• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr çok uykum var ama benim erkenci kuzumun uyumaya hiiiç niyeti yok

Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bizim bızdık 2 ayda 150 gr. almış yani bişi almamış hiç, hala 8 kilo- boy 2 cm uzamış 74 cm. (22 şubat doğumlu) çok iştahsız bi bebek değil zorluyo ama sevdiği şeyleri güzel yiyor... Bu tip sorunu olan bebişlere doktorunuz ne dedi çok merakediyorum.. Yetersiz beslenmiş olsa boyu da uzamazdı değil mi? (Çok hareketli maşaallah yediğini yakmış diyebilir miyiz? Çok takıldım bu duruma

Bir de kuzum iki gündür baya baya öksürüyo bugün de öksürürken istifra etti. Sanırım balgam çıkardı.. Ama ne ateş var nede burun akıntısı. Noluyo çözemedim... bu nezle başlangıcı mı acep. Ne dersiniz???

canım benim kızımda 8 kilo ama iştahı ii emiyorda amaa felaket hareketli uyrken bile beşikte turluyoo boyu ii uzuyosa ve yiyosa sorun yok canım

günaydın kızlarr çok uykum var ama benim erkenci kuzumun uyumaya hiiiç niyeti yok

canım benim kızımda 8 kilo ama iştahı ii emiyorda amaa felaket hareketli uyrken bile beşikte turluyoo boyu ii uzuyosa ve yiyosa sorun yok canım

Kendimi çok kötü hissediyodum Allah razı olsun canımm

kimseler gelip gitmiyor sanırım ama yine de yazıcam:)
uyurken bebeklerinizin başının altında yastık oluyor mu kızlar?
ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz bi de bunu öğrenmek istiyorum...
hee bi de odalar ayrıldı mı?

ben doğduğundan beri yastık kullanıyorum kusup yutmasın diye.şimdi alıştık artık kendi yastığına yattımı sabaha kadar uyuyor.

iyi akşamlar herkese. benim oğlum çok hareketli hiç durmuyo yerinde.hiç oyuncaklarıyla oynamıyo hep yürümek istiyo elinden tutup akşama kadar yürütüyoruz belimiz kopuyo walla...

merhabalar uzun süredir giremiyorum benim de oğluşum minik kuşum ellerinden tutup yürümek istiyo bırakınca ağlıyo şimdi görevi babişkosuna verdim accık giriyim dedim bakalım millet ne alemde die.hepinize bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler diliyorum öpüyorum mis kouluuuuurı

ayol ne bakıp bakıp çıkıyonuz kıs :1:
iki kelam bişi yazsanıza bi de ziyaretçi olarak mı giriyonuz anam :24:

ayol ne bakıp bakıp çıkıyonuz kıs :1:
iki kelam bişi yazsanıza bi de ziyaretçi olarak mı giriyonuz anam :24:

aynen kuşum ya hiç yazan yok. diyorum ben de yazmayayım ama dayanamıyorum. tam canlandırıyorum topiği sonra bi bakıyorum herkesler gitmiş:D bebekler büyüdü yaramaz oldu ondan sanırım. benimki hala emeklemediği için rahatım ben:)

ayyy buketcim aman emeklemesin direkt yürüsün benim kız ne dolap bırakıyo ne çekmece tüm odalara girp her yeri dagıtıyo :emir_bebek: düzgünlüğe tahamülü yok galiba bakıyo ben bişiyi toplamışsam heyecanla böbürlene böbürlene geliyo dagıtıyo yine o da bana kızıyo herlde "anne yaaa ben dagıtorum sen topluyosun bırk da bi dagınık kalsın hay allahım yaa tüm gün yoruyosun beni" die :9:

ayyy buketcim aman emeklemesin direkt yürüsün benim kız ne dolap bırakıyo ne çekmece tüm odalara girp her yeri dagıtıyo :emir_bebek: düzgünlüğe tahamülü yok galiba bakıyo ben bişiyi toplamışsam heyecanla böbürlene böbürlene geliyo dagıtıyo yine o da bana kızıyo herlde "anne yaaa ben dagıtorum sen topluyosun bırk da bi dagınık kalsın hay allahım yaa tüm gün yoruyosun beni" die :9:

:9::9: canım benim yaa nasıl da sevimlidir o hareketleri yaparken gözümde canlanıverdi:) maşallah :) bu arada canım, bu çarşamba işin yoksa kk dan tanıştığım batıkent yeni mahalle taraflarında oturan arkadaşlar gelcek bana, seni de beklerim musait olursan link de atıcam

http://www.kadinlarkulubu.com/hemse...kkli-kadinlar-toplanalim-34.html#post22089969

bizim gibi İzmir'den Ankara'ya gelmiş bi arkadaş daha var:). hepsiyle tanışıcam inş. uygun olursan seni de bekliyorum

kimseler gelip gitmiyor sanırım ama yine de yazıcam:)
uyurken bebeklerinizin başının altında yastık oluyor mu kızlar?
ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz bi de bunu öğrenmek istiyorum...
hee bi de odalar ayrıldı mı?

selam bende odalar ayrıldımı diye merak ediyordum, arkadaşların çoğu yanında yatırıyor benim gibi
yastık kullanmıyorum ama son zamanlar baktım benimkine yatıyor fıstık yastık verdim ince bir yastık.
genelde yıkıyorum ben çok hassasız çünkü hemen yara oluyoruz, dışarda zorda kalınca dalin yeni paketi kullanıyoruz, bir tek o dokunmadı
odaları ayırmayı düşünüyorum ama emzirirken zor olcak, emzirmeyi kesince denicem artık, sütüm yetmiyo emzirincede mama yemiyo, devam sütü biberon hiç veremedim, kesince düzene girer diyorlar , geceleride tok olur deliksiz uyur anca ozaman işte :))) bahara anca bu gidişle,eşimede üzülüyom doğumdan beri salonda :(

günaydın kızlar herkese ii pazarlar...

:9::9: canım benim yaa nasıl da sevimlidir o hareketleri yaparken gözümde canlanıverdi:) maşallah :) bu arada canım, bu çarşamba işin yoksa kk dan tanıştığım batıkent yeni mahalle taraflarında oturan arkadaşlar gelcek bana, seni de beklerim musait olursan link de atıcam

http://www.kadinlarkulubu.com/hemse...kkli-kadinlar-toplanalim-34.html#post22089969

bizim gibi İzmir'den Ankara'ya gelmiş bi arkadaş daha var:). hepsiyle tanışıcam inş. uygun olursan seni de bekliyorum

canım inan bana bende bu hafta görüşmek için seni arıcaktım :-)) çok isterim gelmek yarın bi hastane durumumuz var çarşambaya herhangi bi randevu verilmezse gelmeye çalışırım canım. yarın ararım seni adresi felan almak için öpüyorum

canım inan bana bende bu hafta görüşmek için seni arıcaktım :-)) çok isterim gelmek yarın bi hastane durumumuz var çarşambaya herhangi bi randevu verilmezse gelmeye çalışırım canım. yarın ararım seni adresi felan almak için öpüyorum

işin olmazsa mutlaka bekliycem canımcım:) kesin gel baya kalabalık olcaz sanırım. hatta bugün haftaiçi çalışan hamile bi öğretmen arkadaşla buluştuk ankamolde. çok tatlı şeker gibi:) çok güzel bi haftasonu geçirdik kızımla sayesinde:)
inşallah zeynep sultanla gelirsiniz, çok sevinirim... :16:

canım bu arada inşallah önemli bişey yoktur hastane yazmışsın dikkat etmemişim. merak ettim.

Son düzenleme:
inş canım çok isterim gelmek ama sırf seninle tanışmak için :-)) eşim yeter artık netten arkadaş buldugun diyip duruyo :-)))

tatlım yaa aşırı baş agrım ve bulantım var bakalım ne çıkcak anlatırım görüşünce bu arada ankamall buluşmanızı okudum size sürpriz yapcaktım ama rahatsızım baya cesaret edemedim eşim de yok :-(( ne güzel yapmışınız insan sıkı arkadaşlıklar ediniyo burdan normal arkadaşından daha çok görüşüyosun çünkü

öptüm canım yarın aramaya çalışırım seni

inş canım çok isterim gelmek ama sırf seninle tanışmak için :-)) eşim yeter artık netten arkadaş buldugun diyip duruyo :-)))

tatlım yaa aşırı baş agrım ve bulantım var bakalım ne çıkcak anlatırım görüşünce bu arada ankamall buluşmanızı okudum size sürpriz yapcaktım ama rahatsızım baya cesaret edemedim eşim de yok :-(( ne güzel yapmışınız insan sıkı arkadaşlıklar ediniyo burdan normal arkadaşından daha çok görüşüyosun çünkü

