• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?
Ben cooook yorgunum herzamanki gibi benim kiz hic durmuyor hop orda hop burda uykuda yok!ondaki enerji bende yok inanin:52:Umutsuz ev kadinlarindaki ceyda duvencinin ictigi cin cayindan bulsam iccem valla:1:Artik 10 aylik olduk hala grce tam deliksuz uyku yok.dun gece saat 12 den 1,5 a kadar salladim artik sinir sistemim altust oldu:27:Sonra esim uyutmus getirdi yatirdi 4de dikildi.6da 7 de karni tok dis olayida suan durdu ya ne bu anlamiyorum ve cook yoruluyorum yani sabah uyaniyorum sacimi bile taramadan kosturuyorum,esimde yok calisiyor gece gunduz bende yani bi mola verebilecegim kimsem yok insallah kafayi oynatmam:18:
Cok sıkmayim sizi asil sorcagim sey adetlerim dogum sonrasi hep gecikiyor tam gebelik testi yapiyom ertesi gun adet oluyorum:36:Yani her ay ayni stres cekilmiyor.3aydir adet gormeye basladim sizinki ne durumda??yoksa dr a mi gitsem:31:

doğumdan sonra 3. ayda geldi canım benim adetim ama son 2 aydır çok gecikme oldu. hatta sonuncuda ödüm koptu hamileyim sandım. tam test aldım yapamadan geldi çok şükür rahatladım.
dra görünmen iyi olur tabisi tatlım;)

çarşamba ben de olcak arkadaşlar uygun olursan beklerim canım:) haftasonları da buluşmalarımız olursa mutlaka seni bilgilendiricem. çok iyi olur tabi yaşıtlarıyla görüşmeleri[/QUOTE]

Hafta ici çalışıyorum ama haftasonu buluşma oldugunda gelmeyi çok isterim artık farklı insanlar görmek istiyorum. Böyle bı buluşma oldugunda bilgilendirirsen cok sevinirim. Benim oglumunda istahli bı arkadasa çok ihtiyacı var belki arkadas olurlarsa benim oğlumda biraz yer. Çok istahsiz kucağıma alıyorum kuş gibi bilekler hele tutmaya korkuyorum. İstahsiz cocuk olmasıda çok zor 1 senede 10 yas yaslandım valla mama saatlerinde yemicek diye strsten cokuyorm valla

canım benim yaa keşke ankara'da olsaydın. benim kızı görse iştahı açılırdı zaten hemen. yaa dün iskenderi bile yemek için atlıyo ne görse yemek istiyo canavar gibi. böylesi de iyi değil. vermezsem ağlıyo:(
Ankara'da olsanız teyzesi ona neler yapardı neler:) zeynoyla yerlerdi döke saça:D

saol canım teklifin için gerçekten ii olurdu olsun bizde istanbullu arkadaşlarla buluşuruz belki görüşmek isteyen olursa.... bu arada aklıma gelmişken seninle adaşız biz

canım benim yaa keşke ankara'da olsaydın. benim kızı görse iştahı açılırdı zaten hemen. yaa dün iskenderi bile yemek için atlıyo ne görse yemek istiyo canavar gibi. böylesi de iyi değil. vermezsem ağlıyo:(
Ankara'da olsanız teyzesi ona neler yapardı neler:) zeynoyla yerlerdi döke saça:D

saol canım teklifin için gerçekten ii olurdu olsun bizde istanbullu arkadaşlarla buluşuruz belki görüşmek isteyen olursa.... bu arada aklıma gelmişken seninle adaşız biz :)benim kız anne demiyo henüz ama buke diye sesleniyo

saol canım teklifin için gerçekten ii olurdu olsun bizde istanbullu arkadaşlarla buluşuruz belki görüşmek isteyen olursa.... bu arada aklıma gelmişken seninle adaşız biz :)benim kız anne demiyo henüz ama buke diye sesleniyo

evet canım arkadaşız:) adında buket sanırım adaşımsın:)

