• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay cok guldum canım yaa...allah uzun ömür versın ınşllah....benımkıde tlfda konuşmama bıle ızın vermıyo koyuyorum kulağına dınleyıp guluyo benımkı hareketten kılo almıyo dırek yakmaya başlıyo hemen...dun benımkı mutfak masasının örtüsüü çektı ve masanın uzerındeki bardak resmen oğlumun kafasında kırıldı paramparca oldu morardı tabi alnı çok şükür allah korudu oğluşumu ama çok hareketli yetişemıyorumkı hızına eşimde senın sucun dıyo yaw yetişemıyorumkı oğlana napıyım yanı ben serseri oğlana....

bızımkınde oda yok görünürde bıle yok çıktı cıkıcak dıyoruz ama yok...ne bulursa ağzında ama ne bulursa ıte ıte tıkıyo ağzna anlamadımkı :)

Yok yok yetişilmiyo kaşla göz arasında bişiler yapıyorlar bıcırıklarr.. Bizim 6.dişimiz de çıktı ama hiç olmadık yani biz başka bi yerden bekliyoduk çok kızarmıştı... Bugün iştahı nispeten daha iyi demekki o dişin patlamasından iştahsızdı....
Bu arada çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun büyük tehlike atlatmışsınız canım...
Bizim bızdık her şarkıya eşlik ediyo hele bi tonu tutturmaya çalışmasını görseniz bayılırsınız.. Kalın ses ise kalın tonda giriyo ince ise ince tonda giriyo :D kaşlarını daçatıp konsatre şarkı söylüyo güya :)) Çok zor ama çok tatlı dönemleri yaaa
Hepinizi öpüyoruzzz:46::46::46::46::46::46::46:

İnşallah kısa zamanda yürür kızın..siz subat başında doğmussunuz biz 22 subat
Biz de 22 Şubat doğumluyuuuz :) 03:02 de doğdu.. Bu aralar en büyük eğlencesi şişeyle su içmek karnı şişiyo su içmekten :))))
Tabi yemeğe yer kalmıyo :))
Güzel kızını öptük EOS
Sevgiler, :12::12::12::12::12:

Kızlar birşey sormak istiyorum Aysima'nın bez bölgesinde benek benek kızarıklıklar var ve bi Haftadır geçmiyo pişik desem pişik değil doktora da gitmedik daha başından böle bişi geçen var mıdır? önceki diş çıkarma döneminde de olmuştu ama o hemen geçmişti şmdiki biraz zaman aldı. Gerçi ilk olduğunda güneşe tutmuştum şimdi dha öyle bişi yapmaya fırsat olmadı..
Bilen varsa paylaşır mısınız?:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Geç diş çıkmasına iyidir derler, çıkar elbet :))
öyle diyorlar ama bakalım :)

ay cok guldum canım yaa...allah uzun ömür versın ınşllah....benımkıde tlfda konuşmama bıle ızın vermıyo koyuyorum kulağına dınleyıp guluyo benımkı hareketten kılo almıyo dırek yakmaya başlıyo hemen...dun benımkı mutfak masasının örtüsüü çektı ve masanın uzerındeki bardak resmen oğlumun kafasında kırıldı paramparca oldu morardı tabi alnı çok şükür allah korudu oğluşumu ama çok hareketli yetişemıyorumkı hızına eşimde senın sucun dıyo yaw yetişemıyorumkı oğlana napıyım yanı ben serseri oğlana....

bızımkınde oda yok görünürde bıle yok çıktı cıkıcak dıyoruz ama yok...ne bulursa ağzında ama ne bulursa ıte ıte tıkıyo ağzna anlamadımkı :)
o ağza sokmak yokmu zatenn kıt kıt diye elimi sokuyorum ağzına alıyorum ne varsa :) allahtan kafasına bişi olmamş geçmiş olsun

tuz artık yemeklere bır tutam konulmalı dıye bılıyorum ıyotlu tuzun beyın gelısımı acısından faydası var

bızde hıc dıs yok maalesef daha :( dıssız dedeler gıbı gezıyorz 7.aydan berı ayakta masallah bızım oglan ama elınden tutup yurutmeye calısınca pat atıyor kendını yere koltuga tutunup ayakta duruyor ama adımlamıyor tay tayda yapmıyor herkez 9 aylıkken yurur bu dedıydı neoldu hıc sesı cıkmıyor bebeklerle ılgılı erken konusmamak lazım

koymuyorum daha ama olmazsa koyarım artık yavaş yavaş..bizede erken yürür dediler ama yok hala ben 10 aylık yürümüşüm eşim geç yürümüş babasına benzicek sanırım
Biz de 22 Şubat doğumluyuuuz :) 03:02 de doğdu.. Bu aralar en büyük eğlencesi şişeyle su içmek karnı şişiyo su içmekten :))))
Tabi yemeğe yer kalmıyo :))
Güzel kızını öptük EOS
Sevgiler, :12::12::12::12::12:
22 subat 09:36 bizimki bilgisayar delisi oldu çktı ya :(