öptüm canım yarın aramaya çalışırım seni

canım benim çoookk geçmiş olsun... kardeşimde aynı anlattığın sorunları yaşıyodu migren çıktı. kötü bişey yoktur inşallah sen kalbini ferah tut... havalardan da olabilir. dikkat et kendine sen çok titizdin olma. çok iş yapma tatlım yorma kendini. bebekler zaten yetiyor yorgunluk konusunda... iyi hissedersen kendini mutlaka bekliycem. ben de çok istiyorum seninle tanışmayı bi fırsatımız olmadı:(

ohhh walla imrendim kızlar size ne güzel dışardada görüşüyorunuz benim gördüğüm sadece kızım ve eşim çok bunaldım fazla aktif biri deilim zaten bide burda tanıdık kimse yok tanıdığı geçtim komşuluk hiç yok cumartesi doktor kontrolümüz vardı malum benim kız yemiyo çok cılız çöp şiş doktorumuz komşu yemeği tatlı olur komşulara gidin diyo orda yer belki ama nerde komşu komşuluk herkez yaşam telaşında herkez kendi derdinde

Forumdakiler buluşma ayarlamış çok imrendim valla. Bende görüşmeyi tanışmayı çok isterdim burda çok aktif yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum. Atnickli buluşmalarınız Ankara heralde bende gorusmyi çok isterdim ama çalıştığım için hafta ici bbuluzmalara katılmak çok zor. Burda tanistigimiz görüştüğümüz o insanlarla cocuklarımızı tanıştırmak çok güzel olurdu bidaha ki bulusmalarinza ben de gelmek istrim

Merhaba kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?
Ben cooook yorgunum herzamanki gibi benim kiz hic durmuyor hop orda hop burda uykuda yok!ondaki enerji bende yok inanin:52:Umutsuz ev kadinlarindaki ceyda duvencinin ictigi cin cayindan bulsam iccem valla:1:Artik 10 aylik olduk hala grce tam deliksuz uyku yok.dun gece saat 12 den 1,5 a kadar salladim artik sinir sistemim altust oldu:27:Sonra esim uyutmus getirdi yatirdi 4de dikildi.6da 7 de karni tok dis olayida suan durdu ya ne bu anlamiyorum ve cook yoruluyorum yani sabah uyaniyorum sacimi bile taramadan kosturuyorum,esimde yok calisiyor gece gunduz bende yani bi mola verebilecegim kimsem yok insallah kafayi oynatmam:18:
Cok sıkmayim sizi asil sorcagim sey adetlerim dogum sonrasi hep gecikiyor tam gebelik testi yapiyom ertesi gun adet oluyorum:36:Yani her ay ayni stres cekilmiyor.3aydir adet gormeye basladim sizinki ne durumda??yoksa dr a mi gitsem:31:

ohhh walla imrendim kızlar size ne güzel dışardada görüşüyorunuz benim gördüğüm sadece kızım ve eşim çok bunaldım fazla aktif biri deilim zaten bide burda tanıdık kimse yok tanıdığı geçtim komşuluk hiç yok cumartesi doktor kontrolümüz vardı malum benim kız yemiyo çok cılız çöp şiş doktorumuz komşu yemeği tatlı olur komşulara gidin diyo orda yer belki ama nerde komşu komşuluk herkez yaşam telaşında herkez kendi derdinde

canım benim yaa keşke ankara'da olsaydın. benim kızı görse iştahı açılırdı zaten hemen. yaa dün iskenderi bile yemek için atlıyo ne görse yemek istiyo canavar gibi. böylesi de iyi değil. vermezsem ağlıyo:(
Ankara'da olsanız teyzesi ona neler yapardı neler:) zeynoyla yerlerdi döke saça:D

Forumdakiler buluşma ayarlamış çok imrendim valla. Bende görüşmeyi tanışmayı çok isterdim burda çok aktif yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum. Atnickli buluşmalarınız Ankara heralde bende gorusmyi çok isterdim ama çalıştığım için hafta ici bbuluzmalara katılmak çok zor. Burda tanistigimiz görüştüğümüz o insanlarla cocuklarımızı tanıştırmak çok güzel olurdu bidaha ki bulusmalarinza ben de gelmek istrim[/QUOTE

çarşamba ben de olcak arkadaşlar uygun olursan beklerim canım:) haftasonları da buluşmalarımız olursa mutlaka seni bilgilendiricem. çok iyi olur tabi yaşıtlarıyla görüşmeleri

Back