ay cok guldum canım yaa...allah uzun ömür versın ınşllah....benımkıde tlfda konuşmama bıle ızın vermıyo koyuyorum kulağına dınleyıp guluyo benımkı hareketten kılo almıyo dırek yakmaya başlıyo hemen...dun benımkı mutfak masasının örtüsüü çektı ve masanın uzerındeki bardak resmen oğlumun kafasında kırıldı paramparca oldu morardı tabi alnı çok şükür allah korudu oğluşumu ama çok hareketli yetişemıyorumkı hızına eşimde senın sucun dıyo yaw yetişemıyorumkı oğlana napıyım yanı ben serseri oğlana....
bızımkınde oda yok görünürde bıle yok çıktı cıkıcak dıyoruz ama yok...ne bulursa ağzında ama ne bulursa ıte ıte tıkıyo ağzna anlamadımkı :)
Yok yok yetişilmiyo kaşla göz arasında bişiler yapıyorlar bıcırıklarr.. Bizim 6.dişimiz de çıktı ama hiç olmadık yani biz başka bi yerden bekliyoduk çok kızarmıştı... Bugün iştahı nispeten daha iyi demekki o dişin patlamasından iştahsızdı....
Bu arada çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun büyük tehlike atlatmışsınız canım...
Bizim bızdık her şarkıya eşlik ediyo hele bi tonu tutturmaya çalışmasını görseniz bayılırsınız.. Kalın ses ise kalın tonda giriyo ince ise ince tonda giriyo kaşlarını daçatıp konsatre şarkı söylüyo güya :)) Çok zor ama çok tatlı dönemleri yaaa
Hepinizi öpüyoruzzz