Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bizim bızdık 2 ayda 150 gr. almış yani bişi almamış hiç, hala 8 kilo- boy 2 cm uzamış 74 cm. (22 şubat doğumlu) çok iştahsız bi bebek değil zorluyo ama sevdiği şeyleri güzel yiyor... Bu tip sorunu olan bebişlere doktorunuz ne dedi çok merakediyorum.. Yetersiz beslenmiş olsa boyu da uzamazdı değil mi? (Çok hareketli maşaallah yediğini yakmış diyebilir miyiz? Çok takıldım bu duruma
Bir de kuzum iki gündür baya baya öksürüyo bugün de öksürürken istifra etti. Sanırım balgam çıkardı.. Ama ne ateş var nede burun akıntısı. Noluyo çözemedim... bu nezle başlangıcı mı acep. Ne dersiniz???
günaydın kızlarr çok uykum var ama benim erkenci kuzumun uyumaya hiiiç niyeti yok
canım benim kızımda 8 kilo ama iştahı ii emiyorda amaa felaket hareketli uyrken bile beşikte turluyoo boyu ii uzuyosa ve yiyosa sorun yok canım
kimseler gelip gitmiyor sanırım ama yine de yazıcam:)
uyurken bebeklerinizin başının altında yastık oluyor mu kızlar?
ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz bi de bunu öğrenmek istiyorum...
hee bi de odalar ayrıldı mı?
iyi akşamlar herkese. benim oğlum çok hareketli hiç durmuyo yerinde.hiç oyuncaklarıyla oynamıyo hep yürümek istiyo elinden tutup akşama kadar yürütüyoruz belimiz kopuyo walla...
ayol ne bakıp bakıp çıkıyonuz kıs
iki kelam bişi yazsanıza bi de ziyaretçi olarak mı giriyonuz anam
ayyy buketcim aman emeklemesin direkt yürüsün benim kız ne dolap bırakıyo ne çekmece tüm odalara girp her yeri dagıtıyodüzgünlüğe tahamülü yok galiba bakıyo ben bişiyi toplamışsam heyecanla böbürlene böbürlene geliyo dagıtıyo yine o da bana kızıyo herlde "anne yaaa ben dagıtorum sen topluyosun bırk da bi dagınık kalsın hay allahım yaa tüm gün yoruyosun beni" die
kimseler gelip gitmiyor sanırım ama yine de yazıcam:)
uyurken bebeklerinizin başının altında yastık oluyor mu kızlar?
ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz bi de bunu öğrenmek istiyorum...
hee bi de odalar ayrıldı mı?
canım benim yaa nasıl da sevimlidir o hareketleri yaparken gözümde canlanıverdi:) maşallah :) bu arada canım, bu çarşamba işin yoksa kk dan tanıştığım batıkent yeni mahalle taraflarında oturan arkadaşlar gelcek bana, seni de beklerim musait olursan link de atıcam
http://www.kadinlarkulubu.com/hemse...kkli-kadinlar-toplanalim-34.html#post22089969
bizim gibi İzmir'den Ankara'ya gelmiş bi arkadaş daha var:). hepsiyle tanışıcam inş. uygun olursan seni de bekliyorum
günaydın kızlar herkese ii pazarlar...
canım inan bana bende bu hafta görüşmek için seni arıcaktım) çok isterim gelmek yarın bi hastane durumumuz var çarşambaya herhangi bi randevu verilmezse gelmeye çalışırım canım. yarın ararım seni adresi felan almak için öpüyorum
günaydın kızlar herkese ii pazarlar...
canım inan bana bende bu hafta görüşmek için seni arıcaktım) çok isterim gelmek yarın bi hastane durumumuz var çarşambaya herhangi bi randevu verilmezse gelmeye çalışırım canım. yarın ararım seni adresi felan almak için öpüyorum
inş canım çok isterim gelmek ama sırf seninle tanışmak için) eşim yeter artık netten arkadaş buldugun diyip duruyo ))
tatlım yaa aşırı baş agrım ve bulantım var bakalım ne çıkcak anlatırım görüşünce bu arada ankamall buluşmanızı okudum size sürpriz yapcaktım ama rahatsızım baya cesaret edemedim eşim de yok :-(( ne güzel yapmışınız insan sıkı arkadaşlıklar ediniyo burdan normal arkadaşından daha çok görüşüyosun çünkü
öptüm canım yarın aramaya çalışırım seni
ohhh walla imrendim kızlar size ne güzel dışardada görüşüyorunuz benim gördüğüm sadece kızım ve eşim çok bunaldım fazla aktif biri deilim zaten bide burda tanıdık kimse yok tanıdığı geçtim komşuluk hiç yok cumartesi doktor kontrolümüz vardı malum benim kız yemiyo çok cılız çöp şiş doktorumuz komşu yemeği tatlı olur komşulara gidin diyo orda yer belki ama nerde komşu komşuluk herkez yaşam telaşında herkez kendi derdinde
Forumdakiler buluşma ayarlamış çok imrendim valla. Bende görüşmeyi tanışmayı çok isterdim burda çok aktif yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum. Atnickli buluşmalarınız Ankara heralde bende gorusmyi çok isterdim ama çalıştığım için hafta ici bbuluzmalara katılmak çok zor. Burda tanistigimiz görüştüğümüz o insanlarla cocuklarımızı tanıştırmak çok güzel olurdu bidaha ki bulusmalarinza ben de gelmek istrim[/QUOTE
çarşamba ben de olcak arkadaşlar uygun olursan beklerim canım:) haftasonları da buluşmalarımız olursa mutlaka seni bilgilendiricem. çok iyi olur tabi yaşıtlarıyla görüşmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?