• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kimseler gelip gitmiyor sanırım ama yine de yazıcam:)
uyurken bebeklerinizin başının altında yastık oluyor mu kızlar?
ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz bi de bunu öğrenmek istiyorum...
hee bi de odalar ayrıldı mı?

yastık kullanmamanın daha iyi olduğunu duymuştum ben kullanmadım o yüzden. ıslak mendil konusunda da marka fresh n soft kullnyrm genelde ama mutlaka iyice yıkıyorum ıslak mendili ben. bence szde öyle yapın. yardımcı olabildysem ne mutlu

yastık kullanmamanın daha iyi olduğunu duymuştum ben kullanmadım o yüzden. ıslak mendil konusunda da marka fresh n soft kullnyrm genelde ama mutlaka iyice yıkıyorum ıslak mendili ben. bence szde öyle yapın. yardımcı olabildysem ne mutlu

çok teşekkür ederim.
ben de kullanmadım hiç yastık... ıslak mendil tavsiyenizi de deniycem:16:

selam, ben hiç yastık kullanmadım 1 yaşa kadar önerilmiyor. ıslak mendil pampers kullanıyorum ama sadece döküleni saçılanı silmek için alt alırken hala ılık su ve pamuk kullanıyorum tabi dışardayken mecburen ıslak mendil kullanıyorum. odasını henüz ayırmadım ama yakında ayırmayı düşünüyorum. oğlum hala geceleri bir kaç defa uyandığı için aynı odada olmak kolay geliyor açıkçası.

slm tatlım giremiyorum bayadır :-((( :17:

yastık kullnmıyoruz şenayın dediği gibi 1 yasa kadar önerilmiyor ama burun tıkanıklıgı ve reflusu olan bebeklerde kullanılmalı

ıslak mendil bebedor yada babystar ama o da dışarda çünkü evde poposunu yıkıyorum yada pamukla siliyorum

odasını 6 aylıkken ayırmak için araştırma yaptım ki 2 yaşına kadar ayrılmamasına karar verdim ama lojmana çıkarsak 20 aylıkken ayırabilirm :31:

herkese ii haftasonlarıı :71:

ben de yastık kullanmıyorum sanırım bi 6 ay daha kullanmam
ıslak mendil prima'nınkini kullanıyorum
oda konusuna gelince de emdiği sürece ayırmayı düşünmüyorum
yaklaşık 2 yaşında ayırırım diye düşünüyorum:34:

kızlar fikirlerinizi bekliyorum
oğlum iki ay önce 5 yaşını doldurdu ve sünnet olması gerekiyor
ama ben genel anestezi mi yoksa uyuşturmayla mı yaptırsam bilemiyorum
çok kararsızım tecrübelerinizi ve duyumlarınızı bekliyorum

selam, ben hiç yastık kullanmadım 1 yaşa kadar önerilmiyor. ıslak mendil pampers kullanıyorum ama sadece döküleni saçılanı silmek için alt alırken hala ılık su ve pamuk kullanıyorum tabi dışardayken mecburen ıslak mendil kullanıyorum. odasını henüz ayırmadım ama yakında ayırmayı düşünüyorum. oğlum hala geceleri bir kaç defa uyandığı için aynı odada olmak kolay geliyor açıkçası.

teşekkür ederim
şunu duydum sevgili eltimden;) çocuğu 3 yaşına kadar yanında yatırmak gerekirmiş özgüveni gelişmesi için.
bana da tam tersi özgüveni düşük olur gibi geliyor. kendisi 4 yaşında kızıyla yattığı için sanırım söylüyor

Bugün, 01:03MKT
slm tatlım giremiyorum bayadır :-(((

yastık kullnmıyoruz şenayın dediği gibi 1 yasa kadar önerilmiyor ama burun tıkanıklıgı ve reflusu olan bebeklerde kullanılmalı

ıslak mendil bebedor yada babystar ama o da dışarda çünkü evde poposunu yıkıyorum yada pamukla siliyorum

odasını 6 aylıkken ayırmak için araştırma yaptım ki 2 yaşına kadar ayrılmamasına karar verdim ama lojmana çıkarsak 20 aylıkken ayırabilirm

herkese ii haftasonlarıı

size de iyi haftasonlrı canım teşekkürler:16:

ben de yastık kullanmıyorum sanırım bi 6 ay daha kullanmam
ıslak mendil prima'nınkini kullanıyorum
oda konusuna gelince de emdiği sürece ayırmayı düşünmüyorum
yaklaşık 2 yaşında ayırırım diye düşünüyorum:34:

teşekkürler tatlım ben de primanın kullanıyorum ama pamuğa dönüş yapıcam kızarıklık oluyo:(
oda konusunda da katılıyorum sana

