Merhaba kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?
Ben cooook yorgunum herzamanki gibi benim kiz hic durmuyor hop orda hop burda uykuda yok!ondaki enerji bende yok inaninUmutsuz ev kadinlarindaki ceyda duvencinin ictigi cin cayindan bulsam iccem vallaArtik 10 aylik olduk hala grce tam deliksuz uyku yok.dun gece saat 12 den 1,5 a kadar salladim artik sinir sistemim altust olduSonra esim uyutmus getirdi yatirdi 4de dikildi.6da 7 de karni tok dis olayida suan durdu ya ne bu anlamiyorum ve cook yoruluyorum yani sabah uyaniyorum sacimi bile taramadan kosturuyorum,esimde yok calisiyor gece gunduz bende yani bi mola verebilecegim kimsem yok insallah kafayi oynatmam:18:
Cok sıkmayim sizi asil sorcagim sey adetlerim dogum sonrasi hep gecikiyor tam gebelik testi yapiyom ertesi gun adet oluyorumYani her ay ayni stres cekilmiyor.3aydir adet gormeye basladim sizinki ne durumda??yoksa dr a mi gitsem
doğumdan sonra 3. ayda geldi canım benim adetim ama son 2 aydır çok gecikme oldu. hatta sonuncuda ödüm koptu hamileyim sandım. tam test aldım yapamadan geldi çok şükür rahatladım.
dra görünmen iyi olur tabisi tatlım