Kızlar birşey sormak istiyorum Aysima'nın bez bölgesinde benek benek kızarıklıklar var ve bi Haftadır geçmiyo pişik desem pişik değil doktora da gitmedik daha başından böle bişi geçen var mıdır? önceki diş çıkarma döneminde de olmuştu ama o hemen geçmişti şmdiki biraz zaman aldı. Gerçi ilk olduğunda güneşe tutmuştum şimdi dha öyle bişi yapmaya fırsat olmadı..

doktora danış istersen canım geçmiş olsun

Mrb cnm,oğluşum geçen hafta 3-4 gün çok ateşliydi ,ateş düştükten sonra bez bölgesinde kızarıklar gördük pişiktir herhalde dedik.
Sonrasında benekler üst vücuduna,alnına ve kafasına yayıldı.
3 kez acile gittik alerji dediler sonrasında kendi araştırmalarımla 6.hastalık olduğunu farkettim.3 gün içindede kendiliğinden kayboldu.
Aile hekimimize yorum yapmadan durumu anlattım o da 6.hastalık geçirmiş endişelenme dedi.

Bebişini iyi takip et cnm inşallah değildir.

Mrb cnm,oğluşum geçen hafta 3-4 gün çok ateşliydi ,ateş düştükten sonra bez bölgesinde kızarıklar gördük pişiktir herhalde dedik.
Sonrasında benekler üst vücuduna,alnına ve kafasına yayıldı.
3 kez acile gittik alerji dediler sonrasında kendi araştırmalarımla 6.hastalık olduğunu farkettim.3 gün içindede kendiliğinden kayboldu.
Aile hekimimize yorum yapmadan durumu anlattım o da 6.hastalık geçirmiş endişelenme dedi.

Bebişini iyi takip et cnm inşallah değildir.

Merhaba Mısracım,
Sanmıyorum yaa çünkü ateş v.s. yok sadece bez bölgesinde başka hiç bi yerde de yok gidice< doktora bakalım babamız gelsin de..
Allah tekrar yaşatmasın inş.canım Sağlıkcakla kalın inş.

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iyidir uzun zamandır giremiyoruz nete pc tamirdeydi

ya ben artık uykusuzluktan çıldırmak üzereyim :( gece uykumuz yok denecek kadar az bazen emiyor yarım saat sonra bazen 10 dk sonra uyanıyor oğlum ve tekrar emmeden de uyumuyor pışpışlayıncada kendini sağdan sola atıyor ağlamaktan katılıyor ama gözleri kapalı uykusu var yaklaşık 3-4 aydır bu durumdayız düzelir düzelir derken sağlığımdan olucam bu gidişle hiç dinlenemiyorum gündüz uykusu da en fazla 40dk uyanıyor sonra :( sizler gündüzleri kaç kez uyutuyosunuz biz 2-3 kez uyuyoruzz ama kısa süreli işte
zirde ısırıyor çok metehan 7.dişimizde çıktı. kendini sıkıyor sürekli

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iyidir uzun zamandır giremiyoruz nete pc tamirdeydi

ya ben artık uykusuzluktan çıldırmak üzereyim :( gece uykumuz yok denecek kadar az bazen emiyor yarım saat sonra bazen 10 dk sonra uyanıyor oğlum ve tekrar emmeden de uyumuyor pışpışlayıncada kendini sağdan sola atıyor ağlamaktan katılıyor ama gözleri kapalı uykusu var yaklaşık 3-4 aydır bu durumdayız düzelir düzelir derken sağlığımdan olucam bu gidişle hiç dinlenemiyorum gündüz uykusu da en fazla 40dk uyanıyor sonra :( sizler gündüzleri kaç kez uyutuyosunuz biz 2-3 kez uyuyoruzz ama kısa süreli işte