kızlar fikirlerinizi bekliyorum
oğlum iki ay önce 5 yaşını doldurdu ve sünnet olması gerekiyor
ama ben genel anestezi mi yoksa uyuşturmayla mı yaptırsam bilemiyorum
çok kararsızım tecrübelerinizi ve duyumlarınızı bekliyorum

eltimin oğlu geçtiğimiz yaz sünnet oldu uyuşuturdular ama feci ağladı ben bile ağladım o ağlarken çok üzüldüm. ama bana kalırsa uyuşturma daha iyi hatırlasın erkekliğe ilk adımı:)

kızım çok huysuz bu aralar yemek yedirmek çok zor, uykusu çok az çok yoruyor bizi üst damağı beyazlamış diş çıkaracak galiba. brz yastık kulanmıyoruz daha. ıslak mendil olarakta dalin kullanıyoruz.odasını ayırmadık emdiği sürece bizimle aynı odada yatar.

kızlar odayı ayırmaktan bahsetmişsinizde bişey sormak istiyorum ben kızımı uyutuyorum yatağına yatırıyorum en fazla bir saat yerinde yatıyo başlıyo ağlamaya ben de kendi yatağımıza alıyorum aramızda uyuyo 1 aydır bu böyle nasıl vazgeçiririm bu alışkanlığından sizlerde durum nasıl benimle aynı hatayı yapan varmı bide şımarık benide istemiyo yanında ağlıyo ben kalkınca anında uykuya dalıyo babasıyla zıpır

atnickli canım heralde eltin kendini rahatlatmak için ööle bişi uydurmuş olsa gerek 4 yaş da fazla bence

estalmuş canım tam araştırmışsındır ama ben yine de söyleyim abimin bi oglu var 3 yaşında sünnet ettirceklerdi sünnet iiçin tavsiye edilen 2 yaştan önce 7 yaştan sonraymış canım çok araştırma yaptılar ve hep aynısı söylenmiş

bicket bebegin alışmış canım belki inatla beşiginde yatırırsan vazgecebilir tabii bu süreçte sen uykusuz kalcan bi de bi arkadaş sabah uyanmadan beşiğine koyarak vazgeçirmişti

kızlar odayı ayırmaktan bahsetmişsinizde bişey sormak istiyorum ben kızımı uyutuyorum yatağına yatırıyorum en fazla bir saat yerinde yatıyo başlıyo ağlamaya ben de kendi yatağımıza alıyorum aramızda uyuyo 1 aydır bu böyle nasıl vazgeçiririm bu alışkanlığından sizlerde durum nasıl benimle aynı hatayı yapan varmı bide şımarık benide istemiyo yanında ağlıyo ben kalkınca anında uykuya dalıyo babasıyla zıpır

Canim o hatayi ben 4 6 ay arasi yaptim.annemde kaliyoduk bebek yatagida almadim tabi alisti bizimki yataktan kalktim mi agliyodu.yada hemen uyaniyodu.kokunu istiyor bebis:1:
Ben yatagina alistirdim ama cook zor oldu cok uyandi agladi:2:Ama vazgecmedim sende zorla yoksa seni birakmak istemiyor:40:Aslinda bende cok memnundum birlikte yatmaktan burnuma mis gibi kokusu geliyodu ama:5:Kociside unutmamak lazim:1:
Ben yastikla yatiriyorum cok ince bisi zaten bizimki gece boyunca 360 derece donerek uyuyo yastik falan kalmiyo yani:8:
İslak mendul pampers kullaniyorum alkolsuz olandan..aslinda yikamak en iisi ama ev soguk usutur diye korkuyirum:18:
Bebisin odasini daha ayirmayi dusunmuyirum hem oda yok hemde bizimki emzik emiyor o dustu mu hemen verilmedi mi uyaniyor o yuzden suan icin imkansiz:44:Herkese sevgiler...

bicket benim kızımda aynı aramızda yatıyo yatagına yatırnca aglıyo ama ben pişman degilim...bence bebek 1.5-2 yaşına kadar annesinin kokusuyla uyumalı..ona bundan daha güzel bişey verebilirmiyiz.kendini en güvende hisstedigi yer bence tadını çıkar ve sakın ayırma yanından...

