niyet etmiyor. ellerinden tutup ayağa kaldırdığımda ayakta duruyor, yürüteçle yürüyor. kızım gibi hala emeklemeyen bebişler var mı?
yeme sorunumuz çok fazla. yemeye başlayınca ilk kaşığı zorla yediriyorum 4-5 kaşık iştahla yiyor sonra yemek istemiyor.(kızım formunu korumak istiyor galiba).çok zorlayıp iyice yemekten soğutmak istemiyorum.sizler neler yapıyorsunuz? başarılı yedirme tüyolarınız var mı? tüm bebeklere boll iştah, deliksiz ve güzel uykular diliyorum.
Evet canim ya uyku cok guzel biseymis:2:Hamileyken esim ise giderdi ben koca yatakta popomu bi o yana bi buyana atar uyurdum,keskem biraz daha uyusaymisimBizde bide yemek sorunuda var..hergun bisi cikartiyor,2Gundur tam agzina yemek vercem oksuruk numarasi yapiyor,yada agzinda mama ile konusuyor bagiriyor yani bana sevimlilik yapiyor elimi tutuyor:)))ne sartlarda yediriyorum valla bilsen..dr kendi haline birak diyor ama oyle birakinca 9 10 sa geciyor hersey bozuluyor valla oyuzden ben 4sa bi yediriyorum,klip aciyorum pc den cizggi film falan derken yiyor,yoksa zaten cok hareketli dayanamaz(tabi bende)valla drlar teoride iyiler ama pratik hic onlarin dedigi olmuyor.biraz irsi bence bazi seyler.bende yemezmisim,dr kendi haline birakin demis annemde birakmis sonra serumla kendime gelmisim.o yuzden oyunla kliple cizgi filmlede olsa ben yedirmeden yanayim
MRB KIZLAR benim sorularıma kimse cevap vermiyoyine bişe sorcam yinecevaplamıycaksınız katı meyve sıkacağı konusunda bilginiz varmı kullanışlı pratik uygun fiatlı...
günaydın kızlar zeynebimi yıkadım emzirdim uyuyo o bende kahvaltımı yapcam bugun ankarada hava bogucu ama ben gayet neşeliyim çünkü atnickliye gitcembakalım zeynepler kaynaşıp oynayacaklar mı
5 saatlik uykuylayım tabi bu bölük pörçük uyku:) ama çok mutluyum zeynoyla annesii bize geliyolar:) benim fıstikom hala uyuyo:) gece uyumadığı için:) poğaçam pişiyo... uyusun da hazırlanayım ben:)
MRB KIZLAR benim sorularıma kimse cevap vermiyoyine bişe sorcam yinecevaplamıycaksınız katı meyve sıkacağı konusunda bilginiz varmı kullanışlı pratik uygun fiatlı...
melodim benim kızda 6.aydan itibaren uykusuz oldu ne gece ne güzndüz perişan oluyorum meger uyku ne güzel bişeymiş şimdi de meme hep agzında olsun istiyo off hepimizn Allah yardımcısı olsun
benim adetler düzenli ama düzensiz olabilrmiş normal diyolar
zeynep de iştahlı ama zayıf çok hareketli metabolizma çok yakıyomuş 8 kg hala :-((
zeynep de bana amemmem diyoo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?