Kıyamam yaaa, bizim uykularımız da çok hassas ağlamasa da sürekli uyanıyo, omzumda yatmak istiyo.. Sanırım diştendir yatmadan önce bi ağrı kesici vermeyi denedin mi canım... Belki iyi gelir paşamızı rahatlatır... Rezene çayı da içirebilirsin
Biz saat 10:30 veya 11 de yatıyoruz (yarımsaat ile bi saat arası uyuyo) bide 15:15 veya 15:45 arası yatıyoruz.. Yatıyoruz diyorum çünkü onunla bilrikte ben de yatıyorumm :))) Bi de uyandıktan sonra hemen kaldırmıorum tekrar uyutmaya çalışıyorum o zaman yineuyuyo... yanındaysam uyuyo yani iki saat uyuduğu oluyo

uykusuzluk çok fenaaa sütüm de olmuyo uykusuz olunca bızdık sağolsun hiç bişi yemiyo bari süt içsin diye bende yatıyorum....
Allah kolaylık versin canım bu da geçer inş.:34::34::34::34::34:

slm arkadaşlar benım kızda tam 10 aylık oldu kendi kendine yürümeye başladı tabi arkasında duuruyorum devamlı düşmesin diye.tek sıkıntımız dişimiz hiç çıkmadı deli olcam çıksa artık şu dişler.

erken yürüyenlerde mi diş çıkmıyo ya benim kızımda yürümeye başladı ama hala diş yok...
annem hep der her çocugun bişi daha erken olurmuş..kiminin haraketeleri kimin dişi kiminin konuşması...
yegenim 3 aylıkken diş çıkardı şimdi beş aylık ama ayagının üstüne basamiyo her çok farklı galiba...

Yok yok yetişilmiyo kaşla göz arasında bişiler yapıyorlar bıcırıklarr.. Bizim 6.dişimiz de çıktı ama hiç olmadık yani biz başka bi yerden bekliyoduk çok kızarmıştı... Bugün iştahı nispeten daha iyi demekki o dişin patlamasından iştahsızdı....
Bu arada çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun büyük tehlike atlatmışsınız canım...
Bizim bızdık her şarkıya eşlik ediyo hele bi tonu tutturmaya çalışmasını görseniz bayılırsınız.. Kalın ses ise kalın tonda giriyo ince ise ince tonda giriyo :D kaşlarını daçatıp konsatre şarkı söylüyo güya :)) Çok zor ama çok tatlı dönemleri yaaa
Hepinizi öpüyoruzzz:46::46::46::46::46::46::46:
maşallah bebişine cnm valla bızımkıde bı totişini sallıyo görmelısın alkış yaptıkça sallanıyo cok tatlı oluyo :) evet dediğin gibi çok zor hıç durmuyolsr yaw cok yoruluyorum.....
öyle diyorlar ama bakalım :)

o ağza sokmak yokmu zatenn kıt kıt diye elimi sokuyorum ağzına alıyorum ne varsa :) allahtan kafasına bişi olmamş geçmiş olsun

koymuyorum daha ama olmazsa koyarım artık yavaş yavaş..bizede erken yürür dediler ama yok hala ben 10 aylık yürümüşüm eşim geç yürümüş babasına benzicek sanırım

22 subat 09:36 bizimki bilgisayar delisi oldu çktı ya :(

doktora danış istersen canım geçmiş olsun
tşkler cnm ...bızımkıde kalkıyo ayağa bıkaç sanıye duruyı sonra pat totiş yerde benım canım yanıyo o düşerken valla allahtan bezi var altında :) ama dişten eser yok

allah yardımcın olsun ınsan gunduz salarda gece uyumazsa zor oluyo ya...uyku uykuyu ceker der buyuklerımız.her cocuğun huyu okadar farklıkı onlara neyapsak kendı bıldıklerını yapıyolar farklı bır şey oldumu bızım tum gunumuz mahvolur saatınde uyumazsa bıdaha odun zor uyur mesela uzun aralıklarla uyutmya çalış aç kalıyodur belkı farklı mamalr dene bılemıyorumkı en ıyısını sen bılırsın yınede.....
slm arkadaşlar benım kızda tam 10 aylık oldu kendi kendine yürümeye başladı tabi arkasında duuruyorum devamlı düşmesin diye.tek sıkıntımız dişimiz hiç çıkmadı deli olcam çıksa artık şu dişler.

maşallah senın kızına yaaa bızım oğlanları solladı bızımıde tam 10 aylık ama dişten eser yok belkı bızımkıde önce yürüyenlerden olr kalkmaya ayakta durmaya başladı bakalım nekadar surede yuruyeceek beyımız.....

Kıyamam yaaa, bizim uykularımız da çok hassas ağlamasa da sürekli uyanıyo, omzumda yatmak istiyo.. Sanırım diştendir yatmadan önce bi ağrı kesici vermeyi denedin mi canım... Belki iyi gelir paşamızı rahatlatır... Rezene çayı da içirebilirsin
Biz saat 10:30 veya 11 de yatıyoruz (yarımsaat ile bi saat arası uyuyo) bide 15:15 veya 15:45 arası yatıyoruz.. Yatıyoruz diyorum çünkü onunla bilrikte ben de yatıyorumm :))) Bi de uyandıktan sonra hemen kaldırmıorum tekrar uyutmaya çalışıyorum o zaman yineuyuyo... yanındaysam uyuyo yani iki saat uyuduğu oluyo