teşekkürler kızlar cvplar için aslında bende pek şikayetçi deilim kuzumla uyumakta ama babamız biraz şikayetçi çünkü sol eliyle sabaha kadar şap şap babaya vuruyu kuzu benide tekmeliyo sürekli hareket halinde olduğunda yanımızda daha rahat ediyo gibi geliyo benim diğer hatam gündüzleri de yatak büyük rahat etsin diye bizim yatakta uytmam 1-2 gündür yapmıyorum böyle devam ederse vazgeçer her halde beşiğinde uyur artık

teşekkürler kızlar cvplar için aslında bende pek şikayetçi deilim kuzumla uyumakta ama babamız biraz şikayetçi çünkü sol eliyle sabaha kadar şap şap babaya vuruyu kuzu benide tekmeliyo sürekli hareket halinde olduğunda yanımızda daha rahat ediyo gibi geliyo benim diğer hatam gündüzleri de yatak büyük rahat etsin diye bizim yatakta uytmam 1-2 gündür yapmıyorum böyle devam ederse vazgeçer her halde beşiğinde uyur artık

Bizim bebiş de 3.ayından itibaren odasında yatıyor maşallah.. alıştı bu hale uyanınca kalkıp korkuluktan tutunup kapıya doğru bağırıyo :)))) beni görnce de gözü kapalı gülüyo :)) uykum var ama acıktım anne diyo :))) Bu aralar hep kucağımda uyumak istiyo kısa bi tatil sonrası böyle oldu yavaş yavaş alışır inş. eskihaline döner.. Geceleri sık uyandığı için biraz zor oluyor tabi ama bi kaç gün baya zorlanacağz sanırımm...

Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bizim bızdık 2 ayda 150 gr. almış yani bişi almamış hiç, hala 8 kilo- boy 2 cm uzamış 74 cm. (22 şubat doğumlu) çok iştahsız bi bebek değil zorluyo ama sevdiği şeyleri güzel yiyor... Bu tip sorunu olan bebişlere doktorunuz ne dedi çok merakediyorum.. Yetersiz beslenmiş olsa boyu da uzamazdı değil mi? (Çok hareketli maşaallah yediğini yakmış diyebilir miyiz? Çok takıldım bu duruma

Bir de kuzum iki gündür baya baya öksürüyo bugün de öksürürken istifra etti. Sanırım balgam çıkardı.. Ama ne ateş var nede burun akıntısı. Noluyo çözemedim... bu nezle başlangıcı mı acep. Ne dersiniz???

bizim kız da yarım saatte yada 1 saatte bir uyanıp ağlıyo emziriyorum tekrar yatırıyorum biraz da sallıyorum zorla uyuyo :37:1 saat sonra hoooooop sil baştan aynı şeyler:27:
yanıma da alsam ağlar zaten gerçi hiç denemedim ama...ben kesinlikle yatarak emzirmedim,yatarak emzirmeye de çok karşı olduğum için yanımda hiç yatırmadım.eeee yanımda da
sadece emerken susar öyle anacığımla sarılıp uyuyayım falan demez zilli:1:böyle yat kalk zor oluyo ama ne yapalım idare edicez artık
atnickli canım heralde eltin kendini rahatlatmak için ööle bişi uydurmuş olsa gerek 4 yaş da fazla bence

estalmuş canım tam araştırmışsındır ama ben yine de söyleyim abimin bi oglu var 3 yaşında sünnet ettirceklerdi sünnet iiçin tavsiye edilen 2 yaştan önce 7 yaştan sonraymış canım çok araştırma yaptılar ve hep aynısı söylenmiş
evet kaç gündür araştırıyorum netten.pipisi iltihap olmuş iki üroloji doktoruna götürdüm ikisi de iyileşince sünnet yapalım dedi.bugün bi doktora daha götürücem bakalım o ne diyecek
bicket bebegin alışmış canım belki inatla beşiginde yatırırsan vazgecebilir tabii bu süreçte sen uykusuz kalcan bi de bi arkadaş sabah uyanmadan beşiğine koyarak vazgeçirmişti

Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bizim bızdık 2 ayda 150 gr. almış yani bişi almamış hiç, hala 8 kilo- boy 2 cm uzamış 74 cm. (22 şubat doğumlu) çok iştahsız bi bebek değil zorluyo ama sevdiği şeyleri güzel yiyor... Bu tip sorunu olan bebişlere doktorunuz ne dedi çok merakediyorum.. Yetersiz beslenmiş olsa boyu da uzamazdı değil mi? (Çok hareketli maşaallah yediğini yakmış diyebilir miyiz? Çok takıldım bu duruma

Bir de kuzum iki gündür baya baya öksürüyo bugün de öksürürken istifra etti. Sanırım balgam çıkardı.. Ama ne ateş var nede burun akıntısı. Noluyo çözemedim... bu nezle başlangıcı mı acep. Ne dersiniz???

gelişmese boyu da uzamazdı bence de ama sen yine de doktoruna da bi sor istersen
bizimki de 10 gündür su gibi burnu akıyodu,dün sarı yeşil gibi akmaya başladı
bide öksürük de var ara ara.bakalım öksürüğü ilerlerse ben de götürürüm

Back