2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok geçmiş olsun cnm ya valla okurken bende yoruldum bi tane bile ne zor ama ikinci olunca eminim dahada zor:)Allah kolaylık ve sağlık versin inş hepsine
bende uyku tulumu düşünüyodum ama vazgeçtim yazını okuyunca yaaama çok açıyo üstünü napıcammmmm

saol cnm sende hayırlısyla bitirisin inş aminnnn hepsine bol iştah versin Rabbim ve sağlıkkk

cnm bende kiloyu çok dert ediyodum ama hastalanıp kötü olacağına zayıf olsunlar ya bunu demek çok gıcık biliyorum ama yemiyolar iştahla işte bizimki bi ara çok fnaydı hiç yemiyodu çok şükür şimdi biraz daha ii eskiye nazaran 4 ayda 1 kilo anca aldı bizimkide sağlık olsun
bzde de hala yok bugun oksurukte basladı allh sonumuzu hayır etsin:2:

cnm çok geçmiş olsun peditus versen daha artmadan inş kuzularımız kışa erken girdi ya yaz gelse:):)

ayy kızlar geçen gün umutsuz ev kadınlarına rastgeldim tv de izledim biraz krize girdim resmen ya gülmektenceyda düvencinin rolü süper valla onlar nasıl bi kabus yaaa:):):)birden kendimi gördüm bazen zar zor bişiler yetişiyo ya hahahaha ama biz tek çocukla bide 4 tane:):)

nurberracıım benimki de çok açıyo benim halam bi yöntem uygulardı onda görüp oğluma uygulamıştım
pazen battaniyenin bi ucunu çapraz büküyosun başörtüsü gibi bebeğin boyuna göre
sonra koltuk altından vücuduna sarıyosun sıkmayacak şekilde bi de koltuk altından bi iple bağlıyosun bi de kalçasından
üstünü açsa da bişey olmuyo galiba yine bu yönteme devam edicem
yada başka fikri olan varsa denerim artık

merhaba şubat anneleri, ben bir mart annesi olarak sizlerden fikir istiyorum. kızım 7. aylık ve 6. ayında ek gıdaya başladık ve az az vermem rağmen memeyi emmek istemiyor,çok üzülüyorum acaba sizde böyle bir dönem geçirdinizmi?? altta 2 tane dişimiz var acab üst dişlerindenmi rahatsız oluyor emerken anlamdım..çok teşekkürler şimdiden..

ya aynen bardakla veriyoruz yarısını döküyoruz birde drmuz süt vermeye başle dedi azar azar nasıl vericem çocuğa ilerde sütü.hadi gündüz bardakla veririmde gece uyanınca ne olacak hep onu düşünüyorum off off annelik zor zanaat vallahi :)
ben dün uyku tulumu aldım antialerjikmiş bakalım nasıl olucak yatıcakmı içinde benimki pek sıkıntılı çünkü.

Slm canİm hosgeldin.benim kizinda oyle donemi olmustu,benim sutum azalmisti oda igrasmiyodu.senin sutun ne alemde ayni ise dislerdende olabilir.bide 5.aydan sonra hergun bisey cikariyor bebekler.benimki mesela biberon icerdi pat diye birakti.anlayacagin suprizlerle dolu gunler seni bekliyor

cnm anlamadım ya ne sütü pastörize sütlerdenmi başlayın dedi?????veren varmı?????

bızde aynı durumdayız yaşına girecek ne diş nede şişlik yok.....

kızlar benımde büyük kızım hastalandı çok kötü üşütmüş mecburen antibiyotike başladım halen ateşi var oğluşa yaklaşmamaya çalıştırıyorum ama zor gibi cunki oğlanda hapşurmya başladı yarına oda kapmış olcak şifayı...canlarım hasta anlıycanız:))
bide benım oğlan sürüne sürüne emeklemeye başladı artık ve bende bunu unutmuş oldum bıan...çaydanlığım yerdeydi eşim dışarı çıkıcaktı bende kapıyı kapatayım derken eşimin peşinden gittim bu benim eşşşek oğlum sürüne sürüne caydanlığın yanına gelmiş caydanlığı devirmiş bi bağırdı dedımkı çaydanlık odaya gırmeye korktum ınanın göreceklerımı düşünemıyordum odaya koştum tabı bağırdım eşimde kapıdan koştu geldi bı baktım çaydanlık devrilmiş bizimkide ağlıyo koştuk ellerıne soğuk su döktük çok şükür verilmiş sadakamız varmış bişey olmadı pek halen şoktayım melekler korumuş yavrumu buna ınanıyorum hıçbirşey olmadı çok şükür....dıkkat edelım tehlıkelı döneme gırdı bu cocuklar yüce rabbım tum bebişlerı çocukları korusun ınşallah....amin....