bizim sultan ne anne diyo ne adımı :) baba diyo ama bi de alkış diyo alkış yapıyor vs:)

melodim benim kızda 6.aydan itibaren uykusuz oldu ne gece ne güzndüz perişan oluyorum meger uyku ne güzel bişeymiş şimdi de meme hep agzında olsun istiyo off hepimizn Allah yardımcısı olsun
benim adetler düzenli ama düzensiz olabilrmiş normal diyolar

zeynep de iştahlı ama zayıf çok hareketli metabolizma çok yakıyomuş 8 kg hala :-((

zeynep de bana amemmem diyoo :-))

güzel bir organizasyon yapmışsınız, izmirli kk lar ile bizde toplansak keşke, zannımca en çokda bebişler sevinecekdir , benimki akranını görünce çıldırıyo sevicem diye:) iyi eğlenceler dilerim.

merhaba güzel anneler.kızım neredeyse 10 aylık olacak hala emeklemiyor. emeklemesi için yere yatırıyorum en sevdiği oyuncağını biraz ileride olacak şekilde önüne koyuyorum hiç ilerlemeye niyet etmiyor. ellerinden tutup ayağa kaldırdığımda ayakta duruyor, yürüteçle yürüyor. kızım gibi hala emeklemeyen bebişler var mı?

yeme sorunumuz çok fazla. yemeye başlayınca ilk kaşığı zorla yediriyorum 4-5 kaşık iştahla yiyor sonra yemek istemiyor.(kızım formunu korumak istiyor galiba).çok zorlayıp iyice yemekten soğutmak istemiyorum.sizler neler yapıyorsunuz? başarılı yedirme tüyolarınız var mı? tüm bebeklere boll iştah, deliksiz ve güzel uykular diliyorum.

merhaba güzel anneler.kızım neredeyse 10 aylık olacak hala emeklemiyor. emeklemesi için yere yatırıyorum en sevdiği oyuncağını biraz ileride olacak şekilde önüne koyuyorum hiç ilerlemeye niyet etmiyor. ellerinden tutup ayağa kaldırdığımda ayakta duruyor, yürüteçle yürüyor. kızım gibi hala emeklemeyen bebişler var mı?

yeme sorunumuz çok fazla. yemeye başlayınca ilk kaşığı zorla yediriyorum 4-5 kaşık iştahla yiyor sonra yemek istemiyor.(kızım formunu korumak istiyor galiba).çok zorlayıp iyice yemekten soğutmak istemiyorum.sizler neler yapıyorsunuz? başarılı yedirme tüyolarınız var mı? tüm bebeklere boll iştah, deliksiz ve güzel uykular diliyorum.

biz de 10 aylık olduk ama daha emeklemiyoruz. ellerini tutunca hemen ayakta dikeliyor ama adım atmıyor. koltuğun kenarına da koyuyorum ayakta duruyo tutunarak:) bizim bebekler emeklemeden yürüycekler sanırım:) canım... yürüteçte de ayaklarını tekerleğin olduğu bölgeye kaldırıp öyle keyif yapıyor tembelim benim:9:
yemek konusunda çok sorunlu değiliz. hatta ne görse yemek istiyor az önce de kuru fasulye pilav yedi:9: ama çok fazla emmiyor. uyku konusunda da gece 2-3 ü buluyor uyumamız. öğlende 12-13 gibi kalkıyoruz...

Son düzenleme:
melodim benim kızda 6.aydan itibaren uykusuz oldu ne gece ne güzndüz perişan oluyorum meger uyku ne güzel bişeymiş şimdi de meme hep agzında olsun istiyo off hepimizn Allah yardımcısı olsun

zeynep de iştahlı ama zayıf çok hareketli metabolizma çok yakıyomuş 8 kg hala :-((

