Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yastık kullanmamanın daha iyi olduğunu duymuştum ben kullanmadım o yüzden. ıslak mendil konusunda da marka fresh n soft kullnyrm genelde ama mutlaka iyice yıkıyorum ıslak mendili ben. bence szde öyle yapın. yardımcı olabildysem ne mutlu
kimseler gelip gitmiyor sanırım ama yine de yazıcam:)
uyurken bebeklerinizin başının altında yastık oluyor mu kızlar?
ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz bi de bunu öğrenmek istiyorum...
hee bi de odalar ayrıldı mı?
selam, ben hiç yastık kullanmadım 1 yaşa kadar önerilmiyor. ıslak mendil pampers kullanıyorum ama sadece döküleni saçılanı silmek için alt alırken hala ılık su ve pamuk kullanıyorum tabi dışardayken mecburen ıslak mendil kullanıyorum. odasını henüz ayırmadım ama yakında ayırmayı düşünüyorum. oğlum hala geceleri bir kaç defa uyandığı için aynı odada olmak kolay geliyor açıkçası.
ben de yastık kullanmıyorum sanırım bi 6 ay daha kullanmam
ıslak mendil prima'nınkini kullanıyorum
oda konusuna gelince de emdiği sürece ayırmayı düşünmüyorum
yaklaşık 2 yaşında ayırırım diye düşünüyorum
kızlar fikirlerinizi bekliyorum
oğlum iki ay önce 5 yaşını doldurdu ve sünnet olması gerekiyor
ama ben genel anestezi mi yoksa uyuşturmayla mı yaptırsam bilemiyorum
çok kararsızım tecrübelerinizi ve duyumlarınızı bekliyorum
kızlar odayı ayırmaktan bahsetmişsinizde bişey sormak istiyorum ben kızımı uyutuyorum yatağına yatırıyorum en fazla bir saat yerinde yatıyo başlıyo ağlamaya ben de kendi yatağımıza alıyorum aramızda uyuyo 1 aydır bu böyle nasıl vazgeçiririm bu alışkanlığından sizlerde durum nasıl benimle aynı hatayı yapan varmı bide şımarık benide istemiyo yanında ağlıyo ben kalkınca anında uykuya dalıyo babasıyla zıpır
kızlar odayı ayırmaktan bahsetmişsinizde bişey sormak istiyorum ben kızımı uyutuyorum yatağına yatırıyorum en fazla bir saat yerinde yatıyo başlıyo ağlamaya ben de kendi yatağımıza alıyorum aramızda uyuyo 1 aydır bu böyle nasıl vazgeçiririm bu alışkanlığından sizlerde durum nasıl benimle aynı hatayı yapan varmı bide şımarık benide istemiyo yanında ağlıyo ben kalkınca anında uykuya dalıyo babasıyla zıpır
teşekkürler kızlar cvplar için aslında bende pek şikayetçi deilim kuzumla uyumakta ama babamız biraz şikayetçi çünkü sol eliyle sabaha kadar şap şap babaya vuruyu kuzu benide tekmeliyo sürekli hareket halinde olduğunda yanımızda daha rahat ediyo gibi geliyo benim diğer hatam gündüzleri de yatak büyük rahat etsin diye bizim yatakta uytmam 1-2 gündür yapmıyorum böyle devam ederse vazgeçer her halde beşiğinde uyur artık
bizim kız da yarım saatte yada 1 saatte bir uyanıp ağlıyo emziriyorum tekrar yatırıyorum biraz da sallıyorum zorla uyuyo 1 saat sonra hoooooop sil baştan aynı şeylerkızlar odayı ayırmaktan bahsetmişsinizde bişey sormak istiyorum ben kızımı uyutuyorum yatağına yatırıyorum en fazla bir saat yerinde yatıyo başlıyo ağlamaya ben de kendi yatağımıza alıyorum aramızda uyuyo 1 aydır bu böyle nasıl vazgeçiririm bu alışkanlığından sizlerde durum nasıl benimle aynı hatayı yapan varmı bide şımarık benide istemiyo yanında ağlıyo ben kalkınca anında uykuya dalıyo babasıyla zıpır
atnickli canım heralde eltin kendini rahatlatmak için ööle bişi uydurmuş olsa gerek 4 yaş da fazla bence
estalmuş canım tam araştırmışsındır ama ben yine de söyleyim abimin bi oglu var 3 yaşında sünnet ettirceklerdi sünnet iiçin tavsiye edilen 2 yaştan önce 7 yaştan sonraymış canım çok araştırma yaptılar ve hep aynısı söylenmiş
evet kaç gündür araştırıyorum netten.pipisi iltihap olmuş iki üroloji doktoruna götürdüm ikisi de iyileşince sünnet yapalım dedi.bugün bi doktora daha götürücem bakalım o ne diyecek
bicket bebegin alışmış canım belki inatla beşiginde yatırırsan vazgecebilir tabii bu süreçte sen uykusuz kalcan bi de bi arkadaş sabah uyanmadan beşiğine koyarak vazgeçirmişti
Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bizim bızdık 2 ayda 150 gr. almış yani bişi almamış hiç, hala 8 kilo- boy 2 cm uzamış 74 cm. (22 şubat doğumlu) çok iştahsız bi bebek değil zorluyo ama sevdiği şeyleri güzel yiyor... Bu tip sorunu olan bebişlere doktorunuz ne dedi çok merakediyorum.. Yetersiz beslenmiş olsa boyu da uzamazdı değil mi? (Çok hareketli maşaallah yediğini yakmış diyebilir miyiz? Çok takıldım bu duruma
Bir de kuzum iki gündür baya baya öksürüyo bugün de öksürürken istifra etti. Sanırım balgam çıkardı.. Ama ne ateş var nede burun akıntısı. Noluyo çözemedim... bu nezle başlangıcı mı acep. Ne dersiniz???