2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim canım evime konuk olduğunuz için:) ben de zeynoya bayıldım anlata anlata bitiremedim eşime çok tatlı yaaa maşallah
sizin de uygun olduğunuz bigün inşallah gelicez canım eşimle:) çok teşekkürler bu güzel davetin için
hediyeler içinde ayrı ayrı teşekkürler ilk defa yıkamadan bişey giydirdim:) çok yakıştı kuzucuğuma teyzesiii

Ne güzel yaa imrendim şimdii :))) Hep devam edersiniz ve çok güzel dostluklar kazanırsınız bebişlerşnizle birlikte inş.

slm hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyodum istanbula gıtmıştım göz kontrolü için ordanda izmire kardeşimin yanına gıttımm ordada bı kaç gun kaldım gırıp çıktım ama yazamadım size...çünki ben artık hıç oturamıyorum yemek bıle nasıl yıyorum bılemıyorum kızım okula gıdıyo oğlan fena emeklıyo hıç durmuyo bu eşşek oğlum sabahın 7 si ayakta meme sabaha kadar ağzında sütte yok emzık yerıne benı emıyo anlıycağınız dişleride çıkmadı bıde bıkaç gundur tutunup kalkıyo ondan sonra bırakıyo kendını yürümeye başlıycak yaşına girmeden bunlar yürür gıbıme gelıyo...benım oğlanda 8 kılo yemesıde ıyı maşllah ama hıç durmuyokı uyuyoken bıle dönüyo etrafında....öptüm tum bebişlerın minnacık pondiş ellerınden :))

mrb canım oh ne güzel gezmşin bi problem yok demi gözünde. bizim kız day duruyo bi kaç saniye sonra pat yerdeher yere tutunarak geziyo dediğin gibi acayip hareketli uyurken bile durmuyo sıpa

biz henüz yürümüyoruz tutunup kalkamıyoruz bile sanırım en son yürüyenler arasında olacağız

biz sıralıyoruz koltukları ama öle duramıyoruz 1-2 sn bile ayaktaa

yemekler neler veriyorsunuzzz

varmı yeni tariflerr varsa yazın bende yapayım yapıck çorba bulamıyorum

merhaba anneler nasılsınız uzun zmndır gelemedim.ne var ne yok bebişlerden yürüyen varmı ??

kızım 4 şubat dogumlu desteksiz ayakta durabiliyo 2-3 gündürde birkaç adım atmaya başladı...ama çok korkuyu o bir kaç adımıda daldıgı zamanlar bilinçsiz atıyo..farkedince korkup hemen tutunmaya çalışıyo...heycanla bekliyorum yüreyecegi zamanı

herkese merhaba

okumuştum bi zamanlar vajina yapışması diye, varmı bebişinde bu sorunu yaşayan anneler, bizde vajina yapışması olmuş dr istersen açarım ama biraz acır ve kan akar dedi korktum elletmedim, sıcak pamukla biraz silerek dene bakalım açılcakmı dedi , çok üzüldüm ya aynı sorunu yaşayan varmı, ne yaptınız.birde mantar çıktı geitasında ama eczaneler bu ara ilaç vermiyo blamadık ilacını iştahsızlığı bu sebeple olabilir dedi, zaten geçen hafta ishalli kusmalı hastalandığından beri iştahıda yok bütün gün gece emiyo ama sütümde yok, bi kaşık mama versem atıyo yemiyo, çok üzgünüm bu aralar, allah tüm bebişlere sağlık iştah huzur versin, iyi geceler

mrb canım oh ne güzel gezmşin bi problem yok demi gözünde. bizim kız day duruyo bi kaç saniye sonra pat yerdeher yere tutunarak geziyo dediğin gibi acayip hareketli uyurken bile durmuyo sıpa
sağol cnm cok şükür gözümde hastalık azda olsa gerıledı ınşallah dahada iyi olcam ama şu eşşek oğluma gelınce ben artık cok ama cok yoruluyorum buyudukçe zorlaşıyo bugun misafir geldı bıze mısafırın kızı vardı 3 yaşında bızımıkı kıza yapmadığını bırakmadı sacını cektı kaşığı kafasına vurdu kızın of of...işimiz zor valla...