uykusuzluk çok fenaaa sütüm de olmuyo uykusuz olunca bızdık sağolsun hiç bişi yemiyo bari süt içsin diye bende yatıyorum....
Allah kolaylık versin canım bu da geçer inş.:34::34::34::34::34:

ağrı kesici verdim olmadı dr fitil ver uyutur dedi oda banamısın demedi :( ama dün akşam şöyle izledim onu sanırım oğlumun uykuya dalma problemi var :((( izlenimlerimden onu çıkardım çünkü tekrar uykuya dalmak için emmek istiyor yavrum aslında aç değil! gece uyanınca tekrar dalamıyor sağa sola dönüp duruyor sonunda da ağlıyor memeyi alınca sakinleşip dalıyor acaba ne yapmam lazım dr a mı gitsem ne bileyim çocuk psikoloğuna falan eziyet bu durum hem bana hem babamıza.
uyumayınca sütte azalıyor çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun

sanırım ben size göre çok sanslıyım uyku konusunda sabaha kdr deliksiz bir uyku:nazar::nazar::nazar::nazar:
ben kalkıp uykuda mama verip su içiriyorum..
üst iki diş patlamak üzere uçları göründüü :nazar::nazar::nazar:

ağrı kesici verdim olmadı dr fitil ver uyutur dedi oda banamısın demedi :( ama dün akşam şöyle izledim onu sanırım oğlumun uykuya dalma problemi var :((( izlenimlerimden onu çıkardım çünkü tekrar uykuya dalmak için emmek istiyor yavrum aslında aç değil! gece uyanınca tekrar dalamıyor sağa sola dönüp duruyor sonunda da ağlıyor memeyi alınca sakinleşip dalıyor acaba ne yapmam lazım dr a mı gitsem ne bileyim çocuk psikoloğuna falan eziyet bu durum hem bana hem babamıza.
uyumayınca sütte azalıyor çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun

Geçen gn tvde izlemiştim, bebişlere kendi kendilerine uyumalarını sağlamamız gerekiyormuş, Uykuya dalma esnasında onu yatağına koyun ona masal anlatırken uyutun zamanla alışacktır diyolar... da diyolar işte bizimki yatmıyoki kendi kendine uyusun :)))))))))) ama bi ara ağlasa da zorlasa da onu yatağında uyumaya tekrar alıştırmam lazım.... bi kaç gün çok zorlanıcaz belli oldu.
Aslında kızım kendi kendine uyurdu ana babamın rahatsızlığı döneminde bütün düzenmiz alt üst oldu...HAstane v.s. derken bide cenaze sürecinde tüm düzeni gitti kuzumun haliyle... Sonrasında da hala toparlayamadık... Bu aralar iyice zorlanmaya başladım... zamanı geldi eğitmenin diyorumm... deneyelim bakalım

sanırım ben size göre çok sanslıyım uyku konusunda sabaha kdr deliksiz bir uyku:nazar::nazar::nazar::nazar:
ben kalkıp uykuda mama verip su içiriyorum..
üst iki diş patlamak üzere uçları göründüü :nazar::nazar::nazar:

hay maşallahh elini dilini ısır:)) Rabbim nazardan korusun inş. kolay kolaycana da dişlerini çıkarsın inş.
Öptük ikinizi de
Sevgiler,

Merhaba arkadaslar ben de 2011 Şubat'ta dogum yaptım aranıza yeni katıldım sayılır bu topuğu görünce yazmadan duramadım. Bizim altı tane dışımız var daha yürüme falan yok

Merhaba arkadaslar ben de 2011 Şubat'ta dogum yaptım aranıza yeni katıldım sayılır bu topuğu görünce yazmadan duramadım. Bizim altı tane dışımız var daha yürüme falan yok

hoşgeldin tatlım:71:
bizim de 1 tane altta 3 tane de üstte olmak üzere 4 dişimiz var

hay maşallahh elini dilini ısır:)) Rabbim nazardan korusun inş. kolay kolaycana da dişlerini çıkarsın inş.
Öptük ikinizi de
Sevgiler,
dişler patladı bu akşam :) bizde öptük sizi :) sevgiler sizede

hoşgeldn aramızza:kkk::12:

selam arkadaşlar okuldu efeydi derken çoktandır gelemedim
oğluşum yürüyo:nazar:
5 dişimiz var 6.sı yolda kaç gündür terelelliyiz üst dişler ne zormuş
uykularımız da gündüz yarım saat kırk dakka 2-3 kere
gece de berbat bazen 10 kere kalkıyo
en iyi gece uykumuz da 4 kere kalkıyo
çalışınca da çok zor çooookkk
Allah acılarını göstermesin

Back