Son düzenleme:

hoşbuldum canım..çok teşekkür ederim değer verip cevapladığın için,sütüm var gibi yanii sıkınca çıkıyo ama bilemiyorum diştenmi neden işlh uzun sürmezde geri dönüş yapar memesşne:))

çok geçmiş olsun canım sonrada sana bulaşacak hazırlan bizde öyle oldu! göz önünden ayırmamak lazım bebişleri artık büyüdüler verilmiş sadakanız varmış gerçekten Allah korumuş aman dikkatli olun umarım çok yanmamıştır yavrucak

Estagfurullah canim ne demek,yalniz benimde sıktıgmda sut geliyodu dr sag demisti o zaman ben azaldigini farkettim sende bi sag.ama insallah distendir..

Ayy huzun cicegi gecmis olsun valla Allah korumus ya hep bisi olmaz o kisa surede diyosun ama hoop hallediveriyolar..aman Allah korusun hepimizinkileri..cocuklar en buyuk mikrop tasiyiciymis bi yazida okumustum.pek oglana yaklastirma dicem ama ayni evin icinde zor,insallah bisi olmaz.Allah yardimcin olsun..

öncelikle hepinizi tebrik ediyorum bu sene şubat ayında kucaklarınıza aldınız yavrularınızı... bende 2012 şubat annesi olucam sizler gibi.. 15 16 17 şubat civarı bekliyoruz .......güzel oğlumu..
sizlerin biz doğum yapacağı zaman evladları bir yaşında olacak..sormak istediğim çok şey var aslında ilkkez anne olacak biri olarak:26:..benim şuan için en çok merak ettiğim bebeklerinizi ısıtma sorunu yaşadınızmı?yanınızdamı yatırdınız?en önemlisi oğlu olanlar gaz sorunu olunca en iyi çözümünüz ne oldu?birde hastane için pijamamı daha iyi şubat ayında gecelikmi?:44::26: lütfen cevaplarsanız çok sevinirim..inş bizde sizler gibi kucağımıza alırız...lütfen kulağımıza küpe olması gerekenleri söylersiniz çok minnettar kalırım..

Estagfurullah canim ne demek,yalniz benimde sıktıgmda sut geliyodu dr sag demisti o zaman ben azaldigini farkettim sende bi sag.ama insallah distendir..

merhaba..yine ben:) neyle sağdın acaba makine ilemi yoksa el pompası ilemi? gerçi süt olsa bile el pom iyi sonuç vermiyor...