Evet canim ya uyku cok guzel biseymis:2:Hamileyken esim ise giderdi ben koca yatakta popomu bi o yana bi buyana atar uyurdum,keskem biraz daha uyusaymisim:5:Bizde bide yemek sorunuda var..hergun bisi cikartiyor,2Gundur tam agzina yemek vercem oksuruk numarasi yapiyor,yada agzinda mama ile konusuyor bagiriyor yani bana sevimlilik yapiyor elimi tutuyor:)))ne sartlarda yediriyorum valla bilsen..dr kendi haline birak diyor ama oyle birakinca 9 10 sa geciyor hersey bozuluyor valla oyuzden ben 4sa bi yediriyorum,klip aciyorum pc den cizggi film falan derken yiyor,yoksa zaten cok hareketli dayanamaz(tabi bende)valla drlar teoride iyiler ama pratik hic onlarin dedigi olmuyor.biraz irsi bence bazi seyler.bende yemezmisim,dr kendi haline birakin demis annemde birakmis sonra serumla kendime gelmisim.o yuzden oyunla kliple cizgi filmlede olsa ben yedirmeden yanayim:53:

işin olmazsa mutlaka bekliycem canımcım:) kesin gel baya kalabalık olcaz sanırım. hatta bugün haftaiçi çalışan hamile bi öğretmen arkadaşla buluştuk ankamolde. çok tatlı şeker gibi:) çok güzel bi haftasonu geçirdik kızımla sayesinde:)
inşallah zeynep sultanla gelirsiniz, çok sevinirim... :16:
iyi eğlenceler kızlar benim için de kaynatın kazanı:1::24:

çok normal canım biz de daha 15 gündür emekliyoruz oğlum da 10,5 aylıktı emeklediğinde.takma kafana:37:
her çocuk farklı olur
yemek konusuna gelince de biz de pek iştahlı sayılmayız idare ediyoruz işte ama bi dönem çok iştahsızdı
ben de bi çözüm bulamamıştım ne yapsam yemiyodu :52:sonra kendiliğinden düzeldi:31:
belki diş falan çıkarıyordur ondan iştahsız olabilir

HÜZÜN_ÇİÇEĞİ nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo bi sorun yoktur umarım:18:
PEMBE FİDAN sen de bi hamiş kaldın uğramaz oldun bu topiğe hamiş topiğine mi
gidiyon kıs:4:
neyse bebiş nasıl cinsiyeti belli oldu mu hangi ayda doğum olacak
arada yaz da biz de bilelim
zati burda in cin top oynuyo artık
kuş uçmaz kervan geçmez oldu:43:
ben de öyle kendi kendime çalıp oynuyorum
:24::37::111::122::126:

off saat gecenin 2 si biz hala ayaktayız kızımla gözüm kan topladı vallahi uykusuzluktan:52:

Son düzenleme:
günaydın kızlar zeynebimi yıkadım emzirdim uyuyo o bende kahvaltımı yapcam bugun ankarada hava bogucu ama ben gayet neşeliyim çünkü atnickliye gitcem :46: bakalım zeynepler kaynaşıp oynayacaklar mı :9: :8:

canım bazı bebekler emeklemeden yürüyebilir bunu sıkıntı etmene gerek yok tutunup ayaga kalkabiliyosa gayet normal gelişimi,hatta emeklemeyen bebekler erken yürürmüş ama bazılarıda benimki giib erkenci :nazar: erken emekledi erken yürüyo :emir_bebek: :nazar:

iştah konusunda da zorlamamak gerekiyo diolar bazen bizimki de redediyo vermiyorum 1 saat sonra mama diyerek paçama yapışıyo :56:

Evet canim ya uyku cok guzel biseymis:2:Hamileyken esim ise giderdi ben koca yatakta popomu bi o yana bi buyana atar uyurdum,keskem biraz daha uyusaymisim:5:Bizde bide yemek sorunuda var..hergun bisi cikartiyor,2Gundur tam agzina yemek vercem oksuruk numarasi yapiyor,yada agzinda mama ile konusuyor bagiriyor yani bana sevimlilik yapiyor elimi tutuyor:)))ne sartlarda yediriyorum valla bilsen..dr kendi haline birak diyor ama oyle birakinca 9 10 sa geciyor hersey bozuluyor valla oyuzden ben 4sa bi yediriyorum,klip aciyorum pc den cizggi film falan derken yiyor,yoksa zaten cok hareketli dayanamaz(tabi bende)valla drlar teoride iyiler ama pratik hic onlarin dedigi olmuyor.biraz irsi bence bazi seyler.bende yemezmisim,dr kendi haline birakin demis annemde birakmis sonra serumla kendime gelmisim.o yuzden oyunla kliple cizgi filmlede olsa ben yedirmeden yanayim:53:

wala bende ii uyumuştum hamileyken onlara sayıyorum :5:
canım yemek konusunda uzmanlar zorlamyın oyun yapmayın tv açmayın diolar ama tabiiki anne yüregi dayanmıyo aç durmasına aç olunca uyumuyolarda uyumayıncada çok huysuz oluyolar dimi :50:
bizde alibabanın çiftliği işe yaramıştı bide bi bebek yada peluş oyuncagını da mama sandalyesine koyuyorum bi ona veriyorum bi kızıma yiyo öyle, bişiler anlatıyorum mesela yediği çorbayı nasıl yaptıgımı felan dinlerken yiyo
yegenim 3 yaşında ve 10 kg çok zorladılar şimdi yemekten tiksiniyo günde 1 yumurta 1 bardak süt ve yarım muz yiyo sadece bide arada eserse makarna :-( iştah genetikmiş bide abimde bişi yemez oglu da aynı, yengem kendim pişirip kendim yiyom dio :9: sende iştahsızsan öyle olabilir sevdiği şeyler üzerinden git onların içine bişi karıştır felan

MRB KIZLAR benim sorularıma kimse cevap vermiyo :14: yine bişe sorcam yinecevaplamıycaksınız katı meyve sıkacağı konusunda bilginiz varmı kullanışlı pratik uygun fiatlı...

MRB KIZLAR benim sorularıma kimse cevap vermiyo :14: yine bişe sorcam yinecevaplamıycaksınız katı meyve sıkacağı konusunda bilginiz varmı kullanışlı pratik uygun fiatlı...

ben de king inki var canım gayet güzel memnunum ben. fiyat olarak da uygun hem, yani geçen yıl aldığımda iyiydi fiyatı şimdi bilmiyorum da...

günaydın kızlar zeynebimi yıkadım emzirdim uyuyo o bende kahvaltımı yapcam bugun ankarada hava bogucu ama ben gayet neşeliyim çünkü atnickliye gitcem :46: bakalım zeynepler kaynaşıp oynayacaklar mı :9: :8:

5 saatlik uykuylayım tabi bu bölük pörçük uyku:) ama çok mutluyum zeynoyla annesii bize geliyolar:) benim fıstikom hala uyuyo:) gece uyumadığı için:) poğaçam pişiyo... uyusun da hazırlanayım ben:)

ya ne güzel özendim valla keşke bende ankarada olsaydım:50: sıkıldım artık aynı şeyler... kayseride olanlar varmıı??? bizde buluşalım lütfeeennn size ii eğlenceler

canım bende moulinex var 2 yıl önce 100 tl ye almıştım çok memnunum ama tabii mayve sıkacagını yıkaması bi dert bi sürü aparat 1yıkıosun :-((

bugun atnickliyle tanıştım kızımı ve beni çok güzel misafir etti her şey için saol canım minik prenses de kraliçe gibi kurulmuştu çok şeker maaşallah annesi gibi
eşinle bekliyoruz canım inş bize

Ben de hala tık yok yaw:) niye adet olmuyorum ben :) Olmayanlar da vardır elbet
Bizim kontes de aynı 8 kilo :) Dün hava alırken kadının biri Aysimayı sevdi dan diye yüzünü ekşite ekşite 'bu çocuk niye zayıf böyle' dedi.
Ben de nyesi yok zayıf işte dedim.. Yedir kızım yedir dedi:)))) tamam teyzecim dedim :) Diyecek bişi bulamıyorum ne diyeyim..
İnsanları anlamak zor:37:

Back