çok gecmış olsun cnm cok uzuldum bu konuda bılgım yok ınşallah en kısa surede ıyıleşır bebişin...

biz sıralıyoruz koltukları ama öle duramıyoruz 1-2 sn bile ayaktaa

yemekler neler veriyorsunuzzz

varmı yeni tariflerr varsa yazın bende yapayım yapıck çorba bulamıyorum
vallahi canım ben artık bize yaptığım yemeklerden veriyorum patlıcan hariç
eğer çok yağlı kızartmalı falan yemek olursa o zaman da kızıma göre bişey ayarlıyorum
dr sizin yemeklerden yedirebilirsin dedi tek dikkat ettiğim bize yaptığım yemekleri
daha az salçalı,az tuzlu ve mümkünse baharatsız yapmak zaten 1-2 ay daha böyle idare edersek
normal yemek düzenine döneriz

geçmiş olsun canım bizde o sorun hiç olmadı ama ATNİCKLİ'nin kızında oluyodu istersen ona sor özelden falan

İnşallah kısa zamanda yürür kızın..siz subat başında doğmussunuz biz 22 subat

bu konuda hiçbir bilgim yok.umarım en kısa zmnda bu sorunu çözersiniz
çok geçmiş olsun

ya ben hala ona özel yapıyorum yemek çorba kendimize ayrı yapıyorum. tuz nerdeyse hiç kullanmıyorum

Merhabaaaaa, Ne olcak halimiz bende bilmiyorum :) kene gibi yapıştı bizimki nefes aldırmıyo bana, sürekli uyurken de beni yanında istiyo.. Doğru dürüst bişi de yemiyo kıpır kıpır (Maşallah)tabi cıvıl cıvıl telefonu eline alıp oooooo diyo (sanırım alo diyo) bizim öksürmelerimizi bile taklit ediyo :)) Yüzü de minicik sadece ağız ve bi çiftgöz işte zayıflıktan Hele güldüğünde suratı tamamen ağız oluyohehehehe
8 kilo bizimki de bu gidişle de artmicak sanırım, belki de zayıflamıştır bile
Bizim 6.dişimiz de çıkıyo biraz sıkıntılıyız ha paso beni ısırıyo eline ne geçirse başıma vuruyo, Sanırım bu çocuğun bana garezivar eheheh
Biz de öptük senin paşanı ve tüm Cennet Meyvesi evlatları
Selametle Kalınn..........

biz henüz yürümüyoruz tutunup kalkamıyoruz bile sanırım en son yürüyenler arasında olacağız

Bizimki de yürüyemiyo daha :) gayreti de yok annesinin kucağında çok mutlu nereye isterse götürtüyo kendini:) yada arabasıyla kendi gidiyo bende çok umutlu değilim ama herkes yaşını karşılar yürür diyolar

ay cok guldum canım yaa...allah uzun ömür versın ınşllah....benımkıde tlfda konuşmama bıle ızın vermıyo koyuyorum kulağına dınleyıp guluyo benımkı hareketten kılo almıyo dırek yakmaya başlıyo hemen...dun benımkı mutfak masasının örtüsüü çektı ve masanın uzerındeki bardak resmen oğlumun kafasında kırıldı paramparca oldu morardı tabi alnı çok şükür allah korudu oğluşumu ama çok hareketli yetişemıyorumkı hızına eşimde senın sucun dıyo yaw yetişemıyorumkı oğlana napıyım yanı ben serseri oğlana....

bizim 2 diş çıktı başkada yok ya çıkmıcak sanırım

bızımkınde oda yok görünürde bıle yok çıktı cıkıcak dıyoruz ama yok...ne bulursa ağzında ama ne bulursa ıte ıte tıkıyo ağzna anlamadımkı :)

tuz artık yemeklere bır tutam konulmalı dıye bılıyorum ıyotlu tuzun beyın gelısımı acısından faydası var

bizim 2 diş çıktı başkada yok ya çıkmıcak sanırım
bızde hıc dıs yok maalesef daha dıssız dedeler gıbı gezıyorz 7.aydan berı ayakta masallah bızım oglan ama elınden tutup yurutmeye calısınca pat atıyor kendını yere koltuga tutunup ayakta duruyor ama adımlamıyor tay tayda yapmıyor herkez 9 aylıkken yurur bu dedıydı neoldu hıc sesı cıkmıyor bebeklerle ılgılı erken konusmamak lazım

canım bizde de oluyor o dediğin yapışıklık başta ilk taraf kapanmıştı çocuk cerrahına açtırmamız gerektiğini söyledi dr açtırdık. krem kullandık. 5 ay sonra da alt delik kapandı. başka dra götürdük. hacettepeye rektör oldu hatta adını hatırlamıyorum çok iyi bi dr '' sen elinle açtırcaksın gerdirceksin'' dedi '' günde 3-4 kez masaj yapıcaksın ve kendini salıp açılacak'' dedi ''ama açılması uzun sürer'' dedi ve dediği gibi de oldu 1 ayı buldu ama açıldı. tekrarlayan bişey şu an yine üst taraf kapanacak gibi benim kız da, masaj yapıyorum ama yine de dra götürcem bu haftasonu. sen de ihmal etme canım iyi bi dr bul ve git. idrar yolları enfeksiyonuna sebep oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…