selam canım ben aslında mart annesiyim ama 03 mart zaten tarihlerimiz yakın birbirine öncelikle sağlıklı olarak al bebeğini kucağına inşallah gelelim ısıtma meselesine zaten yenidoğanı sıcak tutmak gerekiyor onlar vücut ısısını koruyamazlar 4. ay bitince koruyabiliyorlar zıbınla birlikte iki kat giyidirdim bir de bolca penye yelek al en son da penye yeleği giydirdim tabi ki kombi 70 derecede yandı hatta hazirana kadar yaktım kombiyi son zaman 40 derecede yaktım bu arada ankarada oturuyorum yaz geç gelir ankaraya akşamlar ayaz olur buralarda.... hastane içinse gecelik bi tane de olsa ilk gün için şart hem sonda takılıyor sezaryen ile doğum yaptım bu arada normal doğumda takılmıyor diye biliyorum. hemde kontrole geliyor dr hemşire vs.. açmak kolay oluyor uzun kollu al ama kol ağzı kolay sıvansın damar yolu için gerekiyor serum takılıyor ilk gün.... 2 tane de pijama takımı götürdüm yetti bana gelelim gaza işte zurnanın zırt deliği burası... oğlum full gazlıydı. 20. gün bir gazlanmaya başladı tam 4 ay sürdü sıcak tutmak en çok işe yarayan yöntem ayaklarına masaj yapmak karın masajı var onlar işe yarıyor. dr lar damlaları önermiyor kanıtlanmış etkisi yok diyorlar ister kullan ister kullanma dedi bana zinco babs damla kullandım belirgin bi etkileri olmadı ayağına saç kurutma makinası tutmak hafif karnına tutmak iyi geliyordu birde sallamak iyi geliyor gazın yeri değişiyor tamamen fizyolojik bi olay bebek ne zman hareketleniyor o zaman azalıyor.... sen iyisinden saç kurutma makinası ayarla hatta mp3 e falan bi güzel sesini kaydet acayip işe yarıyor bebek hemen susuyor ben 2 tane makina yaktım çalıştıracağım diye tabi kafam beynim duruyor amma başka çare yok...bir de meme ucun nasıl emmeye uygun mu küçük büyük ve çökük olması çok sorun oluyor. istersen bebek hemşirelerinden fikir al benim meme ucum küçüktü emzirmek işkence oldu yara oldu göğüs ucum neyse ki zmanla herşey yoluna girdi... şimdilik bu kadar hayırlı doğumlar diliyorum ....

çok tşk ederım cnm cok şükür bişey olmadı ama cok korktum...çok hareketli olmaya başladı artık yaww.....
sağol cnm tşk ederım evet kızıma dıyoruz canım benım kardeş hasta yaklaşma sende hasta olursun halbukı hasta olan o yanlış anlar dıye bebiş hasta dıyoz canım kızım sağolsun daha cok yapışıyo ve suanda ıkısıde hasta eşimde nöbette bende cocukların nöbetındeyım dunden beri ıkı saat uyumadım anlayın artık...can bu başka bişey olsa dayanamazdım heralde herşey onlar ıcın işte ıyı olsunlarda ben hıc uyumam....
cnm benım öncelıkle yuce rabbım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bence kışın bebeğinin olması daha ıyı ıstediğin gibi sarıp sarmalayabılırsın bız yıkarken leğenini aldık evin en sıcak yerı neresıyse orda yıkadık dvmlı emzir uykuları duzene gırdığınde uyandırıp emzirme acıktığında emmek istiyecektir ac kaldığını düşünüyosan ek mama ver sonra toparlanamıyo cocuklar...ben gazı olduğunda olmadığında rezene içirdim karnına masaj yaptım ama çok şükür gazlı bir bebekte olmadı herzaman ıyısını düşün o gelır başına aklıma şimdilik bunlar geldı...

Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.sen boyle sorunca o gun gozumun omune geldi ben normal dogum yaptim 12saatte dogurdumda cooook zordu.of neyse gectiGecelik gotur bence cunku dogumdan sonra cok sicak oluyor sana ates basiyor bide dr hemsire gelen gecene aciyosun o acida zorlanma benceBebek icin biz bi zibin bide hastane cikisi giydirik bide yelek 2battaniye ile cikti bizimki.gece uyurkende ayni ustune bi yorgan ortuyoduk.cocugu cok giydirme oda isisi sabit olsa yter.gazsorununa gwlince kizi erkegi yok!ben 5,5aycektim.dr verdigi ilaclarda bi halta yaramiyor!Cok zor gunlr bi tavsiye corek otu yagi varmis.hergun bi cay kasigi versen sorun olmuyomus.ben kocakari ilaci diye yapmadim ama cooook pisman odum.arkadsim yapti rahat rahat uyudu valla ben cok cektim.:18:Bide ayaklarini sicak tut hersey senden geciyor bunu asla unutmaBebegini yanina yatirma emzirirken falan uyur kalirsin unutursun ki oyle seyler oluyor yerine yatir alissin oda.cok guzel bi duygu cok zor hamilelik hicbiseymis,bebek herseyCok zor ve cok guzel gunlwr seni bekliyor..bol bol uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…